SEO-hosting: de beste hostingopties voor het stimuleren van uw website.

Contents

Vergelijk SEO Hosting

Search Engine Optimization (SEO) kan uw leven op het web maken of breken. Het is belangrijk om een ​​host te vinden die bezoekers helpt en niet hindert bij het zoeken naar uw website of bedrijf. Hieronder bespreken we welke hosts het beste zijn.


Als u zich zorgen maakt over hoe uw hostingprovider de prestaties van uw website zal beïnvloeden, moet u een webhost selecteren die goed scoort op zaken als serversnelheid en uptime, en iemand die u zoveel mogelijk uit de weg gaat..

We zullen elke host later in dit artikel in detail bespreken, maar als u haast heeft, volgt hier een korte blik op de beste 5 hosts voor SEO:

 1. SiteGround
  – Consequent hoge snelheid & uptime met uitstekende klantenondersteuning
 2. A2-hosting
 3. GreenGeeks
 4. WordPress.com
 5. Host Metro

Hoe hebben we de beste hosts voor SEO gekozen??

We hebben meer dan 1.500 hostingplannen bekeken die worden aangeboden door meer dan 380 hostingbedrijven en hebben de plannen geselecteerd die voldoen aan alle technische vereisten voor het runnen van een SEO-afhankelijke site.

Vervolgens hebben we de hosts op de shortlist gezet die snelheid, uptime en geweldige klantenondersteuning bieden. Uiteindelijk vroegen we echte gebruikers. Met behulp van onze enorme database met meer dan 1 miljoen woorden van onafhankelijke klantrecensies, hebben we de top 10 hosts voor SEO geïdentificeerd.

Wat is SEO?

Search Engine Optimization (SEO), is het proces waarbij eigenaren van websites hun inhoud zo aantrekkelijk mogelijk maken. Ze willen dat inhoud hoog scoort in relevante zoekopdrachten op zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Miljarden websites en de concurrentie

Het internet is een heel erg grote plaats. Het is zelfs zo groot dat niemand echt weet hoe groot het is. Het scala aan schattingen varieert sterk, maar het gaat om een ​​miljard. Een miljard websites.

Dat is 20 keer zoveel boeken als de volledige collectie van de New York Public Library.

Hoe slim zijn zoekmachines?

Zoekmachines gebruiken geautomatiseerde programma’s (soms Bots of Spiders genoemd) om op internet te surfen en vervolgens een gigantische index van hun inhoud te maken.

Vervolgens gebruiken ze een aantal technieken om erachter te komen welke van die miljard websites het meest geschikt zijn relevante zoekresultaten wanneer iemand een webbrowser opent en “Vegetarische Chili-recepten” of “Beste webhosting voor WordPress” typt.

We kunnen SEO-praktijken onderverdelen in twee algemene categorieën: On-page content SEO en off-site SEO werkzaamheid.

SEO op de pagina

Hoe je goede on-page SEO hebt

SEO op de paginaZoekwoordplannen voor on-page SEO maken het gemakkelijker om inhoud te optimaliseren.

Het belangrijkste aspect van zoekmachineoptimalisatie is goede inhoud op de pagina.

Zoekmachines willen in staat zijn om naar een pagina te kijken en te bepalen waar de pagina over gaat.

Dit is voornamelijk afhankelijk van hoe hoge kwaliteit die inhoud is waarschijnlijk.

 • Ideale artikellengte
 • Verknoping
 • Sleutelwoordgebruik
 • Originaliteit van tekst
 • Structuur en schone opmaak
 • Afbeeldingen en media.

Ideale artikellengte

Artikelen met één onderwerp tussen 500 en 1000 woorden, veel van hen, over verwante onderwerpen. Deze helpen een website om de betrokkenheid van lezers en bezoekers te vergroten.

Verknoping

Relevante crosslinking tussen artikelen en links daarbuiten relevante inhoud. De beste pagina’s en berichten hebben zowel interne als externe links – allemaal relevant natuurlijk.

Sleutelwoordgebruik

Duidelijk trefwoordgebruik in de titel van de pagina, binnen sectiekoppen en in de URL. De inhoud moet ook de belangrijkste trefwoorden bevatten, idealiter vermeld in de inhoudsplan voor zoekwoorden voorafgaand aan publicatie.

Originaliteit van tekst

Vloeiend geschreven en originele tekst. Zoekmachines hebben unieke algoritmen om tekstoriginaliteit te detecteren. De kwaliteit van uw tekst is ook te herkennen doordat zoekmachines zoals Google slimmer worden.

