Најбољи градитељи веб локација: шта је најбоље за вашу страницу? [Ажурирано: 2020]

Упоредите хостинг градитеља веб локација

Градитељи веб страница чине израду веб страница једноставнијом и мање склоном грешкама. Али само их неки домаћини нуде.


Док се неке компаније специјализирају за израду веб страница, друге им нуде као бесплатне или плаћене додатке свом другом хостингу. Морате бити опрезни код градитеља веб локација који су изузетно ограничени (нпр. Дозволите само неколико страница).

У наставку дајемо детаљно упоређивање, али ако само желите знати који су веб сајтови најбољи, ево наших главних препорука:

 1. Гатор од ХостГатор
  – Веома корисно, добро за почетнике
 2. ГоДадди
  – Покрените бесплатне, корисне додатке који су на располагању
 3. Вик
 4. Квадратни простор
 5. ВордПресс.цом

Како смо изабрали најбоље градитеље веб локација?

Направили смо листу домаћина са најбољим произвођачима веб страница. Затим смо их рангирали на основу наших хиљада стручних и корисничких прегледа. На основу тога одредили смо топ 10 хостинг хостинга за израду веб локација.

Шта је Буилдер веб локација?

Ако сте нови на интернету, то може бити застрашујуће – посебно ако желите да објавите на њему.

У овом ћемо чланку размотрити вашу најједноставнију опцију ако желите креирати веб локацију: Буилдер веб странице. Али и то ће превазићи!

Шта је хостинг градитеља веб локација?

Опције и начин избора

У прошлости је изградња веб странице значила копање у програмским језицима веб програма као што су ХТМЛ, ЦСС и ЈаваСцрипт, само да бисте направили једноставан статички сајт.

Данас је врло мало веб локација кодирано од нуле, уместо тога већина веб локација је направљена помоћу оквира или платформе са интуитивним графичким интерфејсом и дизајном заснованим на шаблону који се могу прилагодити једноставним алаткама за превлачење и испуштање.

Ако вам је потребно да направите лични блог, веб локацију за своје предузеће или друштвену организацију или чак страницу за е-трговину, то можете учинити без потребе да знате било који код.

Иако ће вам неко знање кодирања сигурно добро доћи, за многе данашње најпопуларније апликације за изградњу веб локација није обавезно..

Веб дизајн на основу шаблона

Веб дизајн на основу шаблона

Све платформе за изградњу веб локација ослањају се на предлошке. Предлошци веб локација су врло слични предлошцима које бисте користили у апликацији за обраду текста, осим што бирате брошуру или писмо обрасца, за свој вебсајт ћете одабрати општи “изглед” (укључујући боје, фонтове и слике)..

Као и код осталих предложака, елементи унутар предлошка веб локације су у потпуности прилагодљиви. На пример, можете да замените текст и слике на плочи са сопственом копијом или промените заглавље, метке и бочну траку у своје корпоративне боје.

Такође имате могућност да потпуно преместите или чак избришете елементе (корисно ако поједностављујете ствари или креирате веб локацију са резервним местом за робуснију веб локацију која је још увек у развоју).

Неки људи имају негативну менталну слику шаблона, а ако сте то ви, морате то напустити менталну слику. Данашње платформе за изградњу веб локација нуде стотине (а понекад и хиљаде) предложака из којих можете изабрати, што вам даје довољно креативног слободног времена да се избегне ужасан „синдром резања колачића“.

Одабир веб сајта

Ако сте спремни да скочите на изградњу веб локације помоћу апликације за израду веб локација заснованих на шаблону, на правом сте месту.

Овај водич ће покрити неке од најпопуларнијих опција на тржишту и пружити вам увод о неким стварима о којима морате размишљати док одлучујете која платформа је права за вас..

Да бисмо све поједноставили, размотрићемо апликације за изградњу веб локација користећи четири главне категорије.

