Beste blogs en websites over Ecuador 2017

Openbaarmaking: Uw steun helpt de site draaiende te houden! We verdienen een verwijzingsvergoeding voor sommige van de services die we op deze pagina aanbevelen.


Hoewel Ecuador voor veel mensen misschien niet bovenaan de lijst staat als vakantiebestemming, is het land behoorlijk populair bij expats en reizigers.

Het is zelfs de topbestemming voor twee jaar op rij in 2014 en 2015 en staat sterk op de derde plaats als een van de beste landen voor wonen en werken in het buitenland.

Alausi, Ecuador

Ecuador is de thuisbasis van een rijk en divers ecosysteem, dat zich uitstrekt over de Andes, het Amazonewoud en de prachtige Galapagos-eilanden. Het bezit echter ook schilderachtige koloniale steden. Een van die plaatsen is Ciudad Mitad del Mundo (Middenstad van de wereld). Het ligt net ten noorden van de hoofdstad van het land, Quito. Bezoek deze plek en je kunt tegelijkertijd de officiële opscheppen om op het noordelijk en zuidelijk halfrond te staan.

Gezien de populariteit en rijke cultuur hebben we de beste blogs en websites over Ecuador verzameld. Als u overweegt om daarheen te verhuizen of te bezoeken, en zelfs als u gewoon meer wilt weten over Ecuador, lees dan verder!

Expatriates in Argentinië

 • Ontdek Ecuador: deze blog is een must read voor iedereen die permanent naar Ecuador wil verhuizen. Naast het beoordelen van populaire toeristische attracties in Cuenca, hebben Frank en Angie ook een gedetailleerde FAQ over de stad en een paar andere bestemmingen in Zuid-Amerika. Hun blogposts bevatten vaak video’s die uitstekend uit de eerste hand ervaringen over het leven in het land overbrengen.
 • Leven in Quito: behandelt onderwerpen over de voor- en nadelen van het leven in Ecuador, misdaadcijfers, expatgemeenschap, financiën en nog veel meer. De blog doet geweldig werk door de verschillen tussen de VS en de VS te beschrijven, samen met een leuk en geïnformeerd perspectief.
 • Gringos Abroad: de grootste Engelse blog over wonen en reizen in Ecuador. Het behandelt ook alle niet te missen plaatsen, onroerend goed informatie en tips voor het leren van talen. Hun focus ligt op het Cuenca-gebied.
 • Wonen en met pensioen gaan in Ecuador: Mark en Connie hebben veel ervaring op het gebied van reizen en zijn in 40 jaar 34 keer verhuisd. Hun reisavonturen stopten toen ze naar Ecuador verhuisden, waar ze nu in Cuenca wonen en informatie delen over de beste plekken om te zien en hoe je je kunt vestigen als een nieuwe expat.
 • Ecuador George: vertelt over verhuizen naar het land, samen met andere informatie over wonen in en bezoeken aan het land. Als je een dosis humor wilt met informatie over hoe je naar Cuenca kunt verhuizen, kijk dan op deze site.
 • Edd Said: Edd is grappig, zorgzaam en vermakelijk. Zijn persoonlijkheid komt echt tot uiting in zijn blogposts en hij doet geweldig werk door nuttige informatie te delen over het leven in een land waar hij niet geplaagd wordt door bewegingssensortechnologie.
 • TravelnLass: een leven lang reizen en wonen in vijf verschillende landen. En ze heeft het solo en met een klein budget gedaan. De afgelopen drie jaar woonde ze in Cuenca, Ecuador. Haar blog is leuk en vrolijk. Haar berichten zijn nuchter en het is haar missie om iedereen en iedereen aan te moedigen hun reisdromen te volgen en ze waar te maken.
 • Ecuador Living in Paradise: deze blog, geschreven door de Britse expat Si, behandelt informatie over verhuizen en wonen in Manabi. De onderwerpen variëren van zijn ervaringen in verschillende delen van het land tot nuttige tips om de verhuizing te overleven en zich aan te passen aan het leven van expats.
 • Ons Ecuador-avontuur: Steve en Stacey besloten de grote stap te zetten in 2015 en vorig jaar begonnen ze erover te bloggen. Hun blog beschrijft hun soepele overgang naar Cuenca en hun perspectief op waarom ze de beslissing hebben genomen om te verhuizen. Hun frisse inzichten dekken zowel de voor- als nadelen van het daar wonen.
 • Gringo Tree: dit is misschien wel een van de meest uitgebreide websites over het leven van expats in Ecuador. De site bevat bewegende en levende informatie, evenals recensies en aanbevelingen van verschillende attracties, accommodaties en nog veel meer.
 • Cuenca Highlife: deze site biedt up-to-date nieuws over het leven in Cuenca samen met een sectie met aanbevolen advertenties voor het vinden van de beste accommodatie, transport, itemverkoop en meer.

