Ваша претрага за иконе бесплатне заставе је завршена (+ долазе у више величина)

Откривање: Ваша подршка помаже одржавању сајта да ради! Зарађујемо накнаду за препоруку за неке услуге које препоручујемо на овој страници.


Бесплатно равне иконе

Већина главних земаља света представљена је у овом сету од 244 различите иконе застава, које су једноставно стилизоване на минималистички начин. Иконе застава корисне су за навођење језика, локација, контактних података и још много тога. Доведи их овде, бесплатно.

Преглед: Иконе са равном заставом

Све 244 иконе застава у 3 различита сета; (96к96пк, 48к48пк, 24к24пк ПНГ формат)

икона заставе гб

Укључене заставе:

Слободни, равни, заставе. Реци то пет пута брзо.

Употреба и атрибуција

Иконе можете бесплатно користити и за комерцијалне и некомерцијалне пројекте, уз један услов: тражимо кредит у облику дискретне везе „Иконе са ознаком“ да би и остали вебмастери могли да пронађу и користе иконе..

Преузмите иконе светске заставе:

Преузмите све 244 иконе застава у 3 различита сета; (96к96пк, 48к48пк, 24к24пк ПНГ формат) у оквиру ове зип датотеке: Флагс-Ицон-Сет.зип

Равни дизајн – никад не одлази из стила

Постоји много фантастичних, компликованих дизајна икона застава, од симпатичних налепница, до 3д-махања застава, чак и сјајних дугмади или игле.

Али за иконе које се неће ометати или одвлачити од дизајна вашег вебсајта, потребан вам је једноставнији, минималистички изглед. Ове иконе застава немају никакве наборе или специјалне ефекте и одлично би изгледале са било којим веб дизајном.

О томе ћемо детаљније говорити у наставку.

Савршено за вишејезичне веб странице

Интернет је мултикултурални, мултијезични виртуелни свет. Само половина свих веб страница на мрежи је на енглеском, а број страница на другим језицима осим енглеског нагло расте.

Као вебмастер, тренутно комуницирате са земљама широм света, од Сједињених Држава, Уједињеног Краљевства, Уједињених Арапских Емирата и шире.

Када разговарате са глобалном публиком, понекад ћете морати да разјасните информације или промените поруку у зависности од локације или језика вашег читача. Можда ћете требати да пренесете информације зависне од локације, као што су цене испоруке или локације у канцеларији, или чак да понудите садржај веб локације на више језика.

А када је реч о покретању веб језика на више језика, знате да је ту уложено тона посла. Од превођења вашег садржаја до техничких проблема попут имена домена и кодова језика, постављање веб странице за више језика није лак задатак.

Али то можете учинити мало једноставнијим помоћу овог бесплатног сета икона.

Употреба икона за означавање информација често је много ефикаснија од употребе текста. Људи процесуирају информације боље и брже од слика уместо текста и вероватније су да се сете информација које су визуелно научили.

Употреба икона заставе за означавање језика знатно олакшава посетиоцима да пронађу сопствену заставу и пређу на њихов језик по избору.

Иконе са заставицама су много атрактивнија опција дизајна од коришћења дугачке листе или падајућег менија, чинећи дизајн веб локације мање закрченим, струјнијим и визуелно занимљивијим.

Више бесплатних икона за стан

Желите више слободних равних икона? Драго нам је да ћемо се обавезати!

Имамо још два сета: један у боји и један у црној & бео.

Сет Оне

Ово је комплет од 43 равне иконе у боји које имају скоро неограничену корисност и изгледају сјајно.

Преглед икона у боји

Ево неколико узорака пуне величине (128к128пк) икона укључених у овај сет:

икона облака равна икона икона за чување

Ево комплетне колекције:

преглед икона

Употреба и атрибуција

Иконе можете бесплатно користити за комерцијалне и некомерцијалне пројекте подједнако, уз један услов. Тражимо кредит у облику дискретне везе „Иконе на“ како би и други вебмастери могли пронаћи и користити иконе.

Ове бесплатне равне иконе на својој веб локацији можете да користите за:

 • Менији веб апликација (сачувајте, штампајте)

 • Навигација (погледајте икону корпе за куповину)

 • Списак услуга и производа

 • Истицање карактеристика производа (испробајте катанац или иконе тастера да бисте истакли сигурност)

 • Наглашавање предности (попут употребе иконе новца за уштеду или продају).

Преузимање икона Сет Оне

Сет укључује 43 различите слике (ПНГ формат 128к128пк), од основа попут икона за штампање и чување, до ведрих слика попут шољице кафе и сунцобрана.

Преузмите све иконе у овом сету: Флат-Ицонс-2.зип

Сет два

Овај пакет икона садржи две верзије равних икона у дизајну (једна са круговима које окружују иконе и једна без). Свака садржи широк спектар икона опште употребе за вебмастере, погодних за дизајн веб локација, блогове, друштвене мреже и мултимедијалне намене.

Примери са и без кругова:

круг са иконом белешке круг са иконом белешке

круг са иконом белешке круг са иконом белешке

Б&Икона В (са круговима) Преглед

преглед иконе 1

Б&Преглед икона (без кругова)

преглед икона нема кругова

Употреба и атрибуција

Иконе можете користити и за комерцијалне и некомерцијалне пројекте подједнако, уз један услов: тражимо кредит у облику дискретне везе „Иконе по“ да би и остали вебмастери могли да пронађу и користе иконе..

Преузимање иконе два

Обе раздвојене .ПНГ датотеке и оригиналне Пхотосхоп .ПСД датотеке су укључене у ове зип датотеке.

