Хеарт Интернет Ревиев: Обожавају Ресллер хостинг. Сазнаћемо ако их волите.

Хеарт Интернет Интродуцтион

Хеарт Интернет је веб хостинг компанија са седиштем у Великој Британији и фокусирана је на хостинг продавца. У ствари, њихови оснивачи тврде да су једни од првих људи који су пионирирали пакет препродавача 1998. (као део Вебфусион-а).


Хеарт Интернет такође нуди широк спектар других планова за веб хостинг, укључујући дељени хостинг, ВПС и наменски хостинг.

Хеарт Интернет основан је 2004. године, након што су његови оснивачи напустили Вебфусион. Сада, попут Вебфусион-а и других хостинг компанија попут 123-Рег, они су део Хост Еуропе Гроуп која тврди да је једна од највећих хостинг компанија у приватном власништву у ЕУ.

Хеарт Интернет каже да је највећа компанија за хостинг продавца у Великој Британији, која нуди ниво флексибилности, “за разлику од свега што било која друга хостинг компанија нуди”.

Хеарт Хостинг планови

Хеарт Интернет нуди заједнички хостинг базиран на Линуку под три различита плана, а сви они такође омогућавају прилагођавање.

 • Стартер план веб хостинга осмишљен је за мале веб странице. Омогућава 5 000 МБ веб простора, пропусност од 30 000 МБ и омогућава једну веб локацију. Међутим, то привлачи накнаду за постављање. Уз додатну накнаду можете добити веће поштанске сандучиће, скенер вируса, програм за прављење мобилних веб локација, безбедност веб локација СтопТхеХацкер, вишеструко мапирање домена и тако даље.
 • План веб хостинга Хоме Про дизајниран је за веб странице којима је такође потребно функционисање блогова, базе података и е-трговине. Омогућава неограничен веб простор и пропусност и омогућава само једно веб место. Такође можете да набавите додатке, као горе, ако желите да надоградите план.
 • План веб хостинга Бусинесс Про дизајниран је за веће организације и мала предузећа. Омогућава неограничен веб простор и пропусност и омогућава три веб локације. Можете да додате додатке, али су укључени скенер вируса и други делови и делови.

Хостинг продавача путем Интернета у срцу може бити Виндовс или Линук. Омогућава неограничен простор и ширину опсега и омогућава неограничене домене. Ако желите, можете да купите и напредније подношење претраживача, веће поштанске сандучиће и скенер вируса е-поште.

Срчани интернет имају три ВПС плана. Свака је прилагодљива, а компанија вам омогућава куповину до 12 језгара, 500 ГБ простора на тврдом диску и 32 ГБ РАМ-а. Такође можете бирати између различитих оперативних система заснованих на Виндовс или Линук.

 • Базни план обезбеђује 1 језгро, 50 ГБ дисковног простора и 1 ГБ РАМ-а.
 • План Плус обезбеђује 2 језгре, 100 ГБ дисковног простора и 3 ГБ РАМ-а.
 • Про план обезбеђује 4 језгре, 150 ГБ дисковног простора и 6 ГБ РАМ-а.

Постоји пет врста наменских сервера које можете бирати са Хеарт Интернетом. Свака обезбеђује неограничену пропусност и везу од 100 Мбпс. Сервери се крећу од 2.33 Гхз двоједрног процесора са 4 ГБ РАМ-а до 2.8 ГХз процесора и 32 ГБ РАМ-а. Опет можете бирати између оперативних система заснованих на Виндовс и Линук.

Неуспјех / прекид рада интернета на Интернету

Хеарт Интернет центар података је са сједиштем у Великој Британији, а тим га свакодневно опслужује. Такође га прати у сваком тренутку ЦЦТВ. Фарма сервера такође има резервне системе напајања у случају да главна струја не успе.

Хеарт Интернет не даје никаква обећања о продуженим вестима на својим дељеним плановима веб хостинга, али ВПС хостинг производ долази са 99,99% СЛА, а наменски хостинг долази са 99,9% СЛА. Компанија ће кредитирати ваш рачун једним слободним даном услуге за сваки додатни сат станке који траје преко четири сата.

