Преглед гостовања МилесВеб-а: Ево свега што треба да знате о овом индијанском домаћину.

МилесВеб Ревиев

МилесВеб је велики хостинг провајдер, који нуди читав спектар хостинг услуга. Компанија је са седиштем у Насхику, Махараштра, Индија и користи сервере смештене у центрима података у Сједињеним Државама, Великој Британији, Румунији и Индији. МилесВеб је једна од најбољих хостинг компанија у Индији, са врло информативним и детаљним веб локацијама, која нуди широк спектар могућности хостинга.


Услуге и специјализације

МилесВеб се фокусира на пружање комплетног асортимана висококвалитетних планова за хостинг, са 99.95% гаранције за продужење рада и 30-дневном гаранцијом поврата новца. Доступни су и Линук и Виндовс планови, као и ВПС и наменски сервер планови.

МилесВеб нуди четири приступачна ЛАМП хостинг планова у ценовном рангу од 15 до 30 долара. Чак и ови основни планови нуде лепе карактеристике, као што су подршка 24 сата дневно и бесплатна услуга дневног копирања и враћања.
Доступна су три пословно оријентисана ЛАМП планова за хостинг, са функцијама као што су ССД складиштење, неограничена пропусност, неограничене базе података и налози е-поште. Ови планови хостинга такође долазе са визуелним градитељем веб локација и бесплатним приватним ССЛ сертификатом.

цПанел хостинг пакети су доступни у три укуса, са различитим ССД меморијама и ограничењем пропусности. Ови заједнички планови се такође заснивају на ЛАМП платформи и унапред су конфигурисани за једноставну инсталацију апликације једним кликом помоћу Софтацулоус и цПанел.

МилесВеб такође нуди специјализоване управљане ВордПресс хостинг планове у истом ценовном рангу као и његови пословни планови. Ови планови хостинга долазе унапред подешени за ВордПресс, уз једноставну инсталацију ВордПресс-а помоћу Софтацулоус-а. Остале функције укључују аутоматско ажурирање, ССД складиштење и приступ широком распону бесплатних ЦМС и предложака е-трговине, тема и додатака.

Ако су вам потребне Мицрософт технологије у вашем хостинг плану, МилесВеб има три управљана Виндовс хостинг плана за избор. Виндовс хостинг планови користе Виндовс 2008/2012 сервере са Плеск контролном таблом. Подржавају АСП.Нет, Ајак, ПХП и Перл са МС СКЛ и МиСКЛ базама података. Сви Виндовс хостинг планови користе ССД меморију.

МилесВеб има веома богату ВПС понуду за хостинг, са широким спектром управљаних и неуспешних опција које раде на ОпенВЗ или КВМ са опцијама Линук или Виндовс оперативног система. Избројали смо укупно 24 различита ВПС хостинг планова у понуди.

Понуда сертификата за МилесВеб је веома детаљна, са 13 различитих конфигурација сервера које можете одабрати. Доступан је широк спектар хардверских платформи, од јефтиних сервера заснованих на старим процесорима Интел Цоре2 Дуо Е4500 са ДДР2 меморијом, до сервера високих перформанси заснованих на Интел Ксеон Е5-2630в2 са ДДР3 меморијом и САС меморијом. Сви наменски сервери повезани су великом брзином, редундантном мрежом и подржани су 24/7 подршком, проактивним надгледањем сервера и 100% продуженим СЛА.

Инфраструктура МилесВеб-а

МилесВеб користи центре података тиер-3 и тиер-4 у САД-у, Великој Британији, Румунији и Индији, а инфраструктура је оптимизована за поузданост и брзину. Сви објекти датацентра опремљени су вишеслојним сувишним напајачким системима и ХВАЦ опремом, те 24/7 заштитом. МилесВеб гарантује да ће њихов дата центар ХВАЦ и напајање бити доступни 100% времена, искључујући редовно и хитно одржавање.

Нису наведене детаљне спецификације сервера, али намјенски планови за хостинг послужитеља откривају више информација о хардверу сервера који се користи у њиховим центрима података.

Подршка и служба за кориснике

МилесВеб захтева добар ниво подршке, са опцијама као што је подршка током сата, подршка путем е-поште и подршка за ћаскање уживо – а све то је доступно 24 сата дневно. Телефонска подршка за кориснике из Индије доступна је и преко бесплатног телефонског броја.

Резиме

МилесВеб је релативно велики играч на индијском потконтиненту. Издваја се као велики пружатељ услуга хостинга, способан да покрије готово све захтеве. Компанија може да прими предузећа, као и хобисте, и има импресивну инфраструктуру. Упркос томе, неки од хардвера који се користи у почетним нивоима хостинг планова прошли су свој први део.

МилесВеб је популарна компанија за веб хостинг у Индији – и имајте на уму да говоримо о огромном тржишту. Због тога је у позицији да понуди изванредан спектар услуга, усмерен ка локалном тржишту. Такође има међународну привлачност, због својих политика и ресурса подршке.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map