De beste VB.NET-hosting: wie is het beste voor uw site? [Bijgewerkt: 2020]

Vergelijk VB.NET en C # Hosting

Het .NET-framework is de ontwikkelomgeving van Microsoft voor het maken van dynamische webtoepassingen op de IIS-server. VB.NET kan worden gebruikt met een willekeurig aantal talen. Een van de meest populaire is C # – een objectgeoriënteerde taal die uit de C-familie kwam.


Omdat C # zo populair is, zullen de meeste Windows-hosts het aanbieden. Maar het is het beste om hosting te krijgen die ook ontwikkelingstools bevat zoals revisiecontrole en bug-tracking.

We zullen later in dit artikel een gedetailleerd overzicht geven van elke host. Als je echter haast hebt, zijn hier de beste 5 hosts voor VB.NET en C #:

 1. A2-hosting
 2. GoDaddy
 3. Vloeibaar web
 4. InterServer
 5. Hostwinds

Hoe hebben we de beste hosts voor VB.NET en C # gekozen?

Uit onze database met meer dan 1.500 webhostingplannen hebben we de pakketten geselecteerd die Windows-hosting aanbieden met .NET, C # en andere ontwikkeltools. Vervolgens hebben we ze gerangschikt op basis van onze duizenden daadwerkelijke gebruikersrecensies om de beste VB.NET- en C # -hosting te vinden.

Wat is VB.NET? Wat is C #?

Visual Basic .NET en C #, die beide nu deel uitmaken van de .NET-omgeving, zijn twee van de belangrijkste programmeertalen van Microsoft. Ze kunnen worden gebruikt om interactieve websites te maken, evenals een verscheidenheid aan applicaties voor gebruik op en buiten het web.

Wat is het .NET Framework?

Eenvoudig gezegd is .NET Framework het softwareontwikkelingsplatform van Microsoft. Het .NET Framework draait op Windows-gebaseerde platforms en biedt de tools en bibliotheken die ontwikkelaars nodig hebben om gemakkelijk en snel applicaties en services te bouwen.

U kunt bijvoorbeeld een Windows Communication Foundation (WCF) -service implementeren die de communicatie tussen applicaties vergemakkelijkt in het geval dat u meer dan alleen HTTP wilt gebruiken met uw traditionele webservices.

VB.NET? C #? Wat is het verschil?

Hoewel C # en Visual Basic .NET (VB.NET) de twee primaire talen zijn die worden gebruikt voor toepassingen die zijn gebouwd met .NET Framework, zijn er enkele cruciale verschillen tussen de twee (hoewel de grootste verband houden met syntaxis, waarbij de kloof meer sluit en meer met elke dag die voorbijgaat).

Deze .NET-talen zijn vergelijkbaar qua functie, maar verschillen aanzienlijk in uitvoering. Er wordt vaak (ten onrechte) aangenomen dat C # .NET mogelijkheden heeft die die van Visual Basic overtreffen, maar het is een feit dat beide talen in staat zijn om krachtige inhoud en applicaties te creëren.

Over Visual Basic .NET (VB.NET)

Gelanceerd in 2002, is VB.NET (dat sterk beïnvloed is door de programmeertaal BASIC uit de jaren 60) de opvolger van de originele Visual Basic-taal.

Het is een objectgeoriënteerde, sterk getypeerde programmeertaal waarmee ontwikkelaars apps kunnen bouwen voor Windows-omgevingen.

Schermafbeelding van Visual Basics

Voordelen van Visual Basic .NET

Visual Basic .NET (volledig gebaseerd op de huidige versie van de Visual Basic-taal, voor het eerst uitgebracht in 1991), is ontworpen voor gebruiksgemak.

VB.NET gebruikt een combinatie van componenten (visuele objecten gemanipuleerd in een slepen-en-neerzetten-omgeving) en handcodering om alles te creëren, van eenvoudige grafische gebruikersinterface (GUI) -toepassingen tot complexe toepassingen, ActiveX-besturingselementen of interfaces voor databasebeheersystemen.

Naarmate de tijd vordert, zul je steeds minder BASIC-gerelateerde invloeden zien en een convergentie naar C # (en andere modernere programmeertalen).

Over C #

Zoals de naam al doet vermoeden, is C # gebaseerd op de C-programmeertaal, die is ontwikkeld door Dennis Ritchie bij Bell Labs (of AT&T) in de jaren 70.

