Мицфо у 2020. години: Шта кажу прегледи клијената Мицфо?

Мицфо Интродуцтион

Мицфо је глобално предузеће за веб хостинг са седиштем у Њујорку, САД. Компанија послује од 2002. године и тренутно користи сервере који се налазе на шест различитих локација у Америци.


Мицфо нуди разне услуге хостинга и чини се да се није специјализовао за било коју одређену област.

Мицфо хостинг планови

Постоје три веб хостинг плана од Мицфо-а. Сваки план омогућава купцима да бирају између хостинга на Виндовс или Линук-у без додатних трошкова.

 • План без граница је јефтина опција која ограничава простор на диску купца на 70 ГБ, а месечни опсег на 700 ГБ. Овај план омогућава купцима да домаћин само једном домену и 10 база података.
 • Лимитлесс план пружа неограничен простор и ширину опсега и подржава до 10 домена и 50 база података. Овај план такође долази са наменском ИП адресом.
 • Инфинити план корак је од плана безграничног и омогућава неограничене домене и базе података, а на врху долази са ССЛ сертификатом.

Хостинг продавача доступно је кроз три различита плана од Мицфо-а. Опет, купци имају могућност избора Линук или Виндовс хостинга.

 • План за бешавну употребу долази са 30 ГБ дисковног простора, 1.000 ГБ месечне пропусности, 2 наменске ИП адресе и омогућава неограничене домене.
 • Беспрекорни план повећава простор на диску до 40 ГБ, а пропусност на 2000 ГБ. Поред тога, купци добијају и бесплатну прављење веб страница.
 • Етернал план повећава простор на диску на 100 ГБ, а пропусност на 3000 ГБ. Купци такође добијају бесплатан ССЛ сертификат и систем наплате за вођење рачуна.

Мицфо нуди избор ВПС хостинга са Виндовс или Линук системом, са избором контролних панела који иду уз њега. На располагању су три ВПС плана.

 • Бескрајни план обезбеђује процесорску снагу од 1 ГХз са 512 МБ РАМ-а (пропусном до 1 ГБ), 40 ГБ дисковним простором, пропусним опсегом од 1000 ГБ и 2 наменске ИП адресе.
 • Тимелесс план повећава простор на диску на 60 ГБ, процесирајућу снагу на 1,5 ГХз и РАМ на 1 ГБ (пропусни до 2 ГБ). Купци такође добијају бесплатан ССЛ и неограничену пропусност.
 • Етернал план иде корак даље, са 90 ГБ дисковног простора, 2 ГХз процесорске снаге и 2 ГБ РАМ-а (пропусним до 4 ГБ).

Мицфо такође има прилично опсежну листу опција за купце да направе наменски сервер по сопственим спецификацијама. Купци могу да одаберу инсталирање широког спектра Линук или Виндовс оперативних система на своју кутију.

Ту је и придружени програм, који омогућава клијентима Мицфоа да зарађују новац успешним препорукама.

Мицфо Уптиме / време мировања

Мицфо свим својим купцима гарантује 99,9% продуженог времена, уз подршку СЛА-е. СЛА указује да у случају да продужени продужеци падну испод 99,9% у било ком датом месецу, купцу ће се приписати 5% месечног рачуна на сваких 45 минута, под гаранцијом да је сервер у паду (до највише 100% клијента месечни рачун).

Мицфо користи серверски простор у шест различитих дата центара у Америци: Њујорку, Чикагу, Даласу, Орланду, Лос Анђелесу и Атланти. Сви имају сигуран приступ, контролу климе и сувишне електроенергетске системе.

Мрежа је такође запослена 24 сата дневно и заштићена је од напада ускраћивања услуге (ДДОС). Тим свакодневно израђује сигурносне копије свих података, а купци могу приступити сигурносним копијама преко контролне табле.

Подршка за Мицфо

Купцима Мицфоа пружа се подршка 24 сата дневно са четом уживо, бесплатном линијом за помоћ и улазницама путем е-поште. Купцима се гарантује одговор у року од 25 минута од слања упита за подршку.

Поред својих канала за подршку, Мицфо пружа клијентима веб локацију, базу знања и низ видео туторијала за кориснике како би пронашли информације које ће им помоћи да покрену своју веб страницу. Фацебоок страница Мицфо нема, али постоји Твиттер налог. Чини се да се Твиттер налог користи само за одговарање на упите купаца, а не за оглашавање, што је добар знак.

Мицфо у вестима

Мицфо је привукао мало пажње, добро или лоше у медијима. Проверио сам већину главних вести и нисам нашао новине о њима, па изгледа да су прилично поуздани.

Мицфо Цонтрол Панел

Сви Мицфови Линук планови за дељење хостинга долазе са најновијом верзијом цПанела. Њени планови за заједничко гостовање у Виндовс-у долазе са Плеском. ВПС купци могу за додатни трошак изабрати који панел желе.

И цПанел и Плеск су добро познати и познати контролни панели са којима хостирање купаца треба да има малих проблема. Веб локација Мицфо такође нуди корисну видео демонстрацију сваког панела у случају да купци желе да погледају пре куповине.

Мицфо Ектрас

Сви Мицфови планови хостинга долазе са бесплатним градитељем веб локација, који омогућава инсталирање апликација једним кликом као што су ПХП, ВордПресс, Јоомла, Друпал, Зен Царт и још много тога. Линук планови такође подржавају Руби он Раилс, Перл, Питхон и друге.

Купац необично добија бесплатан приступ дневним сигурносним копијама веб локација.

