Преглед ВП Енгине: ВордПресс хостинг, али не онако како ви то знате.

Contents

Наша пресуда: # 1 за управљани ВордПресс

ВП Енгине
специјализован за управљани ВордПресс хостинг. Њихови планови укључују бесплатан ССЛ сертификат, дневне резервне копије и 60-дневну гаранцију поврата новца.


Користећи наш посебни код купона ВИХТ20 можете добити 20% попуста
. С 2 мјесеца бесплатним када уговорите годину дана, то је попуст од 33%, тако да је сада право вријеме да се пријавите!

Прос:

 • 24/7 корисничка подршка за безбрижно искуство.
 • Једноставно креирајте ВордПресс веб локацију једним кликом.
 • Брза времена учитавања сајта.

Против:

 • Ценовнији него беспотребни планови за хостинг.
 • Хостинг само за ВордПресс.

Не преузимајте нашу реч за то – преко 40 корисника је ВП Енгине дало високе оцене за квалитет, карактеристике и подршку.

Да ли је ВП Енгине прави домаћин за вашу веб страницу?

Тражите нешто конкретно? Скочите на наше најпопуларније секције:

 • Преглед стручњака – прочитајте нашу детаљну анализу од стране стручњака гостовања Тонија Аллена.
 • Рецензије купаца – погледајте шта купци преко 40 ВП мотора морају рећи.
 • Планови хостинга – упоредите најбоље планове за хостинг рачунара и њихове цене.
 • Најчешћа питања – пронађите одговоре на најчешћа питања о ВП Енгине-у!

ВП Енгине домаћин је само за ВордПресс веб странице. Као такви, у индустрији су познати по томе што пружају оптимизован хостинг
то је брзо, стабилно и сигурно. Због тога су њихов уобичајени избор за професионалне веб локације ВордПресс.

У овом прегледу погледам све аспекте ВП Енгине-а – укључујући и моје тестове његових перформанси – како бих вам помогао да одлучите да ли је тачан за вас. Читајте даље како бисте научили све што требате да знате.

Почетна страница ВП мотора

ВордПресс Оптимизирано хостинг

ФП фокус је на ВордПресс хостингу
тако да су у стању да поједноставе процес покретања веб локације.

Погодност

Корисници ВП Енгине-а не морају да брину о инсталирању, исправкама, додацима или безбедносним закрпама за ВордПресс.

Све што треба да урадите да бисте направили веб локацију ВордПресс је да извршите инсталацију једним кликом. ВП Енгине води рачуна о техничкој страни оптимизације и очвршћивања.

Побољшана техничка подршка и карактеристике једним кликом вам омогућавају да се фокусирате на своје пословање, уклањајући непотребан стрес.

Видео: ВП Енгине
преглед

Архитектура

Сервери ВП Енгине-а су направљени да одговоре на захтеве предузећа. Према компанији, њихова напредна технологија омогућава покретање веб локација четири до шест пута бржи него у другим хостинг окружењима.

Ово није резервисано само за купце са већим плаћањем. Сваки план гостовања ВП Енгине-а
користи од чврсте сервер архитектуре.

Архитектура ВП Енгине-а посебно је прилагођена хостингу ВордПресс-а. Постоји неколико разлога за то.

ЕверЦацхе

Прво, њихова архитектура је изграђена на њиховом власничком сервису ЕверЦацхе. Ово је један од најпопуларнијих система за кеширање доступног ВордПресс-а. То значи да ваша веб локација ће моћи да управља са брзим прометом без проблема са перформансама.

Њихово предмеморирање на сајту је развијено тако да је агресивно без смањења реакције приликом ажурирања веб локације са новим постовима или додавањем новог кода.

Најгори могући тренутак за ваш сервер није у стању да доживите прилив посетилаца веб страница након што је блог написао вирално. ВП Енгине је направио ЕверЦацхе како би спречио ово.

Остала побољшања брзине

Још једна ствар због које ВордПресс хостинг ВП Енгине-а толико брзо чини њихов глобални ЦДН.

Коначно, ВП Енгине је додао додатну заштиту, спашавајући вашу веб локацију од ботова који је претражују и преузимају снагу подношењем захтева из бандера веб локације..

ВП планови хостовања мотора

ВП Енгине нуди три стандардна плана
. Али можете и ви створите прилагођени план према вашим потребама.