C # (voor het eerst uitgebracht in 2001) is meer op code gericht en kan worden gebruikt om krachtige applicaties te maken met een maximale besparing van middelen.

c-scherpe taal

Terwijl VB.NET over het algemeen wordt gebruikt om grote applicaties in de online arena te bouwen, is C # .NET waardevol voor webontwikkelaars die hun code moeten controleren en hun applicaties en sites moeten verfijnen.

Kenmerken van C #

C # is een zeer expressieve, objectgerichte programmeertaal voor algemene doeleinden.

Als je ervaring hebt met C, C ++ of Java, zul je C # heel vertrouwd vinden.

Kortom, de syntaxis van C # vereenvoudigt de complexiteit van C ++ en biedt ook krachtige functies, waaronder:

 • Nullable-waardetypen
 • Opsommingen
 • Afgevaardigden, die type-veilige gebeurtenismeldingen mogelijk maken
 • Lambda-expressies (of anonieme functies die kunnen worden doorgegeven als argumenten of geretourneerd door functieaanroepen)
 • Directe toegang tot geheugen

Voordelen van C #

Omdat C # generieke methoden en typen ondersteunt, krijgt u meer typeveiligheid en betere prestaties.

Language-Integrated Query (LINQ) -expressies betekenen bijvoorbeeld dat de sterk getypeerde query een eersteklas taalconstructie is (in tegenstelling tot de meer traditioneel gebruikte methode waarbij eenvoudige stringquery’s tegen gegevens niet werden gecontroleerd op typegerelateerde problemen).

Leuk weetje: De naam, C #, bevat het hekje, dat kan worden gezien als een ligatuur van vier plus-symbolen in een raster van twee bij twee.

Dit is een eerbetoon aan het feit dat C # in sommige opzichten een toename is van C ++, een andere veelgebruikte programmeertaal.

Welke taal moet ik gebruiken?

Hoewel er zeker technische verschillen zijn tussen C # en VB.NET, zal de keuze die u kiest waarschijnlijk neerkomen op de bronnen die voor u beschikbaar zijn.

Je hoort ontwikkelaars vaak dingen zeggen als: “Oh, ik gebruik C # omdat ik van een C-achtergrond kom” of “Ik gebruik VB.NET omdat ik een Visual Basic / Basic-achtergrond heb.”

Er zijn zeker verschillen in de manier waarop de twee talen worden uitgevoerd, maar er zijn maar weinig gevallen waarin u zo kritisch moet zijn als u wilt bepalen welke taal het beste bij u past.

De twee talen zijn syntactisch verschillend, maar over het algemeen is er een 1-op-1 overeenkomst tussen wat je kunt doen in C # en VB.NET (en vice versa).

asp-net

Waar komt ASP.NET binnen?

ASP.NET is het webontwikkelingsmodel dat de services bevat die u nodig hebt om webapplicaties te bouwen wanneer u met het .NET-framework werkt.

Met dit model kunt u uw .NET-toepassingen coderen in alle .NET-compatibele talen, inclusief VB.NET en C #.

Het ASP.NET-model bestaat uit drie frameworks voor het maken van webapplicaties:

 1. ASP.NET-webformulieren
 2. ASP.NET MVC
 3. ASP.NET-webpagina’s

Welke moet je kiezen?

Welke optie u kiest, hangt af van uw doelgroep en het type applicatie.

Over het algemeen is ASP.NET Web Forms een goede optie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in snelle applicatieontwikkeling.

ASP.NET MVC is bedoeld voor ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in het scheiden van de bedrijfslogica-laag van een webapplicatie van de presentatielaag (en het volgen van patronen en principes zoals testgestuurde ontwikkeling, scheiding van zorgen, omkering van controle of afhankelijkheidsinjectie).

En ten slotte zijn ASP.NET-webpagina’s een goede optie voor diegenen die op zoek zijn naar vereenvoudigde webontwikkeling a la PHP.

Houd er echter rekening mee dat de drie kaders niet 100% onafhankelijk zijn, dus het kiezen van één sluit niet automatisch uit dat je ook een ander kiest.

visuele studio

Visuele studio

Wanneer u met VB.NET en C # werkt, zult u dit waarschijnlijk doen met Visual Studio, de geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) van Microsoft.

screenshot van Visual Studio

Wat is Visual Studio?

Visual Studio is een volledig uitgeruste IDE waarmee u eenvoudig apps voor elke Windows-omgeving kunt ontwikkelen.

