Најбољи Висуал Студио .НЕТ хостинг: ко је најбољи за вашу страницу? [Ажурирано: 2020]

Упоредите Висуал Студио .НЕТ хостинг

Ако сте програмер или компанија која гради веб локацију са Висуал Студио .НЕТ, требат ће вам провајдер веб хостинга који може пружити техничко знање Виндовс сервера који ће га подржати. Прочитајте наше препоруке за најбоље компаније хостинга Висуал Студио .НЕТ.


Веб локације АСП.НЕТ креиране помоћу Висуал Студио углавном су ограничене на покретање на Виндовс веб серверима. Али то пружа бројне предности, укључујући стабилност, подршку и врло дугорочну компатибилност уназад.

Ево прегледа најбољих 5 домаћина за Висуал Студио .НЕТ (више информација о сваком хосту касније у овом чланку):

 1. А2 хостинг
  – Дељени Виндовс планови са повољним буџетом и учитавањем већих брзина 20к
 2. ЛикуидВеб
 3. 1&1 ИОНОС
 4. Интерсервер
 5. Хоствиндс

Како смо изабрали најбоље хостове за Висуал Студио .НЕТ?

Прегледали смо више од 1500 планова за хостинг и изабрали оне који нуде Виндовс хостинг планове и испуњавају све техничке захтеве за покретање Висуал Студио .НЕТ. Затим смо ушли у ужи избор домаћина који нуде укупну велику вриједност за цијену и изнадпросјечну услугу купца.

Коначно смо узели у обзир у рецензијама које су на нашој веб страници написале хиљаде стварних хостинг корисника да бисмо идентификовали 10 најбољих домаћина за Висуал Студио .НЕТ.

Шта ћете научити

Можда сте чули или нисте чули за Висуал Студио .НЕТ – вероватно сте овде да одаберете вашег последњег хостинг провајдера за услугу. Али прво, научимо о предностима, погодностима и упозорењима ВС .НЕТ-а.

На овој страници добит ћете јасније разумевање на шта треба пазити, када бирате план хостинга на основу развојног алата.

Зашто Висуал Студио .НЕТ

Зашто користити Висуал Студио .НЕТ?

Користите Висуал Студио .НЕТ (или било коју другу верзију) за правите и прилагођавајте потпуно опремљене веб локације уз добру употребљивост. Ово интегрисано развојно окружење (ИДЕ) користи се за развој рачунарских програма за Мицрософт Виндовс, веб апликација, веб локација и веб услуга.

Будући да долази из Мицрософта, постоји неколико платформи компаније интегрисани у окружења. Они укључују Мицрософт Силверлигхт, Виндовс АПИ, Виндовс Сторе, Виндовс Формс и Виндовс Пресентатион Фоундатион.

Шта је Висуал Студио .НЕТ?

Висуал Цоде Едитор

Уређивач кода има сјајне функције за покретање вас и вашег тима.

Дизајниран за програмере, пружа јединствену свеобухватни развојни алат за креирање врхунских апликација. Висуал Студио .НЕТ омогућава програмерима платформу која им је потребна за изградњу интернета нове генерације.

Ови распони било који уређај, више платформи и креирате апликације брзо. Изузетно је моћан и може да произведе и матичне кодове и управљани код.

Употребе Висуал Студио .НЕТ

 • Израда Виндовс софтвера
 • Развој КСМЛ веб услуга
 • Израда веб апликација
 • Креирање мобилних апликација
 • Израда веб локација

Висуал Студио .НЕТ је окружење за визуелно програмирање које пружа Мицрософт. Његова сврха је омогућава програмерима да креирају веб сервисе коришћењем КСМЛ-а (Ектенсибле Маркуп Лангуаге). Програмери га користе за креирање софтвера и апликација за Виндовс рачунаре.

Такође се користи за прављење веб апликација, веб услуга, мобилних апликација и веб локација.

