De beste softaculous hosting: wie is het beste voor uw site? [Bijgewerkt: 2020]

Vergelijk Softaculous Hosting

Met Softaculous kunnen ontwikkelaars, marketeers en site-eigenaren snel websitetoepassingen installeren. Maar niet elke host biedt gemakkelijke toegang tot dit scriptinstallatieprogramma.


Softaculous is een van de meest populaire auto-installatieprogramma’s op internet en wordt daarom door veel verschillende webhosts aangeboden. Als je weet dat je toegang wilt tot Softaculous, controleer dan de kenmerken van de hostingplannen die je overweegt voordat je koopt.

Later in dit bericht geven we een overzicht van elke host, maar als je een snelle preview wilt, zijn de beste 5 hosts voor Softaculous:

 1. SiteGround
  – Als beste host beoordeeld door onze gebruikers
 2. A2-hosting
 3. InMotion Hosting
 4. HostPapa
 5. GreenGeeks

Hoe hebben we de beste hosts voor softaculous hosting gekozen??

We hebben de hosts geselecteerd die Softaculous-toegang bieden. Vervolgens hebben we plannen geanalyseerd op totale waarde, klantenservice en toewijzing van bandbreedte en opslag. We hebben ook kennis genomen van hosts met solide WordPress-ondersteuning.

Vervolgens hebben we onze lijst vergeleken met klantbeoordelingen.

Softaculous Hosting

vergelijk softaculous hosting

Wat je leert

Als u een ontwikkelaar, marketeer of site-eigenaar bent, kan Softaculous veel webgerelateerde installatietaken gemakkelijk en snel maken.

In dit artikel leer je wat Softaculous kan doen. Je leert hoe het zich verhoudt tot concurrenten zoals Fantastico.

In een Softaculous-host kom je te weten waar je op moet letten. En ik zal enkele aanbevelingen doen voor gerenommeerde hosts om u op weg te helpen met uw zoekopdracht.

wat zachtaardig is

Wat is Softaculous?

Softaculous is een robuuste en eenvoudig te gebruiken auto-installatieprogramma, gebruikt door klanten van managed webhosting om automatisch websites te bouwen en webgebaseerde software en applicaties te installeren, zoals WordPress, Drupal en OpenCart.

Op het moment van schrijven biedt het geautomatiseerd installatieondersteuning voor 345 scripts en groeit dat aantal voortdurend.

Softaculous voor ontwikkelaars en webmasters

Softaculous Demoing Joomla
Zoals je hier kunt zien, is het demonstreren van een script zoals Joomla met één klik mogelijk.

Als u een professionele webontwikkelaar of webmaster bent en scriptgestuurde websites voor uw klanten moet installeren en implementeren, is Softaculous een geweldige tool.

Met Softaculous hoeft u zich geen zorgen te maken over het installeren van de juiste afhankelijkheden, het instellen van de databases of het goed krijgen van alle configuratie- en instellingsopties.

Softaculous biedt compleet installatie en configuratie met één klik voor scripts en applicaties in een grote verscheidenheid aan websitecategorieën.

Installatie met één klik voor apps en scripts

Het hebben van wat we ‘installaties met één klik’ noemen, elimineert tientallen minuten, zo niet uren van u of de tijd van uw ontwikkelaar.

Er zijn installaties met één klik beschikbaar:

 • Blogs, forums en wiki’s;
 • Contentbeheersystemen, e-commerce systemen samen met bouw- en database-tools
 • Sociaal netwerk, e-mail, kalenders, polls, enquêtes en advertentiebeheer
 • Gamen
 • Enterprise resource planning
 • Klantenservice
 • Kaders
 • Leerzaam
 • Muziek, video en RSS

Dit maakt het gemakkelijk om de soorten website-oplossingen die u uw klanten kunt bieden drastisch uit te breiden.

Als je gewend bent om te ontwikkelen in WordPress, maar je wilt Drupal uitproberen voor een nieuw project, dan kun je het opstarten en uitvoeren bij je eerste poging. Dit alles zonder u zorgen te hoeven maken dat een kleine fout u urenlang verloren werk en productiviteit zal opleveren.

softaculous vs fantastico

Softaculous en Fantastico – 5 opmerkelijke verschillen

Een van de grootste rivalen van het bedrijf is de Fantastico scriptinstallatieprogramma.

