Мозелло у 2020. години: Шта кажу прегледи клијената Мозелло?

Ако тражите једноставан начин да набавите блог, веб локацију или продавницу е-трговине на мрежи који нуди чисту естетику, интуитивно сучеље и цене које цене буџет, Мозелло
заслужује озбиљно разматрање.


У ствари, Мозелло тврди да је најједноставнији градитељ веб страница на мрежи. Да ли ће изградити врсту веб странице, блога или интернетске продавнице о којој имате на уму зависи од низа фактора, али нуди низ популарних и импресивних функција које вреди погледати.

Преглед хостовања Мозелло

О Мозелло-у

Мозелло је у власништву компаније из Латвије која се зове Мозелло СИА. Изгледа да је лансиран 2015. године, па се квалификује као млада компанија.

Мозелло-ова циљна публика састоји се од оних који желе брзо да направе атрактивне, функционалне веб странице и који желе да избегну дуг, нацртан развојни процес. У том циљу, његова водећа карактеристика – алат за изградњу сајта – дизајнирана је са интуитивним интерфејсом који креирање веб страница чини једноставним и брзим, колико може бити..

Мозелло тврди да нуди прву апликацију за прављење веб локација која ради на мобилним уређајима.

Са Мозелло је направљено преко 20 000 локација. Компанија вам помаже да направите вишејезичне веб странице, чак нуди и сопствену веб локацију на петнаест језика који нису енглески.

Мозелло Планови и услуге

Мозелло нуди три нивоа плана, укључујући бесплатан план који је делом подржан оглашавањем ниског профила на вашој веб локацији.

За купце који се претплате на прва два нивоа плана, сајтови Мозелло су потпуно без огласа.

Бесплатни план улазног нивоа долази са другоразредним доменом (тј., Иоурите.мозелло.цом), ограниченом количином складиштења и приступом подршци за оптимизацију претраживача. Такође укључује могућност инсталирања Гоогле аналитике на вашу веб локацију, тако да можете да приступите статистици и подацима о класама предузећа и подацима о промету и мерама перформанси на веб локацији..

Мозелло планови

Иако страница Мозелло тврди да ће чак и бесплатни план корисницима омогућити приступ основном ХТМЛ коду, то је ограничен приступ. На бесплатном плану можете додати ХТМЛ само у одељак тела; корисници премиум плана такође могу да додају ХТМЛ у одељак са главом. Укратко, ХТМЛ приступ није довољан да подржи потпуно нови дизајн.

У замену за бесплатне функције, ваша страница ће приказати малу везу до Мозелла; оба плаћена плана уклањају бесплатно оглашавање.

Ако бесплатни план не одговара вашим потребама, Мозелло нуди два премиум плана. Оба плаћена плана долазе са бесплатном доменом највишег нивоа; Доступна проширења укључују .цом, .орг, .нет, .биз, .инфо, .еу ,Л.цом и неколико домена специфичних за земљу.

Како се Мозелло бави е-трговином?

Сва три плана, укључујући бесплатни, омогућавају купцима да граде и покрену он-лине продавницу.

Бесплатни план је донекле ограничен када је у питању е-трговина. Омогућава вам само да понудите прегршт производа на продају, а обраду обрађујете искључиво путем ПаиПал-а.

Два премиум плана нуде много већу слободност у изградњи и развоју ваше интернет продавнице. План највишег нивоа омогућава вам да понудите неограничене производе на продају, а такође омогућава приступ разним процесорима плаћања поред ПаиПал-а.

Као што је то случај са блоговима и традиционалним веб локацијама, главни пројекат компаније Мозелло за нове програмере је да не треба знање или искуство кодирања како бисте направили своју колица, додали производе и управљали продавницом..

Мозелло не наплаћује подешавање или провизију за веб локације са е-трговином, осим цене месечне претплате за ваш одређени план.

Алати за израду сајтова, дизајн и предлошци

Као што се одражава на неколико примера из стварног живота, као и на представљеним демонстрацијама компаније у многим другим стиловима, Мозелло предлошци су чисти, пуне ширине и атрактивни.

Можете изабрати између педесетак дизајна за своју веб страницу. Сваки образац се може модификовати на више начина. Можете да промените већину боја за главне елементе, измените фонтове и промените слике. Такође можете да измените изглед странице тако што ћете бирати међу прегршт стилова, укључујући пуну ширину, дво или три колоне и више.

Основне почетне шаблоне представљају широк избор колорних шема, укупних стилова и општег изгледа. Међутим, по правилу, дизајни су модерног изгледа и упечатљивих.

Не очекујте да ћете моћи да креирате сопствени дизајн или увозите дизајн сајта који је неко други направио за вас, барем не без плаћања скупе додатне накнаде. Мозелло ће такође радо пружати услуге дизајнирања прилагођених сајтова уз додатни трошак.

Подршка за Мозелло

Подршка муштеријама

Мозелло нуди ријетку писану документацију са туторијалама и саветима за основна питања попут „Како да откажем свој рачун?“ и „Како могу да променим адресу веб локације?“

Купци којима је потребна више индивидуализоване пажње могу писмени захтев да предају путем е-поште.

Наплате & Гаранције

Корисници Мозелло-а могу платити фактуре компаније било којом већом кредитном картицом или путем ПаиПал рачуна. Животни трансфери доступни су и становницима земаља Европске уније.

Поред тога, Мозелло за становнике ЕУ додаје порез на ПДВ на планирану цену.

Мозелло: Дно црте

Ако тражите једноставан градитељ веб локације са уграђеним решењем за хостинг по цени која вреди, Мозелло
је одличан избор за разматрање. Можете се пријавити за бесплатни рачун да бисте испробали опције и интерфејс, а затим наставите са њим ако то одговара вашим потребама. Или можете одабрати плаћени план који вам одговара.

Међутим, ако нисте задовољни способношћу прилагођавања и измена доступних предложака, имајте на уму да ће вам требати знатно већи буџет да бисте стекли или користили прилагођени дизајн.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map