Сите5 Хостинг Ревиев: Хостинг за озбиљне дизајнере? Ми ћемо бити судија тога.

Сите5 Увод

Сите5 основан је 2002. године, што говори да је квалитета услуге највећи приоритет. Поштанска адреса компаније је у Аустину у Тексасу и поносна је на то што има интерно одељење за подршку. Карактеристике хостинга су усмерене према купцима којима је потребан одређени степен флексибилности, али они се продају без претјераног техничког жаргона. То чини Сите5 добрим домаћином за веб дизајнере и програмере, јер им је често потребан солидан скуп функција без оптерећења сталне администрације сервера..


На многим плановима доступан је месечни обрачун, поред стандардних годишњих и двогодишњих уговора. Бесплатне услуге миграције су такође укључене у сваки тренутно оглашени план.

Кључне карактеристике услуге

Сите5 има три категорије услуга: дељени, препродавачки и ВПС. Функције које видите варирају у зависности од класе хостинга коју гледате.

Дељено хостинг са Сите5 не укључује цПанел, што је вероватно најзначајнија разлика у односу на продавца и ВПС. Уместо тога, купци добијају приступ контролној табли Бацкстаге-а, која је заштићена. У свим плановима дисковни простор и пропусни опсег нису измерени, а Сите5 је редак, јер врло јасно објашњава своју политику немереисаних ресурса..

Планови хостинг хостинга су бољи избор ако желите цПанел. Свој простор можете поделити по својој жељи и препродавати онолико планова колико желите. Компензација је ограничен простор и пропусни опсег, мада капа вјероватно неће бити рестриктивна за већину фрееланцера или самозапослених веб дизајнера или програмера.

ВПС хостинг долази у једном укусу: само у потпуности. Укључује задати број језгара, постављену расподелу РАМ-а и фиксну пропусност и распоређивање простора такође. цПанел и ВХМ су обезбеђени, али се наплаћују као додатни; ако не желите да платите, можете се одлучити за контролни панел СитеАдмин.

Сервери и инфраструктура

Сите5 жели нагласити да не прекомерно продаје своје сервере. На ВПС плановима, купци могу бирати између различитих верзија ЦентОС-а, мада су неке мање богате од других.

Сите5 тврди да користи центре података на различитим глобалним локацијама. Међутим, током процеса пријаве били смо у могућности да одаберемо само централну локацију података у америчком центру. Није јасно зашто Сите5 није понудио друге локације у центру података, јер знамо да је ова опција била доступна у прошлости, са више од 19 различитих локација у понуди.

Подршка

Сите5 има сопствено одељење за подршку, које изгледа као тим који говори енглески језик. Доступно је 24/7. Тим се брине о питањима везаним за хостинг, а такође бесплатно врши миграције страница за нове купце.

Неки домаћини ограничавају бесплатну миграцију на само један цПанел налог, али приметно је да Сите5 иде много даље; мигрираће до 25 цПанел рачуна када први пут постанете клијент. Такође ће мигрирати не-цПанел рачуне, до максимално 10. Поново је то необично великодушно. Миграција не-цПанел укључује само базе података и датотеке, тако да ће ваше адресе е-поште и ФТП налоге требати поново створити. За потпуно управљани ВПС ово је мека граница; Компанија каже да је отворена за миграцију више налога, ако вам требају. Миграције се обављају само од понедељка до петка, али услуга се нуди 24 сата током дана.

Из компаније кажу да њени агенти за корисничку подршку у потпуности сами поправљају проблеме, уместо да траже од купаца да спроведу промену и тестирају је да ли ради.

Сите5 каже да нуди гарантовано време реакције за своје инжењере техничке подршке. На овој веб локацији не можемо пронаћи више детаља о томе, било би паметно да се обратите продајном тиму ако желите више информација.

Гаранције и СЛА-ови

Сите5 има две гаранције задовољства. У зависности од врсте хостинга коју одаберете, добићете 15 или 45 дана да испробате њену услугу. 45-дневна гаранција поврата новца односи се на хостинг и дистрибутере, док је 15-дневна гаранција враћања новца за ВПС хостинг. Имена домена и услуге су искључени из гаранције.

Као Сите5 клијент, такође ће вам бити загарантовано 99,9% продуженог сервиса, уз подршку сервисних кредита. Како се време станке повећава, повећава се и износ кредита, до максималног месечног кредита од 100%. Опет, различити планови имају различите кредитне структуре. Али све информације ћете пронаћи на страници гаранције Сите5. Ако верујете да је непланирани прекид рада прекорачио 0,1%, мораћете да поднесете ручни захтев у одељењу за наплату.