Structuur en opmaak

Inhoudsstructuur valideren Met de geweldige tool van Google kun je inhoud valideren door simpelweg een URL te plakken.

Gestructureerde gegevens indien van toepassing, zoals het Open Graph-protocol van Facebook of de opmaak van schema.org. EEN schone opmaak is essentieel voor een goede SEO in het algemeen.

Afbeeldingen en media

Afbeeldingen met relevante alt-tekst, bijschriften en bestandsnamen. Bewegende afbeeldingen en video’s zijn ook een geweldige manier om toe te voegen interactieve inhoud.

Slecht voor SEO op de pagina

Er zijn een aantal eigenschappen die dat kunnen schade aan uw on-page SEO. Hoewel ze misschien klein lijken, hebben ze op de lange termijn invloed op de score van uw pagina. Sommige hiervan zijn:

 • Gebroken of onvolledige opmaak
 • Per ongeluk inhoud verbergen
 • Opzettelijk inhoud verbergen
 • Verouderde paginastructuren.

Het verbergen van inhoud kan per ongeluk gebeuren door Flash of AJAX, of opzettelijk van mensen. Paginastructuren moeten ook up-to-date worden gehouden voor behoorlijke SEO-scores.

Off-site SEO

Off-site SEO-activiteit

Zoekmachines analyseren uw inhoud op de pagina om te bepalen waar het over gaat en of het waarschijnlijk van hoge kwaliteit is. Hoe bepalen ze dat het relevant is? Vooral door naar te kijken wie er nog meer naar linkt, en hoe ze dat doen.

Website koppelen en geloofwaardigheid

Het controleren van backlinks voor SEOEr zijn veel gratis tools voor het controleren van backlinks. Premium tools bieden meer.

Wanneer een website naar een andere website linkt, beschouwen zoekmachines dit als een “stem” ten gunste van die website. Ze beschouwen het als een klein teken dat ten minste één persoon denkt dat deze webpagina het bekijken waard is.

Hoe meer links een site krijgt, hoe geloofwaardiger lijkt het zijn. Bovendien geldt dat hoe geloofwaardiger een site wordt, hoe meer stemmen (links) tellen.

Hoogwaardige links voor betere ranking

Als een zeer bekende site naar uw blog linkt, doet dat meer voor uw SEO dan wanneer een weinig bekende site dat doet. Social media marketing heeft ook impact. Als veel mensen een link op Facebook delen, dan vinden veel andere mensen die link leuk.

Zoekmachines beschouwen dit als een teken dat de link verwijst naar een hoge kwaliteit site die mensen willen zien. Links van hoge kwaliteit verhogen natuurlijk de ‘score’ van uw site en helpen uw SEO op de pagina. Dit resulteert in een betere algemene ranking bij zoekmachines.

SEO-tips

SEO-tips

Ondanks zijn status als een mysterieuze strategie voor het op de markt brengen van een website, is zoekmachineoptimalisatie dat eigenlijk wel niet zo moeilijk om alleen te voltooien – u hoeft alleen de juiste velden te kennen om te bewerken en de juiste zoekwoorden om erin te plaatsen.

Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste onderdelen van uw website die u kunt bewerken terwijl u uw website optimaliseert voor succes in de zoekmachines.

Geoptimaliseerde titeltags

SEO-vriendelijke titelsYoast SEO is een van de vele plug-ins om het proces van titelbeheer te vergemakkelijken.

Bij zoekmachineoptimalisatie is uw title-tag een van de belangrijkste gebieden die u moet aanpassen om de ranking van uw website te verbeteren. Een algemene vuistregel voor optimalisatie van titeltags is om de tag met de belangrijkste te starten.

Begin met de meest algemene zoekwoordcombinatie waarvoor u de pagina wilt laten rangschikken (bijvoorbeeld “Webhosting” of “Grappige T-shirts”). Voeg hierna een beschrijvende zin of reeks toe voor zoekwoorden (“Voor WordPress-websites” of “Voor volwassenen en kinderen”) om het onderwerp van de pagina verder te beschrijven.

Vereisten voor de titel van zoekmachinetitels

Zorg ervoor dat u ook uw merknaam opneemt in de title-tag. Probeer het aantal tekens te beperken tot tussen de 50 en 70 tekens. De vereisten voor titeltags variëren, dus het is de moeite waard om op de hoogte te blijven.

Inhoudskoppen

Op internet, inhoudskoppen en subkoppen verdeel de tekst op een webpagina. Dit heeft grote voordelen voor de gebruiker. Het kan tekst gemakkelijker maken voor de ogen en gebruikers helpen een pagina met informatie te scannen voor efficiënt lezen.

