De beste SMTP-hosting: wie is het beste voor uw site? [Bijgewerkt: 2020]

Vergelijk SMTP Hosting

Bijna iedereen gebruikt SMTP voor het verzenden van e-mail. SMTP is dus een standaardfunctie in de meeste hostingpakketten. Maar niet alle webhostingproviders zijn ideaal om het te gebruiken.


De beste SMTP-hosts bieden redelijke limieten voor uitgaande berichtgrootte, onbeperkte e-mailopslag, webmailtoegang met een goed ontworpen e-mailclient en helpen bij het configureren van de externe e-mailclient van uw keuze. Als u van plan bent SMTP te gebruiken voor bulkmailings, zorg er dan voor dat u uw plannen eerst door uw SMTP-host uitvoert.

Later in dit bericht geven we een gedetailleerd overzicht van elke host, maar hier is een voorbeeld van de beste vijf SMTP-hosts:

 1. SiteGround
  – Budgetprijzen, aangepaste e-mailoplossingen en antispamsoftware
 2. Bluehost
 3. A2-hosting
 4. InMotion Hosting
 5. HostPapa

Hoe hebben we de beste hosts voor SMTP gekozen?

We hebben meer dan 1.500 hostingplannen beoordeeld en degene geselecteerd die voldoen aan de meest genereuze SMTP-vereisten. Vervolgens hebben we de hosts op de shortlist gezet die onbeperkte e-mailopslag bieden, behoorlijke limieten voor berichtgrootte, een goede e-mailclient en gebruiksvriendelijke instructies voor het instellen ervan.

Uiteindelijk vroegen we echte gebruikers. Met behulp van onze enorme database met meer dan 1 miljoen woorden van echte klantrecensies, hebben we de top 10 hosts voor SMTP geïdentificeerd.

De 10 beste SMTP-hosting voor u & Jouw website

Beoordeling
Bedrijf
Beginprijs
Koppeling
SiteGround $ 3,95
(Gefactureerd als $ 3,95 per maand) ⓘ Prijzen in zijn bij benadering, gebaseerd op de huidige wisselkoersen. De host brengt u waarschijnlijk in USD of tegen een andere wisselkoers in rekening.

Gebruikelijke prijs: – Uitstappen!

Bezoek Host Now
BlueHost $ 2,75
(Gefactureerd als $ 2,75 per maand) ⓘ Prijzen in zijn bij benadering, gebaseerd op de huidige wisselkoersen. De host brengt u waarschijnlijk in USD of tegen een andere wisselkoers in rekening.

Gebruikelijke prijs: – Uitstappen!

Bezoek Host Now
A2-hosting $ 3,92
(Gefactureerd als $ 3,92 per maand) ⓘ Prijzen in zijn bij benadering, gebaseerd op de huidige wisselkoersen. De host brengt u waarschijnlijk in USD of tegen een andere wisselkoers in rekening.

Gebruikelijke prijs: – Uitstappen!

Bezoek Host Now
InMotion Hosting $ 3,99
(Gefactureerd als $ 3,99 per maand) ⓘ Prijzen in zijn bij benadering, gebaseerd op de huidige wisselkoersen. De host brengt u waarschijnlijk in USD of tegen een andere wisselkoers in rekening.

Gebruikelijke prijs: – Uitstappen!

Bezoek Host Now
WP Engine $ 30
(Gefactureerd als $ 30 per maand) ⓘ Prijzen in zijn bij benadering, gebaseerd op de huidige wisselkoersen. De host brengt u waarschijnlijk in USD of tegen een andere wisselkoers in rekening.

Gebruikelijke prijs: – Uitstappen!

Bezoek Host Now
HostGator $ 2,75
(Gefactureerd als $ 2,75 per maand) ⓘ Prijzen in zijn bij benadering, gebaseerd op de huidige wisselkoersen. De host brengt u waarschijnlijk in USD of tegen een andere wisselkoers in rekening.

Gebruikelijke prijs: – Uitstappen!

