Најбољи програмер хостинг: ко је најбољи за вашу веб локацију? [Ажурирано: 2020]

Упоредите хостинг програмере

Девелопер хостинг пружа алате и ресурсе који се обично користе у пројектима кодирања. Оне се могу кретати у распону од различитих типова база података, инсталација ЦМС-а и оквира кода једним кликом и радних токова заснованих на ГитХуб-у.


Поред алата, услужних програма и оквира који користите, потражите домаћине који нуде бесплатан ССХ приступ, брзе сервере, високо продужено време и квалитетну документацију.

Ево избора наших стручњака за најбољи хостинг програмера:

 1. А2 хостинг
  – Брзи сервери, велики број алата и језика
 2. ВП Енгине
 3. Течна мрежа
 4. Хостингер
 5. ИнтерСервер

Како смо изабрали најбоље хостере за програмере?

Од стотина домаћина, изабрали смо програме за угоститељство програмерима нудећи велики избор најновијих програмских језика, оквира, сервера апликација и брзих технологија.

Одабрали смо оне који су нудили одличну документацију и техничку подршку. Тада смо своје референце укрстили са хиљадама корисничких прегледа из наше базе података.

Хостинг за програмере

На располагању је много опција и технологија за хостинг, али која је најбоља опција за програмере? То зависи од обима ваших развојних пројеката и операција, доступног буџета и врсте апликација које развијате или планирате да развијете.

Као програмер можете изабрати између низа различитих опција: традиционални дељени и наменски хостинг планови, виртуелни приватни сервер (ВПС), инфраструктура као услуга (ИааС) или платформа као услуга (ПааС) планови за хостинг у облаку.

Заједнички и наменски планови хостинга

Традиционални заједнички хостинг и наменски традиционални хостинг планови занимљиве су опције ако већ имате развојну платформу.

Планови за заједничко гостовање најјефтинија су опција коју можете изабрати и ако тек започињете каријеру програмера, можете их погледати. Наравно, припазите да одаберете заједнички план хостинга са одговарајућом платформом за ваше пројекте, као што су.Нет, ПХП и тако даље. Такође, имајте на уму да је дељени хостинг ограничен у погледу приступа и контроле корисника.

Намјенски планови за хостинг не долазе јефтино, а нуде много боље перформансе од дијељених хостинг хостинг планова. Поред тога, наменски хостинг планови пружају вам више флексибилности и свестраности, у зависности од начина постављања и прилагођавања вашег сервера. Са наменским планом хостинга сервера добијате потпуну контролу над сервером, можете да инсталирате било коју врсту софтвера или оквира, промените конфигурациона подешавања и поставке оперативног система. Овај ниво контроле је од суштинске важности за неке апликације и одређене врсте развоја.

Управљани наменски сервери нуде врхунску поузданост и подршку, истовремено покушавајући да понуде конкурентну вредност за новац. Намјенски планови хостинга обично се користе за угошћивање готових и распоређених пројеката, тако да вјероватно неће бити идеално рјешење за поједине програмере.

ВПС хостинг

ВПС (Виртуал привате Сервер) хостинг планови значајно су јефтинији наменски сервери и лако су у оквиру буџета појединих програмера и почетних компанија за развој апликација.

У већини аспеката, ВПС хостинг уклапа се између дељених хостинг планова и наменских хостинг планова и добар је избор средњег опсега за веће пројекте и искусне програмере којима још увек нису потребне облачне платформе наменског хардвера.

ВПС хостинг у основи вам нуди виртуелни наменски сервер уместо прави наменски сервер, омогућавајући већу контролу и бројне предности повезане са наменским серверима.

Недостатак употребе ВПС-а је то што морате да знате више о администрацији и управљању сервером.

Иако је неуправљан ВПС јефтинија опција, ако наиђете на проблеме, ствари могу постати прилично скупе. Стога је управљани ВПС паметнији избор за кориснике који нису сигурни да могу самостално да се баве администрацијом сервера.