Het optimaliseren van uw inhoudskoppen met zoekwoorden kan echter ook voordelen opleveren om uw pagina’s beter te laten scoren in de zoekmachines.

Plaatsing van sleutelzinnen in koppen

Overweeg om uw paginakoppen en ondertitels van inhoud samen met uw te schrijven target zoekwoordzinnen. Zorg ervoor dat de zinnen zo dicht mogelijk bij de voorkant van de rubrieken staan.

Een goed voorbeeld is: “Webhosting voor WordPress: recensies en ranglijsten van de beste webhosts” of “Grappige T-shirts: de populairste grappige shirts voor volwassenen en kinderen!”

Interne koppeling

Interne links voor SEOEen goed voorbeeld van een interne link binnen geweldige inhoud.

De meeste zoekmachines crawlen de links in de inhoud van uw website en gebruiken de tekst van de links als een manier om het onderwerp van een webpagina beter te begrijpen.

Als uw website een specifiek onderwerp is (bijvoorbeeld webhosting of t-shirts), is het een goed idee voor uw SEO-campagne voeg links naar uw pagina’s toe over “WordPress Web Hosting” of “Grappige T-shirts”. Deze links moeten linken naar Lidwoord, Blog berichten, of andere inhoudsopgaven waar je praat over “WordPress” of “grappige” items.

Hoe Web Hosting SEO beïnvloedt

Zoekmachines willen uitstekend leveren, zeer relevante inhoud, ongeacht waar het wordt gehost. Er is geen magie die een hostingbedrijf kan doen, maar er zijn een handvol manieren waarop webhostingservices uw SEO kunnen beïnvloeden:

 • Laadsnelheid van pagina
 • Stabiliteit
 • Eenvoudig beheer
 • Diversiteit van IP-adressen
 • Toepassingen die al zijn geoptimaliseerd.

Laten we die factoren nader bekijken.

Laadtijden en gebruikerservaring

Laadtijden voor SEO Laadtijden zijn een ander essentieel element.

Google zegt dat al jaren laadsnelheid is van invloed op de ranglijst. Het is logisch dat geen enkele bezoeker lang wil wachten om een ​​pagina te zien – het is een slechte gebruikerservaring.

De laadsnelheid van de pagina kan voornamelijk worden verdeeld in 2 gebieden: uw website-inhoud, en uw hostingserver.

U kunt de laadsnelheid van uw pagina rechtstreeks beïnvloeden door de inhoud van uw website te optimaliseren. Kleine pagina’s met weinig scripts (bijv. Javascript) worden sneller geladen dan grote pagina’s.

7 manieren waarop servers snelheid en SEO beïnvloeden

Maar uw hostingserver kan een enorme rol spelen in paginasnelheid. Wanneer een bezoeker naar uw website komt, doet zijn browser een verzoek aan uw server voor de pagina. Uw server is verantwoordelijk voor de juiste gegevens ophalen en overdragen.

Als je vergelijkt hoe lang het duurt om een ​​pagina op een slechte host te laden bij een tophost, kan het verschil oplopen tot enkele seconden. Dit is slecht voor SEO en elke andere vorm van marketing.

Er zijn 7 belangrijkste manieren waarop servers de snelheid rechtstreeks beïnvloeden:

 1. server type
 2. Serversnelheid
 3. Caching
 4. Schaalbaarheid
 5. Beschikbare bronnen
 6. Content Distribution Network (CDN)
 7. WordPress-optimalisatie.

server type

Er zijn 2 hoofdtypen servers, Apache en Nginx. De overgrote meerderheid van de hostingservices is gebaseerd op Apache-servers.

Apache is in sommige dingen goed, zoals flexibiliteit en kracht. Er zit een enorme gemeenschap achter. Het ondersteunt een breed scala aan software, zoals cPanel voor hosting.

Nginx Voordelen voor SEO

Nginx-demoDe Nginx Dashboard-demo is handig om naar te kijken, mocht u overwegen deze te gebruiken.

Maar Nginx is beter in andere dingen, en vooral, het is meestal sneller. Er is niet veel verschil bij weinig verkeer, maar bij Nginx schalen veel beter dan Apache.

De beste SEO-webhosting maakt gebruik van beide servertypen. Ze bieden plannen die zijn gebaseerd op Apache, maar gebruiken dan Nginx als een omgekeerde proxy om te optimaliseren hoe snel paginaverzoeken worden afgehandeld.