Интернет подршка

Хеарт Интернет има тим за подршку из Велике Британије који пружа подршку 24 сата дневно, 7 дана у недељи, 365 дана у години. Међутим, не постоји телефонска подршка. Техничка подршка пружа се само путем мрежног система за кориснике.

Хеарт Интернет има повељу о клијенту у којој је изнета услуга коју бисте требали да очекујете од њиховог особља. Они не дају никаква обећања у вези са временом реакције подршке, али желе да одговоре на захтеве за подршку у року од неколико минута од њиховог подизања.

Фацебоок странице Хеарт, Фацебоок, Гоогле Плус и Твиттер врло су активне и тим треба времена да комуницира са својим купцима. Међутим, чини се да су купци који траже подршку усмерени на систем онлајн куповине, тако да нема пречица ако одлучите да им се обратите путем друштвених медија.

Интернет срца у вестима

У вестима није било очитих скандала око Хеарт Интернет-а. Можемо само претпоставити да пружају прилично стабилну и поуздану услугу.

Хеарт Интернет Цонтрол Панел

Хеарт Интернет обезбеђује сопствену интерну контролну таблу, еКстенд, за дељене планове хостинга и препродавача. Уређена контролна табла има уредан и уредан изглед и није превише различит од цПанела на први поглед. Компанија пружа приступ корисном демо приказу путем веб локације потенцијалним купцима да испробају пре куповине, што је увек добар знак. Хеарт Интернет еКстенд такође купцима нуди корисну апликацију за иПхоне или Андроид, пружајући приступ контролним табли веб странице док су у покрету.

ВПС хостинг омогућава избор цПанела или Плеска за администрацију ваше веб локације. Наменски хостинг омогућава избор цПанела или ВебМина.

Хеарт Интернет Ектрас

Планови Хеарт Интернета долазе са инсталирањем „једним кликом“ за ВордПресс, Јоомла, Цонцрете5, Друпал, Нуцлеус ЦМС и друге, а све инсталирано преко еКстенд контролне табле. Доступни су и ПрестаСхоп, ОпенЦарт, ЗенЦарт и други алати за е-трговину, заједно са пхпББ, БуддиПресс и Ванилла форумима и АВСтатс, ОпенКс, Опен Веб Аналитицс алаткама да бисте видели ко је посетио вашу веб локацију. Хеарт Интернет такође пружа гостовање Руби он Раилс.

Рачуни за веб хостинг и продавце такође пружају Гоогле Адвордс ваучер за заслађивање посла.

Компанија жели да истакне своје зелене податке на сајту. Управља уредом без папира, а такође је посвећен компензацији угљеника садњом дрвећа и спонзорством Међународне фондације дрвећа. Његови податковни центри имају систем за спречавање хладног пролаза за побољшање ефикасности хлађења, плус управљани систем напајања који помаже да се смањи потрошња електричне енергије у објекту.

Политика гаранције / отказа враћања новца путем Интернета срца

Срце Интернет нуди 30-дневну гаранцију поврата новца „без буке“ за купце незадовољне његовом услугом. Ово не укључује трошкове било којег имена домена које сте купили преко њих, иако права на њих и даље задржавате. Политика поврата не покрива никакве додатке које сте можда купили поред свог основног хостинг плана.

Хеарт Интернет Суммари

Фокус срца Интернета на хостинг продавцу ће се свидети купцима који треба да обезбеде простор клијентима који се налазе у Великој Британији. Еколошки напори које компанија улаже су похвални, а компанија ће се свидети онима који више воле да тачно знају где је њихов сајт..

Купци који желе да се држе цПанела можда неће сматрати Срце Интернет као добар избор. Ипак, контролна табла коју нуде нуди изгледа глатко, прилагођено корисницима и разумно добра у ономе што треба да уради.

