ЈаваПипе у 2020. години: Шта кажу прегледи клијента ЈаваПипе?

Увод у ЈаваПипе

ЈаваПипе, са седиштем у Салт Лаке Цити-у, Утах, основан је 2001. године и намењен је пружању хостинга високих перформанси за Јава веб локације и апликације.


Услуге и специјализације

ЈаваПипе нуди низ Јава хостинг производа, приватних сервера и ДДоС услуга заштите.

Цлоуд хостинг за Јава апликације

Најистакнутији ЈаваПипе-ов производ је Томцат Цлоуд Хостинг за Јава апликације и веб локације. Дизајниран је да напаја Јава веб локације и веб апликације у величини од врло малих до прилично великих захваљујући високо скалабилној природи овог производа заснованог на облаку.

Сви налози Томцат Цлоуд Хостинг укључују приступ:

 • Приватни контејнер Апацхе Томцат;
 • СитеВорк контролна табла;
 • Верзије Томцат 6, 7 и 8 и верзије 7 и 8 Орацле Сун ЈДК;
 • Намјенска Јава виртуална меморија;
 • Подршка за широк избор Јава оквира, укључујући Спринг, Хибернате, Струтс и многе друге;
 • Скалабилни ресурси који се могу прилагодити растућим захтевима за апликацију и ширину корисника.

Сви планови ЈаваПипе Томцат Цлоуд Хостинг-а изграђени су са ССД меморијом која нуди брже проналажење података од традиционалних САТА дискова за складиштење.

Приватни сервери

Виртуелни приватни сервери (ВПС) и наменски сервери доступни су од ЈаваПипе-а за купце који желе приватно окружење хостинга, а подржава га тим за подршку са Јава експертизом. Сви ВПС-ови и наменски сервери варирају у зависности од снаге обраде, меморије, простора на диску и пропусног опсега додељеног серверу. Доступни су оперативни системи Виндовс и Линук.

Купци имају могућност избора између ССД чврстих дискова за што брже перформансе и САТА дискова за већи простор за складиштење. Приватна окружења хостинга се подразумевано не управљају, али управљање сервером се може додати на било који налог.

Сви приватни хостинг производи укључују ДДоС заштиту од ЈаваПипе-а и могу се налазити у Румунији или Нев Иорку, САД.

ДДоС заштита

Ако је Томцат Цлоуд Хостинг водећи производ ЈаваПипе-а, ДДоС заштита долази ускоро.

ДДоС услуге заштите доступне су свим клијентима ЈаваПипе хостинга, укључене су подразумевано са свим ВПС и наменским сервер плановима, а доступне су и клијентима са серверима и веб локацијама са другим хостинг провајдерима.

ЈаваПипе ДДоС заштита је по повољним ценама и вишеструка. Садржи филтрирање са 7 слојева, ЦДН, ватрозид за веб апликацију (ВАФ) и технологије за балансирање оптерећења како би се филтрирао ДДоС нападни саобраћај, истовремено осигуравајући да заштићена веб локација или сервер и даље несметано ради. Поред тога, подржани су ГРЕ тунелирање, ВПН тунелирање и НАТ прослеђивање.

Корисници ДДоС-а уживају у непрекидној 24/7 заштити и имају приступ ГуардПанелу, ДДоС контролној табли за управљање веб локацијама и серверима заштићеним њиховим ДДоС налогом заштите.

Додатни производи и услуге

ЈаваПипе такође нуди ССЛ цертификате, наменске ИП адресе и услуге регистрације имена домена. ВПС-ови и наменски сервери могу се користити и тако што ће их угостити продавци, а доступни су и ДДоС-ови рачуни препродавача.

Инфраструктура

ЈаваПипе не поседује дата центар, али поседује хардвер на коме се налазе рачуни њихових клијената. ЈаваПипе хардвер колориран је у два врхунска датацентра:

 • Воксилност у Букурешту, Румунија;
 • ЦолоЦроссинг у Њујорку, САД.

Оба ова центра података опремљена су вишком залиха напајања и хлађења, особљем које ради 24 сата дневно и 7 сати од безбедносног особља, доступно је само кроз обезбеђене улазе и особље, а особље има особље за техничку подршку на лицу места..

Гаранција непрекидног рада

99,5% продуженог времена гарантовано је свим клијентима који одаберу премиум пакет подршке, наменским клијентима сервера и свим клијентима који се одлуче за потпуно управљане услуге. Ако продужени радни век падне испод 99,5% из разлога који се могу приписати ЈаваПипе-у, може се затражити кредит на рачуну у износу од 25% месечног трошка рачуна клијента. Надокнада за станке повећава се на 100% месечног рачуна купца када продужење рада падне испод 95%.

Накнада за станке не може бити већа од 100% месечног трошка хостинга, а може се применити само на будуће рачуне за хостинг.

Подршка и служба за кориснике

Подршка је доступна од ЈаваПипе 24/7 путем интернетске службе за помоћ или е-поште. ЈаваПипе нуди свим купцима загарантовано време одзива од 2 сата за почетни одговор и резолуцију у року од 6 сати. Премиум пакети подршке укључују смањење почетног времена одговора на само 15 минута.

Правила наплате и плаћања

Доступан је широк спектар циклуса наплате. Међутим, купцима који одаберу продужени циклус наплате не нуде се попусти, па ће се већина клијената вероватно одлучити за месечни циклус.

Плаћање се може извршити у битцоин-у, ПаиПал-ом или било којом већом кредитном картицом.

Новим купцима нуди се условна гаранција поврата новца од 30 дана. Поврат се нуди само ако корисник обавести ЈаваПипе о проблемима који се могу директно приписати ЈаваПипе-у који су затражили да се укине рачун и изврши поврат новца. Накнаде за регистрацију имена домена, наменске накнаде за подешавање сервера и накнаде за конфигурацију прилагођеног сервера искључују се из гаранције. Поред тога, период враћања новца је ограничен на 3 дана за кориснике ДДоС заштите.

Резиме

ЈаваПипе нуди скалабилно, високо-перформансно хостинг за Јава апликације и веб локације са моћном ДДоС заштитом. ЈаваПипе није баш погодан за хостинг клијената који желе лако створити блог или једноставну веб страницу, али ЈаваПипе се чини као идеална опција за програмере који траже скалабилну, сигурну и приступачну платформу за хостинг за размештање Јава веб локација и веб апликација.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map