Намес.цо.ук у 2020. години: Шта кажу прегледи клијената Намес.цо.ук?

Намес.цо.ук Увод

Намес.цо.ук је првобитно брендирао Намесцо, а основан је 2000. године. Сада је дио Дада Гроуп, европске компаније која посједује разне компаније за хостинг и рекламу. Намес.цо.ук има седиште у Великој Британији, али Дада има канцеларије за друга оружја компаније у Италији, Шпанији, Ирској, Француској, Португалу и Холандији. Раније је Намес.цо.ук био повезан са другим робним маркама као што су Симпли Намес, Регистер365 и УКдомаинс.


Хостинг доступно на Намес.цо.ук дизајнирано је с обзиром на британска мала предузећа: купци могу пребацивати ПДВ и искључивати, што је прилично солидан показатељ његовог циљаног тржишта. Сви пакети су у основи заједнички планови хостинга.

Намес.цо.ук Хостинг Планови

Пакети хостинга за Намес.цо.ук описани су на једноставном језику, уз пуно помоћи да се помогне не-техничким корисницима. Фокусира се углавном на дељени хостинг. Пакети компаније Намес.цо.ук имају неколико потешкоћа које можда нисте видели другде.

 • Стартер и Профессионал планови су прилично стандардни планови са ограничењима за складиштење, пропусност, базе података и налоге за е-пошту. Оба су доступна на Линуку или Виндовс-у и долазе са прилагођеном контролном таблом. Премиум и Платинум планови су, зачудо, доступни као дуални планови. У суштини, добијате могућност Виндовс-а и Линук-а под истим пакетом, што је необично. Платинум је такође план препродавача. Опет, обе платформе имају прилагођену контролну таблу која је јединствена за Намес.цо.ук.
 • Намес.цо.ук такође нуди план за изградњу веб локације СитеМаркер. Постоје две верзије, СитеМакер и СитеМакер Про. Обе нуде 100 образаца, модул за прављење продавница и модул за креирање мобилних веб локација.
 • Постоје четири плана е-трговине – они су у основи планови за прављење веб локација скочни према малопродаји на мрежи. Карактеристике се не разликују од нечега попут Магенто-а; купци се у основи наплаћују у погледу броја производа које желе да продају.
 • У менију Сервери наћи ћете наменске сервере и ВПС хостинг. Оба су доступна са Линуком или Виндов-ом, а Плеск стандардно долази са свим плановима.

Иако је веома поједностављен, садржај на веб локацији је прилично солидан и новакиње би могле да се брзо спреме око хостинга. Неке чудне фразе се користе – ВордПресс је, на пример, описан као “спољна апликација” – али ако имате основну основу за хостинг, моћи ћете да пронађете оно што тражите.

Намес.цо.ук Уптиме / Довнтиме

Купци компаније Намес.цо.ук имају користи од 99,99% гаранције за продужено време. Када проверите техничке податке за хостинг пакет, можда ћете видети да је ово наведено као 99%, али мали отисак потврђује да је 99,99%. Вероватно је алтернативна фигура погрешка при куцању.

Компанија користи технологију облака, па бих очекивала да ће без превише проблема испунити ово обећање о продуженом времену. Страница Статус мреже приказује тренутну доступност на свим серверима, али не пружа никакве архивиране или историјске податке о продуженом времену.

Сви дата центри Намес.цо.ук налазе се у Великој Британији, што је још један добар разлог да компаније у Великој Британији покушају да угосте своје услуге. Има простора у објекту Тиер 4 Пулсант у Милтон Кеинесу, а користи и неке центре података Телехоусе (вероватно у Лондону). Информације о центрима података су прилично оскудне, али ако вас занима више о њима, можете их директно истражити на веб локацијама Пулсант или Телехоусе.

Не спомињу се резервне резервне копије, тако да ћемо морати претпоставити да резервне копије нису обезбеђене као део договора.

Подршка за Намес.цо.ук

Када је у питању подршка, важно је напоменути да техничари нису доступни свакодневно. Подршка је доступна само од понедељка до петка, од 8 до 19, а викендом од 10 до 18 сати.