 • Интегрисана изградња веб страница и хостинг платформи: ово су комплетни упаковани производи који укључују власничку апликацију за изградњу веб локација, приступ власничким предлошцима и изгледима и хостинг за вашу веб локацију.
 • Веб домаћин је обезбедио градитеље веб локација: неколико веб домаћина нуди једноставну израду веб страница као карактеристику својих хостинг планова.
 • Самостални градитељи веб локација: са сопственим хост рјешењем започињете одабиром програмера веб локације, а затим бирате од хостинг компанија које их нуде. Или, у неким случајевима, инсталирајте свој.
 • Системи за управљање садржајем са властитим хостом: иако су нешто сложенији од стандардних градитеља веб страница, нуде изванредне количине снаге. И истина је да их је лакше користити него икад. Зато их не рачунајте. Вреди их погледати.

Постоје добри разлози за одабир платформе из сваке од ових категорија. Овај водич разматра неке од најпопуларнијих опција на тржишту у свакој категорији и разматра најбоље предности и недостатке сваке категорије..

На крају свега, понудићемо неколико препорука о томе која платформа и опција за које мислимо да имају највише смисла.

Интегрисане платформе веб локација

Интегрисане платформе веб локација

Обећање интегрисане платформе веб страница је једноставност. Са интегрисаним производом не морате да смислите како да купите домен, како да учитате датотеке на веб сервер, како инсталирате софтвер или како да ишта ажурирате и заштитите.

Платформа коју сте одабрали водиће рачуна о свим тим питањима остављајући вам слободу да се фокусирате на изградњу сајта на који сте поносни.

Пре него што ускочите са интегрисаном изградњом веб локација и хостованом платформом, постоје ограничења својствена овој врсти платформе која морате пажљиво размотрити..

 • Прво, интегрисана платформа значи да немате могућност мењања хостинг провајдера или планова хостинга ако ваш хостинг треба да прерасте оно што платформа пружа.
 • Друго, пошто је ваша веб локација изграђена са власничким системом, ако икад напустите платформу можда ћете морати да кренете од нуле, правите нову веб локацију.
 • Треће, моћи ћете угостити само датотеке и апликације које је дозволио ваш провајдер, за разлику од стандардног налога за веб хостинг где имате широк степен географске ширине у начину на који користите свој серверски простор.
 • Коначно, када одаберете интегрисану платформу, део онога што плаћате је практичност. Ове врсте провајдера су обично скупље од дељења хостинг рачуна.

Имајући у виду та ограничења, погледајмо неке од најпопуларнијих интегрисаних платформи доступних данас.

Блоггер

Блоггер је потпуно бесплатна Гоогле-ова платформа за блогање. Блоггер је одлична платформа ако желите бесплатан лични блог.

Међутим, ако се икада надате да ћете се проширити изван једноставног личног блога, желећете да се избегнете Блоггер јер он не подржава стварање токова прихода, има дефинитиван аматерски осећај и изглед, само ће вам дозволити да користите домен који је поддомена блогспот.цом (на пример: иоурдомаин.блогспот.цом) и не извози податке добро на друге платформе.

ВордПресс.цом

Још једна бесплатна платформа за размишљање и она која је идеално прилагођена личним блоговима је ВордПресс.цом.

Чак и ако никада нисте користили ВордПресс, вероватно сте чули много о томе. То је софтвер који покреће више веб локација него било који други софтвер. Доступна су два укуса ВордПресс-а:

 • ВордПресс.цом је бесплатна интегрисана платформа за изградњу и хостинг веб локација коју пружа Аутоматтиц, компанија која стоји иза софтвера ВордПресс.
 • ВордПресс.орг је заједница у којој можете преузети копију софтвера ВордПресс да бисте је инсталирали на било који веб сервер и створили веб локацију са сопственим управљањем ВордПресс-ом.

Управо ћемо сада на ВордПресс.цом разговарати о интегрисаној платформи, а говорит ћемо о софтверу за хостовање који је доступан на ВордПресс.орг када мало касније у овом водичу пређемо на ЦМС-ове са властитим домаћинима.

Када се пријавите за бесплатан налог на ВордПресс.цом, добићете приступ неколико десетина пристојних предложака и бесплатно хостирање на поддомени ВордПресс.цом (на пример: ввв.иоурдомаин.вордпресс.цом). Међутим, бесплатном налогу недостаје подршка за комерцијалне сајтове или прилагођене домене.