Beide oplossingen werken op een vergelijkbare manier, maar er zijn een aantal verschillen tussen de twee, waaronder:

 • Gebruikersvergoeding
 • Koppel
 • Back-ups
 • Updates
 • Scripts

Gebruikersvergoeding

Softaculous biedt gebruikers een groter aantal scripts met zowel gratis als betaalde licenties.

Koppel

De gebruikersinterface verschilt per systeem en uw keuze is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Het is ook de moeite waard om wat onderzoek te doen demo’s proberen voorafgaand aan een toezegging.

Back-ups

Softaculous staat je toe maak back-ups en herstelt ook uw website terwijl Fantastico deze functie niet biedt.

Updates

Softaculous heeft de neiging te bieden updates vaker dan rivalen, zoals Fantastico. Frequente updates zorgen voor een soepelere ervaring.

Scripts

Softaculous DemosMet Softaculous kunt u demo’s uitproberen voor verschillende van hun ondersteunde scripts.

Softaculous ondersteunt vele soorten scripts terwijl Fantastico alleen PHP-scripts ondersteunt. Door de verscheidenheid aan scripttypen te ondersteunen, kunnen grotere teams van meerdere ontwikkelaars worden geholpen.

Voorzien zijn vanSoftaculous (betaald)Softaculous (gratis)FantasticoInstallatron
Scripts441555083
GebruikersbeoordelingenJaJaNeeJa
Geautomatiseerde API’sJaJaNeeNee
Maak / installeer aangepaste appsJaNeeNeeJa
Java-scriptsJaJaNeeNee
Perl-scriptsJaNeeNeeJa
Installeer met HTTPSJaJaNeeJa
Installeer met IPJaJaNeeNee
Scriptdemo’sJaJaNeeJa

word softaculous

Hoe kan ik Softaculous krijgen op mijn webhosting?

Door ondersteuning voor de meest populaire bedieningspanelen, valt Softaculous comfortabel in onze groep favoriete voordelen. Ze hebben zelfs een speciale sectie op hun website voor de verschillende besturingspanelen die hier worden ondersteund.

Meerdere bedieningspanelen

Softaculous is verkrijgbaar via een aantal webbedieningspaneeloplossingen, waaronder cPanel, Plesk, DirectAdmin en Interworx.

Ben je een ontwikkelaar of webmaster en wil je Softaculous auto-installer gebruiken om je website te bouwen?

Zorg ervoor dat u controleert dat uw webhostingprovider maakt Softaculous beschikbaar via het configuratiescherm van uw webbeheerder.

Als dit een belangrijke functie voor u is, zorg er dan voor dat deze wordt ondersteund voordat u zich committeert aan een hostingpakket.

Directe installatie van Softaculous

Als u geen controlepaneeloplossing gebruikt, maar rechtstreeks toegang heeft tot uw webserver, kunt u profiteren van Softaculous door het rechtstreeks op uw server te installeren.

Je kunt ook Softaculous Remote gebruiken. Dit werkt vanaf uw eigen computer en installeert scripts op uw webserver via FTP.

Voordelen van het gebruik van de Softaculous Installer

Softaculous InstallerHet Softaculous-installatieprogramma kan worden getest vanuit het oogpunt van een beheerder.

Daarnaast zijn er nog andere voordelen van het gebruik van het Softaculous-installatieprogramma. Zoveel zelfs, ik moest ze voor je op een nette tafel zetten.

De meeste van deze gebruiksfuncties zijn flexibel, ondersteuning van vele soorten apps met een veilige en betrouwbare basis.

BruikbaarheidAppsBetrouwbaarheid en beveiligingControle panelen
One Click InstallatiesBreed scala aan appsGratis proefversie beschikbaarIntegreert met cPanel, DirectAdmin, PLESK, InterWorx, H-Sphere, CentOS Web Panel en Hosting Controller controlepanelen
Meertalige ondersteuningUpdates ASAP beschikbaarKlantenservice beschikbaarMaakt automatische installatie van scripts mogelijk via het WHMCS-configuratiescherm
Eenvoudige scriptzoekfunctieInstalleer in meer dan 50 talenFuncties Toegangscontrole FunctieAangepaste integratie beschikbaar voor gebruikers van andere bedieningspanelen
Uitgebreide ondersteuningsdocumentatieBeoordelingen, recensies en demo’sWijzigt geen bestaande bestanden of serverrechtenReseller Control stelt reseller in staat om eigen branding en logo’s te installeren

Extra Softaculous Hosting-opties

Softaculous EnterpriseSoftaculous Enterprise-integratiewiki.

