Moodle Hosting – De beste partners over de hele wereld onthuld

Openbaarmaking: Uw steun helpt de site draaiende te houden! We verdienen een verwijzingsvergoeding voor sommige van de services die we op deze pagina aanbevelen.


Als je aan de slag wilt gaan met Moodle, is het belangrijk om een ​​solide basis te hebben waarop je kunt creëren.

Dat is waar Moodle Partners in het spel komen. We hebben een lijst samengesteld met enkele van de beste partners van over de hele wereld, zodat u de juiste gespecialiseerde hostingoplossing voor uw situatie kunt kiezen.

Australië

ECreators

Als meest ervaren Moodle-partner van Australië werd ECreators in 2016 erkend als een BRW Fast 100-bedrijf.

ECreators zijn gespecialiseerd in Moodle-consulting, branding, analyse, maatwerk, integratie, hosting, contentontwikkeling, ondersteuning en hosting.

Ze bieden schaalbare eLearning-oplossingen op bedrijfsniveau voor bedrijven, bedrijven, overheden en non-profitorganisaties over de hele wereld.

ECreators heeft een breed scala aan oplossingen voor Moodle ontwikkeld. Hun diensten omvatten de uitrol van multisite-netwerken en het bouwen van applicaties. Ze bieden ondersteuning voor basisimplementaties en aangepaste end-to-end-oplossingen.

Oostenrijk

EDaktik GmbH

EDaktik GmbH biedt leeroplossingen voor docenten sinds 2004.

Ze bieden een volledig assortiment op maat gemaakte Moodle-services voor Duits- en Engelssprekende klanten.

Hun professionele Moodle-hostingservices omvatten installatie, implementatie en ondersteuning. EDaktik belooft uw site binnen drie dagen of minder operationeel te krijgen.

Bosnië-Herzegovina

Idego

Idego is een onafhankelijk adviesbureau uit Bosnië. Als gecertificeerde Moodle-partner bieden ze software en IT-diensten aan onderwijsinstellingen, bedrijven en non-profitorganisaties gericht op e-learning.

Ze bieden plannen voor dedicated hosting en hosting op een gedeelde server.

Idego is gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke service die de menselijke verbinding met de digitale wereld benadrukt.

Brazilië

Adapta Learning Solutions

ADAPTA opereert vanuit San Paulo en Florianopolis, Brazilië en is een door Moodle HQ gecertificeerde partner.

Dit omvat consulting, website-ontwikkeling, training, contentcreatie en hosting.

Hun diensten integreren technologie voor lesgeven en leren met digitale inhoud.

Ze bedienen educatieve, overheids- en zakelijke klanten. ADAPTA biedt cloudhostingbeheer en -beheer gericht op het Moodle-platform.

CrossKnowledge / DigitalSK

CrossKnowledge (voorheen Digital SK) is een dochteronderneming van de CrossKnowledge Group. Ze bedienen meer dan 200 klanten in de private en publieke sector.

CrossKnowledge is een Moodle Partner die sinds 2008 is gecertificeerd door de ISO 9001-norm.

Als wereldwijde koploper in de oplossingen voor het integreren van onderwijs met technologie, bieden ze meer dan 17.000 leerobjecten.

CrossKnowledge biedt platforms om leren te implementeren via de CrossKnowledge Academy.

Ze bieden gedistribueerde hosting- en hostingservices die voldoen aan de behoeften van grootschalige infrastructuren voor e-learning.

CrossKnowledge garandeert beveiliging, hoge beschikbaarheid, schaalbaarheid en 24/7 ondersteuning door hun toegewijde monitoringteam.

Canada

Lambda Solutions Inc.

Lambda Solutions is een lerend intelligentiebedrijf met een missie om organisaties te helpen het beste uit Moodle te halen.

Ze zijn gespecialiseerd in het gebruik van gegevens om waardevolle inzichten te verkrijgen die u kunt gebruiken om uw doelen te bereiken. Lamda maakt gebruik van Zoola Analytics, een geavanceerd rapportagesysteem voor Moodle.

Hiermee kunt u de prestaties van uw leerbeheersysteem meten, beheren en versnellen.

Als Moodle Partner sinds 2009 biedt het bedrijf training, ontwikkeling en ondersteuning voor internationale klanten vanuit hun hoofdkantoor in Vancouver, Canada.