купон за веб хостинг

Желите да уштедите на хостингу програмера?
А2 хостинг је заузео # 1 у нашим недавним тестовима брзине и перформанси. Тренутно можете уштедјети до 50% на њиховим плановима. Користите ову посебну везу за попуст
да постигнемо договор.

ИааС хостинг: Изграђено до скале

Услуга у облаку ИааС (Инфраструцтуре ас а Сервице) пружа вам виртуелну рачунарску инфраструктуру – сервере, складиште, фиревалл, управљаче пропусним опсегом, базе ИП адреса итд..

ИааС може бити занимљива опција за почетна предузећа која желе смањити капитална улагања у рачунарску инфраструктуру.

Имајте на уму да вам ИааС услуге пружају само виртуелни рачунарски хардвер, остало је на кориснику: инсталирање оперативних система, софтвера, база података, оквира, итд..

У моделу услуге ИааС корисник одржава софтвер, док провајдер сервиса одржава виртуелну хардверску инфраструктуру.

ИааС услуга у облаку има користи од великих могућности скалабилности, укључујући динамичко скалирање (ресурси се додељују и додају динамично када су потребни, на пример у вршним сатима).

Недостаци у кориштењу ИааС-а укључују мали ризик од застоја добављача ИааС-а и никакву контролу на високом нивоу над ИТ инфраструктурним објектима и ресурсима..

ИааС цлоуд сервиси су обично јефтинији од ПааС (платформа као услуга), тако да ако вам не смета додатни напор у подешавању софтверског окружења, они су занимљива опција.

Пружаоци услуга обично наплаћују ИааС купцима по моделу плаћања по цени, а корисници плаћају само за ресурсе које су заиста користили. У том је погледу сличан вашем рачуну за струју.

ПааС је добра опција за програмере

ПааС (платформа као сервис) услуга у облаку је комплетна виртуелна платформа за развој софтвера, спремна за употребу. У овом моделу услуге, провајдер сервиса се брине за одржавање хардвера и софтвера, добијате најновије исправке инсталираних компоненти без бриге.

ПааС је такође занимљива опција за почетна предузећа, јер једноставно користите свој веб претраживач за приступ ПааС-у и можете одмах почети да радите на својим пројектима..

Многа ПааС решења имају интегрисане услуге сарадње тима, тако да ваш развојни тим може радити са било које локације која има приступ интернету.

ПааС решења су врло погодна за брзи развој веб апликација, укључујући више удаљених програмера.

Недостаци употребе ПааС-а укључују ризике такозваног „закључавања добављача“ и могућност застоја ПааС провајдера..

ПааС услуге коштају више од ИааС-а, а већина провајдера наплаћује ПааС услуге на месечном или дневном нивоу.

Многи провајдери ПааС-а нуде бесплатне пробне верзије својих услуга, зато их обавезно испробајте и погледајте како одговарају вашим потребама.

веб хостинг понуде

Изгледа озбиљно гостовање?
Течни Веб је познат по брзини и перформансама. Тренутно можете уштедјети на њиховим ВПС плановима оријентисаним према развојним програмерима користећи ову везу за попуст
.

Тачке за памћење

Не постоји једноставан одговор који план хостинга је најприкладнији за програмере. Превише је фактора који би се требали узети у обзир, а немогуће је препоручити једну величину која одговара сваком рјешењу. На кориснику је да одлучи на основу њихових потреба и буџета.

Обично се своди на вредност за новац и скалабилност. За многе мале програмере приступачни ВПС планови представљају пут. Међутим, ако њихов посао почне да расте, ништа не може да надмаши прилагодљиво подешавање облака.

ПааС је врло атрактивна опција за озбиљне програмере, поготово ако сарађују са више фрееланце програмера широм света, или ако је дистрибуиран читав дев тим.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map