Softaculous is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder:

 • Softaculous Enterprise
 • Softaculous Remote
 • Softaculous NOC-programma
 • Softaculous gratis licenties
 • Softaculous Paid Licensing

Softaculous Enterprise

Met deze optie kunnen klanten die een aangepast configuratiescherm gebruiken, applicaties installeren met NFS.

Softaculous Remote

Met deze optie kunnen klanten overal applicaties installeren met behulp van het FTP-systeem.

Softaculous NOC-programma

Deze optie is bedoeld voor datacenters, webhosts, VPS-providers en dedicated serverproviders die 5 of meer licenties willen kopen.

Softaculous gratis licenties

Softaculous biedt zowel gratis als premium opties. De gratis optie biedt beperkte scriptopties voor mensen met een beperkt budget.

Softaculous Paid Licensing

De betaalde licentie biedt extra scripts en premiumfuncties, zodat de gebruiker kan genieten van de functionaliteit die Softaculous te bieden heeft.

Softaculous voor hostingproviders

Softaculous ScriptsSoftaculous heeft een lijst met alle ondersteunde scripts

Als u een reseller van hostingdiensten bent of hostingbeheerservices aan webontwikkelaars levert, kunt u overwegen Softaculous op uw systeem te installeren.

Terwijl het bezig is, is het ook logisch om het beschikbaar te maken voor uw klanten via hun bedieningspaneel.

Softaculous beschikbaar maken

Door Softaculous aan te bieden op uw cPanel-, Plesk-, DirectAdmin- of Interworx-configuratiescherm, worden uw webhostingaanbiedingen waardevoller en aantrekkelijker, en dus winstgevender.

Voor de meest populaire scripts, zoals WordPress en Drupal, kun je Softaculous leveren functies voor automatische installatie zonder extra kosten via hun gratis licentie.

Deze gratis optie biedt geautomatiseerde installatie en implementatie van 54 scripts.

webhosting coupon

Op zoek naar een geweldige deal voor Softaculous hosting?
SiteGround – beoordeeld als # 1 door onze lezers – biedt Softaculous over zijn plannen. Je krijgt ook gratis dagelijkse back-ups, snelle servers en uitstekende interne technische ondersteuning. Sparen tot 67% op deze populaire plannen met behulp van deze speciale kortingslink
.

Premium Softaculous-licentie

Softaculous PremiumHier zijn enkele van de premium licentiekosten.

Om uw klanten echt te verbazen en een compleet scala aan scripts te bieden voor elk doel en type website-project, biedt Softaculous een premium licentie.

Dit geeft je volledige toegang tot 345 (en tellen) scripts in 24 categorieën.

Dit helpt je enorm breid uw potentiële klantenbestand uit, waardoor u een eenvoudige installatie met één klik kunt aanbieden voor online projecten die zo divers zijn als projectbeheersystemen, vraag-en-antwoordwebsites, videohosting en podcasting.

Rendabele servervoorziening

Bovendien, als u meer dan vijf servers heeft, heeft Softaculous een speciaal Network Operations Center (NOC) -programma waaraan u kunt deelnemen, waardoor uw servervoorziening kosteneffectiever en winstgevender wordt.

Softaculous als Enterprise Solution

Een andere manier om te profiteren van Softaculous en haar scriptinstallatie met één klik functies is via Softaculous Enterprise.

Virtuele machine, netwerkbestandssysteem en API

Softaculous Enterprise wordt op een virtuele machine (VM) geïnstalleerd en installeert vervolgens applicaties op andere verbonden servers via Network File System (NFS).

Dat kan dan gemakkelijk integreer Softaculous in uw op maat gemaakte cPanel met een eenvoudig PHP-script.

Vanaf daar heb je toegang tot Softaculous via een eigen GUI.

Een andere manier om Softaculous te gebruiken in een bedrijfsomgeving is door toegang tot het via zijn robuuste API.

Hiermee kunt u uw eigen GUI bovenop Softaculous bouwen of de functies ervan integreren in een ander webbeheerproduct.

Licenties

Softaculous biedt een aantal gratis en betaalde licentieopties aan.