Ze hebben flexibele hostingplannen vanaf een gedeelde server, speciale virtuele server of een volledig toegewijde server.

Columbia

Edu Labs

Edu Labs is een vertrouwde leider op het gebied van IT-gericht op e-learning. Hun diensten omvatten infrastructuur, training, contentcreatie, toolcreatie en algehele Moodle-ontwikkeling.

Hun diensten komen tegemoet aan de behoeften van universiteiten en hogescholen, evenals particuliere en zakelijke bedrijven. Ze hebben een wereldwijd divers personeel dat is opgeleid in verschillende IT-domeinen.

Hun hostingdiensten omvatten alle gebieden van beheer en onderhoud voor hosting van cloudinfrastructuur.

Hun schaalbare hostingplannen kunnen verkeer op bedrijfsniveau ondersteunen. Ze garanderen een beschikbaarheid van 99,9%, dagelijkse back-ups en 24/7 technische ondersteuning.

Als uw leerbeheersysteem wordt gehost bij een andere provider, zorgt Edu Labs voor de migratie en installatie.

Frankrijk

Edunao

Edunao biedt service voor alle aspecten van grote online open cursussen (MOOC’s) en kleine privé online cursussen (SPOC’s).

Edunao is een van de meest ervaren digitale leerbedrijven die Frankrijk, België, Zwitserland en Maghreb bedient.

Edunao biedt hosting voor Moodle, evenals hostingbeheerservices.

Ze hebben het afgelopen decennium meer dan 500 platforms geïnstalleerd, die meer dan 2 miljoen gebruikers bedienen.

Duitsland

ELeDia – eLearning im Dialog GmbH

ELeDia biedt full-service Moodle-hosting voor leerbeheersystemen, evenals een aantal andere handige tools.

Ze bieden webhosting voor veel verschillende soorten organisaties. ELeDia biedt service in heel Europa en aangrenzende landen.

Hun servers zijn geschikt voor infrastructuur voor systemen met 100 tot 10.000 gebruikers.

Griekenland

Brede diensten

WIDE-services bieden geïntegreerde eLearning-oplossingen voor onderwijsinstellingen en bedrijven.

Ze helpen u bij het creëren van leerervaringen gericht op uw doelgroep, om u te helpen uw doelen te bereiken. WIDE bouwt voor u een aangepast hostingplan op basis van uw behoeften met het Moodle Hosting Cloud Plan in Microsoft Azure.

Geleverde diensten omvatten installatie, installatie en beheer. Ze zijn sinds 2013 een gecertificeerde Moodle-partner met certificeringen in ISO9001 (2008) en ISO27001 (2013).

India

Ballistic Learning Private Limited

Ballistic Learning is sinds 2005 een Moodle-partner en levert IT-diensten aan een breed scala aan klanten, waaronder: Vodafone, Intel India Edu Services, BML Munjal University LMS, Sunstone Business School en vele anderen.

Ze zijn gespecialiseerd in het aanpassen van websites, integratie, managed hosting, ondersteuning, training, consultatie, contentmigratie en instructieontwerp.

Ballistic Learning Private Limited biedt Moodle-hosting en -ondersteuning die is ontworpen om zwaar verkeer te verwerken.

Italië

MediaTouch 2000 srl

MediaTouch 2000 srl is gespecialiseerd op het gebied van onderzoek, training en de implementatie van eLearning-technologie.

Ze hanteren een methodische aanpak om complexe problemen met het Moodle-platform op te lossen.

Hun hostingdiensten zijn gericht op het Software as Service (SaaS) distributiemodel.

MediaTouch biedt hoogwaardige hosting vanuit hun datacenters en biedt gedeelde of dedicated hosting aan.

Japan

Blackboard Open LMS

Blackboard Open LMS (voorheen Moodlerooms genoemd) was een officiële Moodle-partner. Het heeft vestigingen in meerdere landen.

Het Moodlerooms-product bestaat nog steeds, maar het bedrijf heeft geen formele samenwerking meer met Moodle.

Blackboard hanteert een holistische benadering van e-learning.

Ze werken samen met docenten, studenten, administratie en management om een ​​betere Moodle-ervaring voor iedereen te creëren en service te bieden aan een diverse groep klanten.