Покренути
Раст
Скала

Веб странице1515
Месечне посете25К100К400К
Складиште10 ГБ20 ГБ30 ГБ
ЦДНдадада
ССЛдадада
Цена (месечно)$ 30$ 115$ 290

ССЛ сертификати

Сви планови укључују ан ССЛ сертификат. Ово је неопходно ако имате трговину е-трговине. Али коришћење ССЛ-а постаје неопходно за све веб локације. Веб страница већ добија мало повећање положаја са Гооглеом.

Планови високог слоја омогућавају вам да користите свој властити појединачни или замјенски ССЛ са посебном ИП адресом. Не можете то учинити са Стартуп планом. Зато имајте то на уму пре пријаве.

Подршка

Сви планови омогућавају приступ ВП Енгине-у 24/7 подршка уживо. Можете да приступите подршци за ћаскање уживо са своје контролне табле.

Преглед администратора ВП мотораВП Енгине’с
постављање контролне табле сервера

Телефонска подршка није предвиђен планом покретања
. Ако је ово прекид уговора, можда ћете желети да пронађете неко друго место. Уопште не би било разумно платити скупљи план од ВП Енгине-а само да бисте имали приступ овој услузи.

Стагинг Серверс

А сценско подручје обезбеђена је са свим плановима. Ако га имате, можете тестирати копију веб локације током уношења промена, уместо да извршите промене на вашем веб локацији.

Као резултат, промене извршене у седишту неће ометати способност посетилаца да користе вашу веб локацију.

ЦДН

ВП Енгине укључује ЦДН са свим плановима хостинга
.

ЦДН ће омогућити да се прокси сервери широм света спремају за статички садржај веб локације.

Када неко приступи вашој веб локацији, прима кеширани садржај са сервера који им је најближи. Ово убрзава време учитавања ваше веб странице неизмерно за људе који су даље од дата центра у коме се налази ваша веб локација.

Стручна служба за кориснике ВордПресс-а

Тим најбољег сервиса за кориснике ВП Енгине-а поседује стручњаке за ВордПресс
који познају систем управљања садржајем (ЦМС) изнутра и споља. Ови помоћници за подршку су обучени у програму ВордПресс.

Не само да ће вам њихов тим за кориснике помоћи да имате проблема са проблемима, већ и могу идентифицирати блокаде перформанси да се спрече проблеми пре него што се појаве.

Све што требате учинити је поднијети захтјев, а члан тима ВП Енгине прегледаће вашу веб страницу и пронаћи начине како да се брже покрене.

Доступност подршке

Подршка за администраторе ВП мотораВП Енгине’с
подршка Контролна табла

Када говоримо о искуству, добра квалитета 24/7 подршке значајно вам олакшава живот.

Искуство купаца

ВП Енгине има специфичан тим људи посвећен побољшању корисничког искуства.

Тим преузима повратне информације од својих купаца и има утицај на карактеристике производа. Они помажу компанији да имплементира предложене промене како би боље задовољила потребе своје корисничке базе.

Ово показује колико снажно ВП Енгине вреднује своју потрошачку базу. Они се хвале стопа задовољства купаца од преко 97%.

Центар за подршку самопомоћи

Много људи воли самостално рјешавати проблеме. Дакле, база знања хостинг компаније изузетно је важна предност.

Странице за подршку

Када прегледавам странице за подршку компаније која пружа услуге хостинга, желим да видим интуитивну организацију, функцију претраге, често постављана питања и дуге, детаљне чланке, укључујући упутства корак по корак.

ВП Енгине то пружа. Њихова страница за подршку организована је у одељке као што су:

 • Како да поставите своју веб локацију

 • Како решити проблеме

 • Савети за управљање налогом.

Водичи и водичи у сваком од ових одељка помоћи ће вам да испуните своје задатке. Ови чланци помоћи укључују релевантне снимке заслона и видео записе, где је то потребно.

Ресурс центар

ВП Енгине има центар с ресурсима с многим корисним чланцима о блогу које можете прегледавати. Садржи функцију претраге за прикупљање релевантних чланака.

Филтрирање чланака

Такође можете филтрирати њихове ресурсе према теми, врсти садржаја или вашој улози.