Резиме

Сите5 пласира своје хостинг пакете на флексибилност, једноставност коришћења и квалитету подршке и јасно је размислио шта веб дизајнери и фрееланце програмери желе од хостинга. Пребацивање података са вашег старог домаћина требало би бити једноставно захваљујући обилним бесплатним миграцијама, а покретање ВПС на више локација знатно је олакшано с укљученом услугом управљања. Потенцијални недостаци укључују недостатак наменских планова сервера и чињеницу да локације сервера изван САД нису увек доступне.

Честа питања Сите5

 • Где је фирма лоцирана?

  Маилинг адреса Сите5 налази се у Хоустону, ТКС у Сједињеним Државама.

 • Да ли се Сите5 специјализује за Линук или Виндовс хостинг?

  Не. Сите5 нуди само Линук хостинг.

 • Да ли Сите5 нуди ВПС хостинг?

  Да. Доступан је управљани ВПС хостинг.

 • Која гаранција задовољства се нуди?

  Заједнички и препродавачки планови долазе са 45-дневном гаранцијом поврата новца. ВПС пакети добијају 15-дневну гаранцију поврата новца. Преко тог 45-дневног или 15-дневног периода, поврат новца није могућ ако га откажете.

 • Да ли су цене обнове више од уводне цене?

  У неким случајевима, да. Сите5 нуди попусте ако плаћате унапред. Почетни попуст можете закључати плаћањем унапред до две године.

 • Које су опције подршке дате?

  Сите5 нуди подршку путем е-поште, ливе цхат и телефонске подршке. Ливе цхат је доступан 24/7, док је телефонска подршка доступна од понедјељка до петка, 10:00 до 18:00 ЕСТ (УТЦ -0500).

 • На којим је језицима техничка подршка доступна?

  Подршка је доступна само на енглеском језику.

 • Који је минимални рок уговора?

  Купци могу платити месец дана или унапред, до две године. Имајте на уму да Сите5 не нуди повраћај новца након почетног периода поврата новца од 45 дана, тако да ако откажете делом путем свог циклуса наплате, нећете добити поврат рејтинга.

 • Која су ограничења простора и преноса података тамо?

  Сите5 нуди неограничен простор на диску и неограничену пропусност на плановима веб хостинга. Планови препродавача и ВПС су ограничени величином диска и ширином опсега одређеног плана.

 • Да ли Сите5 нуди пакете препродавача?

  Да. Постоји неколико планова препродавача, тако да можете поделити и препродати веб хостинг простор купцима или клијентима.

 • Како да преместим постојећу веб локацију?

  Сите5 нуди бесплатан пренос целокупног вебсајта. Бесплатна услуга миграције ограничена је на 25 цПанел рачуна или на 10 нон-цПанел налога. Рачуни који нису цПанел могу се мигрирати само ограничено.

 • Шта се нуде контролне табле?

  Планови хостинга долазе са Бацкстаге-ом, прилагођеном темом цПанел Сите5-а. Планови продавача долазе са цПанел / ВХМ. ВПС планови су доступни са Бацкстаге-ом, али можете одабрати да користите цПанел / ВХМ уз доплату.

 • Које су опције плаћања подржане?

  Поред главних кредитних картица, купци могу платити и путем ПаиПала.

 • Шта је резервно правило Сите5-а?

  Сигурносно копирање сервера врши се сваке вечери и задржава се 7 дана. Доступне су и опције за самостално копирање.

 • Да ли је Сите5 добар избор за више веб локација?

  Да. Нуди бројне могућности за више локација. Неки од његових веб хостинг планова нуде неограничену подршку домена.

 • Које језике за развој подржава Сите5?

  Линук хостинг хостинг планира подршку Перл, ПХП, Питхон, Руби и Руби он Раилс.

 • Има ли Сите5 програмере за инсталацију једним кликом?

  Да. Инсталацијски програми за један клик за алате попут ВордПресса могу се инсталирати преко контролне табле Сите5 СитеАдмин или преко функције Софтацулоус у цПанелу.

 • Да ли Сите5 нуди Магенто подршку?

  Да. Магенто у потпуности подржава Сите5, чак и на заједничким плановима хостинга.

 • Да ли Сите5 нуди ЦДН услуге?

  Да. Подршка за ЦлоудФларе је укључена.

 • Да ли има дисконтиране планове за школе и непрофитне организације?

  Сите5 не нуди бесплатан хостинг за непрофитне организације.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map