Ако желите да урадите више од онога што добијате бесплатно или ако желите прилагођено име домена (на пример: ввв.иоурдомаин.цом), мораћете да се одлучите за надоградњу премијског (плаћеног) налога. ВордПресс.цом нуди прилично мало премиум решења као што су прилагођене домене, подршка за е-трговину и остваривање прихода партнерског маркетинга.

Ако се икада одлучите напустити платформу ВордПресс.цом, можете сав извоз свог садржаја на веб локацију ВордПресс која је домаћин сам са собом и лако. Међутим, дизајн и изглед веб локације не можете да извозите. Па чак и са веб страницом ВордПресс.цом прилично сте добро закључани на тој одређеној платформи.

ВИКС

ВИКС је највећа премиум интегрисана платформа за хостинг веб локација. Њихов алат за прављење веб страница и обрасци су поштовани и испоручују веб странице са техничком исправношћу која подржава ХТМЛ5.

Са ВИКС-ом можете брзо објавити сјајну веб локацију уз минимално техничко знање и чак можете интегрирати функције е-трговине. Међутим, кад одаберете ВИКС, закључани сте у њиховом систему, а прелазак на самостално решење значило ће почети од нуле.

Квадратни простор

Предлошци квадратног простора су прелепи. Иако је Скуареспаце много мања компанија од ВИКС-а, лидера у индустрији на премиум интегрисаним платформама веб страница, управо је Скуареспаце тренутно сав актуални медиј. Скуареспаце нуди врло корисничко сучеље и награђиване шаблоне.

Скуареспаце подржава веб локације за е-трговину и одржива је опција за креирање већине типова једноставних веб локација. Међутим, Скуареспаце трпи ограничења која погађају све интегрисане платформе: једном када направите веб локацију Скуареспаце-а у којој сте закључани, осим ако не желите да покренете нову веб локацију испочетка.

Веебли

Веебли је још једна популарна интегрисана платформа. Нуди пуно добрих образаца и интегрисаног хостинга. Вјероватно је најјачи градитељ веб локације за е-трговину доступан из редова свенамјенске интегрисане веб локације за изградњу и хостинг платформу.

Баш као и код других играча из ове категорије, премештање веб локације у Веебли или ван Вееблиа, баш и није лако. Дакле, ако не планирате користити Веебли заувијек, нема смисла за почетак.

Као што ћемо касније расправљати, Веебли се може угостити, тако да нисте заглавили са истим домаћином остатак свог живота.

Схопифи

Схопифи је нишни играч у оквиру интегрисане веб локације и простора за хостинг. Са посебним фокусом на веб локације за е-трговину, Схопифи не следи друге врсте веб локација као што су блогови или корпоративне веб локације.

Многи Схопифи корисници ће га заправо користити за изградњу само компоненте е-трговине на својој веб локацији. У тим случајевима главни део веб локације обично пружа генерални провајдер веб хостинга, док део е-трговине веб локација хостује Схопифи. БигЦоммерце је још један произвођач интернет продавница који вреди погледати.

Похвала

Постоји много других интегрисаних веб локација и платформи за хостинг за избор. Разговарали смо о најпознатијим и најцјењенијим платформама, али постоји још много других које бисте могли размотрити.

Ако сте одлучили да то искористите помоћу интегрисане веб локације и платформе за хостинг, погледајте све опције које смо поменули, а такође погледајте још две: Јимдо и ИМ Цреатор.

Кориштење интегрисане веб странице за изградњу и хостинг платформу је најбржи и најлакши начин за добивање веб странице. Сјетите се само да то није најјефтинија опција и бићете закључани код провајдера који сте одабрали за живот веб странице.

Градитељи веб локација који обезбеђују веб домаћин

Градитељи веб локација који обезбеђују веб домаћин

Чврсто позиционирани између интегрисаних производа веб страница и платформи које хостирамо сами проналазимо програмере веб локација које пружа веб домаћин.

Ако погледате многе планове за заједнички хостинг, открићете да многи укључују приступ неком бесплатном једноставном програмеру веб локација који је интегрисан у контролну таблу налога за хостинг.