U krijgt codebewerkingsfunctionaliteit, een geïntegreerde foutopsporing, code-profiler, formulierenontwerp (handig bij het bouwen van GUI-apps) en web-, klasse- en databaseschema-ontwerpers.

Visual Studio is een uitbreidbare IDE, dus u kunt plug-ins toevoegen die de functionaliteit op bijna elk niveau verbeteren.

U kunt bijvoorbeeld ondersteuning toevoegen voor het versiebeheersysteem (zoals Subversion of Git) dat u gebruikt of nieuwe toolsets zoals visuele ontwerpers.

Naast ondersteuning voor C # en VB.NET, ondersteunt Visual Studio 36 verschillende programmeertalen, dus het is waarschijnlijk dat u met al deze IDE ondersteuning voor al uw behoeften zult vinden.

Visual Studio verkrijgen

Visual Studio is een gepatenteerd product (er zijn drie verschillende versies, elk met een variërende reeks functies tegen verschillende prijspunten) die u kunt kopen, hoewel u de Community-editie gratis kunt gebruiken.

De Community-editie komt niet met de beperkingen die eerdere edities van Visual Studio Express (die Microsoft als proef gebruikte) hadden.

Visual Studio Code

In 2015 bracht Microsoft Visual Studio Code uit, een open source, uitbreidbare broncode-editor. Dit is geen variant van het betaalde Visual Studio-product.

Waarom u .NET Hosting nodig heeft

Omdat het .NET Framework en alle bijbehorende componenten gepatenteerde Microsoft-producten zijn, hebt u een webhostingplan nodig dat een Windows-omgeving biedt (of, als u een VPS-abonnement of speciale server hebt gekozen, de optie om Windows te installeren).

In wezen wilt u wat webhosts “ASP.NET Hosting” noemen.

Voor degenen die een Windows-omgeving kiezen voor hun webserver en hosting, is de ASP.NET-omgeving van Microsoft een krachtig hulpmiddel voor het maken van zowel professionele, boeiende websites als webgebaseerde applicaties.

Plan om aangepaste programmering uit te voeren?

En als u uw eigen .NET-toepassingen / ASP.NET-toepassingen ontwikkelt of uw eigen aangepaste programmering uitvoert in de ASP.NET-omgeving, wilt u waarschijnlijk een host kiezen die twee van de belangrijkste talen van Microsoft ondersteunt: Visual Basic .NET (ook bekend als VB.NET) en C #.

C # zou een standaard moeten zijn als je op een Windows-platform werkt, maar neem voor de zekerheid contact op met je host).

Windows Hosting kan duurder zijn

Ondersteuning voor zowel C # .NET als VB.NET vereist een Windows-besturingssysteem (OS), dus je hebt een Windows-hostingpakket nodig om te profiteren van hun mogelijkheden (zoals we al hebben vermeld).

Windows-hosting is over het algemeen iets duurder dan vergelijkbare op Linux gebaseerde hosting, dus misschien wilt u dienovereenkomstig budgetteren.

Heeft u een licentie nodig?

Uw host kan ook native ondersteuning voor ASP.NET-toepassingen en -componenten bevatten als onderdeel van uw hostingpakket, maar u bent waarschijnlijk verantwoordelijk voor het kopen en downloaden van de licenties die vereist zijn om de nieuwste versie van VB.NET of C # te gebruiken.

Als u Visual Studio gebruikt, wilt u mogelijk een extra licentie om deze suite op uw server uit te voeren voor snelle coderings- en foutopsporingsdoeleinden.

Dat gezegd hebbende, wat zijn enkele meer specifieke items waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een hostingplan?

Lees verder om erachter te komen.

Toewijzing van middelen

Er zijn veel webhosts die ASP.NET-hosting op gedeeld niveau aanbieden, dus als u net begint of een zeer beperkt budget heeft, is dit misschien de beste optie voor u.

Lees echter de servicevoorwaarden van uw webhost zorgvuldig door, vooral als u een plan kiest dat daarop is gebaseerd, met zaken als onbeperkte bandbreedte en schijfruimte.

Over het algemeen betekent dit dat er geen gearticuleerde limiet is, niet dat er een onbeperkte toewijzing van middelen is die u kunt gebruiken.

Dit is een punt van zorg, aangezien het .NET Framework en de tools die u nodig hebt om te beheren wat u heeft gebouwd een behoorlijke hoeveelheid van uw opslagruimte in beslag kunnen nemen.

Bovendien kan uw webhost, afhankelijk van het type webtoepassing of website die u verzendt, uw producten wellicht geschikter vinden voor een hoger serviceniveau, zoals VPS-hosting of een speciale server.

