Ларавел хостинг: Ево најбољих опција за хостинг за 2020. годину

Упоредите Ларавел хостинг

Ларавел је ПХП оквир отвореног кода који се користи за креирање веб апликација заснованих на парадигми модел-виев-цонтроллер. Захтеви за хостинг укључују ССХ приступ серверу ради размештања кода из вашег Гитхуб складишта.


Остале карактеристике хостинга које треба потражити укључују једноставно подешавање путем инсталације једним кликом и најновију верзију ПХП-а. Такође ћете желети да конфигуришете сервер тако да одговара вашим потребама. Из тог разлога препоручујемо ВПС, а не дељење, хостинг.

У овом прегледу прегледавамо најбоље домаћине Ларавела. У журби? Ево најбољих избора наших стручњака:

 1. А2 хостинг
  – Једноставан за управљање, скалабилни облак ВПС
 2. ИнМотион хостинг
  – Једноставна инсталација Ларавела једним кликом
 3. ХостГатор
  – Бесплатни ССЛ и домен у трајању од годину дана
 4. Течна мрежа
  – ВПС планови високих перформанси
 5. ВебХостФаце
  – Редовна ажурирања и подршка за Ларавел

Како смо изабрали најбоље домаћина Ларавела?

Анализирали смо стотине хостинг компанија и одабрали оне прилагођене програмерима; обезбеђују велику брзину, перформансе и скалабилност; и омогућавају прилагођену конфигурацију сервера.

Затим смо узели у обзир експертске и потрошачке оцене из наше велике базе података.

Ларавел хостинг

упоредите ларавел хостинг

Шта ћете научити

На крају овог чланка вероватно ћете знати одговоре на питања у наставку (ако обратите пажњу):

 • Шта је Ларавел?
 • Како ми може помоћи да брже развијам ПХП апликације?
 • Који је образац дизајна Модел-Виев-Цонтроллер (МВЦ)?
 • Који је најлакши начин за обезбеђивање и управљање ПХП серверима и распоређивање апликација?

Без обзира да ли сте почетни ПХП програмер или ветеран, научићете врхунске процесе и опције хостинга.

шта је пхп оквир

Шта је ПХП оквир?

ПХП оквир је пакет алате и шаблоне за развој софтверских апликација.

То укључује методологију за организовање кода и дизајнирање архитектуре система.

Шта је парадигма модела-приказ-контролер?

Ларавел је ПХП оквир изграђен на парадигми Модел-Виев-Цонтроллер (МВЦ). Ово је приступ структурирању апликација који одржава података, приказ, и пословна логика одвојено.

Елемент
Функција
МоделДефинише типове података података
ПогледПредлошци који презентирају податке на одређени начин
ЦонтроллерКонтролира логику апликације

Модел је модел података. Ово је код који дефинише врсте објеката података које ће систем пратити, као и њихове атрибуте и односе једни према другима..

Код у моделу (заједно са основним услужним класама у језгри Ларавела) одређује како ће апликација комуницирати са базом података.

Ларавел пружа „слој апстракције базе података“, који је генеричко сучеље за кодирање низа различитих подржаних система база података. Због тога је примарни модел података (објектни релациони модел) записано директно у апликацијски код, није у СКЛ-у.

Интерфејс са сврхом

модел виев контролер мвц

Модел такође пружа интерфејс за ажурирање података повезаних са било којим објектом. Такође синхронизује та ажурирања базе података или другог слоја упорности података. Овом интерфејсу приступа пре свега контролер.

Поглед је а систем шаблона који представљају податке од модела на одређени начин, укључујући:

 • ХТМЛ страница коју можете видети из веб прегледача
 • АПИ за јавне податке
 • РСС феед
 • Предлошци е-поште и
 • Штампани документи.

Како изгледа приказ садашњих података?

Поглед не манипулише подацима, већ их само добија од модела и приказује их као што је специфицирано. Ово осигурава да ако (на пример) гледате анализу саобраћаја на веб локацији, подаци су потпуно исти без обзира да ли их гледате као листу, графикон или пита дијаграм.

пхпОво је одломак ПХП-а за пријављивање у Хоместеад путем ССХ-а. Хоместеад је Ларавел-ова унапред упакована Вагрант кутија која се испоручује са 16 различитих софтверских пакета, укључујући Убунту, Нгинк, Апацхе, МариаДБ, Редис, Мемцацхед и 4 верзије самог ПХП-а.