Ако идете са решењем веб хостинга, добијате скалабилност рада директно са хостинг провајдером, заједно са погодношћу и лакоћом коришћења које пружа једноставан градитељ веб локација. Међутим, са овом опцијом сте још увек у одређеној мери закључани јер се већина веб локација направљена помоћу веб хостинг рачунара који креира веб локације не помера добро на нове хостинг провајдере.

Постоји много различитих пружатеља услуга хостинга који нуде интегрисане програмере једноставних веб страница. У овом чланку ћемо погледати три најпознатија.

Иди тата

Градитељ веб страница који нуди ГоДадди нуди се као посебан самостални производ и није укључен у њихове стандардне планове за веб хостинг. Градитељ се продаје на једном месту (не можете да домаћините више веб локација са планом за прављење веб локација).

Да будем искрен, иако су сигурно услужни, предлошци нису тако убедљиви као оно што можете добити од интегрисаног градитеља веб локација и провајдера хостинга, као што је Скуареспаце
или ВИКС
. Међутим, кад одаберете Го Дадди, гостујете са компанијом за хостовање која је поштена-доброта – и поштованом у томе.

купон за веб хостинг

Тражите много за изградњу веб локације?
ГоДадди пружа програмере веб локација и хостинга једноставне за употребу комбиноване у један пакет. Тренутно на уређају ГоДадди можете уштедјети до 87%. Користите ову посебну везу за попуст
да постигнемо договор.

Самостални градитељи веб локација

Самостални градитељи веб локација

Самостални градитељи веб локација обично раде на необичан начин који није толико ограничавајући као интегрисани и градитељи који пружају веб домаћин. Али обично вас ограничавају у мери у којој сте ограничени на домаћине на које можете да се преселите.

Већина хостова ће вам понудити употребу једног или више градитеља веб страница укључених у ваш хостинг. То је добро јер вас не закључава у том домаћину. Али ако одлучите да напустите домаћина, вероватно ћете бити ограничени на домаћине који такође нуде тог градитеља веб локација.

Стога је добра идеја да видите који ће вам домаћини бити доступни пре него што донесете коначну одлуку. У наставку ћемо говорити о неколико популарнијих:

Листа градитеља веб страница са властитим хостом

Овде је листа неких бољих програмера веб страница које можете пронаћи у великом броју хостинг компанија.

 • РВСитеБуилдер: ову веб локацију креирао је дуго времена, али се стално усавршавао и кретао са временом. Па немојте да вас заварају стари прегледи који тврде да се не повлаче и спуштају. То је солидан градитељ веб страница који вреди проверити.
 • Веебли: да, такође има еквивалент самосталног произвођача веб страница који хостови могу да пруже. Али будите опрезни. У зависности од подешавања, можда је тешко померати домаћине – или чак немогуће.
 • Копаге: алат за прављење веб локација који се лако користи и који вам такође омогућава да кодирате у ХТМЛ ако желите.
 • СитеПад: још један алат за прављење и повлачење веб локација који нуде многе хостинг компаније.

Има их много више. Добра ствар је отићи на наше прегледе веб хостинга и видети шта нуде различити домаћини. А2 хостинг, на пример, нуди пакет за прављење сајтова
са преко две десетине алата – од којих су многи класични градитељи сајтова као што је СитеПад.

Опције отвореног кода

Опција са највише контроле је она отвореног кода – односно она која је бесплатна и може се инсталирати свуда.

Највећи градитељ отвореног кода је Сохолаунцх. Многе веб хостинг компаније нуде је зато што је за њих бесплатно.

Међутим, ако ваш домаћин то не нуди, можда га нећете моћи да инсталирате на сервер. Ако имате ВПС или наменски сервер, није проблем: ви имате контролу. Али ако ваша веб локација ради на дељеном хосту, могли бисте се заглавити.

Вероватно нећете имати дозволе за инсталирање Сохолаунцх-а. Ако не можете, бићете принуђени да тражите од домаћина да вам га инсталира. Они то можда нису вољни. Можда постоји разлог што га нису већ инсталирали. Дакле, и даље будите опрезни.

Ево савјета: најбоље је вријеме да затражите од домаћина да инсталира софтвер прије него што се пријавите.