Moet u kiezen voor VPS of Dedicated Server?

Als u echter besluit te kiezen voor een VPS-abonnement of een speciale server, moet u beslissen wat u wilt kopen – u moet expliciet aangeven welke bronnen u nodig heeft voor uw website (vooral als u hosting koopt van een meer traditionele provider, zoals GoDaddy, BlueHost of InMotion, omdat uw beperkingen worden beïnvloed door de fysieke infrastructuur van de webhost).

Functie / aspect
GoDaddyBlueHostInMotion
Kosten Begint bij $ 2,99Begint bij $ 3,95Begint bij $ 5,99
OndersteuningJa; 24/7 bereikbaarJa, 24/7Ja, 24/7
Op tijd99,9% garantie99,99 garantie99,97 garantie
VPS? JaJaJa
Cloudgebaseerd?NeeJaNee
Bijzondere kenmerkengratis domein met jaarabonnementonbeperkte schijfopslagonbeperkt e-mail

Cloudgebaseerde hosting is ook een optie

Een manier om deze behoefte te omzeilen om de behoeften van bronnen te identificeren voordat u echt weet hoe uw verkeersniveaus zijn, is kiezen voor een cloudgebaseerd hostingplan.

Omdat cloudgebaseerde plannen gedistribueerde systemen bieden, krijgt u over het algemeen de mogelijkheid om naar behoefte op en neer te schalen.

Dergelijke wijzigingen kunnen soms zelf worden aangebracht met behulp van het meegeleverde configuratiescherm en gaan onmiddellijk live.

Bovendien betaal je alleen voor wat je nodig hebt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u te veel of te weinig betaalt voor uw hostingplan.

Databases

Bij het bouwen van ASP.NET- of .NET-toepassingen gebruikt u hoogstwaarschijnlijk de SQL-servers van Microsoft.

Daarom is, zoals de meeste producten van Microsoft, een eigen aanbod, het gebruik van SQL Servers kan u wat kosten besparen.

Bij Linux-gebaseerde hosting, MySQL, is een open source SQL-omgeving de standaardoptie die beschikbaar is.

U kunt MySQL zeker gebruiken met uw apps, maar als u bij een volledig Microsoft-omgeving wilt blijven, vraag dan bij de hosts waarin u geïnteresseerd bent wat het beleid is en wat de kosten zullen zijn als u ervoor kiest om SQL Servers te gebruiken.

Extra hostingfuncties

Afhankelijk van het type applicatie dat u verzendt, moet u mogelijk op zoek gaan naar een host die functies en functionaliteit biedt die uw applicatie ondersteunen.

Als u bijvoorbeeld een e-commercesite beheert, kunt u controleren of uw webhost zaken aanbiedt als privé SSL-certificaten, speciale IP-adressen en ingebouwde software voor online winkelbeheersoftware.

Als je e-mail nodig hebt, controleer dan of je zulke privileges krijgt. Als u dat doet, vraag dan uw host om meer informatie over de SMTP-server en eventuele beperkingen die u kunt tegenkomen als het gaat om e-mailgebruik.

Ondersteuning

Hoewel ASP.NET (en alle zaken die verband houden met .NET Framework) eigendom zijn van Microsoft, krijgt u de zekerheid dat de tools en oplossingen die u gebruikt grondig zijn getest.

Dit is het voordeel in vergelijking met het gebruik van gratis of open source-tools – u betaalt voor wat u gebruikt, maar u krijgt zeker waar u voor betaalt (zo niet meer).

24/7 Ondersteuning = Gemoedsrust

Uw ontwikkeltools worden ondersteund door Microsoft, maar u kunt ook controleren welk ondersteuningsniveau uw webhost biedt als het gaat om uw hostingpakket en de infrastructuur waarop uw website en webapplicaties worden gehost.

Wanneer zich problemen voordoen, moet u mogelijk de hulp inroepen van zowel Microsoft als uw webhost, dus het is belangrijk dat u een host kiest die hoogwaardige technische ondersteuning en klantenservice biedt.

Hoewel het zeker niet essentieel is, kunt u overwegen om webhosts die 24 uur per dag ondersteuning bieden sterk te prefereren.

Dit betekent dat u iemand kunt bereiken, zelfs als u een technisch probleem op een ongelegen moment ziet.

best-vb-net-c-sharp-hosting

Een paar aanbevelingen voor VB.NET-hosting

De producten van Microsoft worden veel gebruikt, dus u zult geen probleem hebben om een ​​host te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Sommige webhosts zijn echter zeker beter dan andere.