Контролер управља са свим логикама апликације. Ово започиње везом између модела и приказа, као и везом на веб сервер или неким другим извором захтева.

Контролер такође обрађује све посебне условне карактеристике. На пример, ако желите да се е-пошта шаље када се догоди одређена радња, тај е-маил активира контролор. (Контролор ће без сумње добити информације о садржају и примаоцу е-поште од модела. Заузврат, Поглед ће пружити предложак за стварну поруку.)

Карактеристике котловске плоче

Приликом израде нове веб апликације у ПХП-у, постоји низ уобичајених функција које је потребно укључити без обзира на основну функционалност апликације.

Овај развој „котловске плоче“ укључује сложене активности, као што су управљање корисницима и сесијама. Такође укључује основни услужни код, као што је повезивање с базом података.

Врло неколико програмера заиста ужива у кодирању ових врста функција. То је доста компликован и захтеван посао.

Овде су корисни оквири ПХП-а као што је Ларавел.

ларавел карактеристике

Ларавел и основне функције апликација

Ларавел модули пружају све основне карактеристике које су потребне свакој веб апликацији, попут слоја апстракције базе података и пријаве корисника.

Ларавел иде овај корак даље и нуди додатне модуле за најчешће потребне функције, укључујући слушатеље догађаја и Модул благајне Ларавел за обраду плаћања.

Још боље, јер Ларавел користи Композитор за управљање пакетима програмерима је лако креирати, а осталим програмерима да укључују опште скупове функција.

Ово је посебно корисно за тимове за развој софтвера који граде више апликација у сродној индустрији; карактеристике специфичне за домену могу се лако модулирати и укључити у више пројеката.

Архитектура система

Програмери који граде нову веб апликацију имају скоро неограничен број начина дизајнирања система и организације њиховог кода. Ово потпуна слобода је извор великог потенцијала софтвера – све је могуће.

Али ово је такође извор многих неуспеха и одлагања пројекта – било шта лоше такође је могуће. Ретко ће програмер требати да направи апликацију за тако невероватно нову функцију да је потребан потпуно нови приступ; ретко ће се и даље таква апликација кодирати у ПХП-у.

Дакле, има смисла да би добар оквир за веб апликације пружите тачно оно што назив носи: оквир апликације која ради за већину програмера, већину времена.

Ларавел је снажно оријентисан према најбољим праксама и логички разумљивој архитектури. Доказ за то можете пронаћи у Артисан, Ларавелово сучеље командне линије Артисан аутоматски пружа програмерима корисне команде за време кодирања

Кодирање линијске шифре

Нису само функције котловске плоче потребне употреба кода на плочи с котловницом. Тхе развој нове функционалности често може бити једнако напоран.

На пример, замислите да градите апликацију за управљање ауто сервисима. Желите да креирате класу објеката података који прате возила. Али не морате само да креирате нову класу. Такође ћете морати да направите следеће:

 1. Поглед за возила, јер ћете сигурно желети да прикажете екран на коме су приказани детаљи било којег одређеног возила;
 2. Индексни приказ да бисте видели списак више возила истовремено;
 3. Рута у контролеру за свако од њих, јер ће њихово постојање бити неутемељено ако ваш корисник не може да дође до њих;
 4. И на крају, начин да се потврди да сви ти различити делови кода сви заједно раде правилно, тако да не погрешно пишете „возило“ у једној датотеци и не употребљавате једнину када сте требали користити множину.

Колико кодирања треба учинити?

Оквир Ларавел пружа интерфејс командне линије (ЦЛИ) који вам омогућава брзо скенирање кода.

Све што требате је декларирати нови модел; оквир ствара различите датотеке и блокове кодова који су потребни.

Наравно, то још увек морате да испуните стварним кодом, али сви елементи и везе између њих су унапријед изграђено.

купон за веб хостинг

Тражите велику понуду Ларавел веб хостинга?
А2 хостинг је постигао # 1 у нашим недавним тестовима брзине и перформанси. Према њиховим плановима, можете поставити Ларавел једним кликом и добити бесплатну миграцију веб локација. Сада можете да уштедите до 50% на А2 хостингу. Користите ову везу за попуст
да постигнемо договор.

ларавел веб хостинг

Ларавел веб хостинг

Много је разматрања и задатака укључених у обезбеђивање и управљање серверима и оптимално распоређивање ваше апликације.