На пример, можете да изаберете чланке о е-трговини за власнике веб локација. Тако ћете добити чланке попут оног који упоређује ВооЦоммерце и Схопифи.

Алтернативно, можете да изаберете ове филтре, али за програмере, и добићете чланке као што су како да интегришете Стрипе у ВордПресс.

Њихову базу знања можете поредати и по видео записима или у инфографикама, ако више желите визуелни приступ. Све у свему, њихов садржај је сјајан, квалитетан и информативан.

Датацентри

Када се пријавите за рачун, можете одабрати земљу у којој се налази ваш центар података. ВП Енгине вам даје следеће могућности:

 • Аустралија

 • Белгија

 • Канада

 • Немачка

 • Тајван

 • Велика Британија

 • Америка.

Међутим, неке од ових земаља имаће међународне цене
и сматрат ће се додатком вашем плану. То значи да ћете платити мало више за хостовање веб странице на некој од ових локација.

Ограничени посетиоци веб локација

Једна ствар коју ћете приметити када проучавате планове хостинга ВП Енгине-а
је да постоји ограничење броја посетилаца које ваша веб локација може да угости.

Ово може изгледати чудно јер многи нискобуџетни домаћини нуде неограничене посетиоце и пропусни опсег. Проблем је што планови за веб хостинг никада нису неограничени; они су “неограничени.”

Можете користити све ресурсе које желите – све док не користите превише ресурса. Када користите превише ресурса, мораћете да надоградите на бољи план или да будете искључени.

Избегавање пуњења са ВП мотора

ВП Енгине то не ради. Они постављају јасна ограничења за ваше ресурсе и ако их пређете, биће вам наплаћен.

То значи да ће корисници морати да прате статистику својих веб локација како би били сигурни да не доживљавају велики промет.

Иако сервери ВП Енгине-а могу да управљају великим прометима, не желите да вас погађају високи трошкови прекомерног храњења када почнете да постајете успешнији.

За хостинг компанију која то не ради, погледајте Течни Веб.

Требам ли се бринути?

Дозвољени месечни посетиоци ВП Енгине-а требало би бити више него довољно за почетак било којег малог предузећа или личне странице.

Број посета веб локација које можете да очекујете зависи од сврхе ваше веб странице и ваше публике. То морате да утврдите пре него што се пријавите
(види доле).

Разматрања при избору плана

Пре него што покрену веб локацију, компаније могу да користе процену спремности за покретање ВП Енгине-а.

Ова корисна функција прегледаће ваше потенцијалне перформансе веб локација и пружиће вам савете о најбољим праксама за обезбеђивање веб локације.

Овде су 4 ствари о којима морате размислити пре него што одаберете план хостинга
:

 1. Месечни посетиоци: размислите колико сте заузети од вашег веб сајта.

 2. Складишни простор: осигурајте да имате одговарајућу количину складишног простора, плус мало више.

 3. Број веб страница: ако планирате да створите више веб локација под једним пословним транспарентом, узмите то у обзир.

 4. Овисност подршке: ваше поуздање у подршку – да ли је довољно ћаскања уживо?

Месечни посетиоци

Важан је број месечних посетилаца које ваша веб локација прима.

Три плана компаније ВП Енгине подржавају до 25.000, 100.000 и 400.000 посета месечно. То је отприлике 830, 3.000 и 13.000 посета дневно.

Имајте на уму да су то прави посетиоци. Већина нежељене поште је филтрирана.

Складишни простор

Три плана ВП Енгине-а
нуде 10 ГБ, 20 ГБ и 30 ГБ простора за складиштење.

То би требало бити више него довољно за све веб странице осим за оне који су специјализовани за ствари попут видео стриминга.

Број веб локација

Многи људи имају више веб локација. Ако је то случај за вас, мораћете да одаберете план вишег нивоа. Планови подржавају веб странице 1, 5 и 15.

Овисност о подршци

Сви планови долазе са подршком путем ливе цхат-а. Основни план, СтартУп, не укључује телефонску подршку. Ако желите, мораћете да купите план вишег нивоа
.

Друге опције

Ако ниједан од стандардних планова неће радити за вас, ВП Енгине може вам доставити прилагођени план.

Ако немате појма шта да очекујете у погледу посетилаца и захтева, можете разговарати са једним од саветника ВП Енгине-а. Можете и прегледати њихову веб локацију која садржи много корисних информација.