Преузимања: Ицон Сет.зип | Икона постављена помоћу Цирцлес.зип

Равни дизајн за Интернет

Чак су и они који нису укључени у дизајн веб страница могли приметити завидно минималистички тренд који помета неке од најбољих интернет брендова. Зове се “плоснати дизајн”, и то је разлог зашто тако много веб локација водећих компанија изгледају мало више као апликације за паметне телефоне ових дана.

Мицрософт, Гоогле и Аппле сви су помогли да се уведе нови талас елеганције и чистих линија у дизајну. Истражимо нову узбудљиву естетику и сазнаћемо о чему се ради.

Шта је Флат Десигн?

Равни дизајн је минималистички естетски изглед украса, тродимензионалност и изглед текстуре.

Једноставност је најтраженија карактеристика у равном дизајну: Као резултат тога, равни дизајни се лако преносе из традиционалних десктоп окружења на мобилне платформе, попут таблета и паметних телефона.

Неки од најпознатијих равних дизајна су они који су намењени за рад са екраном осетљивим на додир, као што је „Метро“ интерфејс Виндовс 8.

Равни дизајн обично разликује важне елементе користећи кутије са једном нијансом, а не оне које изгледају “засјењено” или “косо”. Стварање равног дизајна визуелно занимљивог значи креативну употребу типографије и фокусирање на упечатљив садржај.

Без да се бринете о сенкама, утискивању, градијентима или „стварању ствари“, дизајнери се могу фокусирати на стварање интуитивне хијерархије елемената које ће корисници природно разумети.

 • Добродошли у еру равног дизајна – УСФ Хеалтх

 • Принципи равног дизајна – Дизајн модо

 • Историја равног дизајна – следећи веб.

Равни дизајн вс Скеуоморфни дизајн

Скеуоморфни дизајн, као што знамо, уведен је у рачунарске интерфејсе средином осамдесетих година од стране произвођача у Апплеу. Скеуоморфизам је филозофија дизајна која даје приоритет декоративним елементима и реализму, чинећи интерфејсе сличним познатим објектима.

У техничком погледу, скеуоморфни дизајн опонаша конвенције „аналогног“ света. Ово је био драгоцени начин да се помогне раним корисницима рачунара, који нису били упознати са дигиталном навигацијом, да брзо науче основе и прилагоде се потребама различитих софтверских програма.

Скеуоморфизам се временом мењао, постајући мање “дослован”. На пример, неке од најранијих верзија Виндовс-а испоручене су у власничким програмима који су организовали софтвер корисника приказујући дрвену полицу пуну упакованих рачунарских програма.

Како су интерфејси постали познатији за кориснике, скеуоморфизам је постао суптилнији и често је критикован као прекривен. Међутим, ово је први пут у историји веб дизајна, тако да су многе компаније показале тако снажну склоност равном дизајну.

 • Скеуоморпхиц вс Флат Десигн – Спецс Ховард Сцхоол оф Медиа Артс

 • Било је време да умре скеуоморфизам – часопис Форбес

 • Дефинисање и разумевање скеуоморфизма – Сацха Греиф

 • Изравнавање дизајна – Нев Иорк Тимес.

Зашто Флат Десигн влада Интернетом

Иако је плоснати дизајн дуго присутан, ужива у поновном успону. Део разлога је зато што је Аппле, кад је објавио иОС 7, поново направио инжењеринг иПхоне интерфејса за употребу равног дизајна.

Други разлог је повезан са променом профила веб дизајна. Уместо да се баве искључиво естетиком, многи дизајнери сада имају задаће на развоју софтвера; равни дизајн помаже дизајнерима да лакше одржавају странице.

Коначно, равни дизајн је драгоцјено средство у побољшању прилагодљивости веб локација за кориснике са различитим резолуцијама екрана, претраживачима и још много тога.

Како све више и више уређаја постаје способно за интернет и употребу апликација, вјероватно је да ће равни дизајн задржати важно мјесто у употребљивости.

Компаније се припремају за “Интернет ствари”, идеју да ће предмети попут телевизора, фрижидера и других уређаја ускоро имати интернетску повезаност. Равни дизајн ће бити пресудан за развој софтвера који функционише преко ових „нових граница“ и који се лако могу преиначити за платформе како се појаве.

Укратко, плосни дизајн је идеја чије је време дошло – иако је њена будућност на Интернету нејасна.

 • Зашто је дизајн дизајна значајан – УКС Магазин

 • Чврсти и танки су унутра – разбијајући магазин

 • Зашто ће дизајн дизајна и даље владати свијетом – Схуттерстоцк

 • Зашто је стан дизајн овде да остане – како магазин.

Шта је следеће?

Упркос живахној популарности равног дизајна, постоје знакови да он можда дуго није доминантан на Интернету.

Многи људи сматрају да су равни дизајни неугодни и збуњујући, преферирајући разноликије естетске знакове које може пружити скеуоморфизам. Наиаиерс се жале да стан дизајн чини да садржај на рачунару више личи на мобилни садржај, уместо да се фокусира на то да мобилни садржај постане робуснији.

У неким четвртима нови „чистији“ приступ скеуоморфизму који обједињује најбоље карактеристике равног дизајна већ се интензивно тестира.

 • 6 разлога раног дизајна ће ускоро умрети – Дизајн блиц

 • Да ли је Флат Десигн већ Пассе? – Брзи дизајн компаније

 • Мисли о пост-флат дизајну – колективни Раи

Закључак

Равни дизајн можда није увек толико популаран као што је то данас случај. Али никада неће изгледати лоше онако како то трендови прошлости имају, попут трептавог текста. Тако да заиста не можете погријешити користећи то.

Иконе које пружамо бесплатно су сјајно место за почетак. Без обзира да ли су то иконе застава или остале, преузмите их данас и видећете шта смислите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me