Системи за управљање садржајем са хостом

Системи за управљање садржајем са хостом

Једноставно нема поређења између флексибилности и снаге рјешења за самостално увођење домаћина и интегрисане платформе или пружа услуге веб хостинга.

Када одаберете платформу за изградњу веб локација са властитим домаћинима, имате потпуну контролу. Бирате софтвер за изградњу веб локација, бирате провајдера хостинга и планирате, инсталирате апликације тачно тамо где их желите и инсталирате и имате могућност да интегришете програме треће стране у садржај вашег срца..

Наравно, слаба страна ове слободе и моћи је та што морате знати или научити како се све то ради.

Срећом, да би процес био мало лакши, већина пружатеља услуга хостинга нуди аутоматску инсталацију платформи за изградњу веб локација или једноставну инсталацију једним кликом преко библиотеке комерцијалних скрипта која је интегрисана директно у контролну таблу вашег рачуна за хостинг. Ако све друго не успе, ручна инсталација апликације за изградњу веб локације помоћу клијента протокола за пренос датотека (ФТП) није ни приближно тако сложена као што можда мислите.

Исправан назив за апликацију за изградњу веб локација са сопственим хостингом је систем за управљање садржајем (ЦМС). Систем за управљање садржајем је апликација која вам даје интуитивно сучеље на коме можете да дизајнирате изглед свог вебсајта и додате садржај на вашу веб локацију. Омогућује вам да видите што мање, односно онолико кода иза странице како желите.

Зависно од ЦМС-а који одаберете, моћи ћете да одаберете стотине или хиљаде бесплатних и премиум предложака и додатака за прилагођавање изгледа и функционалности веб локације са сопственим хостом.

ВордПресс

Већ смо говорили о интегрисаној верзији ВордПресс-а, сада ћемо говорити о верзији са хостом која је доступна за преузимање са ВордПресс.орг. Поред ручног преузимања и инсталације, ВордПресс се нуди и као аутоматска инсталација од стране многих хостинг хостинга или као инсталација једним кликом од стране готово свих хостинг провајдера.

Једноставни хостинг

Међутим, сам ВордПресс је бесплатан, мораћете да одаберете провајдера хостинга и пријавите се за план пре него што кренете да се крећете са ВордПресс-ом. Добра вест је да ће готово сваки план хостинга подржати ВордПресс инсталацију.

Будући да готово сваки добављач хостинга може да подржи ВордПресс инсталацију, ви сте потпуно слободни да прелазите са једног хостинг провајдера на другог или са једног нивоа хостинга на другог како се ваше потребе мењају.

Иако не желимо умањити реалност да је потребно неко техничко знање за такав потез, важно је запамтити да ако идете са флексибилном апликацијом као што је ВордПресс и платформа која хостира, значи да имате контролу над вашу ситуацију хостинга, а не обрнуто.

Управљани ВордПресс хостинг такође је у последње време све популарнији. Са управљаним ВП хостингом имате хибридно решење које изводи све радове инсталације и управљања апликацијама из једначине (слично као и интеграција веб локација за изградњу и хостинг платформу), али задржава флексибилност и робусне могућности хостинга које нуди самоинсталирана ВордПресс инсталација.

Успостављен и флексибилан

Тешко је преувеличити утицај ВордПресс-а на Интернету. ВордПресс је мотор који покреће око 40% интернета. Отприлике половина ових сајтова су веб локације ВордПресс.цом, а друга половина су ВордПресс инсталације са домаћинима.

Једна од ствари која је покренула популарност ВордПресс-а је његова флексибилност. Могуће је створити готово било коју врсту веб локација помоћу ВордПресс-а. ВордПресс са ВооЦоммерце омогућава више веб локација за е-трговину него било која друга платформа. БуддиПресс претвара ВордПресс у платформу друштвених медија. Ако не планирате да створите потпуно нови концепт веб локације који пркоси тренутним дефиницијама, вероватно се ВордПресс може и користи за стварање нечег сличног.

Још једна ствар која покреће популарност ВордПресс-а је планина тема и додатака који су доступни бесплатно или по разумној цени. Постоје теме погодне за почетнике који желе да направе једноставан блог, као и теме које професионални програмери свакодневно користе као оквир за развој веб локација..