Eten en drinken

 • Laylita: Layla is een Ecuadoriaanse nomade, woont momenteel in Seattle maar blogt regelmatig over het beste eten dat het land te bieden heeft. Je vindt tal van traditionele recepten met Layla’s unieke twist. Haar website is een waar genot en u kunt door de recepten bladeren op verschillende maaltijdcategorieën.
 • Romain Calm and Carrot On: een leuke naam voor een leuke blog geschreven door Dorothy Delaney. Ze deelt haar ervaring over het zijn van een Noord-Amerikaan in het land, samen met recepten, foto’s en meer.
 • Koken op de evenaar: fijnproevers zullen zeker genieten van de recepten van Damaris, die een schat aan gerechten bevatten die inheems zijn in de Zuid-Amerikaanse en Ecuadoraanse cultuur. Onnodig te zeggen dat elke post vergezeld gaat van verrukkelijke foto’s.
 • Cuenca Eats: als u culinaire vaardigheden mist, is deze website iets voor u. De blog bevat verschillende restaurants en eetgelegenheden in Cuenca, evenals plaatsen waar je kunt gaan en happy hour kunt ervaren, in Ecuadoriaanse stijl.

Toerisme

 • Ecuador Travel: de officiële website van het Ministerie van Toerisme, deze website bevat alles wat u moet weten over plaatsen om te bezoeken, attracties om te zien en eten dat u gewoon moet proberen. Naast een overvloed aan nuttige informatie, kun je ook hun blog lezen om een ​​nog beter gevoel voor het land te krijgen door hun leuke schrijven en fotografie.
 • Activiteiten in Ecuador: als u een gedegen overzicht wilt van verschillende toeristische activiteiten in Ecuador, dan is deze website uw eerste stop. U kunt door activiteiten bladeren en meer informatie vinden over de regio’s en grote steden door middel van beknopt en duidelijk schrijven.
 • This Is Ecuador: deze website heeft een sterke focus op visuals en biedt een diepgaand overzicht van de attracties van het land en cruciale toeristische informatie zoals visumvereisten, taxitarieven en meer. U kunt zelfs kaarten voor elke belangrijke locatie vinden, evenals een lijst met aanbevolen hotels en gidsen.
 • Ecuador Explorer: een betrouwbare gids sinds 1997, deze website wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe informatie over plaatsen om te bezoeken, dingen om te zien en andere reisinformatie, inclusief dingen die u moet doen voordat u naar Ecuador verhuist. Het is een van de must-visit-websites voor iedereen die van plan is om het land te bezoeken of te verhuizen.
 • Your Escape to Ecuador: bevat informatie over verhuizen en met pensioen gaan in het land, samen met recensies van de beste van het beste. Van 5-sterrenresorts tot gerechten van wereldklasse en de beste touroperators, deze blog behandelt het allemaal.
 • Ecuador Tours: mis deze website niet als je informatie wilt vinden over de beste tours van Ecuador en nuttige reisinformatie. Hun blog bevat enkele van de beroemdste attracties en festiviteiten in het land en biedt iedereen een diep inzicht in alles wat Ecuador te bieden heeft.
 • Zelf ophalen: als je geen genoeg kunt krijgen van de natuurlijke schoonheid van Ecuador, bezoek dan Michael’s blog. Hij post over zijn avonturen samen met een interessant perspectief op het dagelijks leven. Dit alles wordt aangevuld met tal van foto’s die ervoor zorgen dat u uw koffers wilt pakken en onmiddellijk een vlucht wilt boeken.
 • Uitstekende avonturen van Janis en Gary: Janis en Gary wonen in Ecuador en elke maand nemen ze een week vrij om alles te ontdekken wat dit land te bieden heeft. Via hun informatieve video’s bieden ze veel informatie voor iedereen die meer wil weten over het leven in het land.

Diversen

 • Not Your Average American: beslaat elke regio van Ecuador. Elk van haar berichten wordt vergezeld door prachtige foto’s van de natuur, dus iedereen die geïnteresseerd is in het wilde leven van de regio zal niet teleurgesteld zijn. U vindt er ook recepten en gidsen voor beroemde toeristische attracties, die vaak ook historische informatie delen.
 • Andy in The Andes: biedt een uniek perspectief op het leven in Ecuador. Het biedt een glimp van de niet zo glamoureuze delen en de manieren waarop ze zichzelf aanpaste aan een compleet andere cultuur en manier van leven.
 • Ecuador Times: als u op de hoogte wilt blijven van de meest recente evenementen in Ecuador, dan is dit uw go-to-site. Alles van politiek tot cultuur tot sport.

Zal Ecuador uw volgende bestemming zijn?

Hoewel Ecuador misschien niet je eerste keuze is voor een reisavontuur, lijdt het geen twijfel dat dit kleine land tal van prachtige attracties en een rijke cultuur verbergt. Maak een rondreis door Ecuador en dompel jezelf onder in zijn schoonheid door te bladeren door de websites op onze lijst. Wie weet, misschien vind je dat Ecuador alles is waar je ooit van gedroomd hebt.

Maak de Cut?

Als je op de lijst staat, vertel het de wereld dan met de volgende badge. Kopieer de insluitcode aan de rechterkant en plak deze in uw HTML.

Embed code:

Bovenste afbeelding bijgesneden van begraafplaats Alausí, Ecuador door Dogymho. Gelicentieerd onder CC BY 2.0.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me