De beste Tekkit-serverhosting: wie is het beste voor uw site? [Bijgewerkt: 2020]

Vergelijk Tekkit Server Hosting

Voor gamers die Tekkit-mods met Minecraft willen gebruiken, is het hebben van een eigen spelserver een luxe. Niet elke hostingprovider is echter ideaal, dus lees verder voor onze aanbevelingen.


Als je op zoek bent naar een server voor Minecraft en Tekkit, heb je een privéomgeving nodig met veel RAM. Je betaalt een premie voor een gespecialiseerde host. Het is goedkoper om een ​​algemene host te gebruiken. Houd er echter rekening mee dat u uw eigen technische expertise moet leveren om alles soepel te laten verlopen.

We zullen later in dit bericht de beste hostingopties opsplitsen, maar hier is een voorproefje van de beste 5 hosts voor Tekkit-servers:

 1. LiquidWeb
 2. 1&1 IONOS
 3. Toegewijde oplossingen
 4. Contabo
 5. Sharktech

Hoe hebben we de beste hosts voor Tekkit Server Hosting gekozen?

We hebben meer dan 1500 hostingplannen onderzocht en degene geselecteerd die voldoen aan alle technische vereisten voor het uitvoeren van Tekkit-servers. Vervolgens hebben we de hosts op de shortlist gezet die VPS of dedicated hosting met grote hoeveelheden RAM aanbieden.

Voor de laatste snede hebben we onze database met echte gebruikersrecensies geraadpleegd, bestaande uit meer dan 1 miljoen woorden van onafhankelijke klantrecensies om de top 10 hosts voor Tekkit-serverhosting af te ronden..

Wat is Tekkit Server Hosting?

Tekkit is gebaseerd op de populaire Bukkit-toolset en is een servergebaseerde verzameling modules (“mods”) en tools voor spelers van het populaire 8-bits knutsel- en avonturenspel Minecraft.

Over Tekkit

Niet iedereen die hosting koopt, wil een klein bedrijf starten of een blog maken. Voor fans van de game Minecraft kunnen ze door een hostingpakket te kopen een serverversie van de game maken en delen met vrienden en andere mensen over de hele wereld. Deze servers worden vaak aangepast (“aangepast”) met aangepaste inhoud en code die functies en functionaliteit toevoegen aan het spel en de virtuele omgeving. Een zeer populaire servermod is Tekkit Server, gebouwd op het Technic Pack Platform.

De Tekkit-server is gebaseerd op de Bukkit-module of mod. Deze set verbeteringen en add-ons voor Minecraft is een van de meest populaire voor hardcore spelers van het spel, en Tekkit Server is zowel ontworpen voor compatibiliteit met bestaande Bukkit-mods als voor aanzienlijke uitbreiding van hun mogelijkheden. Tekkit Server-modules bevatten verbeterde gameplay-elementen (bijv. Raketschepen, verkenning van de ruimte, fabrieks- en interdimensionale reizen) en aanvullende inhoud (nieuwe soorten blokken, gereedschappen, kleding, enz.).

Tekkit Server is ontwikkeld door de Minecraft-fancommunity en is beschikbaar als gratis en open-source download, rechtstreeks van Technic Platform. Een grote verscheidenheid aan gamervriendelijke hostingproviders (veel uitsluitend gericht op Minecraft-servers) bieden Tekkit aan als onderdeel van hun pakketten en zullen het op verzoek toevoegen aan bestaande pakketten.

Kenmerken van Tekkit Server

Tekkit is een mod die is gebouwd op het Technic-pakket, een sterk gewijzigde versie van het spel met zijn eigen Java-bestanden waarmee Minecraft een veel meer uitbreidbare hoeveelheid functies kan hebben. Het Technic Pack Platform kan verder worden uitgebreid met inhoud die gebruik maakt van de nieuwe programmatische laag die door Technic wordt aangeboden. Dit betekent dat er nieuwe gameplay-mechanismen worden geïntroduceerd die de gebruikerservaring enorm verbeteren!

Tekkit zelf is eigenlijk slechts een van de vele “Packs” die op het Technic Platform kunnen worden aangesloten. De Technic Platform-client (niet de server) kan voor elk besturingssysteem worden gedownload en installeert een “Launcher” waarmee de speler kan kiezen welk “Pack” de smaak van het spel heeft dat ze willen spelen. Hier zijn bijvoorbeeld enkele van de belangrijkste officiële pakketten:

 • Tekkit – het pakket waarmee het allemaal begon, Tekkit voegt een verscheidenheid aan gameplay-elementen toe gericht op real-world engineering-principes. dit omvat energiesystemen, automatiseringstools, dimensionale deuren en nieuwe transportmethoden. Met een focus op het bouwen van geautomatiseerde grondstoffenproductie, kunnen spelers geautomatiseerde mijnen opzetten, maar ze moeten rekening houden met opslag, energie en motorwarmte. Kleinere verbeteringen in gamplay zijn onder meer “Treecapitator”, die een boom uit elkaar haalt wanneer de basis van de stronk wordt doorgesneden, en sommige modules maken zelfs het schrijven van computercode in het spel zelf mogelijk om virtuele wereldactiva te besturen.
 • Hexxit – waar Tekkit is geïnspireerd door technische principes, is Hexxit geïnspireerd door magische concepten die zijn ontwikkeld door oude Dungeons and Dragons-campagnes. De speler kan veranderen in verschillende wezens die in het spel voorkomen, spreuken leren, drankjes maken en donkere kerkers, torenhoge torenspitsen en verweerde ruïnes verkennen op zoek naar artefacten om hun betovering te verbeteren.
 • Voltz – Waar Tekkit een brede benadering had om technische principes aan het spel toe te voegen, richt Voltz zich puur op het correct modelleren van elektriciteit. Er zijn verschillende implementaties van elektriciteit gemaakt voor zowel Tekkit als Core Technic, maar Voltz heeft beide vereenvoudigd tot een standaard API die kan worden uitgebreid met nog meer mods.
 • Aanval van het B-team – met zware inspiratie van campy sciencefictionfilms en literatuur, voegt het B-Team modpack een verscheidenheid aan leuke gameplay-elementen toe, waaronder paleontologie (fossielen zoeken) om dinosaurussen te klonen, gevechtsrobots te bouwen en ruimtevaartuigen te bouwen om naar de maan en Mars te reizen . Daarnaast zijn er nieuwe biomen geïntroduceerd met de nadruk op tropische omgevingen en gigantische bomen die in forten kunnen worden veranderd.

Er zijn nog honderden andere door de gebruiker gemaakte pakketten, met een verscheidenheid aan nieuwe gameplay-toevoegingen. Sommigen simuleren dat ze op een woestijnplaneet zijn gestrand, anderen verhogen de moeilijkheidsgraad van het spel door extreem uitdagende vijanden toe te voegen. De complexiteit en reikwijdte van de beschikbare gameplay is buitengewoon complex en zoveel spelers die van de game genieten, zullen ervoor kiezen om in een Technic-pack-wereld te spelen. De server zelf draait op Java en werkt via TCP en UDP, vaak met open poorten en soms beveiligde socketcommunicatie.

Technic (gebaseerd op Bukkit) voegt een paar extra lagen toe voor het verspreiden van inhoud tussen spelers, hetzij via een directe host of via een speciale server. Vaak hebben servers een vooraf ingestelde capaciteit, zodat het netwerk niet overbelast raakt met verzoeken. Meestal leeft deze capaciteit in het bereik van maximaal een paar honderd spelers, met typische werelden die tussen de 10 en 100 spelers verwerken. Dit bedrag is ter discretie van de serverbeheerder, gebaseerd op welke stijl van spelen gewenst is.

Installatie en hosting

Voor het hosten van uw eigen server zijn er twee belangrijke opties. De ene is om een ​​speciale machine aan te schaffen bij een gespecialiseerde leverancier, de andere is om ofwel een server op een lokale machine in te stellen of om tijd te kopen op een virtuele privéserver.

Bij een gespecialiseerde provider komen configuratie en ondersteuning vaak rechtstreeks van de provider. Voor het instellen op een virtual private server moet bijna alle configuratie handmatig worden gedaan. De grootste uitdaging bij het zelf opzetten van een server is ervoor te zorgen dat de netwerkbeveiliging de vrije uitwisseling van gegevens via speciale poorten en over sockets mogelijk maakt.

Als u uw eigen server instelt, wees dan klaar om het netwerk van uw host te debuggen. Afhankelijk van de hostingprovider die u kiest, moet u mogelijk handmatig uw Minecraft-installatie aanpassen om te profiteren van alle toeters en bellen die beschikbaar zijn met Tekkit Server.

Providers die zich op Minecraft richten, verpakken Tekkit Server vaak met verschillende andere mod-pakketten, werelden en andere inhoud. Uw hostingopties zullen waarschijnlijk ook een vaste limiet bevatten voor het aantal spelers dat de server tegelijk kan gebruiken. Neem contact op met uw provider voor de meest actuele informatie over compatibiliteit en prestaties.

Andere functies in Gaming

 • Gilde
 • Minecraft

Veelgestelde vragen over Tekkit Server

 • Hebben alle “Packs” dezelfde ondersteuning voor het opzetten van een spelserver?

  Nee, alle componenten in een modpack moeten worden getest op netwerkreplicatie en zullen verschillende vereisten hebben. Veel van de kernnetwerkberichten blijven hetzelfde, maar het kost tijd om erachter te komen wat er op maat is verzonden. De officiële modpacks zijn allemaal uitgebreid bedacht en de meeste modpacks zorgen over het algemeen voor directe client-to-client hosting. Voor dedicated servers op obscure modpacks is echter veel meer extra werk nodig.

 • Kan ik inkomsten genereren met mijn gameserver?

  Ja, maar alleen onder voorwaarden die de ontwikkelaar, Mojang, toestaat. Deze serviceovereenkomst kan worden gewijzigd met nieuwere versies van Minecraft. Zorg ervoor dat u onderzoek doet naar de huidige status van deze overeenkomst voordat u geld in rekening brengt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map