Hieronder volgt een lijst met bedrijven die ik u aanbeveel om te bekijken terwijl u zoekt naar het beste plan voor uw behoeften.

A2-hosting

Als het gaat om hosting voor uw .NET- en ASP.NET-websites en webapplicaties, geef ik daar een knipoog naar A2-hosting.

Dit hostingbedrijf, dat ernaar streeft om ontwikkelaarsvriendelijke producten uit te brengen, biedt alles wat u nodig heeft om tegen zeer redelijke prijzen aan de slag te gaan.

De Windows-hostingopties van A2 Hosting zijn beschikbaar op het niveau van gedeeld, wederverkoper en VPS (en natuurlijk, als u een speciale server kiest, kunt u Windows Server als uw besturingssysteem installeren).

Als u besluit om te kiezen voor een gedeeld hostingplan, raden we u aan om voor de duurdere Turbo-servers van A2 te gaan, die u extra bronnen zullen opleveren om ervoor te zorgen dat uw web-apps en websites zo goed mogelijk presteren.

a2 hosting vb-net

Met de meer premium opties, zoals VPS en dedicated servers, kunt u echter eenvoudig de omgeving configureren die u nodig heeft voor al uw .NET-projecten.

Afhankelijk van het technische niveau van uw team (of de bandbreedte die ze hebben om uw projecten te beheren), kunt u aanvullende adviesdiensten aanschaffen bij het A2-team.

Maar zelfs als u dat niet doet, is het A2-ondersteuningsteam uitstekend en vindt u een behulpzame persoon die klaar staat om uw vragen te beantwoorden of u 24/7 te helpen met een taak.

Amazon Web Services (AWS)

Amazon, algemeen bekend als de Everything Store, bezit ook een bloeiend bedrijf dat webgerelateerde oplossingen biedt.

Hoewel de aangeboden producten zijn gericht op hardcore ontwikkelaars en daarom steile leercurven hebben als het gaat om het leren gebruiken van de verschillende aanbiedingen, moeten we het bedrijf een knipoog geven als het gaat om .NET-hosting.

Amazon biedt nieuwe AWS-accounts de mogelijkheid om zijn producten het eerste jaar gratis te testen (hoewel u moet controleren of de weinige beperkingen die het aan dergelijke testaccounts oplegt, op u van toepassing zijn).

Zodra u uw websites en webapplicaties naar een productieomgeving verplaatst, gebruikt u een pay-as-you-go-model.

aws vb-net

Dit betekent in wezen dat u cloudgebaseerde hosting krijgt tegen een zeer voordelige prijs.

U hoeft niet te betalen voor bronnen die u niet gebruikt, maar als u ooit verkeer of pieken in het gebruik van bronnen ziet, kunt u eenvoudig opschalen om aan de vraag te voldoen. Omdat AWS zo’n groot bedrijf is, is het onwaarschijnlijk dat u ooit de resource-maxima haalt die inherent zijn aan een webhostingplan.

Naast de hostingfuncties die u gewend bent, biedt Amazon verschillende functies die zijn ontworpen om de installatie-, configuratie- en beheerprocessen eenvoudig te maken.

We hebben bijvoorbeeld eerder de uitbreidbaarheid van Visual Studio besproken – AWS biedt een Visual Studio Toolkit die u kunt downloaden en gebruiken.

Amazon is ook een wereldleider op het gebied van klantenservice, dus als je ooit problemen tegenkomt of vragen, opmerkingen of zorgen hebt, kun je gemakkelijk contact opnemen met een ondersteuningsingenieur.

Bovendien heeft AWS enkele van de beste technische documentatie op internet, dus u zult waarschijnlijk alles vinden wat u al hebt geschreven.

Hostek

Hostek is een kleiner webhostingbedrijf dat uw traditionele webhostingopties biedt, waaronder gedeelde, reseller, VPS en speciale abonnementen. Waar het bedrijf schittert, zijn de gespecialiseerde hostingopties.

Het bedrijf staat met name bekend om zijn ColdFusion (een op Java gebaseerde webontwikkelingsomgeving) en ASP.NET Hosting.

Als het gaat om Windows-gebaseerde of ASP.NET-hosting, biedt Hostek opties op het gedeelde, reseller-, VPS- en speciale niveau.