Met toegang tot de grootste LMS-cloud ter wereld, bieden ze eersteklas hostingservices. Blackboard Open LMS biedt schaalbare hostingoplossingen en tal van andere services.

Ze bieden betaalbare diensten op ondernemingsniveau aan leraren en leerlingen om hun doelen te bereiken.

Koeweit

Human Logic Software Koeweit

Human Logic was de eerste Moodle-partner uit het Midden-Oosten. Het bedrijf bestaat uit een groep ervaren educatieve consultants die met hun klanten samenwerken om e-learningstrategieën van begin tot eind te implementeren.

Human Logic Software Kuwait biedt op maat gemaakte Moodle-configuraties, hosting, advies en installatie voor organisaties van elke omvang.

Nieuw-Zeeland

Catalyst IT Ltd.

Als een van de grootste open source-specialisten van Nieuw-Zeeland biedt Catalyst Moodle-ontwikkeling, installatie, integratie en hosting met 24/7 ondersteuning.

Naast hun eLearning-ondersteuning bieden ze cursusmateriaal en training. Catalyst heeft vestigingen in Australië en het VK om tegemoet te komen aan hun grote klantenbestand.

Ze bieden hostingdiensten aan om organisaties van elke omvang te ondersteunen, van lokale scholen en universiteiten tot eLearning-systemen en grote polytechnics.

Catalyst garandeert ijzersterke ondersteuning met dubbele 100MB-links, meerdere firewalls, automatische sitebewaking, ononderbroken stroomvoorziening en garantie voor noodherstel.

Noorwegen

EFaktor Noorwegen

EFaktor biedt een volledig assortiment Moodle-services voor klanten in Noorwegen. Ze zijn gespecialiseerd in het trainen van hun klanten in het maken van ultramoderne eLearning-cursussen.

EFaktor biedt volledige Moodle-installatie, zodat u zich kunt concentreren op het bouwen van uw cursussen.

Hun basis hostingplannen bieden 99,9% uptime, 24/7 technische assistentie en nachtelijke back-ups.

Ze zorgen ook voor schaalbare implementaties om toekomstige groei aan te kunnen.

Peru

Atypax

Atypax Technology and Design is een Moodle-partner gevestigd in Lima, Peru. Het bedrijf is gericht op het creëren van een opwindende en innovatieve digitale ervaring voor gebruikers en het helpen van hun klanten om hun doelen te bereiken.

Atypax heeft samengewerkt met een aantal grote bedrijven in Latijns-Amerika, zoals Intercorp en PUCP.

Ze bieden een verscheidenheid aan Moodle-hostingservices, waaronder: onderhoud, beheer, webdesign, ontwikkeling van plug-ins en integratie met software van derden.

Portugal

Ed-rom

Sinds 2003 levert Ed-rom eLearning-diensten in en rond Portugal.

Ze bieden een reeks services om hun klanten te helpen hun doelen te bereiken, waaronder: hosting, contentcreatie, Moodle-aanpassing, installatie, implementatie en ondersteuning.

Hun krachtige servers garanderen veiligheid, up-time en betrouwbare service.

Roemenië

SC eLearning & Software LLC

SC eLearning & Software biedt gedeelde hosting en speciale hostingplannen voor Moodle.

Ze bieden 24/7 ondersteuning, meerdere firewalls en back-ups voor kleine tot grote organisaties.

SC eLearning is gespecialiseerd in het bieden van unieke oplossingen die aansluiten bij de behoeften van hun klanten. Ze bieden ook een volledig assortiment hostingonderhoudsdiensten.

Spanje

CV&A Consulting

Dit bedrijf is opgericht door experts op het gebied van e-learning die de nuances van het Moodle-platform begrijpen.

Ze zijn gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij het lanceren van hun online trainingsinitiatieven en bieden een volledig assortiment Moodle-services, waaronder hosting, onderhoud, ondersteuning, training, ontwikkeling, mobiele integratie, ontwikkeling en strategieconsultatie.

CV & A biedt hosting en installatie op hun eigen of clientservers. Hun servers staan ​​in een van de grootste datacenters ter wereld.

Ze garanderen uptime, redundantie en 24/7 ondersteuning. Hun servers kunnen zwaar verkeer ondersteunen, tot honderdduizenden gebruikers.