Додатна употреба и функције Висуал Студио .Нет

Висуал Студио .Нет долази са пакетом производа који заједно раде на пружању визуелног интерфејса. Пакет производа укључује обрасце за изградњу корисничког интерфејса за апликације. Ово омогућују функције подаци апликација морају бити интегрисани у софтвер. Висуал Студио садржи и уређивач кода са корисним функцијама за уклањање погрешака.

Додатне употребе

Висуал Студио .НЕТ у суштини помаже програмерима у креирању десктопа, мобилних и веб апликација. Ове апликације може да ради на различитим уређајима, сервере и оперативне системе. Програмери користе програмске језике Ц # и Висуал Басиц да би креирали апликације које раде на .НЕТ оквиру.

Висуал Студио .НЕТ за програмере

Висуал Студио .НЕТ понуде

Функције Висуал Студио .НЕТ.

Усмерен ка програмерима, Висуал Студио .НЕТ је скуп развојних алата који се могу користити за изградњу АСП веб апликација, мобилних апликација, десктоп апликација, КСМЛ веб услуга и још много тога.

Неколико програмских језика, укључујући Висуал Ц ++ .НЕТ, Висуал Басиц .НЕТ и друге, који користе овај ИДЕ за дељење алата. Ово омогућава лакше креирање решења написана на мешовитим језицима.

Мицрософт Виндовс, Виндовс ЦЕ, Виндовс Мобиле и други програми покренути на управљаном коду и матичном коду написана са Висуал Студио.

Алати за развој Висуал Студио .НЕТШта је АСП.НЕТ

Шта је АСП.НЕТ

АСП.НЕТ је оквир веб апликација. Програмери га користе за креирање веб страница и апликација. Сврха АСП.НЕТ-а је да омогући програмерима да граде ове веб апликације потребно је минимално кодирање.

Шта је веб образац?

Па, шта је веб образац? Веб образац је назив за веб странице направљене коришћењем АСП.НЕТ. Ово је страница коју корисник интернета тражи користећи свој претраживач. Они то могу затражити уносом УРЛ адресе у траку адреса или кликом на везу са друге веб странице, као што су резултати Гоогле претраге.

Веб обрасци су написана употребом различитих језика, укључујући ХТМЛ и код сервера.

Када неко затражи веб страницу, АСП.НЕТ оквир на серверу извршава код и генерише ХТМЛ датотеку коју прегледач чита. Као резултат, страница АСП.НЕТ веб форме ће кориснику представити информације на веб страници. У суштини, АСП.НЕТ Веб образац је веб страница креирана као део АСП.НЕТ-а апликација.

АСП.НЕТ МВЦ

Поред АСП.НЕТ Веб Формс, други модул за креирање АСП.НЕТ веб апликације је АСП.НЕТ МВЦ. “МВЦ” у овом имену значи Модел-Виев-Цонтроллер. То је у основи ан архитектонски образац који раздваја процес израде веб апликација у три компоненте.

АСП.НЕТ МВЦ функције

Бесплатна верзија

ВС .НЕТ има бесплатну верзију коју можете да користите.

Ова три дела су модел, поглед и регулатор. Компонента модела управља логиком за апликацију, преузимајући и чувајући стање модела у бази података. Прикази су компоненте које су одговорне за приказивање корисничког сучеља апликације.

Контролери су компоненте које се баве интеракцијом корисника на апликацији. Ово рукује како апликација реагује на унос корисника.

Саставни деоФункцијаНапомене
МоделРукује логиком за апликацијуДиректно управља подацима и правилима
ПогледПриказује корисничко сучеље апликацијеМогуће је више прегледа информација
ЦонтроллерБави се одговорима интеракције корисникаПретвара уносе у наредбе

Лако са МВЦ модулом

Због овог раздвајања програмерима ће можда бити лакше креирати веб апликације помоћу МВЦ модула. За развој платформе, програмери могу да користе .НЕТ Цоре. Ово је развојна платформа коју нуде и Мицрософт и .НЕТ заједница која подржава Виндовс, Линук и МацОС.