купон за веб хостинг

Занима ме ВП Енгине?
Наши читаоци тренутно могу да добију 4 месеца бесплатно плаћањем годишње. Или 20% попуста на вашу прву месечну уплату. Користите ову посебну везу за попуст
да постигнемо договор.

Сигурносне копије

ВП Енгине омогућава снимање, као и аутоматско прављење резервних копија и опоравак тако да не морате бринути о губитку података.

Резервне копије снимка

Кратки преглед је оно што ВП Енгине назива брзом сигурносном копијом ваше веб странице. Уношење промена на вашој веб локацији је без ризика.

Резервне тачке за администраторе ВП мотораПреузети снимци у ВП Енгине-у’с
Командна табла.

Ове снимке се могу преузети, па их можете сигурносно копирати на различите локације. Ове сигурносне копије укључују сав садржај на вашој веб локацији, ваше теме и додатке.

Дневне сигурносне копије

ВП Енгине аутоматски врши резервне копије дневно за вас. Такође ће обезбедити стварање резервне копије пре него што ажурирају ВордПресс. За случај да нова ВордПресс надоградња представља пустош на вашој веб локацији.

Да бисте вратили веб локацију на претходну верзију, ВП Енгине вам омогућава једноставно враћање једним кликом. Тада је обновљена верзија спремна да уђе за мање од једног минута.

Где се чувају сигурносне копије?

Аутоматске дневне сигурносне копије ВП Енгине-а чувају се на одвојеном месту од ваше веб локације. Не само на засебном серверу у датацентру, већ на потпуно засебној географској локацији.

То додаје још један слој заштите вашим подацима, чинећи га готово немогућим изгубити.

Сигурност

Сигурност је једна од најважнијих ствари које требате узети у обзир при избору компаније за веб хостинг. Ако хостинг компанија не представља безбедност као приоритет, то је црвена застава.

ВП Енгине домаћин је великих брендова, тако да они морају да испуњавају највише сигурносне стандарде. И најјефтинији план
ужива у истим мерама обезбеђења које се нуде великим момцима.

Ажурирања за ВордПресс

Они аутоматски надограђују вашу ВордПресс апликацију када се пусте мање закрпе. А када ВордПресс објави велико ажурирање, темељно ће га тестирати пре него што ће клијентима дати препоруку за надоградњу.

Можете да радите са стручњацима ВП Енгине-а да бисте инсталирали велику надоградњу на своју ВордПресс апликацију. То ће осигурати да је поступак безболан, а да не изгубите драгоцене податке.

Специфичне заштите

Безбедносне функције ВП Енгине-а укључују детекцију претњи у реалном времену. Они су развили скуп правила, посебно за ВордПресс, како би спречили нападе пре него што се могу догодити. Свакодневно бележе милионе пријетњи и блокирају ДДоС нападе.

Безбедносни систем ВП Енгине-а открива и блокира злонамерно понашање. На пример, подешени су за блокирање напада ЈаваСцрипт / СКЛ убризгавања и КСМЛ-РПЦ напада. Они чак аутоматски блокирају ИП адресе за које се зна да припадају хакерима или нежељеној пошти.

Одвајање корисника

Да би корисници рачуна били заштићени од других људи на истом серверу, ВП Енгине их раздваја на нивоу датотечног система и језгре.

А компанија се бави скенирањем злонамјерног софтвера и непрекидно надгледа њихове мреже ради злонамјерног понашања изнутра. Такође имају заштитне зидове како би се заштитили од спољашњих напада.

Иако би мере безбедности ВП Енгине-а требале бити довољне да вас заштите од хакера, они ће бесплатно поправити вашу веб локацију ако је она угрожена.

Хостинг Бацкенд

ВП Енгине не нуди типичну контролну таблу као што је цПанел или Плеск. Уместо тога, он пружа Админ Портал на коме можете управљати својим хостинг планом
.

Када се први пут пријавите на свој ВП Енгине налог, компанија вас поздравља са опцијом бесплатне миграције веб локација. Ово ће вам показати како да набавите њихов аутоматски додатак за миграцију како би веб локацију лако пребацили на своје сервере.

Видео: Коришћење ВП мотора
алат за миграцију веб локација

Одатле је прилагођени Админ Портал чист и једноставан.