Binnen elk type hosting heeft u verschillende plannen waaruit u kunt kiezen. Over het algemeen heb je niet zoveel flexibiliteit als het gaat om opschalen of verkleinen als je zou doen met Amazon Web Services, maar je krijgt wel een eenvoudigere, gebruiksvriendelijkere interface.

hostek vb-net

Bovendien is Hostek een webhostingbedrijf in boetiekstijl. Dit staat in schril contrast met Amazon – hoewel AWS eersteklas service biedt, krijgt u meer kans om persoonlijke service te krijgen met Hostek.

Dergelijke aanbiedingen omvatten hulp bij installatie, migratie-assistentie, enzovoort.

Toegang tot uw Hostek-omgeving en het beheer van uw website is vrij eenvoudig, aangezien het bedrijf al zijn abonnees externe bureaubladtoegang biedt (en van daaruit kunt u PowerShell of de opdrachtregel gebruiken voor verdere controle).

Bovendien, als u geïnteresseerd bent in adviesdiensten voor problemen die buiten de reikwijdte van ondersteuning vallen, zult u eerder een optie vinden die aan uw behoeften voldoet voor een prijs die u zich met Hostek kunt veroorloven dan met AWS.

Als u na een hostingaankoop ontdekt dat Hostek niet de juiste optie voor u is, biedt Hostek een gedeeltelijke 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Annuleringen tijdens deze periode betekenen dus dat u de kosten voor het instellen van uw account en eventuele ongebruikte hostingtegoeden terugkrijgt.

Azure

Ten slotte kunnen we niet zonder het vermelden van het eigen cloudhostingplatform van Microsoft, Azure.

Het lijkt erg op AWS, dus als AWS u interessant lijkt, maar niet volledig voldoet aan uw behoeften, overweeg dan om naar het Azure-platform te kijken.

U kunt gratis aan de slag en vervolgens opschalen naarmate uw website groeit.

Voordelen van VB.NET en C # ondersteunde hosting

 • Omdat alle producten, tools en services die u gebruikt gepatenteerde Microsoft-aanbiedingen zijn, krijgt u de beste ondersteuning van Microsoft-providers.
 • U weet dat wat u gebruikt, grondig is getest door een team van ingenieurs dat zich met dergelijke taken bezighoudt.
 • Het .NET Framework is krachtig, flexibel en kan worden gebruikt om vrijwel elk type website of webtoepassing te bouwen dat u maar wilt
 • Het .NET Framework (samen met vrijwel alle Microsoft-producten) wordt zeer vaak gebruikt, dus de vele bronnen, documentatie en community’s die beschikbaar zijn
 • ASP.NET-hosting is een veel voorkomend aanbod. Hoewel op Linux gebaseerde opties zeker overvloediger zijn, zult u geen problemen ondervinden bij het vinden van meerdere opties voor webhosts

Nadelen van VB.NET en C # ondersteunde hosting

 • ASP.NET-hosting kost doorgaans meer dan Linux-gebaseerde hosting, zelfs als al het andere gelijk is (hardware, brontoewijzing, enzovoort)
 • Het .NET Framework kan complex zijn – naast twee talen op hoog niveau heeft u drie verschillende ASP.NET Frameworks, evenals toegang tot talrijke bronnen die u kunt gebruiken voor uw webpagina’s en applicaties

Overzicht

Met .NET Framework van Microsoft kunt u snel, gemakkelijk en veilig krachtige, robuuste applicaties bouwen, en met ASP.NET kunt u uw werk gemakkelijk omzetten in websites en webapplicaties. Als het gaat om hosting, zoekt u een optie die ASP.NET ondersteunt, en gezien het resource-intensieve karakter van uw projecten, heeft u hoogstwaarschijnlijk een VPS-plan of een speciale server nodig.

Gelukkig wordt Windows-gebaseerde hosting vaak aangeboden, dus je hebt genoeg opties waaruit je kunt kiezen.

Middelen

 • De officiële thuisbasis van .NET Framework op internet, bevat volledige documentatie
 • Microsoft biedt een .NET-zelfstudie in de browser
 • Dot Net Perls is een geweldige site voor taalgerelateerde referentieartikelen

Andere functies in talen en frameworks

 • ASP.NET
 • .NET Framework
 • Laravel
 • PHP
 • Ruby on Rails
 • Perl
 • Django
 • Python
 • Serverzijde omvat
 • Java
 • ColdFusion
 • ASP
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • node.js
 • Symfony
 • PHP 5
 • PHP 7
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map