Het gratis scriptinstallatieprogramma wordt geleverd met 59 scripts, gratis upgrades en één licentie per server.

Het bedrijf heeft ook een reeks maandelijkse en jaarlijkse abonnementen.

Deze worden elk geleverd met upgrades voor de duur van het plan, naast één licentie per server.

Er is ook een levenslang plan beschikbaar. Allemaal betaalde abonnementen omvatten het volledige scala aan scripts naast VPS en dedicated server opties.

zachte eigenschappen

Andere Softaculous-functies

Softaculous biedt een aantal andere functies, die ik in meer detail wil uitwerken. Hier zijn 6 van mijn favorieten:

 1. Dagelijkse updates
 2. Demo’s
 3. Backup en herstellen
 4. Beoordelingen en recensies
 5. Installatie klonen
 6. Technische ondersteuning

Dagelijkse updates

Bijna alle Meer dan 300 scripts beschikbaar via Softaculous zijn actief in ontwikkeling. Softaculous bewaakt elk van deze projecten en zorgt ervoor dat u en uw klanten toegang hebben tot de nieuwste stabiele release van elke applicatie binnen een dag nadat deze beschikbaar is gesteld.

Demo’s

Door de installatie met één klik kunt u snel en eenvoudig een nieuwe applicatie uitproberen. Toch wilt u misschien niet altijd een volledige applicatie en database installeren. Dit kan tijdverspilling zijn, gewoon om te zien wat een app doet of hoe het werkt.

Softaculous biedt functionele demo’s van de meest populaire applicaties, zodat u ze kunt uitproberen voordat u ze installeert.

Backup en herstellen

Softaculous biedt gebruiksvriendelijke back-up- en herstelfuncties.

Beoordelingen en recensies

Softaculous biedt beoordelingen en geaggregeerde beoordelingen voor de toepassingen die het ondersteunt, zodat u kunt zien wat andere gebruikers van een script vonden voordat u het installeerde.

Installatie klonen

Softaculous biedt tools voor het klonen van een bestaande applicatie, samen met de aangepaste code, configuratie en inhoudelijke database. Hierdoor kunt u eenvoudig ontwikkel- en testomgevingen opzetten.

Technische ondersteuning

Softaculous ForumJe hebt een ongelooflijk forum om te gebruiken met tonnen informatie.

Softaculous biedt ondersteuning voor zowel gratis als betaalde gebruikers. Gratis gebruikers kunnen ongelukken oplossen door naar het technische ondersteuningsforum van het bedrijf te gaan. Ondertussen hebben betaalde gebruikers rechtstreeks toegang tot ondersteuning vanaf de website van het bedrijf.

beste zachtaardige gastheren

3 beste hosts met zachte ondersteuning

Als eindgebruiker voel je je misschien aangetrokken tot de eenvoud en snelheid die Softaculous te bieden heeft.

U kunt echter ook in de war raken over welke host u moet gebruiken om te profiteren van de voordelen van dit bekende instant-scriptinstallatieprogramma.

Siteground

Softaculous Siteground

Softaculous hosting met Siteground.

Mijn favoriete host is SiteGround, het bedrijf biedt Softaculous aan als onderdeel van zijn Startup-plan
.

Het basisabonnement biedt 10 GB opslagruimte voor uw website tot 10.000 bezoekers per maand.

De firma biedt ook een gratis CDN aan, gratis dagelijkse back-ups, installatie en update met één klik, naast het automatische installatieprogramma van Softaculous.

WordPress en verdere ondersteuning

Voor Softaculous-gebruikers die het WordPress-script willen installeren, beschikt het bedrijf ook over geoptimaliseerde WordPress-hosting.

Het bedrijf biedt ook WordPress-thema’s en handleidingen om u op weg te helpen.

Gebruikers van e-commerce zullen profiteren van hosting die is geoptimaliseerd voor Prestashop en Woocommerce en gebruikers die voor high-end abonnementen kiezen, kunnen ook profiteren van hogere snelheid en een reeks geavanceerde tools.

Aangepaste caching

Aangepaste caching op basis van Nginx en Memcached is ontworpen om uw site te versnellen, ongeacht welk platform u besluit te gebruiken.

De gastheer heeft ook een indrukwekkende 100% uptime en een gemiddelde reactietijd van 1,35 seconden.

In beweging

Softaculous InMotion Hosting

Softaculous hosting met InMotion Hosting.