Погледајте веб странице

Можете да видите све инсталирања ВордПресс-а које имате на свом налогу. Можете да додате додатне радне просторе да бисте их организовали.

На пример, ако сте били домаћин више ВордПресс веб локација, можете да направите засебан радни простор за сваки. Или можете направити радни простор за све ВордПресс веб локације истог типа. Ово би било корисно за људе који хостују на веб страницама клијента или управљају са више пројеката.

Можете одабрати ВордПресс пројекат и прегледати опште информације о њему на картици Преглед.

Ово ће вам показати ажурне информације о вашем броју посетилаца веб локације, употреби пропусне ширине и колико простора за складиштење заузете на серверу.

Бићете обавештени и о основним ажурирањима ВордПресс-а које можете да инсталирате једним кликом.

Коришћење Админ Портала

За сваку веб локацију можете да видите и све сачуване резервне поене. Запамтите, ВП Енгине води аутоматске дневне резервне копије ваших веб локација.

Одавде можете одабрати резервне тачке за преузимање да бисте их сачували на сигурном месту. Или једноставно можете да притиснете Ресторе да бисте веб локацију вратили на претходну контролну тачку.

Програмери или други напреднији корисници желеће да користе пхпМиАдмин за руковање администрацијом МиСКЛ база података. То можете лако да приступите са Админ Портала.

Тестови перформанси странице

Купци ће такође имати приступ тестовима перформанси са Админ Портала. Покрените тест перформанси на својој веб локацији да бисте проверили времена учитавања и брзину странице.

ВП Енгине ће вам дати оцену која представља колико ваша страница кешира садржај.

Такође ће вам показати колико је потребно да се страница почне учитавати, колико времена док је страница у потпуности видљива посетиоцу веб локације и колико времена треба да се страница у потпуности учита..

Перформансе ВП мотораПоглед ВП мотора
Тест перформансе.

На основу резултата теста перформанси, ВП Енгине ће вам пружити неке препоруке за оптимизацију кеширања садржаја и брже учитавање странице.

Перформансе и стабилност

На основу мојих тестова са Пингдомом током прошле године, перформансе и стабилност ВП Енгине-а су били одлични. Подаци можете видети на следећој слици:

Подаци Пингдом ВП мотораПодаци о времену рада и брзине одзива сервера за ВП Енгине
.

За период од априла 2018. до марта 2019. године, продужење је било 99,99%. То представља мање од 4 минута станке месечно.

Брзине учитавања страница су подједнако добре код ан просечно 331 мс. (У новије време брзине су биле још боље: мање од 300 мс.) Ово је боље него скоро сваки други веб домаћин који сам тестирао.

Следећа карта географски приказује брзине учитавања странице:

Мапа брзине учитавања странице ВП Енгине

Гаранција за повраћај новца

Добијате 60-дневну гаранцију поврата новца
када започнете хостинг са ВП Енгине-ом. Само затражите поврат новца у року од првих 60 дана да бисте вратили претплату.

Алтернативни домаћини

Ако ВП Енгине звучи добро, али није баш оно што тражите, размотрите неке од следећих алтернатива.

ВП Енгине
Блуехост
Течна мрежа
СитеГроунд

Складиште10 ГБНеизмерено20 ГБ10 ГБ
Проток50 ГБНеизмерено5 ТБУнметеред *
Посетиоци25КНеизмереноНеизмерено10К
Веб странице1Неограничено11
Најнижа цена$ 25,00 *$ 24.95 *24,17 $ *$ 3.95 *
* Цене се темеље на годишњим уговорима без посебних понуда

Блуехост

Блуехост је познат по управљаном ВордПресс хостингу. Можете добити подршку за много више посета веб страници и веће количине складиштења од ВП Енгине-а за нижу цену.

Када користите Блуехост, ваш веб сајт ВордПресс хостиран је на њиховој заштићеној ВПС технологији, дајући изузетно велике брзине учитавања страница.

Омогућавају вам и приступ МОЈО тржишту на којем можете пронаћи додатке, скрипте и друге ствари за унапређење ваше веб странице.

Течна мрежа

За предузећа која могу да приуште ВП Енгине и воле снагу коју имају да понуде, Ликуид Веб вреди проверити.

