Изврсност домаћина у 2020. години: Шта кажу прегледи клијента домаћина изврсности?

Увод у домаћину изврсност

Хост Екцелленце је веб хостинг компанија са седиштем у САД са фокусом на дељеном хостингу, мада нуди и корак ка ВПС хостингу. Компанија је изашла из дот-цом балона током 1990-их и била је у послу са веб хостингом најмање 10 година.


Хост Екцелленце је у приватном власништву и води се са корпоративним локацијама у четири земље широм света (укључујући САД и Украјину).

Планови хостовања за изврсност домаћина

Постоје три дељена хостинг плана по конкурентним ценама које нуди Хост Екцелленце. Свака нуди неограничен простор, домене пропусне ширине и поддомене.

 • Основни план је опција ниске цене дељења хостинга. То омогућава једно бесплатно име домена и један наменски ИП. Овај план ограничава ресурсе ваше е-поште и број база података које можете имати, а омогућава само веб хостинг на Линук-у.
 • Пословни план укључује два бесплатна имена домена и три наменске ИП адресе. Базе података поново су ограничене, али овај план такође омогућава више простора за е-пошту и Виндовс хостинг, иако уз додатну месечну накнаду.
 • Крајњи пословни план је сличан пословном плану, али садржи три бесплатне регистрације домена и 15 наменских ИП адреса. Овај план омогућава још више ресурса за е-пошту и ограничене су само СКЛ базе података.
 • ВПС хостинг планови омогућавају клијентима да бирају између Линук или Виндовс веб хостинга и заснивају се на три различите ВПС опције. Свака опција долази са две наменске ИП адресе, пропусном РАМ-ом и омогућава неограничен број домена и поддомена.
 • Х2 купцима нуди 10 ГБ простора за похрану, 384 МБ РАМ-а и 500 ГБ пропусног опсега. Омогућава један Интел Ксеон цоре процесор, али не долази са бесплатном контролном таблом.
 • Х4 омогућава купцима простор од 50 ГБ, РАМ-а од 768 МБ и опсег 1,5 ТБ са 4 Интел Ксеон језгре и избором контролних панела.
 • Х8 план повећава корисников простор за складиштење на 100 ГБ, РАМ-а на 2048 МБ и пропусну ширину на 2 ТБ. Овај план обезбеђује 8 језгара Интел Ксеон.

Постоји и партнерски програм који омогућава клијентима да зараде додатни новац путем препорука на сајту. Купци такође могу да купе ССЛ сертификат е-трговине, професионални веб дизајн и трговачки рачун за обраду трансакција.

Уптиме / време мировања домаћина изврсност

Хост Екцелленце има 100% задовољних купаца и 99,9% продуженог времена. Оно што је важно је да овај захтев подржава гаранција. Клијенти могу захтевати кредите уколико продужени радни век падне испод 99,9% у било којој години (осим у случају да је прекид узрокован ‘Божјим делима’ или где Изврсност домаћина нема директан утицај на догађаје).

Хост Екцелленце не изнајмљује простор свог сервера – већ поседује сопствени погон. Његов дата центар је са седиштем у Охају, а њиме се управља 24 сата дневно, седам дана у недељи. Фирма сервера компаније се континуирано оптимизује и надограђује, а садржи сувишне системе хлађења и резервно напајање како би се осигурало да остане у функцији.

Још једна карактеристика хостинг пакета Хост Екцелленце је могућност куповине ЦлоудФларе-а како би се заштитила ваша веб локација од напада.

Подршка домаћина изврсности

24/7 корисничка подршка пружа се путем ливе цхат-а, телефонских линија (посебно домаћин пружа и америчке и међународне бројеве) и интернетског центра за улазнице. Хост Екцелленце такође пружа центар за подршку са најчешћим питањима (ФАКс), видео туторијалима и приручником за веб хостинг да би купци пронашли одговоре који су им потребни. Ту је и блог и статусна страница на којој компанија обавештава купце о свим насталим проблемима.

Фацебоок страница Хост Екцелленце није нарочито активна, а ни Твиттер налог, иако тим одговори на упите купаца када се појаве..

Изврсност домаћина у вестима

Иако је релативно дуготрајан посао, Хост Екцелленце привукао је мало пажње у медијима, било добре или лоше.

Контролна табла домаћина изврсности

Хост Екцелленце пружа сопствену прилагођену контролну таблу за кориснике који могу користити са својим дељеним хостинг планом. Чини се да је контролна табла прилично једноставна за употребу и довољно је брза да вам се обрати глава, али није тако глатка као нешто попут цПанела.

За ВПС хостинг кориснике, Хост Екцелленце нуди избор цПанела или Плеска за администрацију њихових веб локација.

Додаци домаћина изврсности

Сви дељени хостинг пакети компаније Хост Екцелленце долазе са бесплатним градитељем веб локација, бесплатним веб предлошцима, бесплатним ССЛ сертификатом и низом бесплатних скрипти за инсталирање, као што су ВордПресс, Јоомла, ПХП, Перл и Руби он Раил.

Бесплатна имена домена долазе са сваким налогом за веб хостинг, а Хост Екцелленце подржавају низ алата за е-трговину, попут ЦубеЦарт, ЗенЦарт и СугарЦРМ.

Политика гаранције за повраћај новца / отказивања враћања новца

Хост Екцелленце пружа две 100% гаранције поврата новца за своје купце.

