ЕасиЦГИ у 2020. години: Шта кажу прегледи клијената ЕасиЦГИ?

ЕасиЦГИ Увод

ЕасиЦГИ је веб хостинг компанија са седиштем у САД, која тврди да је међу десет најбољих хостинг пружатеља широм света. Компанија је у власништву Ендуранце Интернатионал Гроуп, велике организације која такође поседује преко 50 различитих хостинг брендова, укључујући Глобат, ПуреХост, БлуеХост и СуперГреен Хостинг.


ЕасиЦГИ је првобитно основан 1996. године и има више од 15 година искуства у пословању веб хостинга. Компанија је специјализована за заједнички веб хостинг за Виндовс и нуди низ планова, мада је доступан и Линук ВПС хостинг.

Планови хостинга

ЕасиЦГИ има три заједничка плана хостинга за које клијенти могу да бирају. Сваки план заснован је на Виндовс-у и нуди избор Виндовс 2003 или Виндовс 2008 хостинг окружења. Планови омогућавају купцима да угошћују неограничене домене и ФТП рачуне.

 • Напредни план Кс пружа купцима простор на диску од 350 ГБ и опсег од 3.500 ГБ месечно. Овај план ограничава број ПОП3 налога за е-пошту на 500, а МиСКЛ база података на 50.
 • Напредни план Кс2 омогућава 500 ГБ простора на диску, 5000 ГБ месечне пропусности, 1.000 ПОП3 налога за е-пошту и 100 МиСКЛ база података.
 • Напредни план Кс4 омогућава дисковни простор од 750 ГБ, месечну пропусност 7.500 ГБ и неограничене ПОП3 налоге за е-пошту и МиСКЛ базе података.

Линук ВПС веб хостинг доступан је и путем ЕасиЦГИ. Доступна су четири плана и сваки план долази са наменском ИП адресом и омогућава купцима да угости неограничен број веб локација.

 • Линук ВПС Кс план пружа 256 МБ РАМ-а (може се разграничити до 512 МБ), 20 ГБ простора на диску и 500 ГБ опсега месечно.
 • Линук ВПС Кс2 план нуди корак од опције са ниским трошковима. То доноси 512 МБ РАМ-а (може се разградити до 1 ГБ), 30 ГБ дисковног простора и 1000 ГБ месечне пропусности.
 • Линук ВПС Кс4 план нуди 1 ГБ РАМ-а (може се разграничити до 2 ГБ), 50 ГБ простора на диску и 2000 ГБ опсега месечно.
 • Линук ВПС Кс10 план је ВПС план највишег нивоа доступан путем ЕасиЦГИ. Ово даје 2 ГБ РАМ-а (може се разграничити до 4 ГБ), 100 ГБ простора на диску и 2000 ГБ опсега месечно.

Компанија пружа низ додатака који се плаћају уз основне трошкове хостинга. То укључује резервне копије веб локација, ССЛ цертификате, СитеЛоцк и професионалне СЕО услуге.

ЕасиЦГИ има партнерски програм и наградни програм за успешне препоруке. Купци се такође могу одлучити за препродавачки програм ако желе да продају сопствени веб хостинг са белим етикетама.

Уптиме / време мировања

ЕасиГЦИ одржава строгу политику продужења рада на својим серверима и системима. Њени планови хостинга оглашавају се уз 99,9% продуженог времена, али изгледа да то није потпомогнуто гаранцијом. Не постоје објављене статистике о продуженом раду, па је тешко рећи колико се добро придржава овог СЛА-а.

ЕасиЦГИ чува своје податке у два дата центра која се налазе у Бостону, у САД. Њени сервери раде у обједињеном окружењу заштићеном два заштитна зида, а податковни центар има 24-сатно осигурање, 365 дана у години.

Подршка

Сви рачуни за хостинг од ЕасиЦГИ долазе са 24/7 ливе подршком. То се обезбеђује путем телефонске линије коју особље обавља, интернетски цхат уређај и систем мрежних карата. Системи самоподршке укључују базу знања, упутства за кориснике и низ туторијала.

ЕасиЦГИ је такође отворен за повратне информације и сугестије својих купаца и у ту сврху су пружили одређени образац. Међутим, не постоји Фацебоок страница или Твиттер феед, тако да подршка преко друштвених медија овде није опција.

У вестима

ЕасиЦГИ има своју вест на којој запосленици објављују чланке, интервјуе и друге вести. У време писања текста, последњи чланак је датиран из 2008. године, па је вероватно да је ово тачка коју је преузела Ендуранце Интернатионал Гроуп. Не постоје приче, добре или лоше, на било којем од главних технолошких веб локација, што сугерише да су услуге ЕасиЦГИ релативно поуздане.

Контролна табла

Купцима се пружа ЕасиЦГИ прилагођени контролни панел за администрацију и управљање веб локацијама. Чини се да је контролни панел упоредив са цПанелом у свом изгледу и осећају, мада недвојбено постоје неке разлике у његовој могућности.

За њихове купце је на располагању користан водич за упознавање са контролном плочом компаније ЕасиЦГИ. Ово је добар ресурс на који треба да се позивате ако желите да га осјетите пре него што уроните.

Додаци

ЕасиЦГИ нуди низ додатака како би се новим купцима помогло да започну са новом веб страницом. То укључује Гоогле Адворд кредите, Гоогле алате за вебмастере и Иахоо! / Бинг маркетиншке кредите. Постоји бесплатни програм за прављење веб локација, а њихов хостинг подржава ПХП, Перл, .Нет Фрамеворк, Ајак, ВордПресс и још много тога.