Инсталирајте ПХП Аппс брзо уз Форге

Можете обезбеђивање и управљање облачним серверима у секунди са Ларавел-овом Форге услугом.

Пријавите се на Форге и изаберите да бисте применили Дигитал Дигитал Оцеан, Линоде, Амазон Веб Сервицес (АВС) или Вултр. Или изаберите „Цустом ВПС.“

форге впс

Прилагођали смо прилагођени ВПС сервер за мање од 60 секунди са неколико кликова.

Форге такође омогућава вам да се ССХ кључеви аутоматски додају на сваки сервер који креирате. А можете да се повежете са ГитХуб-ом, ГитЛабом или Битбуцкет-ом и гурнете да их примените – директно са Форге командне табле.

Ларавел Вапор

Вапор је платформа без сервера коју покреће АВС и нуди брзу скалабилност, лако подешавање и дизајнирана је да неометано ради са Ларавел-ом.

Примена ПХП апликација без ковања или паре

Ако нисте корисник Форге, критично питање за развој и хостинг Ларавел апликације биће ваша способност да сами инсталирате и конфигуришете софтвер на вашем серверу.

Омогући ССХ приступ

Први, омогућити ССХ приступ на вашем серверу. То можете да урадите преко контролне табле. Ово вам омогућава брзо додавање оквира и повезаних алата.

МЦрипт и базе података

Ларавел ради на ПХП 5.4+ и захтева МЦрипт екстензију.

Зависно од врсте апликације коју градите, требат ће вам нека врста система за управљање базама података. Тхе тачан избор је на вама, иако је подржано неколико њих.

Сервер Тецхнологи

Запамтите, најбоље је користити технологију веб хостинга која даје приоритет безбедности. Раније су они који користе Апацхе, Нгинк или комбинацију ова два нудили најбрже и најсигурније резултате.

Штавише, морат ћете размислити које апликације треба да буду инсталиране на вашем серверу.

Како да инсталирам Ларавел?

Ларавел можете инсталирати на два начина: ручно или преко софтвера за инсталацију Софтацулоус.

Сродне апликације, библиотеке и зависности затим ће управљати алатком за управљање зависностима Цомпосер-а који Ларавел треба.

Такође ће вам требати ССХ приступ ради синхронизације вашег Гит спремишта на ваш сервер. Са сваким од ова три основна дела омогућена за ваш ПХП радни ток, бићете у могућности да лакше направите, тестирате и имплементирате пројекте.

Да ли ми треба ВПС или наменски сервер?

Имајте на уму да нису сви заједнички планови хостинга такав ниво контроле и приступа сервер окружењу. Као резултат тога, ти можда ће требати да користите ВПС налог или покрените сопствени наменски послужитељ за кодирање са оквиром веб апликације Ларавел.

Резиме хостинга Ларавел

Софистицирана синтакса и организовано структуирање контролера модела чине Ларавел оквир моћним оружјем у вашем кодираном арсеналу.

Није свака веб хостинг компанија или врста плана погодна за рад са Ларавел оквиром. Започните пажљиво дефинирањем циљева, а затим одаберите план веб хостинга који је најбоље у складу с њима.

веб хостинг понуде

Тражите правог домаћина Ларавела?
ИнМотион хостинг нуди широк избор квалитетних планова. Омогућавају инсталацију Ларавела једним кликом. Уштедите велико на овом хосту користећи ову специјалну везу за попуст
. П.С. – Бољи пословни биро их је оценио А +.

Често постављана питања у вези Ларавела

 • Може ли се Ларавел покренути на заједничком хостингу?

  Ларавел се може покренути на дељеном хостингу ако вам провајдер понуди дозволе које су вам потребне да бисте га поставили. Ако је то случај, морат ћете локално саставити средства за апликације, а затим их отпремити у окружење хостинга путем ФТП-а.

  Међутим, програмери компаније Ларавел пријављују мешовите резултате када покушавају да се размене на дељеном хостингу. Суштина је да Ларавел није баш дизајниран да ради на заједничком хостингу. Верујемо да је боља идеја користити ВПС сервер за своје Ларавел пројекте.

 • Ко користи Ларавел?

  Поред тога што је популаран код појединачних програмера и малих и средњих предузећа, Ларавел користе организације попут Пфизер (фармацеутска компанија), ББЦ (Бритисх Броадцастинг Цомпани), Рачун Ниња, Фларум.орг (форуми), Оцтобер ЦМС и 9ГАГ (компанија за интернет платформу и друштвене мреже).