InMotion Hosting is een uitstekend alternatief.

Het Launch-plan van het bedrijf wordt geleverd met onbeperkte bandbreedte en opslagruimte voor uw Joomla-, Drupal- of WordPress-site op supersnelle solid-state schijven.

Het biedt ook 24/7 technische ondersteuning, gratis bestandsoverdracht en een gratis domeinnaam
.

Daarnaast biedt het bedrijf automatische updates voor web-apps, gratis SSL, hackbeveiliging, aangepaste firewall en DDoS-beveiliging om uw websites veilig te houden.

InMotion Hosting is geoptimaliseerd voor WordPress en ondersteunt Nginx, PHP 7 en maakt gebruik van geavanceerde caching-methoden om uw WordPress-site te versnellen.

InMotion heeft 99,98% uptime en een gemiddelde reactietijd van 556 ms.

A2-hosting

Softaculous A2-hosting

Softaculous hosting met A2 Hosting.

Tenslotte, A2-hosting is ook een veilige gok als u Softaculous-functionaliteit voor uw site leuk vindt.

Het bedrijf beweert dat de hosting is geoptimaliseerd voor WordPress, Drupal en Joomla en dat servers dat zijn “20 keer sneller”
.

Het bedrijf gooit ook gratis een gratis CDN- en Hackscan-bescherming in.

Hun pakketten zijn ontwikkelaarsvriendelijk en ondersteunen PHP, Python, Node.js en andere, naast gratis SSH-toegang en SSL-ondersteuning.

Drupal-gebruikers zijn wellicht geïnteresseerd om te weten dat A2 Hosting ook wordt aanbevolen door Drupal.

A2 Hosting heeft 99,93% uptime en een gemiddelde reactietijd van 964 ms.

Andere functies in installaties met één klik

 • Fantastico

webhosting coupon

Op zoek naar de juiste Softaculous-host?
A2 Hosting scoorde # 1 in onze recente snelheids- en prestatietests. Meld u aan en ontvang Softaculous, gratis sitemigratie en een “Altijd” geld-terug-garantie. Sparen tot 50% over hun plannen via deze speciale kortingslink
.

Softaculous Veelgestelde vragen

 • Wat is Softaculous?

  Softaculous is een systeem dat de installatie van webapplicaties zoals WordPress en Magento automatiseert.

 • Hoe verhoudt Softaculous zich tot andere auto-installatiesoftware?

  Er zijn alternatieven, waaronder services zoals Fantastico en Installatron. Softaculous onderscheidt zich door een aantal functies die u in andere applicaties niet zult vinden.

  Met de demo-optie kunt u softwaredemo’s aanbieden aan uw klanten om uit te proberen. Gebruikersrecensies bieden gebruikers een plek om de installatiepakketten te bekijken en een weloverwogen beslissing te nemen over de installatie op basis van gebruikersbeoordelingen.

  Softaculous biedt ook ondersteuning voor een aantal andere functies, waaronder Perl Scripts, het installeren van apps met HTTPS, het installeren van apps met IP, meertalige apps, installaties in één stap, re-branding-opties en geautomatiseerde API’s.

 • Hoe moeilijk is het om Softaculous te rebranden om mijn site of bedrijf aan te passen?

  Eenvoudige rebranding kan niet eenvoudiger. Voer in het beheerderspaneel de sitenaam in die u bovenaan de pagina wilt weergeven en geef een URL op voor het logo van uw bedrijf.

  Het opzetten van een aangepast thema vereist wat meer werk, maar gedetailleerde stappen om dit te bereiken staan ​​in hun ondersteunende documenten.

  Of als u liever niet dieper ingaat, kunt u kiezen uit een van hun vooraf geïnstalleerde thema’s.

 • Wat moet ik doen als Softaculous-scripts worden bijgewerkt??

  Telkens wanneer er nieuwe versies van scripts beschikbaar zijn, verschijnt er een melding in het Softaculous Enduser-paneel.

  Klik gewoon op de melding en u wordt naar een pagina gebracht met alle scripts met beschikbare upgrades.

  Selecteer de scripts die u wilt bijwerken en de gids leidt u met slechts een paar klikken door de processen. Het is ongeveer net zo eenvoudig als het updaten van apps op je telefoon.

 • Welk type ondersteuning is beschikbaar voor Softaculous?