Политика гаранције за повраћај новца / отказивања

Новим купцима је дата ЕасиЦГИ-ова гаранција еКстреме. Ово је 30-дневна гаранција поврата новца само за трошкове хостинга, што је по овом ценама прилично стандардно. Повраћај новца не укључује накнаде за подешавање, накнаде за регистрацију домена и друге додатне услуге које су купљене изнад хостинг плана. Имајте на уму да је еКстреме гаранција доступна само ако је корисник платио за свој рачун кредитном картицом.

Корисници ЕасиЦГИ морају да обавештавају тридесет дана да би могли отказати свој рачун. Компанија наводи да може наплатити пуни рок уговора ако купци откажу пре истека договореног рока. Нема назнака како би се купци квалификовали за повраћај неискоришћених месечних услуга, тако да је вероватно сигурно претпоставити да ће исплата у целости доспети.

Резиме

Хостинг који нуди Еаси ЦГИ без сумње је усмерен на нишу. Заједнички Виндовс хостинг обично се не нуди, а када јесте, често заузима друго место на Линук хостингу. У том смислу, ЕасиЦГИ би био добар избор за оне који посебно траже Виндовс дељени хостинг и компанију која је специјализована за ову област..

Поред тога, подршка, гаранције и услови услуге које нуде ЕасиЦГИ-ови планови за хостинг релативно су стандардни за веб хостинг и нуде мало у смислу иновација. Ово је можда за очекивати, с обзиром на њихов однос са масивном компанијом која посједује низ сличних домаћина.

Често постављана питања ЕасиЦГИ

 • Да ли се еасиЦГИ специјализује за Линук или Виндовс хостинг?

  Специјализовани су за Виндовс / ИИС веб хостинг. Они такође нуде Линук ВПС планове.

 • Да ли је домен укључен у куповину хостинг плана?

  Да. Квалификовани планови укључују једногодишњу регистрацију домена.

 • Где се налазе еасиЦГИ центри за податке?

  Два дата центра компаније налазе се у области Бостон, МА.

 • Који језици развоја подржавају еасиЦГИ?

  Њихови Виндовс планови подржавају АСП, .НЕТ Фрамеворк, ПХП и Перл5. Линук ВПС планира да подржи ПХП и Перл.

 • Хоће ли ми еасиЦГИ помоћи да пребацим постојећу домену?

  Они неће пренети вашу веб локацију. Међутим, пружају уџбенике о томе како пренијети ваше име домена.

 • Да ли еасиЦГИ нуди програмере веб локација или инсталатере једним кликом?

  Сви планови дељеног хостинга долазе са ЦМ4алл Буилдер веб локација и са Мојо Маркетплаце, који садржи инсталације популарних веб апликација, једним кликом, као што су ВордПресс, Јоомла, Друпал и Магенто.

  Такође укључује низ тема које се могу купити како би се прилагодила ваша веб локација.

 • Које мере безбедности се нуде?

  Компанија нуди СитеЛоцк заштиту уз додатну накнаду. Хостинг планови такође долазе са спамом и блокирањем вируса.

 • Да ли еасиЦГИ подржава веб локације за е-трговину?

  Да. Компанија подржава бројне функције дизајниране за веб локације за е-трговину, укључујући софтвер за куповину, обраду ПаиПал-а и ССЛ сертификате. Они такође нуде инсталације ОпенЦарт-а, Магенто-а и других клика једним кликом.

 • Могу ли да користим еасиЦГИ за хостинг и галерије?

  Да, њихови планови су довољно издашни за хостинг слика или галерија под условом да останете у границама свог хостинг пакета. Поред тога, бројне апликације за галерију слика доступне су преко МОЈО Маркетплаце-а.

 • Могу ли да преносим видео и аудио са своје веб странице?

  Да, њихови пакети подржавају аудио и видео стриминг.

 • Хоће ли направити сигурносну копију моје странице за мене?

  Пружају комплетне аутоматске резервне опције за малу годишњу накнаду.

 • Могу ли угостити неограничене веб странице са својим плановима? Шта је са адресама е-поште?

  Не постоје постављена ограничења броја веб локација на којима можете да будете домаћин. У зависности од плана, можете угостити неограничен број рачуна е-поште.

 • Шта се нуде контролне табле?

  Сви планови за дељење хостинга долазе са сопственом управљачком плочом ЕасиЦГИ.

 • Које су опције плаћања подржане?

  Поред главних кредитних картица, купци могу платити и путем ПаиПала. Минимални рок уговора је месец дана.

 • Да ли еасиЦГИ нуди било какве попусте?

  Неки планови заједничког хостинга почињу по сниженој стопи, а затим се обнављају по регуларној цени. ВПС планови почињу и обнављају се истом брзином.

 • Да ли еасиЦГИ нуди гаранцију поврата новца?

  ЕасиЦГИ нуди 30-дневну гаранцију поврата новца за све хостинг планове.

 • Које су методе подршке доступне?

  Сви купци хостинга имају приступ 24/7 телефонској, е-пошти и подршци за чет.

 • Да ли еасиЦГИ нуди гаранцију за продужење рада?

  ЕасиЦГИ пружа гаранцију за 99,9% продуженог времена.

 • Да ли еасиЦГИ нуди пакете препродавача?

  Да, њихови препродавачки пакети долазе са контролном плочом продавача и веб марке, попуста на планове хостинга и регистрације домена и још много тога.

 • Да ли еасиЦГИ нуди на располагању придружени програм?

  Они нуде Аффилиате и Реферрал програме.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map