Als u een gedeeld hostingplan heeft, is uw verkeer waarschijnlijk niet op een punt waar u een enorm verschil zou zien. Maar als je een VPS of hoger gebruikt, kan het kiezen van een host met Nginx een a zijn aanzienlijke SEO-winst.

Serversnelheid

Voor elk product kunt u een goedkope of een dure versie kopen. De dure wint meestal. Servers zijn niet anders. Sommige hosts investeren in de nieuwste topservers, terwijl andere hosts oudere, goedkopere, goedkopere servers kopen.

Bovendien zijn veel hosts begonnen met het aanbieden van SSD-opslagruimte. SSD’s voeren verschillende vaak voorkomende serverbewerkingen uit sneller dan standaard harde schijven, wat de serversnelheid verder verhoogt.

webhosting coupon

Op zoek naar een goede deal voor SEO-hosting?
Snelheid is een cruciale factor in SEO-ranking. A2 Hosting scoorde # 1 in onze recente snelheids- en prestatietests. Op dit moment kunt u tot 50% besparen op hun plannen. Gebruik deze speciale kortingslink
om de deal te krijgen.

Caching

CachingDe wereld van plug-ins biedt ook zeer eenvoudige tools om caching voor je te verzorgen. Deze specifieke plug-in is WP Super Cache, het is gratis!

Simpel gezegd, met servercaching kunt u dat doen bewaar een versie van populaire stukken van inhoud voor sneller ophalen.

Dit voorkomt dat uw server de gegevens elke keer opnieuw moet samenstellen. Het voordeel van caching hangt af van de complexiteit en populariteit van pagina’s.

De toonaangevende hosts die echt om serversnelheid geven, bouwen hun eigen gepatenteerde cachingsystemen. Deze staan ​​altijd prominent op hun website en plannen details omdat het een grote investering voor hen is.

Schaalbaarheid

Naarmate uw website meer bezoekers ontvangt, kunnen schaalbaarheidsproblemen een rol spelen. U wilt niet dat uw laadsnelheden langzamer kruipen zodra u meer zoekverkeer begint te krijgen (of viraal gaat). Hoe beter uw server het extra verkeer afhandelt, hoe schaalbaarder het zou zijn.

Schaalbaarheid wordt ook beïnvloed door de infrastructuur van uw host op bepaalde soorten plannen zoals virtual private servers (VPS’s). Sommige hosts zullen het aantal bronnen opschalen uw site wordt genereuzer dan andere. Dit is van tevoren moeilijk te weten, maar houd er rekening mee.

Beschikbare bronnen

Elke keer dat iemand uw site bezoekt en een pagina laadt, moeten die gegevens van uw server naar hun browser worden overgebracht. Dit is hoe bandbreedte wordt verbruikt.

Afhankelijk van het hostingplan dat u gebruikt, heeft u mogelijk een zeer beperkte hoeveelheid bandbreedte. Zodra u deze limiet bereikt, is uw gegevensoverdrachtsnelheid ofwel beperkt of volledig uitgeschakeld.

Content Distribution Network (CDN)

Een CDN bestaat uit datacenters en hun servers. In het kader van hosting heeft een CDN doorgaans datacenters over de hele wereld, op veel locaties. Een CDN gebruiken met uw website kunt u inhoud in die datacenters opslaan (meestal media).

Wanneer iemand vervolgens uw site bezoekt en om die inhoud vraagt, levert de CDN deze van het dichtstbijzijnde datacenter aan die bezoeker. Dit resulteert in de snelst mogelijke laadtijd.

U kunt een CDN gebruiken met elke website, ongeacht de host. Sommige hosts bieden dit echter aan gratis CDN’s en eenvoudig te integreren met hen. Houd daar rekening mee bij het bekijken van hostingplannen.

Geoptimaliseerd voor WordPress

Servers kunnen vaak worden geoptimaliseerd voor bepaalde programmeertalen en frameworks.

Het is meestal niet de moeite waard als een host servers maakt die specifiek voor één framework zijn gemaakt. Het kan potentiële klanten voorkomen die dat raamwerk niet gebruiken om zich aan te melden.

Platformconfiguratie

Dus de meeste servers zijn over het algemeen geconfigureerd om in de meeste gevallen behoorlijk te presteren. Eén specifiek framework is echter zo populair dat hosts extra moeite hebben gedaan om te creëren speciale serverconfiguraties ervoor. Die host is WordPress.

WordPress-specifieke hostingpakketten plaatsen uw WordPress-site op servers die specifiek zijn geoptimaliseerd om de WordPress-prestaties te verbeteren.

Stabiliteit en SEO

Net zoals een langzaam ladende pagina een slechte ervaring is voor zoekers, zo is het klikken op een link en ontdekken dat de website niet beschikbaar is.

