Елевен2 у 2020. години: Шта кажу прегледи клијената Елевен2?

Елевен2 Увод

Елевен2 је америчко пословање са веб хостингом са глобалним дометом. Основана је 2003. године и седиште јој је у Тексасу, иако користи сервере у САД-у, Великој Британији и Сингапуру. Компанија се поноси тиме што је фискално одговорна и независна, без планова „распродаје“ и преузимања велике компаније.


Чини се да се Елевен2 фокусира на дељеном и облачном веб хостингу. Компанија такође има планове за препродаваче, а ако копате мало дубље на сајту, наћићете да нуди и наменски хостинг.

Планови хостинга

Сви планови хостинга компаније Елевен2 базирани су на Линуку. Купци могу да бирају између четири дата центра на три континента, што је добар избор за клијенте којима је потребно брзо време реакције.

Елевен2 дељени хостинг планови долазе у четири различита пакета. Већина пакета се може купити месечно или у трајању од 1,2 и 3 године: што је дужи период који купујете, јефтиније је хостинг.

 • С-100 је једини пакет који се не може купити месечно. Овај пакет омогућава 10 домена, 10 ГБ простора на диску и 50 ГБ месечне пропусности. Као додатак може се купити ССЛ сертификат и наменски ИП.
 • Пакет С-200 сличан је С-100, али пружа простор на диску од 250 ГБ, пропусност од 20 000 ГБ и омогућава неограничене домене.
 • Пакет С-300 корак је од С-200 са 500 ГБ дисковног простора и 40.000 ГБ пропусног опсега. Овај пакет такође долази са бесплатним ССЛ-ом и наменским ИП-ом.
 • Најбољи дијељени план хостинга, С-400 нуди 999.999 ГБ простора на диску и 999.999 ГБ пропусности.

Структура цена за Реселлер хостинг преко Елевен2 слична је дељеном хостингу. Опет, што дуже купујете, то мање кошта. Хостинг продавача започиње пакетом Р-100, који обезбеђује простор на диску од 100 ГБ и месечну пропусност од 1000 ГБ и скида се до плана Р-400, који обезбеђује простор на диску од 500 ГБ и месечну пропусност од 4000 ГБ месечно.

Елевен2 нуди веб хостинг на цлоуд серверима са избором оперативних система заснованих на Линуку. План хостинга у облаку је скалабилан са 512 МБ РАМ-а, 30 ГБ дисковног простора, 250 ГБ пропусног опсега и ЦПУ брзине од 0,4 ГХз до 24,576 МБ РАМ-а, 1920 ГБ дисковног простора, 12,000 ГБ пропусности и 19,2 ГХз ЦПУ брзине. Купци такође могу бирати између управљаних и самоуправљених сервера, а планови за хостинг могу бити увећани у било ком тренутку.

Постоје четири посвећена планова за хостинг послужитеља с Елевен2. Сваки сервер се може прилагодити вашим жељама.

Уптиме / време мировања

Елевен2 обећава 99,9% продуженог времена са својим веб хостинг и реселлер хостинг пакетима. Иако не објављује и продужену статистику, клијентима се пружа СЛА који им гарантује делимични надокнаду у износу од 1 дана за сваки сат станке који прекине гаранцију. Веб хостинг и реселлер хостинг такође долазе са дневним копирањем.

Елевен2 не гарантује продужење времена сервера за ВПС, цлоуд и наменске сервере, али његови планови гарантују 99,9% продуженог времена мреже. Опет, то награђује купце кредитом вредним једнодневним гостовањем на сваки сат више од месечне гаранције.

Четири податковна центра Елевен2 налазе се у Тексасу и Северној Каролини, Лондону и Сингапуру и прате се свакодневно. Потпуни детаљи хардвера сервера такође су наведени на веб локацији Елевен2.

Подршка

Елевен2 пружа потпуну 24/7 ливе подршку за своје купце, укључујући нон-стоп цхат уживо и систем улазница. Компанија обећава одговор у року од 20 минута, што је прилично добро. На располагању је и телефонска линија, иако је затворена између поноћи и три сата ујутро (ЦСТ), тако да би то могло бити проблем у зависности од ваше локације. Тимови за подршку имају сједиште у САД-у и Великој Британији.

Поред услуга помоћи, Елевен2 пружа и низ алата за самопомоћ укључујући базу знања, видео туторијале, често постављана питања и форум заједнице.

Елевен2 има активни Твиттер налог који је одличан за брза питања, али неки купци се враћају натраг у службу за помоћ ради даље подршке. За компанију постоји и активна Фацебоок страница.

У вестима

Нема очигледних вести око Елевен2 у уобичајеним технолошким блоговима и на веб локацијама вести. Можемо само претпоставити да пружају непрекидну, углавном поуздану услугу.

Контролна табла

Сви планови веб хостинга компаније Елевен2 стандардно долазе са цПанел-ом. Продавци, наменски сервер и облак послужитељски хостинг клијенти такође добијају ВХМ заједно са цПанелом за администрацију својих веб локација. Компанија има сопствену апликацију Е2 иПхоне која омогућава купцима да администрирају њихове веб локације док су у покрету.