 • Шта је Ларавел Спарк?

  Спарк је Ларавел пакет који пружа „скеле“ котловске плоче за вишекратну употребу тако да можете брзо да саставите СааС апликације. На пример, омогућава провјеру аутентичности корисника ван оквира, ресетовање лозинке, тимове, профилне фотографије, као и функције е-трговине као што су купони, фактуре, претплатни планови, плаћања и логика за тимове. Уз Спарк такође ћете добити приступ СааС одредишној страници.

 • Шта је Ларавел Енвоиер?

  Ларавел Енвоиер је алат који вам омогућава да лако имплементирате код на један или више сервера без застоја. Интегрише се са популарним спремиштима кода попут Гитхуб и БитБуцкет и комуникацијским алатима попут Слацк-а. Можете да користите Енвоиер у сарадњи са Ларавел Форге-ом да бисте креирали ПХП сервере, али није неопходно. Енвоиер укључује повратне листе.

 • Како могу угостити ГоДадди Ларавел пројекат?

  Да бисте угостили Ларавел пројекат са ГоДадди-ом, прво морате да купите домен и хостинг налог
  . Затим се пријавите на своју контролну таблу цПанел да бисте омогућили ССХ приступ вашем хостинг налогу. (ГоДадди то подразумевано онемогућује.) Користите ССХ приступ да бисте прво инсталирали Цомпосер, а затим инсталирали Ларавел. У овом тренутку можете конфигурирати своје окружење Ларавел и поставити своју веб локацију / апликацију.

 • Колико кошта Ларавел?

  Оквир Ларавел је отвореног кода и бесплатан за употребу. Међутим, вјероватно ће бити потребни додатни трошкови за покретање пројекта Ларавел. Популарне алате попут Ларавел Форге (алат за имплементацију) и Ларавел Вапор (за аутоматско скалирање) имају месечне накнаде. Не заборавите да израчунате трошкове гостовања. Ако планирате да ангажујете програмера, набавите неке процене и додајте их у своје калкулације.

 • Што је боље Ларавел или ВордПресс?

  Да ли је Ларавел бољи избор од ВордПресс-а, зависи од више фактора, укључујући врсту веб локације коју желите да направите, ниво прилагођавања и функционалности који су потребни и будуће планове веб локације. На пример, Ларавел може бити мудар избор за сајтове којима је потребна будућа и / или сложена прилагођавање. ВордПресс је веома популаран и једноставан за употребу ЦМС. Али може бити тешко да се одржи с обзиром на монолитну величину базе кодова.

  Пре него што одаберете Ларавел или ВордПресс, сакупите захтеве пројекта и прођите фазу откривања са купцем веб локације. Укључите буџет у доношење одлука: Пројекти Ларавел обично коштају више на почетку, док су ВордПресс пројекти обично у почетку јефтинији, а скупљи касније ако су потребне сложене промене..

 • Шта су Ларавел пакети?

  Ларавел пакет, као и сви кодови пакета, је скуп кода који се поново може користити и који решава уобичајене проблеме. Пакети кода штеде време програмерима осигуравајући да не морају да граде заједничке функције и функције од почетка. Неки популарни Ларавел пакети укључују Ентруст (за дозволу засноване на улогама), Социалите (за ОАутх аутентификацију) и Ларавел Телесцопе (програм за уклањање погрешака).

 • Који су захтеви за инсталацију Ларавела?

  Системски захтеви Ларавел оквира могу се испунити коришћењем виртуелне машине Ларавел Хоместеад као локалног развојног окружења. Ако не користите Хоместеад, мораћете да се уверите да ваш сервер ради ПХП 7.1.3 или новији, и да покреће сет потребних проширења.

  Потребна проширења су:

  • ОпенССЛ ПХП проширење
  • ПДО ПХП проширење
  • БЦМатх ПХП проширење
  • Цтипе ПХП Ектенсион
  • ЈСОН ПХП Ектенсион
  • Мбстринг ПХП Ектенсион
  • Токенизер ПХП Ектенсион
  • КСМЛ ПХП Ектенсио
  • Такође ћете морати да инсталирате Цомпосер пре него што инсталирате Ларавел, како бисте управљали својим зависностима.

  • Како да набавим и инсталирам Ларавел?