Мноштво подршке

ВордПресс подржава невероватно велика и страствена заједница. Постоје буквално хиљаде програмера ВордПресс тема и додатака, као и професионални програмери веб локација који само граде веб локације са ВордПрессом. ВордПресс.орг заједница је једна од најбоље дизајнираних и најактивнијих на Интернету.

ВордПресс – контра

Звучи одлично? Па, која је негативна страна?

ВордПресс није лако започети са интегрисаним решењем. Невероватна флексибилност ВордПресса значи да је на вама да схватите како га користити. Нећете бити без помоћи – сећате се оне сјајне заједнице о којој смо разговарали? Међутим, ако сте нови у ВордПрессу, потребно је дуже да се веб локација покрене и покрене са ВордПрессом него са интегрисаним решењем.

Дугорочно гледано, мислимо да самопослужена ВордПресс страница има много више смисла него било шта друго. Међутим, можете очекивати више кривуље учења када започнете са ВордПрессом него што бисте видели да ли бисте ишли са интегрисаном изградњом веб локација и платформе за хостинг.

Јоомла!

Јоомла је још један популарни бесплатни ЦМС. Иако није тако широко коришћен као ВордПресс, Јоомла се такође може похвалити снажном заједницом корисника и пуно тема и модула које можете користити да бисте Јоомлу створили на било којој локацији коју желите да направите.

Иако можете да се извучете ако не видите ни једну линију кода у ВордПресс-у, ако то желите, то постаје мало теже да то учините са Јоомлом. Иако вам не треба да будете програмер да бисте користили Јоомла, вероватно ћете крај времена провести бавећи се шифром да бисте добили веб локацију баш онако како желите.

Употреба Јоомле за блог или стандардну веб страницу сигурно је могућност, али то ће бити много теже него да исту ствар постигнете у ВордПрессу. Тамо где неки програмери дају предност Јоомли над ВордПресс-ом у стварању сложених сајтова за е-трговину и друштвених мрежа.

Друпал

Други бесплатан систем за управљање садржајем опште намене, Друпал је најмање прилагођен почетницима од три ЦМС-а за општу намену представљена у овом чланку. Међутим, многи програмери би тврдили да је најмоћнија. Друпал је бесплатан, попут Јоомла и ВордПресс-а, и обично се нуди као једноставна инсталација једним кликом. Као и код било којег рјешења за самостално увођење, и друго главно продајно мјесто код Друпала је хостинг флексибилности. Ако желите или требате да промените хостинг, наставите и направите то, без зноја.

Сигурност је тамо где се Друпал заиста истиче. Док се Јоомла и ВордПресс сматрају прилично сигурним, Друпал је једна од најсигурнијих доступних платформи – чак је Вхитехоусе.гов изграђен са Друпал-ом. Ово чини Друпал атрактивним избором за веб локације за електроничку трговину, веб локације здравствене индустрије или било коју врсту веб локација која ће чувати осетљиве информације.

Магенто

Магенто је ЦМС за веб локације за е-трговину са властитим домаћинима. Доступан у бесплатним и премиум верзијама, Магенто је намењен напајању веб локација за електроничку трговину, а иако има ограничену функционалност као ЦМС опште намене и може да буде опремљен додацима за функције као што су блогови и форуми, Магенто би требао бити само у покреће се ако правите веб локацију за е-трговину. Као веб локација за е-трговину ЦМС, Магенто је веома моћна платформа.

Остале запажене ЦМС опције

Чини се мало неправедним зауставити ЦМС разговор са само четири споменута до сада. Много је других квалитетних ЦМС опција које треба размотрити. Иако нећемо посветити много времена и простора сваком, ево кратких речи о неким другим главним играчима о којима вреди размислити. Ако озбиљно размишљате о изградњи веб локација са ЦМС-ом, требало би да проведете неколико минута разматрајући сваки од ових.