Ieder goede SEO webhost biedt uptime garantie. Hoe hoger dit is, hoe minder uw site zal uitvallen.

Houd er rekening mee dat elke extra decimaal helpt. Een uptime van 99% betekent bijvoorbeeld dat uw website iets meer dan 7 uur per maand uitvalt, terwijl een 99,9% uptime betekent dat het ongeveer een storing heeft 44 minuten.

Waarom gemakkelijk beheer uw SEO zal beïnvloeden

cPanel-demoJe kunt spelen met een gratis demo van cPanel.

Dit is een indirecte hostingfactor die uw SEO kan beïnvloeden. Je hebt talloze dingen waar je aan kunt werken om je site te verbeteren en je SEO te verbeteren, maar dat heb je wel beperkte tijd.

Als uw host constant lastig te gebruiken is, blijft er minder tijd over voor het werk dat uw SEO ten goede komt. Het kiezen van een host die u een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel is belangrijk. Gelukkig bieden de meeste hosts tegenwoordig cPanel aan, maar niet allemaal.

Let bij het selecteren van een host op een aantal andere factoren om uw administratieve processen gemakkelijker te maken:

Kwaliteit van ondersteuning

Een belangrijke factor is hoe gemakkelijk het is om problemen op te lossen als er iets misgaat?

Beschikbaarheid van ondersteuning

Is het ondersteuningsteam er 24/7 om te helpen? Zo niet, welke andere opties heb je dan? Zorg ervoor dat het voldoende is voor uw tevredenheid.

Type bedieningspaneel

cPanel of Plesk? Welke heb je liever? Beiden zijn zo goed als elkaar, met briljante gebruikersinterfaces en functies.

Installatie ondersteuning

Als je een solo-team bent, biedt je host dan installatie-ondersteuning? Zo niet, dan moet u andere manieren bedenken om installatiehindernissen te omzeilen.

Databases

Goed databasebeheer kan uw SEO-taken aanzienlijk vergemakkelijken. Wat voor soort database-opties biedt uw host?

Evenzo, als je gefrustreerd raakt door niet in staat te zijn om iets te doen zoals een eenvoudige omleiding maken, negeer je het uiteindelijk omdat het niet kritiek is. Maar dingen als omleidingen kunnen van invloed zijn op uw SEO.

IP-adressen en SEO-webhosting

Google groepeert sites vaak op hetzelfde IP-adres. Dat heeft enkele gevolgen voor SEO.

Ten eerste, als u meerdere sites host op één hostingplan met één IP-adres, hebben alle links tussen de sites verminderde link juice.

IP-adressen op gedeelde hosting

Ten tweede is het delen van een IP met onbetrouwbare sites geen goed idee. Aangezien gedeelde hostingplannen populair zijn bij SEO, is het mogelijk dat Google uw site (s) aan die schaduwrijke sites koppelt. Je zou bestraft kunnen worden op de een of andere manier als resultaat.

Idealiter wilt u uw domein op een eigen IP-adres. Er zijn verschillende niveaus van IP-diversiteit. Zoek voor het gemak naar hosts die meerdere speciale IP-adressen bieden (voor een enkel domein) of c-klasse IP-adressen (voor meerdere sites op één abonnement).

Welke hostingtoepassingen het beste zijn voor SEO?

Demonstratie van WordPressWordPress heeft enkele van de beste SEO-tools in de vorm van plug-ins.

Vrijwel alle hostingplannen worden geleverd met een soort websitebouwer of een manier om applicaties te installeren.

Zowat elk aangepast cPanel dat een host aan klanten geeft, kan de meest populaire contentmanagementsystemen (CMS’s) installeren:

 • WordPress
 • Joomla
 • Drupal.

Evenals e-commerce managementsystemen:

 • Magento
 • PrestaShop
 • OpenCart
 • ZenCart.

Die hebben allemaal hun eigen sterke en zwakke punten in SEO.

Hosting Plan Freebies

Sommige hosts voegen meer waarde toe aan hun pakketten door klanten gratis toegang te geven tot premium plug-ins voor die sitebouwers, CMS’s of e-commerce-oplossingen. De meest voorkomende die ik heb gezien, zijn BoldGrid en W3 Total Cache Pro.

Veel van die plug-ins helpen hun respectieve ouder-software optimaliseren voor zoeken. Dit is meestal geen groot probleem. Je zou ze apart kunnen kopen, maar zou een leuke freebie voor je kunnen zijn.

Welk type abonnement is het beste voor uw SEO?