  Softaculous biedt ondersteuning via een ticketsysteem. U kunt de status van een ticket rechtstreeks vanaf hun website maken en controleren.

 • Hoe breng ik wijzigingen aan in toepassingen die ik met Softaculous heb geïnstalleerd, zoals het toevoegen van plug-ins, thema’s of nieuwe modules?

  Softaculous installeert het programma eenvoudigweg op uw server, het onderhoudt het programma niet en belemmert het op geen enkele manier. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, kunt u wijzigingen aanbrengen of functies toevoegen op precies dezelfde manier als wanneer u de toepassing zelf zou installeren.

 • Kan ik met Softaculous back-ups maken van mijn geïnstalleerde applicaties?

  Ja. Als u Softaculous hebt gebruikt om een ​​applicatie te installeren, kunt u deze ook gebruiken om een ​​back-up van die applicatie te maken.

  Als je bijvoorbeeld Softaculous hebt gebruikt om WordPress te installeren, kun je rechtstreeks vanuit het Softaculous-configuratiescherm back-ups maken van je WordPress-bestanden, inclusief aanpassingen die je hebt gemaakt of artikelen die je hebt gepost..

  Softaculous begeleidt u bij het maken van een back-up van zowel de toepassingsmap als de database. U kunt de back-upbestanden downloaden naar uw pc of een back-upsysteem en deze op elk moment herstellen via het Softaculous-configuratiescherm.

 • Zal Softaculous mij informeren wanneer applicaties worden bijgewerkt?

  Ja. Elke keer dat u inlogt op uw Softaculous-paneel, ziet u een melding van beschikbare updates. Bovendien kunt u Softaculous configureren om u een e-mail te sturen wanneer een applicatie wordt geïnstalleerd, verwijderd of bewerkt.

 • Kan ik applicaties toevoegen aan Softaculous die ik zelf heb geïnstalleerd?

  U kunt eenvoudig een zelf geïnstalleerde applicatie toevoegen aan Softaculous.

  Log eenvoudig in op uw configuratiescherm, klik op de importknop en vertel Softaculous de directory die u wilt importeren.

  Nadat het is geïmporteerd, kunt u upgraden, back-ups maken en de applicatie rechtstreeks vanuit de Softaculous-interface in uw webbrowser herstellen.

 • Kan ik een applicatie opnieuw installeren met Softaculous?

  Als u om welke reden dan ook een applicatie opnieuw moet installeren, moet u de applicatie volledig verwijderen via het Softaculous-configuratiescherm.

  Maak eerst een back-up van alle persoonlijke bestanden of inhoud.

  Nadat u de oorspronkelijke instantie van de applicatie heeft verwijderd, kunt u doorgaan en deze opnieuw installeren met Softaculous.

 • Ondersteunt Softaculous meerdere talen?

  Ja. Het Softaculous-paneel ondersteunt meerdere talen en verschillende scripts zijn beschikbaar in meerdere talen. Als beheerder kunt u de standaardtaal voor uw eindgebruikers instellen.

  Voor een volledige lijst van ondersteunde talen en instructies voor het instellen van uw taalvoorkeuren en installaties, zie de Softaculous docs-pagina.

 • Hoe kies ik als Softaculous-beheerder welke scripts ik beschikbaar wil maken voor mijn klanten?

  U kunt scripts eenvoudig in- of uitschakelen via het admin-paneel. Ga gewoon naar de software sectie en vink het vakje “geïnstalleerd” aan of verwijder het vinkje naast elke beschikbare applicatie.

  Alle items die u uitschakelt, kunnen niet langer door uw klanten worden geïnstalleerd.

 • Kan Softaculous worden aangepast voor de weergave van scripts voor eindgebruikers?

  Ja. U kunt Softaculous instellen om een ​​set Top Scripts prominent voor uw eindgebruikers weer te geven. Dit zijn meestal programma’s waarvan u denkt dat ze het populairst zijn bij uw gebruikers.

  Om dit te doen, moet u eerst de Top Apps-functie inschakelen, een naam voor uw Top Apps-lijst opgeven en selecteren welke apps u daar wilt laten verschijnen. U kunt maximaal 14 applicaties selecteren om weer te geven in uw Top Apps-lijst. Als u geen 14 applicaties heeft om weer te geven,

  Softaculous kan de resterende slots invullen met hun eigen lijst met top-apps.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map