ВЕВС у 2020. години: Шта кажу прегледи клијената ВЕВС-а?

ВЕВС Увод

Сарадник веб локација изграђен са власницима предузећа ван мреже. Уместо да се бавите свим стиловима пословања под сунцем ВЕВС
поносна је на помагању власницима предузећа у неколико одабраних индустрија.


Ако сте у некој од индустријских грана избора које ВЕВС подржава, биће вам тешко пронаћи бољег градитеља веб страница у једном. У наставку детаљно размотримо овај алат за прављење грађевинара, тако да можете видети да ли је тачно одговарајућа за ваше пословање.

О ВЕВС-у

ВЕВС је релативно нов додатак простору за прављење веб локација. Компанија која је лансирала ВЕВС зове се Стивасофт и нуди различита веб решења већ деценију.

Уместо да је градитељ веб страница за све, ВЕВС је веб дизајнер намењен одређеном тржишту. Наиме, власници малих предузећа којима треба нова веб локација која је опремљена функцијама које им требају и ништа друго.

Веб странице направљене овим алатом су једноставне, али веома корисне. На овај начин се корисницима омогућава брза израда веб странице која оживљава њихово офлајн пословање на мрежи.

Лакоћа коришћења

Једном када направите основни налог, бићете усмерени на административни панел где можете да изаберете индустрију свог пословања. Индустрија коју одаберете пружиће вам приступ различитим функцијама које захтевају ваш тип пословања.

Почетном поставком управља ВЕВС тим, што значи да можете направити сајт без икаквих техничких вештина.

Управљачки панел је прилично интуитиван и омогућава вам да радите ствари попут прегледавања статистика ваше веб локације, праћења података о продаји, управљања резервацијама и захтева клијената, заједно са израдом веб локације.

Платформа је очигледно направљена за комплетне почетнике. Ако наиђете на било какве проблеме, подршка је удаљена само један клик. Тим за подршку ће вам помоћи при постављању веб локације, руковању техничким захтевима, па чак и помоћи при преузимању садржаја.

Изгледа да још немамо ниједну рецензију за ВЕВС.

Вишенаменско пословно решење

Као власник малог предузећа имате много на свом тањиру, последње што желите да урадите је да кључно време проведете управљајући својом веб страницом. Уз помоћ понуђених алата и функција, можете учинити да ваш вебсајт ради за вас, уместо обрнуто.

Поред стварања основног вебсајта, веб локација коју ћете завршити је спремна за е-трговину. Бићете у могућности да лако управљате и заузимате састанке, заједно са продајом својих производа и услуга.

Тренутно је подржан широк спектар индустрија, укључујући:

 • Ауто куће

 • Изнајмљивање аутомобила

 • Изнајмљивање јахти и управљање некретнинама за одмор

 • Изнајмљивање за одмор

 • Некретнина

 • Онлине Јоб Порталс

 • Услуге паркирања аутомобила

 • Услуга превоза и таксија

 • Хотели

 • Фризерски и козметички салони.

Ако ваша индустрија тренутно не подржава, обавезно проверите, јер се нове индустрије додају редовно.

Продајне карактеристике

Када одаберете индустрију веб локација, добиће вам скуп алата који су специфични за ту индустрију. На пример, ако имате компанију за изнајмљивање аутомобила, моћи ћете да користите укључени софтвер за изнајмљивање аутомобила да бисте резервисали резервације и обрадили плаћања.

Без обзира да ли желите да покажете свој избор производа или пустите клијенте да купују ваше услуге, то можете брзо и лако. Ако се ваше пословање ослања на резервисања, резервисања, уплате и слање потврда, тада ћете то моћи и безболно..

Уграђени продајни алати штеде време. Уместо да изградите веб локацију и инсталирате додатке, додатке или направите прилагођени софтвер, сви потребни алати за продају су укључени одмах ван оквира.

Систем за управљање садржајем

Такође је једноставно управљање садржајем ваше веб локације. Једном када се пријавите на администраторски портал, само одаберите опцију „Странице веб локација“ и можете да измените било који елемент ваше веб локације.

Можете да радите ствари попут приказивања или сакривања одређених страница, уређивања имена страница, промене структуре УРЛ-ова, измене текста, додавања новог садржаја и додавања слика на вашу веб локацију.

Подршка за подешавање и управљање сајтовима

Ако сте тотални почетник и проверавање е-поште је нешто што технолошки најбоље знате, свидеће вам се технолошко држање које нуде.

Укључена подршка се протеже много више од онога што нуде већина других произвођача, јер воде рачуна о процесу подешавања веб локације, додавању садржаја и осигуравају да ваша веб локација изгледа и ради онако како желите..

Ако желите детаљнију прилагођавање, можете затражити прилагођене измене, као што су промене дизајна или изгледа дизајна, или чак потпуно прилагођени сајт, за додатну накнаду.

Израда веб локације

Да бисте направили веб локацију само одаберите своју индустрију, изаберите један од доступних предложака и почните да прилагођавате своју веб локацију.

Сваки образац индустрије опремљен је функцијама које су специфичне за ту индустрију, попут система резервација, класификованих огласа, интеграције Гоогле мапе и још много тога. Поред тога, сви предлошци су мобилни.

Прилагођавање теме је једноставно као отварање странице коју желите да измените и кликање на текст који желите да промените. Једина мана је да одабрана тема буде скоро тачно подударање демо теме, јер су могућности прилагођавања ограничене.

Да бисте додали још функција на своју веб локацију, можете истражити продавницу апликација да бисте купили више функција сајта као што су блог, прегледи купаца, календари догађаја и још много тога.

Ко треба да користи ВЕВС?

ВЕВС је савршена погодност за власнике предузећа ван мреже који желе да направе веб локацију која им омогућава да брзо продају своје производе и услуге на мрежи. Уграђени софтвер специфичан за индустрију је огроман плус и извлачи велике проблеме из продаје на мрежи.

Ако се тренутно налазите у некој од подржаних индустрија, употреба овог градитеља није идеја. Бићете у стању да без икаквог интернетског присуства пређете на елегантно и функционално веб место уопште. Поред тога, детаљан ниво подршке пружа људима који немају мало техничког искуства.

Ко треба да користи другачији градитељ веб локација?

Ипак, ВЕВС није за све. Ако не радите у једној од подржаних индустрија, употреба овог алата нема смисла. Постојеће опције прилагођавања не дозвољавају ни тону флексибилности изван предлошка теме.

Ако захтевате већу контролу над дизајном веб локације и немате ништа против рада са додатном резервацијом услуга или интеграцијом е-трговине, онда постоје и друге могућности које су погодније за ваше потребе.

На крају

Власници предузећа ван мреже без икаквих техничких вештина коначно могу да направе функционалну и лепу веб страницу која продају чини једноставном. Овај алат је намењен почетницима и брине се о већини тешких подизања када је у питању израда веб странице, хостирање и осигуравање да изгледа и функционише правилно.

Власници предузећа који траже мало више контроле над крајњим резултатом своје веб локације можда ће желети да истраже друге опције. Прилагођавање је ограничено осим ако не желите унајмити ВЕВС
тим да га прилагодимо за вас.

Овај градитељ нишних веб локација је добар избор и сигурно ће помоћи мноштву офлајн компанија да скокну на мрежи.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map