De meeste hosts bieden verschillende hostingplannen aan en als u niet gewend bent aan technische terminologie voor webontwikkeling, kan dit verwarrend worden.

Het juiste plan voor u hangt sterk af van uw project. Voordat we elk hostingtype in meer detail opsplitsen, een snelle zij-aan-zij vergelijking doet geen pijn.

PrestatieVeiligheidSchaalbaarheid
Gedeelde hostingGedeelde middelen, dus lagere prestatiesLaagVanwege beperkte middelen is deze optie voor kleinere websites en bedrijven
VPSGepartitioneerde bronnen, hoewel nog steeds prestatiebeperkingenRedelijkVPS-hosting kan een groeiend bedrijf ondersteunen
Toegewijde serverServer voor jezelf, de hoogste prestaties van de drieHoogMocht een website of netwerk van websites naar verwachting omhoog schieten, dan kunnen Dedicated Servers dit aan

Belangrijkste soorten SEO-hosting

Bluehost SEO-plannenBluehost biedt verschillende plannen, die ideaal zijn voor SEO-optimalisatie.

Er zijn 3 hoofdtypen plannen die je zult zien, hoewel ze soms rare namen hebben.

Gedeelde hosting voor SEO

Als je net begint met een of meer kleine sites, een gedeeld hostingplan is prima. Het is de meest eenvoudige en goedkoopste vorm van hosting, gericht op kleine bedrijven en hobbyisten.

Wanneer je een SEO-goeroe hoort aanbevelen Bluehost, ze verwijzen naar hun goedkope shared hosting
.

Gedeelde bronnen

Zoals de naam al aangeeft, deelt u bronnen met andere klanten, wat betekent dat uw siteprestaties niet de snelste zullen zijn.

Als die andere klanten veel bronnen gebruiken, kan dit van invloed zijn op hoe snel uw site wordt geladen.

Veel van deze plannen claimen onbeperkte middelen aan te bieden, maar in werkelijkheid zijn ze niet onbeperkt. Zodra u te veel bronnen gebruikt, zullen ze dat doen vertraag uw snelheid om te kruipen.

Beperkingen van gedeelde hosting

Als u concurreert om te rangschikken voor zoekwoorden met een hoge concurrentie, snelheid en stabiliteit maken een groot verschil, en shared hosting zal niet goed genoeg zijn.

Daarnaast gedeelde hosting vertraagt verder als je hebt veel verkeer. Kortom, shared hosting is prima om te leren en te testen, maar is niet ideaal voor een serieus SEO-project.

Virtual Private Server (VPS) voor SEO

Dit is het volgende niveau qua prestaties en kosten. Met een VPS deelt u technisch gezien nog steeds servers met andere klanten.

Het verschil is dat u een bepaalde hoeveelheid middelen voor uw sites heeft, zodat uw website (s) niet worden beïnvloed, zelfs als andere klanten veel bronnen gebruiken.

Kwaliteiten en voordelen van VPS-plannen

De kwaliteit van een VPS kan sterk variëren tussen hosts. Vergelijk de specifieke bandbreedte en schijfruimte die beschikbaar zijn op elk plan om een ​​schatting te krijgen van hoeveel verkeer het plan comfortabel kan ondersteunen.

Het leuke van een VPS is dat het meestal eenvoudig op te schalen is. Sommige hosts bieden zelfs aan om de bronnen die beschikbaar zijn voor uw sites indien nodig automatisch op te schalen (bijvoorbeeld als uw site viraal ging).

Dedicated servers voor SEO

Een dedicated server is een server helemaal voor jezelf. Je hebt meestal root-toegang en je kunt er zoveel sites op plaatsen als je wilt.

Nogmaals, de kwaliteit varieert sterk, afhankelijk van het specifieke plan en de host.

Tenzij u honderdduizenden of miljoenen bezoekers per maand heeft, is een dedicated server waarschijnlijk overkilling. Echter, als budget geen probleem is, is het het beste voor SEO.

Top SEO-hosts

3 winnaars van SEO Hosting – uw beste keuzes

Er zijn 3 belangrijke SEO-webhostingservices die ik zou aanbevelen wanneer SEO een grote zorg is, afhankelijk van uw situatie en behoeften.

Het verschil tussen deze hosts en een hostingprovider zoals Bluehost is enorm.

SEOHosting.com

SEOHosting.comSEO-vriendelijke hosting met SEOHosting.com.

Wanneer ik verschillende sites (persoonlijk of voor klanten) moet beheren voor een soort SEO-project, is mijn go-to webhost-service SEOHosting.com. Elk plan heeft een ander aantal unieke c-klasse IP-adressen.