Намерна подршка за сервер и ВПС доступна је само радним данима, што је прилично лоше с обзиром да су ово најскупљи планови у понуди.

Купци могу да се обрате одељењу за подршку компаније Намес.цо.ук путем броја 0845. Ово није бесплатно. Постоји и обични британски телефонски број, али то се испоручује само за купце који нису из Велике Британије, што је права штета.

Страница са подршком је у основи велика база знања са неколико видео туторијала и докумената за брзо покретање. Постоји систем карата за који се чини да је склопљен на управљачкој плочи. Ограничена подршка је такође доступна на Фацебоок и Твиттер страницама компаније. Његова Гоогле+ страница није редовна употреба.

Намес.цо.ук у вестима

У јануару 2012. хакери су добили приступ систему наплате Намес.цо.ук. Хакери су украли податке о кредитној картици и личне податке који су припадали 178 купаца.

хттп://ввв.зднет.цом/хацкерс-наб-намесцо-цустомер-детаилс-4010025220/

Има више информација о хаку у Регистру. Купци су били узнемирени због начина на који је Намес.цо.ук управљао са хакирањем кредитне картице.

хттп://ввв.тхерегистер.цо.ук/2012/01/13/намесцо_пхисх_лике_сецурити_варнинг/

Намес.цо.ук Цонтрол Панел

Корисници заједничког хостинга обезбеђени су помоћу Намес.цо.ук прилагођене контролне табле. Управљачка плоча нуди корисницима приступ већини основних функција налога: управљање налозима е-поште, приступ извештајима о пропусној ширини и основној аналитици, мрежном алату за управљање датотекама и основној функцији препродавача. Корисници такође могу инсталирати апликације једним кликом.

Корисници ВПС хостинга и наменски сервери сервера добијају приступ Плеску – ово је укључено у накнаду за претплату на рачун, тако да нема накнаде за лиценцу на врху.

Додаци за Намес.цо.ук

Многи планови Намес.цо.ук укључују бесплатно име домена, али је потребно да плаћате годишње да бисте затражили своје. Само имена домена цо.ук испуњавају услове за понуду.

Купци такође добијају 5 бесплатних фотографија са фотографијама и 25% попуста од Намес.цо.ук услуге управљања ППЦ-ом. (Немојте мешати ово са оригиналним Гоогле АдВордс ваучером).

У алату за инсталацију једним кликом Софтацулоус наћи ћете низ корисних скрипти укључујући ВордПресс, Јоомла, Пивик, Цоппермине и још много тога.

Намес.цо.ук Правила гаранције / отказивања поврата новца

Претражио сам веб локацију Намес.цо.ук како бих добио гаранцију поврата новца, али нисам могао пронаћи никакву референцу на њу. Њени Услови су подељени у неколико малих докумената и због тога ми је било тешко тражити било какве референце о гаранцији, али вероватно је најбоље претпоставити да не постоји неко виђење јер се нигде не рекламира.

Намес.цо.ук има политику поврата новца, али прилично је нејасна – у основи пише да ће се о захтевима за повраћај новца одлучивати меритумно. Ако желите да откажете, морат ћете да пошаљете свој захтев са контролне табле.

Резиме Намес.цо.ук

Намес.цо.ук има јасно дефинисано циљно тржиште: мала предузећа у Великој Британији са нетехничким особљем. Иако пакети такође покривају руб тог сектора, првенствено је заинтересован да привуку самосталне трговце и пословне људе који се немају времена превише укључити у техничке аспекте рада веб локације.

Када домаћини циљају ово тржиште, прилично је нормално видјети углове смањене у погледу подршке, а то је очигледно случај овде: пуна подршка се пружа само радним даном током радног времена, што не надахњује поверење, нарочито када нема Чини се да је гаранција поврата новца ако се нађе да подршка није нужна.

Након тога, Намес.цо.ук је саставио атрактиван низ хостинг пакета који ће означити све кутије многим неискусним корисницима.

Намес.цо.ук Често постављана питања

 • Да ли нуде Виндовс и Линук хостинг?