Update 2019: CV&A Consulting lijkt niet langer online te zijn. Ontdek 3ipunt, een in Spanje gevestigde Moodle-partner.

Zweden

NetSapiensis AB

NetSapiensis is een gecertificeerde Moodle Partner met meer dan 15 jaar ervaring achter de rug.

Hun missie is om klanten de best mogelijke eLearning-oplossing te bieden, met de nadruk op innovatie en betrouwbaarheid.

Ze bieden een breed scala aan Moodle-hostingplannen voor grote en kleine organisaties.

Hun ervaren team van toonaangevende experts behandelt al het zware werk, zodat u zich kunt concentreren op lesgeven.

Verenigd Koningkrijk

E-Learn Design Ltd.

E-Learn Design, gevestigd in Schotland, biedt een volledige reeks diensten voor ontwerp en cursusontwikkeling.

Ze bieden training, strategieadvies, migratie, aangepaste thema’s, Moodle-ontwikkeling, ondersteuning en hosting.

E-Learn biedt een volledig scala aan schaalbare hostingservices, van technische basisondersteuning tot volledig noodherstel.

Ze bieden ook een gratis VK-domein en een gratis thema. De hostingcontracten van E-Learn zijn ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven te helpen zich voor te bereiden op toekomstige groei.

Webanywhere UK

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Webanywhere UK Moodle-diensten aan klanten over de hele wereld.

Ze werken samen met organisaties uit zowel de private als de publieke sector.

Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van end-to-end service, inclusief hosting, ontwerp, installatie, training, 24/7 technische ondersteuning en integratie van Moodle met software van derden.

Ze beloven 99,5% uptime, volledige back-ups en stabiliteit.

Verenigde Staten

ClassroomRevolution, LLC

ClassroomRevolution biedt een aantal commerciële Moodle-services voor klanten in Noord- en Zuid-Amerika.

Ze bieden betrouwbare hosting vanuit hun ultramoderne hostingfaciliteiten met functies zoals back-ups en on-site dieselgeneratoren voor ononderbroken stroom.

Ze bieden betaalbare serviceplannen met flexibele opties. Hun hostingservices kunnen tot 20.000 gebruikers ondersteunen.

E-learning experts

Elearning Experts is gericht op kosteneffectieve Moodle-hosting, consulting, ontwikkeling, integratie, thema’s, training en instructie.

Het bedrijf is eigenaar van hun eigen servers in het datacenter van Cavern Technologies in Lenexa, Kansas.

Van daaruit bedienen ze een groot aantal internationale klanten en bieden ze eersteklas beveiliging en aangepaste back-upoplossingen.

Al hun pakketten zijn schaalbaar zodat er ruimte is voor uitbreiding.

Aan de slag met Moodle Partners

Als je een online cursus wilt maken als aanvulling op een persoonlijke cursus of als een op zichzelf staande digitale ervaring maar zonder ervaring met Moodle, is het een goed idee om een ​​Moodle-partner te overwegen om je onderneming van de grond te krijgen.

Het bovenstaande zou je moeten helpen om op de goede weg te gaan, waar ter wereld je ook bent.

webhosting coupon

Op zoek naar een geweldige deal voor Moodle-hosting?
SiteGround – beoordeeld als # 1 door onze lezers – biedt feature-rijke Moodle-hosting. U kunt momenteel tot 67% besparen op deze kwaliteitsplannen. Gebruik deze kortingslink
om de deal te krijgen.

Verder lezen en bronnen

We hebben meer handleidingen, tutorials en infographics met betrekking tot technologie en leren:

  • A + Math Student Guide & Bronnen: tips en tools voor het leren van wiskunde.
  • Webbronnen voor digitale geletterdheid in de klas: verschillende manieren om internet in de klas te gebruiken.
  • Educatieve websites voor kinderen: een geweldige lijst met websites om kinderen te helpen leren.

Leuke manieren waarop kinderen kunnen leren coderen

Wil je je studenten interesseren voor programmeren? Bekijk onze infographic, leuke manieren waarop kinderen kunnen leren coderen

Leuke manieren waarop kinderen kunnen leren coderen
Leuke manieren waarop kinderen kunnen leren coderen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me