 • вБуллетин: Премиум (плаћена) апликација дизајнирана првенствено као форумска платформа, али укључује управљање садржајем и функције блогања. Вредна опција за веб странице форума.
 • ЕкпрессионЕнгине: Још један премиум (плаћени) систем за управљање садржајем који пружа врло јак распоред и шаблонску контролу без захтева знања о програмирању. То је ЕкпрессионЕнгине учинило популарним ЦМС-ом међу програмерима који или не знају, или се не желе бавити, бацкППП скрипту.
 • ДотНетНуке: Доступно у бесплатној заједници и премиум верзији. Једна од ретких ЦМС опција дизајнирана за Виндовс сервере. Ако сте Виндовс програмер који тражи ЦМС на познатом језику, ДотНетНуке (недавно преименована у ДНН Платформу) вреди проверити.
 • МодКс: Бесплатан ЦМС намењен програмерима који желе да се позабаве ПХП-ом да би веб локација изгледала баш онако како они то желе.
 • Часно спомињање: ТектПаттерн, РефинериЦМС, Цонцрете5, ТиниЦМС и још много тога (али морамо престати некад).

Сумирајући

Сумирајући

Па шта смо научили? Ако желите да креирате веб локацију брзо, са сјајним шаблоном изгледа и не очекујете да ћете икада прећи на новог провајдера хостинга, интегрисана веб локација за изградњу и хостинг платформа је убедљива опција. Међутим, ако желите потпуну контролу над својом веб страницом и флексибилност пребацивања између хостинг провајдера и планова како се ваше потребе мењају, решење за само хостинг је једини начин да кренете.

Ако желите да сазнате наше мишљење о овом питању, ево: за велику већину ситуација, веб локација ВордПресс-а са домаћинима има јако пуно смисла.

То не значи да су друга решења без заслуга, али по нашем мишљењу, ВордПресс решење које је домаћин сам нуди најбољу комбинацију пријатности за почетнике, флексибилност коју треба уградити у готово сваку врсту веб локација, сјајне шаблоне изгледа, скалабилност и шири и подржавајућа заједница.

Ако сте попут нас и одлучили сте да веб локација са ВордПрессом, која је домаћин, има највише смисла, али још увек сте мало забринути због техничких аспеката хостинга, требало би да озбиљно размислите о управљаном ВордПресс хостинг хостинг плану.

Уз управљани ВордПресс план хостинга, добићете аутоматску инсталацију софтвера на свој налог, аутоматско ажурирање софтвера и скенирање безбедности од стране хостинг добављача и корисничку подршку техничких служби који су ВордПресс стручњаци.

Израда чак и једноставне веб странице која се захтева да захтева пуно техничког знања и кодирања кнов-хов-а. Међутим, ти дани су прошли. Ако вам је потребна једноставна веб локација, а немате буџет да запослите професионалну фирму за веб дизајн и развој, мало истраживање које ће вам осигурати да одаберете праву платформу, заједно са мало стрпљења и упорности, омогућиће вам да направите веб страницу која задовољава ваше потребе по цени која се неће надвладати.

Остале карактеристике у врстама хостинга

 • Цолоцатион
 • Управљани ВордПресс
 • ВПС
 • Манагед
 • Наменски сервер
 • Дељено гостовање
 • Облак
 • Реселлер

веб хостинг понуде

Тражите правог градитеља веб страница?
ВордПресс је свестран и једноставан за употребу. Уз ВордПресс.цом такође можете добити стручну техничку подршку. Користите ову посебну везу за попуст
да уштедите велике на ВордПресс.цом.

Честа питања која постављају веб сајтови

 • Шта је произвођач веб локација?

  Градитељ веб страница вам омогућава да креирате веб локацију без икаквог знања о кодирању. Користите свој веб претраживач за дизајн сајта повлачењем и испуштањем компоненти на страницу.

  Градитељи веб локација обично укључују видгете или модуле за ствари као што су РСС феедови, обрасци за контакт, блогање и везе на друштвеним мрежама.

 • Који је веб програмер најбољи?

  То зависи од врсте веб странице коју желите да направите.

  Ако вам треба редовно пословно веб место, било који градитељ веб локација може да направи основне изгледе.

  Али ако желите да направите продавницу за е-трговину, можда ће вам требати специјализованији производ.

  Погледајте градитеље веб страница компаније хостинг и упоредите их са платформама као што су Схопифи (градитељ веб локација за е-трговину) и БолдГрид (градитељ веб локација која се налази на врху ВордПресс-а).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map