Правила гаранције / отказа враћања новца Мицфо Монеи Бацк

Мицфо нуди безусловну гаранцију поврата новца од 30 дана уколико њихови купци буду незадовољни услугама које добијају. Купци морају поднети захтев за отказ писмено одељењу за наплату да би добили пуни поврат, умањен за додатне трошкове и накнаде за услуге које су купили..

Мицфо Резиме

Насупрот томе, чини се да је Мицфо релативно стандардна веб хостинг компанија која га игра прилично сигурно. У потпуности је фокусиран на хостинг и не нуди додатне услуге као што је дизајн веб страница.

Иако је гаранција од 30 дана релативно стандардна за ову индустрију, лепо је видети да су те тврдње поткријепљене јасним СЛА. Свакодневна израда резервних копија је такође нешто што њени конкуренти не нуде често (или ако то ураде, не чине то очигледним).

Мицфове услуге ће се свидети малим и средњим предузећима, посебно онима који желе да одрже добро присуство на мрежи у Америци. Широко распрострањене фарме сервера биће погодне за многе америчке компаније које желе да угосте своје веб локације на серверима у близини циљног тржишта.

Често постављана питања Мицфо

 • Какву врсту хостинга нуди Мицфо?

  Они су добављачи технологије веб хостинга који су се специјализовали за напредне услуге веб хостинга. Они не нуде заједничке планове за веб хостинг, већ Виндовс и Линук наменске, цлоуд и управљане системе.

 • Да ли Мицфо хостинг планови долазе са бесплатним доменом?

  Планови хостовања компаније долазе са једним бесплатним доменом по налогу. Такође можете да региструјете домене независно од хостинг пакета као и да купите ВХОИС приватност.

 • Где Мицфо има своје центре података?

  Имају центре података у Атланти, Лос Анђелесу, Чикагу, Њујорку, Хјустону и Орланду. Сама компанија је смештена у Атланти у држави Џорџија.

 • Који су програмски језици подржани у њиховим плановима?

  Подржани језици овисе о којој платформи радите. Линук сервери укључују ПХП, Перл и Руби. Виндовс сервери укључују АСП и АСП.НЕТ.

 • Да ли Мицфо пружа помоћ код преноса постојеће веб локације и домена?

  Компанија нема услугу преноса веб локација, али пружају широку подршку када је то потребно и пуно водича за све типове веб локација, укључујући ВордПресс, Јоомла, Друпал и многе друге ЦМС.

 • Могу ли добити више домена по рачуну са својим плановима?

  Пошто сте слободни да конфигуришете своје услуге како желите, то зависи искључиво од вас.

 • Да ли Мицфо пружа резервне копије веб локација?

  Компанија ствара резервне копије сопствених сервера за сопствено коришћење. Сваком купцу препоручују да изради резервне копије својих података.

 • Да ли Мицфо нуди подршку за телефон?

  Тим за подршку компаније доступан је 24 сата на дан 24 сата дневно, телефоном на њихов 800 број. Подршка је доступна и путем система електронске поште и карата за подршку. Сви канали подршке доступни су само на енглеском језику.

 • Да ли Мицфо има софтвер који ће вам олакшати изградњу веб странице?

  Компанија има 700 предложака доступних за лако прављење веб локација, као и инсталатере једним кликом за многе популарне апликације као што су ВордПресс, Јоомла, Друпал и Магенто. Поред тога, можете инсталирати програм за прављење веб локација користећи инсталациони програм једним кликом.

 • Које су мере безбедности на снази?

  Компанија поседује високо надзирана окружења која су опремљена периметром и заштитном опремом за транспорт. Такође користе специјализоване антивирусне и антиспам мере у својим безбедним окружењима података.

 • Постоје ли неке могућности е-трговине?

  Е-трговина се лако инсталира и прилагођава у наменском, ВПС и управљаном типу услужног окружења. Пакети и функције као што су ОСЦоммерце, ЗЕН Корпа и ССЛ могу се лако интегрисати у окружење сервера,

 • Постоје ли ограничења у погледу складиштења и простора? Шта је са адресама е-поште?

  Компанија нуди неколико слојева, све до неограниченог простора и ширине опсега. Што се тиче е-поште, компанија на сличан начин пружа различите количине до неограничене.

 • Могу ли да угостим сајт који је тежак за њихове планове?

  Веб локације с великим бројем слика нису проблем јер док користите ексклузивне ресурсе.

 • Могу ли да преносим аудио и видео записе?

  Под претпоставком да имате довољно ресурса о својим наменским или ВПС плановима, аудио и видео ток не би требао бити проблем.

 • Да ли Мицфо даје контролни панел, и ако да, који?

  Компанија пружа цПанел на својим Бусинесс хостинг плановима, али можете инсталирати било који други који вам се више свиђа.

 • Да ли Мицфо има гаранцију за повраћај новца?

  Компанија нуди купцима 30-дневну гаранцију поврата новца.

 • Које могућности плаћања нуди Мицфо?

  Компанија прихвата све главне начине плаћања кредитном картицом као што су Виса, МастерЦард и Дисцовер. Такође прихватају ПаиПал. На располагању су месечни и годишњи планови.

 • Да ли Мицфо нуди било какве попусте?

  Уводне цене од ове компаније не постоје. Када дође време за обнову, цена ће бити иста као када је ваша услуга покренута.

 • Да ли Мицфо има гаранцију за продужење рада и да ли предвиђа време застоја?

  Компанија има 99,99% гаранције за продужено време које је потпомогнуто сервисним кредитима за изгубљени станке.

 • Да ли Мицфо нуди додатке?

  Компанија нуди опционалне ЦДН услуге. Поред тога, доступни су и препродавачки пакети, као и придружени програм.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map