   Ларавел можете инсталирати локално тако што ћете извршити низ наредби преко вашег интерфејса (терминала). Прво морате инсталирати Цомпосер који ће се користити за управљање вашим зависностима. Затим инсталирајте Ларавел помоћу ове наредбе:

   цомпосер глобал захтева ларавел / инсталлер

   Ако требате да инсталирате Ларавел са хостинг рачуна и имате цПанел, вероватно ћете моћи да користите Софтацулоус да бисте инсталирали Ларавел једним кликом. Ако ваш веб домаћин не нуди Софтацулоус или Инсталлатрон, погледајте документацију за помоћ за упутства о инсталирању Ларавела.

  • Могу ли покренути Ларавел на Виндовс серверу?

   Да, Ларавел можете инсталирати на Виндовс сервер. Имајте на уму да велика већина корисника Ларавела ради са Линук серверима. Дакле, ако наиђете на проблеме при покретању Ларавела на Виндовс серверу, имат ћете теже помоћ у проналажењу него ако поставите Ларавел на Линук серверу.

  • Какве апликације можете да правите помоћу Ларавела?

   Ларавел је дизајниран за изградњу веб апликација заснованих на архитектури модела-контролера (МВЦ). То оставља врата отвореним за мноштво различитих врста веб-базираних апликација. Свака веб апликација која се бави подацима који се лако могу сломити у конзистентне објекте је кандидат за Ларавел.

   На пример, Ларавел је коришћен за израду резервационих система попут АирпортПаркингРесерватион.цом, класификованих сајтова као што су ХомеЛистингсФиндер.цом, веб локација за е-трговину попут рв.ЦампингВорлд.цом и директорија попут ЕкплореГеоргиа.орг.

  • Да ли је Ларавел све популарнији?

   Према БуилтВитх.цом, Ларавел непрестано расте у својој популарности од 2013. године. Тренутно је користи преко 8.000 места са највише милион места. Постоји више од 160.000 активних локација које користе Ларавел и распоређено је на више од милион пројеката.

  • Зашто бих требао избјегавати употребу Ларавела?

   Без обзира да ли би требало или не "избегавајте Ларавел" зависиће од врсте пројекта на којем радите и од ваших преференција. Програмери формирају властито мишљење о свим оквирима, а сваки оквир има присталице и негативце. Неке узорне критике о Ларавелу можете прочитати овдје и овдје. И можете прочитати неке примере похвале оквира овде и овде.

  • Које су неке алтернативе за Ларавел?

   Постоји пуно ПХП оквира које бисте могли размотрити ако тражите алтернативу Ларавелу. Започните претрагу истраживањем ЦодеИгнитер, Симфони, Зенд, Иии, Пхалцон, ФуелПХП, ЦакеПХП, ПХПикие, Слим, Аура, Кохана, Флигхт. Медоо, ПОП ПХП, Симпле МВЦ, без масти, ПХП Мини, Зикула и ИАФ.

  • Шта је Ларавел?

   Ларавел је ПХП оквир за веб апликације. То је скуп алата који су дизајнирани да олакшају и брже израде веб апликација са ПХП-ом и произведу сигуран безбедан коначни производ и прате најбоље праксе. Ларавел је назван ” "ПХП оквир за веб артисанс" због свестраности. Може се користити за фронт-енд и бацк-енд решења.

  • Која је корист од кориштења програмског оквира?

   Добар оквир попут Ларавела побринут ће се за пуно радова на котловској плочи који иду у стварање готово било које веб апликације. Такође ће вам помоћи да избегнете одређене замке кодирања. Оквири су дизајнирани да подстакну најбоље праксе и помогну програмерима да уштеде време.

  • Да ли морам да користим програмски оквир?

   Не, не морате користити оквир. Али оквири могу драматично побољшати ефикасност, квалитет и брзину развоја. Оквири такође имају тенденцију да смање потрошачке трошкове за развој. Упркос томе, неки програмери верују да оквири додају непотребне сложености у облику режијских трошкова и зависности. Ови пуристи охрабрују друге програмере да избегавају употребу оквира.

  • Где могу пронаћи пакете Ларавел?

   Пакете Ларавел можете пронаћи на једном од два места: Гитхуб или Пацкалист. Почните од Пацкалиста, који је директориј Ларавел пакета. Тамо ћете пронаћи хиљаде пакета Ларавел које можете сортирати по популарности или старости и претраживати по кључној речи или ознаци.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map