За разлику од ВП Енгине-а, они неће ограничити саобраћај на вашој веб локацији или ће вам наплатити веће трошкове. Њихови управљани ВордПресс планови укључују аутоматско ажурирање и апликације и додатних додатака.

Компанија може да поднесе захтеве веб локација критичних за мисију са њиховим 100% гаранција за продужење рада. Ликуид Веб је направљен за чисту снагу, савршен је избор за веће ВордПресс пројекте.

СитеГроунд

Ако тражите оптимизовани ВордПресс хостинг, али вам је потребна јефтинија опција од ВП Енгине-а, покушајте са СитеГроунд-ом. Имају неке од најјефтинијих ВордПресс планова за хостинг и можда ће бити погоднији за мале пројекте и личне веб странице.

СитеГроунд вам такође омогућава избор 4 локације сервера и бесплатан трансфер места на ВордПресс-у. Као и ВП Енгине, СитеГроунд такође води рачуна о ажурирањима ВордПресс-а и омогућава вам инсталацију ВордПресса једним кликом.

За и против

Будући да треба узети много релевантних информација, погледајмо једноставну рашчламбу предности и недостатака.

Прос

 • ВП Енгине је управљао ВордПресс хостингом
  посебно прилагођен хостинг веб локацијама изграђеним на ЦМС платформи.

 • Њихова предња технологија брзо ради на веб локацијама захваљујући њиховом високо скалабилном систему кеширања.

 • Аутоматско резервно копирање и опоравак од катастрофе компаније укључени су бесплатно
  на сваком плану.

 • Њихово особље за подршку је добро обучено у вези са ВордПресс-ом поред осталих питања везаних за хостинг.

Цонс

 • Планови ВП Енгине-а су скупи чак и за управљање ВордПресс хостингом. Људи могу добити ВПС или хостинг у облаку од других компанија по истој цени или јефтинијој.

 • Њихови планови се заснивају на постављеним лимитима посетилаца месечно. Ако ваша веб локација прими више посетилаца него што ваш план дозвољава, бићете погођени прекомерним трошковима.

 • ВП Енгине не нуди подршку путем е-поште; морат ћете добити хостинг хостинг путем било којег другог мјеста.

 • Њихов најјефтинији план
  одсећиће вас од њихове 24/7 телефонске подршке.

савети за веб хостинг

Тражите одличну понуду за ВП Енгине?
Наши читаоци тренутно могу добити 4 месеца бесплатно плаћањем годишње. Користите ову нову везу за попуст
да постигнемо договор.

Преглед

Најбоље ствари код ВП мотора су њихова брзина и сигурност. Са серверима који су изграђени да одговоре захтевима великих организација, ВП Енгине може да поднесе готово све што је на њега бачено.

Експертски тим за подршку компаније ВордПресс компаније још један је сјајан разлог да их узмете у обзир за своје пројекте.

Корисници ВП Енгине-а такође бесплатно добијају теме Генесис Фрамеворк и СтудиоПресс. То вреди преко 2.000 долара
.

Јасно је да ВП Енгине није за људе који раде прве кораке на мрежи. Али за захтевне кориснике, ВП Енгине је одличан избор. Јеси ли то ти? Посетите ВП Енгине
Сада.

Честа питања за ВП Енгине

 • Шта је ВП Енгине?

  ВП Енгине је хостинг компанија која се у потпуности фокусира на ВордПресс. Они пружају много алата за олакшавање покретања ВордПресс веб локације попут постављања сервера. Њихово продужење и брзина су бољи него готово сви други домаћини.

 • Како је ВП Енгине оптимизован за хостинг ВордПресс сајтова?

  ВП Енгине има заштићени фронт-енд систем дизајниран за рад са ВордПресс-ом. Овај слој има сигурносне карактеристике да би заштитили вашу веб локацију од хакера. Такође смањује оптерећење сервера и управља са шпицом саобраћаја без успореног учитавања или застоја.

  ВП Енгине користи свој сопствени софтвер за кеширање како би осигурао брза времена учитавања било ког ВордПресс веб локације на њиховим серверима.

 • Које јединствене карактеристике поседује ВП Енгине?

  Једна од најпопуларнијих функција ВП Енгине-а је његово подручје за снимање, које можете користити за креирање новог развојног окружења за тестирање нових тема, додатака и других промена пре него што их укључите у своју веб локацију.