Het is een heel eenvoudige website voor een hostingbedrijf, verstoken van het grootste deel van het technische jargon waarmee anderen rommelig zijn. Het is duidelijk speciaal ontworpen voor SEO.

Waarde voor SEO-vriendelijke goederen

Alle plannen zijn redelijk geprijsd. Niet goedkoop, maar wel goed waarde voor wat je krijgt. De prijs is afhankelijk van het type abonnement dat je wilt (gedeeld, VPS, toegewijd) en hoeveel sites je wilt hosten.

Belangrijk is dat alle plannen worden geleverd met een standaard cPanel en SSL-codering. 24/7/365 live chat-ondersteuning is ook inbegrepen. Als u tenslotte een jaarlijks hostingpakket kiest, krijgt u een gratis domeinnaam.

SiteGround

Siteground SEO-vriendelijke hosting met Siteground.

SiteGround is een meer traditioneel webhostingbedrijf, maar heeft veel functies die nuttig zijn voor SEO.

Ten eerste is het waarschijnlijk de beste host om gebruik van te maken Nginx met Apache.

Nginx is opgenomen in alle gedeelde en cloudhostingplannen als een omgekeerde proxyserver.

Het wordt geleverd met bepaalde add-ons op speciale plannen.

Opslag en freebies

Vervolgens komen alle plannen met een royale hoeveelheid SSD-opslagruimte.

Bovendien zijn hun cloudhostingplannen
(in wezen VPS’s) hebben bronnen voor automatisch schalen om verkeerspieken op te vangen.

Ten slotte kunt u bij de meeste abonnementen een gratis domein, SSL en speciaal IP-adres krijgen
.

Ondersteuning en geld-terug-garantie

SiteGround controleert alle grote vakken waar u op moet letten bij SEO-hosting. De ondersteuning is ook ongelooflijk, zowel de live chat-ondersteuning als de grondige kennisbasis.

Het is niet de goedkoopste webhosting, maar van de hoogste kwaliteit die u zult vinden. Er is een 30-dagen geld terug garantie op gedeelde plannen als je het wilt testen.

A2-hosting

A2-hosting SEO-vriendelijke hosting met A2 Hosting.

De 2 belangrijkste zaken waar A2 Hosting zich op richt zijn snelheid en prijs
.

Ze hebben een unieke turboserveroptie voor bepaalde plannen (zelfs op sommige shared hosting).

Ze beweren dat turbo servers hebben 20x de snelheid van een normale server vanwege het serverontwerp.

Dit bestaat uit verschillende tweaks en PHP-specifieke configuratie-instellingen.

Voordelen en snelheid

Elk hostingplan wordt ook geleverd met gratis SSL- en SSD-opslag.

Er zijn verschillende plannen voor elk hostingtype om uit te kiezen, dus u zult er een vinden die past.

Over het algemeen is de prijsstelling zeer goed
voor deze snelheid van webhosting.

Aan de goedkope kant vergeleken met andere hosts die zich richten op snelheid, krijg je een goede deal.

SEO-punten om te onthouden

Belangrijke punten over SEO-hosting

Belangrijkste dingen om te onthouden bij het zoeken naar SEO-webhosting:

 • Snelheid – Integreren ze Nginx? Een CDN? Servers van hoge kwaliteit?
 • Stabiliteit – Welke uptime-garantie wordt aangeboden?
 • IP-adressen – Krijgt u uw eigen IP-adres (sen)? Kunt u meer kopen indien nodig?
 • Ondersteuning – Hoe gemakkelijk is het om snel hulp te krijgen om stilstand bij calamiteiten te voorkomen?

webhosting coupon

Op zoek naar serieuze SEO-hosting?
Liquid Web biedt hoogwaardige hosting met uitstekende technische ondersteuning. Hogere snelheden betekenen een betere ranking. Momenteel kun je tot 50% besparen op hun VPS-abonnementen. Gebruik deze speciale kortingslink
en kies vandaag voor betere SEO.

Andere functies in Specialiteit

 • Offshore
 • Bedrijf
 • Goedkoop
 • Hosting van meerdere domeinen
 • DDoS-bescherming
 • Leerling
 • Forex
 • Domeinnaam
 • Veilig
 • Media
 • Audio / video streamen
 • Groene hosting
 • Onbeperkte sites
 • Beeld

SEO Veelgestelde vragen

 • Wat is SEO?

  SEO staat voor “zoekmachineoptimalisatie. Het is een proces om webpagina’s zo hoog mogelijk te laten scoren in zoekmachines.