  Да, намес.цо.ук је понудио Виндовс и Линук сервере. За сваког нуде различите планове који се разликују у погледу карактеристика. Поред тога, они нуде планове са две платформе.

 • Који контролни панел користи намес.цо.ук?

  Задани контролни панели су цПанел на Линук серверима и Плеск на Виндовс серверима. Намес.цо.ук такође има сопствену контролну таблу.

 • Где се налази намес.цо.ук?

  Намес.цо.ук је компанија из Велике Британије. Њихов главни центар података у објекту Тиер 4 Пулсант у Милтон Кеинесу. Такође користе објекте Телехоусе.

 • Које су опције плаћања доступне?

  Можете користити дебитне и кредитне картице са Виса, МастерЦард, Маестро и Америцан Екпресс. Такође се примају плаћања путем БАЦС-а и поштанског налога. Намес.цо.ук не прихвата ПаиПал.

 • Који је минимални уговор?

  Минимални уговор за већину планова хостинга је годину дана и неколико различитих циклуса наплате је доступно, зависно од плана хостинга или услуге коју одаберете..

 • Је намес.цо.ук регистратор домена?

  да.

 • Да ли нуде бесплатну регистрацију домена?

  Намес.цо.ук нуди једногодишњу бесплатну регистрацију домена уз куповину једногодишњег хостинга. Ово је уводни посао и односи се само на прву годину.

 • Да ли нуде новија проширења домена?

  Намес.цо.ук нуди већину новијих проширења домена попут .баргаинс и .маркетинг. Погледајте њихову веб страницу за више информација.

 • Могу ли добити регистрацију приватности домена?

  Да, услуге приватности домена су доступне.

 • Да ли намес.цо.ук нуди гаранцију поврата новца?

  Повраћаји су дискрециони и извршиће се у року од 10 радних дана. Они не нуде политику „без питања“.

 • Какву подршку пружа намес.цо.ук?

  Намес.цо.ук нуди телефонску подршку уживо од понедјељка до петка, од 8 до 19 сати по локалном времену. Они нуде подршку од 10:00 до 18:00 викендом. Такође имају систем карата за подршку. Сва подршка је на енглеском језику.

 • Хоће ли ми имена.цо.ук помоћи да пребацим своју веб локацију?

  Они ће вам пружити одређену помоћ у преносу ваших веб локација. Међутим, не пружају специфичну помоћ за пренос система као што су ВордПресс, Јоомла! и Магенто. Ако имате питања, обратите се корисничкој подршци.

 • Могу ли угостити више од једне веб странице са једним планом?

  Зависи од плана. Погледајте веб локацију намес.цо.ук или питајте службу за кориснике за више информација.

 • Који су алати за е-трговину доступни?

  Намес.цо.ук тренутно нуди три плана за е-трговину – градитељ веб страница заснованих на облаку. Они такође нуде четири различита ССЛ плана, од ГеоТруст-а и Нортона.

 • Могу ли да преносим аудио и видео записе?

  Намес.цо.ук је усмерен на мала предузећа. Али неки од њихових напреднијих планова требало би да вам омогуће проток медија. Разговарајте са службом за кориснике о вашим специфичним потребама.

 • Да ли намес.цо.ук нуди посебне алате за почетнике за постављање веб странице?

  Градитељи сајтова СитеМакер и СитеМакерПРО су доступни као додаци. Такође су доступне и бесплатне фотографије.

 • Која је њихова гаранција за време рада?

  намес.цо.ук пружа 99,99% времена за планове хостинга заснованих на облаку.

 • Да ли су пропусна ширина и простор за складиштење на заједничким плановима заиста неограничени?

  Као и све компаније за веб хостинг, намес.цо.ук задржава право да смањи пропусност ако велика количина звука почне негативно да утиче на остале кориснике. Међутим, компанија наводи да никада није морала да прибегава томе.

 • Да ли нуде партнерски програм?

  Да, Намес.цо.ук има једноставан партнерски програм и нуди до 90 фунти провизије за продају производа новим купцима.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map