Све у свему, Хеарт Интернет прилично је повољан у односу на многе друге веб хостинг компаније. Његове услуге су прилично свеобухватне, а могућност прилагођавања већине планова по вашој жељи је бонус који није често доступан на крају јефтиних тржишта..

30-дневна гаранција поврата новца прилично је стандардна за веб хостинг и пружа душевни мир. Ако нисте сигурни у употребу прилагођене контролне табле, ово нуди начин без ризика да бисте га испробали без обавезе.

Срчана интернет често постављана питања

 • Где су канцеларије Хеарт Интернет-а?

  Компанија је са седиштем у Великој Британији, ван Нотингема.

 • Где су његови сервери?

  Компанија је некада колоцирала у датацентру у Дерби-у, у Великој Британији. Преселио се у објекат у Лидсу 2014. године, који је и даље окупиран.

 • Да ли Хеарт Интернет нуди посвећен и ВПС хостинг?

  Да. Изаберите између Виндовс или Линук оперативних система.

 • Да ли Хеарт Интернет нуди неограничен пропусни опсег и простор?

  Да, само на дељеном хостингу Врхунски пакети нуде неограничен број дискова и опсег за нормално коришћење, како је дефинисано у документима о сервису. Већина обичних веб локација неће узроковати проблем.

 • Ако се сада пријавим на Хеарт Интернет, хоће ли цена порасти када одем да обновим?

  Цијене су конзистентне, чак и при обнови. Међутим, можда ћете моћи да обезбедите попуст због одабира дужег термина.

 • Да ли компанија нуди телефонску подршку?

  Не. Компанија пружа подршку само путем е-поште.

 • Да ли Хеарт Интернет има гаранцију поврата новца?

  Да, али само на заједничким хостинг плановима. Хеарт Интернет нуди купцима 30-дневну гаранцију поврата новца. Не постоји гарантни рок за повраћај новца за ВПС или наменске хостинг кориснике.

 • Да ли добијам бесплатно име домена са регистрацијом?

  Не. Бесплатна имена домена нису понуђена као погодност за пријаву.

 • Да ли Хеарт Интернет нуди попусте или посебне цене за непрофитне организације?

  Не. Не постоје програми попуста за непрофитне организације.

 • Да ли има гаранцију за продужење рада и хоћу ли добити кредит за станке?

  Хеарт Интернет нуди 99,99% гаранције за продужење времена. Приписује се 1 дан за сваких 30 минута доживљеног прекида рада, до максимално 30 дана месечно.

 • Да ли ми технички тим може помоћи да пређем са старог домаћина?

  Не. Компанија не нуди било какав облик миграције или подршке трансферу.

 • Који језик говори тим за подршку?

  Тим за подршку пружа подршку само на енглеском језику.

 • Да ли Интернет на Интернету пружа прављење сајта за превлачење и повлачење?

  Да, али није бесплатно. Нуди два нивоа цена за СитеДесигнер, а оба укључују трошкове хостинга. Сваки налог СитеДесигнер омогућава изградњу једне веб странице.

 • Постоје ли посебне сигурносне карактеристике?

  Стоптхехацкер и Ситегуард су доступни. Ове услуге коштају додатно.

 • Могу ли да купим ССЛ сертификат са мојим планом хостинга?

  Подржане су имплементације веб локације за електроничку трговину и ССЛ цертификати се могу купити уз додатну накнаду.

 • Да ли домаћин подржава Магенто?

  Да. Магенто инсталације подржане су на премиум, ВПС и наменским рачунима.

 • Који контролни панел нуди Хеарт Интернет?

  Има власнички управљачки панел под називом еКстенд на дељеним и препродавачким рачунима. Намењени и ВПС корисници могу користити Плеск или цПанел.

 • Које могућности плаћања прихвата Хеарт Интернет?

  Опције плаћања укључују све главне кредитне картице, УК дебитне картице и директно без папира. Неке услуге се могу платити за коришћење ПаиПал-а.

 • Да ли пружа ЦДН?

  Не. Можете интегрисати ЦДН треће стране, ако желите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me