Додаци

Елевен2 нуди бесплатну веб локацију за помоћ купцима да устану и покрену се. Такође нуди инсталацију Софтацулоус једним кликом, омогућавајући клијентима да инсталирају преко 250 скрипти, а домаћин подржава Перл, Руби он Раилс, Питхон, ПХП5 и још много тога. Купци такође добијају бесплатно коришћење заштитног зида ЦлоудФларе како би заштитили своје веб локације од напада.

Елевен2 такође жели да промовише своје зелене акредитиве. Компанија користи сервере високе ефикасности и жели да промовише своју политику фактурисања без папира. Елевен2 такође обећава да ће посадити дрво за сваки нови налог за хостинг који постави.

Политика гаранције за повраћај новца / отказивања

Елевен2 нуди задивљујућу политику гаранције од 60 новца, што је прилично великодушно с обзиром на њихову цену. Међутим, ово је доступно само за веб хостинг и реселлер хостинг клијенте, тако да купци дељеног хостинга нису од среће.

Резиме

Елевен2 нуди конкурентан асортиман веб хостинг услуга које имају широку привлачност. Иако његове услуге нису нарочито иновативне, модерне су и добро позициониране.

Највеће продајне тачке Елевен2 су зелени акредитиви, могућност одабира локација сервера и корисничка подршка, али то обећање од 60 дана враћања новца такође је вредно поменути.

Једанаест2 често постављана питања

 • Где је Елевен2 са седиштем?

  Елевен2 има седиште из Лос Анђелеса у Калифорнији у Сједињеним Државама.

 • Да ли Елевен2 нуди Виндовс планове?

  Не. Компанија је специјализована за Линук, тако да нису доступни планови за Виндовс хостинг хостинг.

 • Обећава ли Елевен2 неограничену пропусност и складиштење?

  Елевен2 јасно наводи максималну дозвољену ширину опсега и додељену меморију на заједничким плановима. Не постоје планови са неограниченим или несмереним додацима.

 • Где су његови центри података?

  Елевен2 користи објекте у Лос Анђелесу, Тексасу, Амстердаму и Сингапуру.

 • Да ли ћу добити исти попуст приликом обнове?

  Не. Промотивни попусти се не односе на обнављање.

 • Има ли ВПС планова?

  Да. Елевен2 нуди три управљана ВПС планова са потпуним управљањем.

 • Могу ли да надоградим на наменски сервер ако прерасте свој ВПС?

  Да. Доступна су четири потпуно управљана програма наменских сервера, у оквиру његове категорије производа Ентерприсе.

 • Да ли ћу добити бесплатан домен са дељеним хостингом?

  Не. Бесплатни домени нису обезбеђени.

 • Какву гаранцију за продужење времена ћу добити?

  Елевен2 има 99,9% продуженог јамства за дељене планове.

 • Колико адреса е-поште могу да користим?

  Сва четири дељена плана подржавају неограничен број налога за е-пошту.

 • Има ли Елевен2 гаранцију за повраћај новца?

  Да. Компанија нуди 60-дневну гаранцију поврата новца за веб хостинг и дистрибуционе планове хостинга.

 • Који дељени план да изаберем ако имам више веб локација?

  Сви планови подржавају више домена, мада је тачан број веб локација које можете да домаћин буде ограничен. Проверите фини отисак за свој одабрани план и не заборавите да узмете у обзир простор на диску и ширину појаса.

 • Могу ли добити ССЛ сертификат?

  Да. ССЛ сертификати су доступни као опциони додатак.

 • На којим језицима може Елевен2 служба за кориснике говорити?

  Елевен2 је домаћин са седиштем у САД, а услуга је само на енглеском језику.

 • Какав контролни панел могу да добијем?

  цПанел се нуди на свим плановима, док наменски, препродавачки и облачни планови такође долазе са ВХМ-ом. Постоји и апликација за иПхоне за мобилну администрацију.

 • Могу ли да поставим ЦДН?

  Да, компанија нуди бесплатан ЦлоудФларе. ЦПанел може да га активира у неколико кликова.

 • Хоће ли компанија сигурносно копирати моје податке за мене?

  Компанија прави бесплатне снимке и ставља их на располагање клијентима који деле заједничко гостовање. Потпуно управљани сервери такође укључују резервне копије.

 • Који су скриптни језици и технологије подржани на дељеним серверима компаније Елевен2?

  Заједнички планови укључују подршку за ПХП, МиСКЛ, Перл, Руби, Руби он Раилс, Питхон и Цурл.

 • Да ли Елевен2 подржава софтвер Магенто за е-трговину?

  Нуди Магенто као инсталацију једним кликом, иако не нуди одређени план за кориснике Магенто-а.

 • Да ли је Елевен2 добар избор за веб странице са пуно фотографија?

  Елевен2 планови за дељење хостинга поседују ограничено складиштење и пропусни опсег. Зависно од ваших потреба, можда ће вам требати ВПС сервер или чак посебни сервер.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me