 • Постоји стандардна гаранција поврата новца од 30 дана доступна новим купцима, омогућавајући им да откажу услугу и добију цео поврат, умањен за трошкове било које домене. То укључује накнаде за подешавање, али сви трошкови прекомерне употребе нису укључени.
 • Гаранција за враћање новца било када омогућава купцима да откажу свој рачун и затраже накнаду за текући месец и све будуће накнаде на њиховом плану. Да бисте затражили поврат новца, Хост Екцелленце тражи од купца да објасни разлоге отказа и да пружи предлоге како да побољша своје услуге.

Резиме домаћина изврсности

Хост Екцелленце не нуди широк спектар услуга веб хостинга и њихови планови се заиста не држе као да нуде нешто посебно јединствено. Наређена контролна табла такође може искључити неке дељене хостинг кориснике. Рекавши то, 100% задовољство купаца је смела тврдња, тако да компанија мора радити нешто како треба.

Највећа продајна тачка за Хост Екцелленце су његове гаранције које иду и даље од многих других хостинг компанија. 30-дневна гаранција је прилично стандардна, али гаранција Анитиме надилази то, нудећи истински душевни мир. Заједно са 99,9% продуженог уговора о раду СЛА-а, купци Хост Екцелленце имају свеобухватан сет гаранција да ће се вратити уколико нешто пође по злу.

Честа питања о домаћину изврсности

 • Да ли Хост Екцелленце нуди и Линук и Виндовс хостинг?

  Они нуде и Линук и Виндовс веб хостинг услуге.

 • Који тип хостинга је доступан?

  Они нуде дељени и ВПС хостинг. Сваки њихов заједнички план хостинга нуди неограничену пропусност и неограничен простор на диску. Намјенски сервери или управљане услуге нису доступни.

 • Да ли њихови планови хостинга долазе са бесплатним доменом?

  Овисно о вашим потребама и план који одаберете, добићете један, два или три домена на одређеним плановима хостинга. Такође можете добити ВХОИС заштиту приватности домена.

 • Да ли Хост Екцелленце пружа услуге регистрације домена?

  Услуге регистрације домена доступне су само уз куповину њихових хостинг планова.

 • Да ли Хост Екцелленце има гаранцију поврата новца?

  Да, нуде 30-дневну гаранцију поврата новца.

 • Која је врста подршке доступна?

  Они пружају подршку телефоном свакодневно, подршку за цхат уживо, а имају и систем за подршку е-поште. Њихова служба за кориснике доступна је на енглеском језику.

 • Где Хост Екцелленце има своје центре података?

  Њихови центри су из Цолумбуса у Охају. Они су у потпуном власништву – компанија не сакупља средства. Њихово седиште је такође смештено у Цолумбусу у Охају.

 • Који програмски језици подржавају њихове службе?

  Подржани програмски језици укључују ПХП, Перл, Руби и Руби он Раилс, као и АСП и АСП.НЕТ за њихове Виндовс планове хостинга.

 • Да ли Хост Екцелленце пружа помоћ у преносу постојећег веб локације и имена домена?

  Хост Екцелленце ће пренијети вашу постојећу веб локацију на њихово хостинг уз доплату. Такође можете да користите алате дате у цПанелу да бисте сами пренели локацију. Ово укључује веб странице ВордПресс и Јоомла.

 • Могу ли добити више једног домена по рачуну на њиховој услузи? Шта је са адресама е-поште?

  Можете угостити неограничен број домена на сваком од њихових заједничких планова. Њихови планови хостинга са нижим нивоом ограничавају број налога за е-пошту на 2500, док план дељеног нивоа дељења хостинга омогућава неограничен број адреса е-поште.

 • Да ли Хост Екцелленце пружају инсталатере или програмере сајта једним кликом?

  Они пружају Сите Студио ако требате да лако направите веб страницу, а нуде и инсталатере за један клик за ВордПресс, Јоомла, Зен Царт и још много тога.

 • Које су мере безбедности на снази?

  Компанија нуди 24/7 надгледање, фиревалл, врућу везу и заштиту од нежељене поште. Они такође нуде СитеЛоцк сигурност која уз додатну накнаду може заштитити вашу веб локацију од хакера и злонамерног софтвера.

 • Које су карактеристике е-трговине доступне ако их има?

  Они нуде више колица за куповину и бесплатне заједничке ССЛ потврде. Они такође нуде осЦоммерце колица која су унапред инсталирана и подржавају многе друге програме отвореног кода и плаћених кошарица.

 • Могу ли на њиховим сервисима угостити веб локацију тешку слику?

  Њихови заједнички планови за хостинг пружају неограничен простор на диску и пропусни опсег, тако да не бисте требали имати проблема.

 • Да ли Хост Екцелленце нуди контролну таблу?

  Ова компанија пружа Параллелс Х-Спхере на њиховим заједничким плановима за хостинг. ВПС хостинг планови нуде и цПанел и Плеск.

 • Које могућности плаћања прихвата Хост Екцелленце?

  Прихватају све главне начине плаћања кредитном картицом попут Виса, МастерЦард и Дисцовер. Такође прихватају ПаиПал. Њихове цијене утврђују се за мјесечне или годишње услове услуге, а годишњи уговори о услугама добијају укупно смањење цијена.

 • Да ли Хост Екцелленце има гаранцију за продужење рада и да ли предвиђа време застоја?

  Ова компанија има 99,9% гаранције за продужену продукцију, која је подржана кредитним сервисима за било који прекид рада.

 • Хоће ли направити сигурносну копију моје веб странице за мене?

  Они изводе сопствене сигурносне копије за интерне потребе које могу затражити обнављање датотека ако нешто пође по злу.

  Међутим, резервне услуге не нуде се по њиховим плановима и купцима се саветује да редовно праве резервне копије.

 • Постоји ли придружени програм доступан?

  Да, нуде партнерски програм са неповратним провизијама.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map