  Такође имају тачке враћања једним кликом, неограничен пренос података, ЦДН и власничку технологију кеширања, скенирање фиревалл-а и злонамерног софтвера, управљане ВордПресс надоградње и свакодневне сигурносне копије.

 • Где се налазе центри за податке ВП Енгине-а?

  ВП Енгине ради са центрима података у Аустралији, Белгији, Канади, Немачкој, Тајвану, Великој Британији и САД-у.

 • Шта се дешава ако премашим ограничење месечног посетилаца?

  Уместо да нуди пропусни опсег и количину простора на диску за сваки план, ВП Енгине поставља ограничења за посетиоце ваше веб странице.

  Њихови Услови пружања услуге наводе да ће вам бити надокнађени трошкови прекомерног пресека ако прелазите ограничења плана. Наплатит ће вам 1 УСД за сваких 1000 посјета које пређете ограничење. ВП Енгине има дугачак чланак у коме је објашњено шта они сматрају посетом веб странице и можете да проверите да бисте сазнали више.

  Они ће аутоматски наплаћивати ове накнаде, користећи се електронским начином плаћања који сте навели када сте се пријавили. Ако ваш начин плаћања не прође, наплатит ће вам се мјесечна накнада док не приме вашу уплату.

 • Шта је уговор о нивоу услуге ВП Енгине-а (СЛА)?

  СЛА је ниво доступности услуге који вам пружа хостинг услуга обећава. ВП Енгине пружа услугу од 99,95%. То је више од стандардног продуктивног стандарда од 99,9%.

  Корисници могу добити кредите ако ВП Енгине не испуни свој СЛА. Овај кредит ће се одредити као проценат ваше месечне накнаде за сваки сат који не испуне свој договор. Да бисте примили овај кредит, мораћете да поднесете захтев за корисничку подршку компаније ВП Енгине у року од 30 дана. Ваш кредит не може прећи максимални износ рачуна за цео месец.

  Такође наводе да постоје догађаји изузетих прекида рада који се не могу користити за примање кредита на ваш рачун. Они укључују заказане прекиде рада, станке настале услед кршења уговора купца, хитно одржавање или одржавање током заказаног времена одржавања сервиса који се могу наћи на њиховој веб локацији.

 • Како могу отказати хостинг са ВП Енгинеом?

  ВП Енгине олакшава вам одлазак. Али прво, пре него што откажете рачун, преузмите резервну копију веб локације како бисте је могли преместити негде другде. То можете лако урадити са Админ портала. Ова резервна копија ће укључивати целокупну базу података веб локација. Уз то су све ваше датотеке, садржај, медији и додаци.

  ВП Енгине ће задржати копију веб странице само 30 дана након што откажете свој рачун.

  Да бисте отказали, морате само да одаберете Мој налог > Откажи налог са вашег Админ Портала. Можете додати разлог отказивања и коментаре за слање на ВП Енгине. Затим ће ваша веб локација бити отказана убрзо након тога.

  Када откажете рачун, неће вам бити враћен трошак који сте већ платили.

 • Могу ли платити хостинг за месец??

  Да, у ствари, целокупно гостовање ВП Енгине-а се стандардно плаћа месечно. Када се пријавите, започињете свој почетни мандат од месец дана. Затим сваки наредни месец започиње термин обнављања. Ваш уговор ће се аутоматски обнављати сваког месеца уколико не откажете рачун.

  Подаци о плаћању биће аутоматски наплаћени на почетку сваког периода обнављања. Ако ово не успе и не платите, ВП Енгине има право да откаже ваш налог. Али уместо тога могу вам наплатити закаснеле накнаде.

  Такође можете да платите за хостинг до године. Ако то учините, добићете бесплатно два месеца хостинга. Али то такође значи да ако откажете рачун током године, неће вам бити враћен уплаћени новац.

 • Да ли ВП Енгине укључује услуге е-поште?

  ВП Енгине не укључује рачуне е-поште или функције за слање е-порука са вашег домена. Али, њихово хостинг заиста то подржава. Морате да поставите независног провајдера е-поште који ће послати поруке е-поште са ваше ВордПресс странице. Ово ће вам омогућити да слате скупне е-поруке као део маркетиншке кампање путем е-поште или ажурирања билтена претплатницима блогова.