 • Wat zijn organische zoekresultaten?

  Organische zoekresultaten zijn vermeldingen op de resultatenpagina van de zoekmachine die alleen worden weergegeven omdat ze relevant zijn voor de zoektermen, in tegenstelling tot betaalde zoekresultaten, die in wezen betaalde advertenties zijn.

  De SEO-industrie draait om het beïnvloeden van de zichtbaarheid van de onbetaalde vermeldingen in de SERP’s (resultatenpagina’s van zoekmachines).

 • Waar kan ik leren over SEO?

  Google is niet de enige zoekmachine op internet, maar het is de meest populaire en de meest geavanceerde. Een goede plek om te beginnen is de Google Search Console.

  Er zijn ook veel websites gewijd aan SEO zoals Moz.

 • Wat is de Google Search Console?

  Google Webmaster Tools, in 2015 omgedoopt tot Google Search Console, is een service om u te helpen een website te optimaliseren.

  Het geeft u toegang tot gegevens, tools en diagnostische gegevens om u te helpen uw website te optimaliseren voor de webcrawler van Google. Daar vindt u gratis SEO-training, met technisch advies over: hosting, zoekwoordonderzoek, webontwikkeling en nog veel meer.

 • Wat is Google Analytics?

  Google Analytics is de populairste analysetool op de markt. Het is freemium-trackingsoftware die beschikbaar is voor iedereen met een Google+ account. U kunt het verkeer op uw website volgen en statistieken bekijken over zaken als het aantal dagelijkse bezoekers op een pagina.

 • Is affiliate marketing slecht voor SEO?

  Zoekmachines detecteren gelieerde links, maar het mag geen invloed hebben op uw paginaranglijst zolang uw pagina waarde toevoegt en niet alleen gelieerde links zijn.

 • Is SEO voor mobiel anders?

  De technische principes van het optimaliseren van een website voor mobiele apparaten verschillen niet veel van optimaliseren voor desktops.

  Twee dingen die u zou kunnen overwegen om te optimaliseren, zijn latentie en gebruikerservaring (leesbaarheid, responsief ontwerp).

  U kunt de mobielvriendelijke test van Google gebruiken om te zien of een webpagina gemakkelijk te bekijken is op mobiele apparaten.

 • Hoe belangrijk is linkbuilding?

  Crawlers analyseren links om nieuwe webpagina’s te vinden en om de rangorde van webpagina’s te bepalen. Webcrawlers zoals GoogleBot hechten veel waarde aan links. Links van gerenommeerde websites kunnen u helpen, terwijl links naar sites die als onbetrouwbaar worden beschouwd uw ranking kunnen schaden.

 • Waar kan ik de prestaties van mijn site testen?

  U kunt de PageSpeed ​​Tools van Google gebruiken om te zien hoe goed uw site presteert op mobiel en desktop. De Google Search Console heeft ook een aantal diagnostische tools die u kunt gebruiken om te bepalen welke delen van uw website u kunt verbeteren.

 • Maakt de PageRank van Google nog steeds uit??

  De Google PageRank Toolbar maakt geen deel meer uit van de browser. Maar het PageRank-algoritme is nog steeds enorm belangrijk voor de positie van een pagina.

 • Moet ik een XML-sitemap uploaden?

  Ja, het is nog steeds een goede gewoonte om een ​​XML-sitemap te uploaden naar een zoekmachine. Moderne zoekmachines hebben geen sitemap nodig om uw webpagina’s te indexeren, maar dit kan zoekmachines helpen uw pagina’s sneller te indexeren.

 • Moet ik mijn site aanmelden bij een zoekmachine??

  Nee, u hoeft uw site niet in te dienen bij een zoekmachine, maar het is een goede gewoonte om dit te doen, vooral als u een nieuwe website heeft die niet goed is gelinkt. Zoekmachines maken dit gemakkelijk, het enige wat u hoeft te doen is de URL in een formulier in te voeren.

 • Hoe lang duurt het om de resultaten van SEO-inspanningen te zien?

  Het kan enkele dagen tot enkele weken duren voordat uw SEO-inspanningen in de SERP’s tot uiting komen. Doorlopende SEO-marketingcampagnes en merkinspanningen kunnen veel langer duren.

 • Hoe is SEO door de jaren heen veranderd?

  SEO is ingewikkelder geworden naarmate webcrawlers zich hebben ontwikkeld. Indexering is veel sneller, nauwkeuriger en gedetailleerder. De kwaliteit van links is belangrijker dan in het verleden, evenals het belang van een mobielvriendelijke website.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map