Шта су Мицрософт Интернет Информатион Сервицес (ИИС)?

Мицрософт Интернет Информатион Сервицес (ИИС) је софтвер за веб сервер за Виндовс. Можда сте упознати са Апацхе-ом, Линук сервером заснованим на Линуку. Ово је ИИС, али уместо за Виндовс. Како је веб сервер, ИИС се користи за хостовање веб локација и апликација на Интернету.

ИИС долази са а графички кориснички интерфејс који олакшава управљање веб локацијама. Веб администратори могу да користе алат да конфигуришу и објаве своје веб странице. ИСС се користи за послуживање АСП.НЕТ апликација и веб локација. Али сервер такође може угостити основне ХТМЛ веб странице такође.

ИИС функције

Као и други веб сервери, ИИС подржава интеграцију модула које додају прилагођену функционалност на сервер. На пример, можете да додате модул који кешира ПХП процесе како би се ПХП скрипте брже покретале.

Постоји мноштво других модула који се могу инсталирати на ИИС сервер на основу онога што програмери желе да постигну. Као што су модули који подржавају покретање мултимедијских датотека на веб локацији.

ИИС Лиценсинг

Једна од слабијих страна ИИС-а је што он није слободан за употребу. Са друге стране, веб сервер Апацхе је потпуно бесплатан јер је опен-соурце. Уместо тога, за коришћење ИИС-а потребна је комерцијална лиценца. Корисници ће такође пронаћи да ће морати да плаћају више како број корисника на серверу расте.

То је један од разлога зашто је Виндовс хостинг који нуде компаније за веб хостинг обично скупље од Линук хостинга. Програмери могу да инсталирају ИИС на сопствене рачунаре како би тестирали пројекте веб локација или их самостално угостити без употребе услуге хостинга.

Висуал Студио .НЕТ хостинг

Мицрософтови програмери попут Висуал Студио .НЕТ хостинга јер им пружа перформансе и стабилност на нивоу својих развојних платформи. Било да се ради о развоју или тестирању, Висуал Студио .НЕТ хостинг јесте моћна платформа које обично долази са гаранције за продужење рада и безбрижан рад.

Поред тога, постављање самосталних наменских сервера ради истог времена захтева много времена које расипа и потенцијално ризикује..

Софтвер за контролу верзије (ВЦС)

Конструкт је обично сложен с нешто укуса софтвера за управљање верзијама (ВЦС) који је софтверски метод за контролу верзија које се развијају. У окружењу са хостом, верзије компоненти, реверзије и развој свих ствари лако се провлаче кроз УРЛ веб прегледача или развојни интерфејс.

Сам Висуал Студио има бројне алате који праве развој што је лакше и популаран избор за програмере. Чаробњаци за надоградњу омогућавају да се код из других извора лако увози у .НЕТ оквир.

Мицрософт увек побољшава платформу за подршку најновијих КСМЛ веб услуга и најновијих стандарда веб услуга.

.НЕТ Фрамеворк

Иако нова издања овог софтвера више не садрже “.НЕТ” у својим именима, сви производи Висуал Студио и даље се покрећу првенствено на .НЕТ Фрамеворк. Проверите параметре плана хостинга да бисте потврдили да ли може да прими Висуал Студио .НЕТ.

Једна од најбољих ствари о Висуал Студио .НЕТ хостингу је колико је флексибилан, омогућава бројне језике, стилове програмирања, стилове рада, вишеструке могућности платформе, и тхе способност закључавања кључне компоненте за развој тима.

Често се примећује колико моћни и моћни за програмере могу да користе своје веб прегледаче за повезивање и синхронизацију до хостоване копије ове платформе и започну развој у кратком року..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me