  Будући да ВП Енгине користи Гоогле-ове Цлоуд сервере, морат ћете користити добављача е-поште треће стране који подржава слање е-порука преко портова који Гоогле није ограничен (25, 465 и 587 су ограничени). На пример, Мицрософт Оффице 365 неће радити са Гоогле-овим Цлоуд серверима.

  ВП Енгине препоручује СендГрид и Маилгун. Али можете користити било који СМТП провајдер који подржава неограничене одлазне портове.

 • Да ли ВП Енгине вреди цену?

  За оне који би требали платити некога да одржи и оптимизира њихов хостинг пакет, очигледно је вриједно трошкова. За оне који уживају у томе да раде сами и оне којима не треба прецизно подешено хостинг окружење, можда ће имати више смисла набавити јефтинији хостинг.

 • Да ли је ВП Енгине заједнички хостинг?

  ВП Енгине пружа заједнички хостинг. Али оптимизовано је и није преоптерећено веб локацијама, тако да су перформансе одличне.

 • Хоће ли ВП Енгине пренети моју веб локацију ВордПресс уместо мене?

  Да, ВП Енгине нуди услугу миграције веб страница ВордПресс бесплатно.

 • Могу ли да користим услуге ВП Енгине-а без постојеће ВордПресс веб странице?

  Да, можете се пријавити за њихове хостинг планове чак и без постојеће ВордПресс веб странице и користити њихову платформу за прављење ваше веб локације.

 • Да ли ВП Енгине нуди регистрације домена?

  Не, не нуде регистрације домена. За нове веб локације ВордПресс, морат ћете купити ваш домен од другог добављача.

 • Постоје ли ограничења додатака и тема?

  Нема ограничења у темама. Међутим, ВПЕнгине има листу недопуштених додатака. То укључује додатке за кеширање, (неке) резервне додатке и неколико других додатака који би проузроковали сукобе са њиховом конфигурацијом сервера.

  Тренутно постоји 69 забрањених додатака. С обзиром да постоји отприлике 40.000 ВордПресс додатака, то није озбиљно ограничење.

 • Могу ли и даље користити додатке за е-трговину или чланство?

  Да, нема ограничења за е-трговину и додатке за чланство.

 • Да ли ВП Енгине дозвољава вишеструке инсталације?

  Вишенаменске функције су дозвољене на свим плановима. Међутим, на три плана с најнижим ценама они су додаци. Мултиситес може лако да се омогући са Админ Портала.

 • Да ли ВП Енгине обезбеђује ССЛ сертификате?

  Основни бесплатни сертификат компаније Лет’с Енцрипт доступан је у свим њиховим плановима. Комерцијалне ССЛ сертификате такође можете купити од ВП Енгине-а.

 • Какву подршку пружа ВП Енгине?

  ВП Енгине има систем подршке улазницама који је доступан 24/7 сваког дана у години. Подршка за ћаскање доступна је на свим плановима. Телефонска подршка доступна је на свим плановима, осим стартуп плана са најнижим ценама.

 • Да ли ВП Енгине има гаранцију поврата новца?

  Постоји 60-дневна гаранција поврата новца без ризика која искључује Премиум и Ентерприсе планове.

 • Које начине плаћања прихвата ВП Енгине?

  ВП Енгине прихвата све главне кредитне картице. На располагању су месечни и годишњи планови.

 • Да ли добијам попуст ако плаћам унапред?

  Ако одаберете годишњи план, добићете два месеца бесплатно сваке године.

 • Да ли ВП Енгине има гаранцију за продужење рада?

  Да: 99,95%. Погледајте наше стручно мишљење горе за више информација.

 • Да ли ВП Енгине нуди неограничену пропусну ширину?

  Не. Најмање скуп план пружа 50 ГБ месечне пропусности. Али још је важније број посета корисника које дозвољавају. На пример, Стартуп план нуди 25 000 посета корисника месечно. Они имају начина да разликују стварне кориснике и ботове и нежељене поште, а 25.000 се односи само на стварне кориснике. Дакле, 25.000 посета корисника требало би да буде у реду за већину веб локација. Али планови вишег нивоа нуде више посета.

 • Да ли ВП Енгине нуди неограничено складиштење?

  Сваки план има постављену количину складиштења, која се креће од 10 ГБ на Стартуп плановима до 30 ГБ на Сцале плану.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map