Bezoek Host Now
GreenGeeks $ 2,95
(Gefactureerd als $ 2,95 per maand) ⓘ Prijzen in zijn bij benadering, gebaseerd op de huidige wisselkoersen. De host brengt u waarschijnlijk in USD of tegen een andere wisselkoers in rekening.

Gebruikelijke prijs: – Uitstappen!

Bezoek Host Now
HostPapa $ 2,95
(Gefactureerd als $ 2,95 per maand) ⓘ Prijzen in zijn bij benadering, gebaseerd op de huidige wisselkoersen. De host brengt u waarschijnlijk in USD of tegen een andere wisselkoers in rekening.

Gebruikelijke prijs: – Uitstappen!

Bezoek Host Now
LiquidWeb $ 15,83
(Gefactureerd als $ 15,83 per maand) ⓘ Prijzen in zijn bij benadering, gebaseerd op de huidige wisselkoersen. De host brengt u waarschijnlijk in USD of tegen een andere wisselkoers in rekening.

Gebruikelijke prijs: – Uitstappen!

Bezoek Host Now
GoDaddy.com $ 1
(Gefactureerd als $ 1 per maand) ⓘ Prijzen in zijn bij benadering, gebaseerd op de huidige wisselkoersen. De host brengt u waarschijnlijk in USD of tegen een andere wisselkoers in rekening.

Gebruikelijke prijs: – Uitstappen!

Bezoek Host Now

‘Ik ben dol op e-mail. Waar mogelijk probeer ik asynchroon te communiceren. Ik kan heel goed e-mailen. ” – Elon Musk

SMTP-hosting is een standaard- onderdeel van veel hostingpakketten. Het stelt je in staat Verzend mail en kan worden aangepast om u te helpen de officiële communicatie van uw site te beheren, van eenvoudige e-mail tot massale promotionele mailings.

Wat is SMTP?

E-mails schrijven, via Pixabay

E-mails schrijven, via Pixabay

De Eenvoudig Mail Transfer Protocol (SMTP) is misschien het best bekend bij gebruikers van een bepaalde leeftijd als “de verzonden mailserver”.

Deze technologie is rond sinds het begin van de jaren 80, toen richtlijnen werden ontwikkeld om communicatieservers een snelle en consistente methode te bieden voor het verzenden van elektronische post.

Terwijl intuïtievere en veiligere alternatieven momenteel in ontwikkeling zijn, voor de meeste internetbewoners, SMTP is de gouden standaard om iemands bericht in de elektronische ether te krijgen.

De kern van SMTP

In de kern is SMTP gewoon een set instructies die door servers (of die van uzelf of die van uw internetprovider) worden gebruikt om te bepalen hoe e-mail moet worden verzonden en wie deze mag verzenden. Het was ontwikkeld als reactie tegen de bedreigingen van wijdverbreide e-mail “spam”.

SMTP-beveiliging

Hoewel het verontrustend eenvoudig blijft om anoniem spam te verzenden, hebben de meeste hosts hun SMTP-servers geconfigureerd om een ​​veel betere beveiliging te bieden dan de nu beruchte open relay-configuratie.

Deze beveiliging omvat gedeeltelijk:

 • Automatisch virusscanning op uitgaande berichten,
 • Filters de toegang tot servers voor uitgaande e-mail beperken tot klanten
 • Opname van een traceerbaar IP-adres (Internet Protocol) gekoppeld aan afzenders van berichten.

SMTP en open relais

Om een ​​SMTP-relay niet als een open relay te beschouwen, moet deze aan een aantal vereisten voldoen. Het moet zo zijn geconfigureerd dat het alleen bepaalde soorten berichten accepteert en doorstuurt.

Bijvoorbeeld:

 • Berichten van lokaal of IP-adressen naar lokale of niet-lokale mailboxen, of
 • Van niet-lokaal IP-adressen naar lokale mailboxen.

Deze berichten moeten afkomstig zijn van geautoriseerde en geauthenticeerde e-mailclients.

Een goed beveiligde SMTP-relay accepteert dus geen e-mails van niet-lokale IP-adressen naar niet-lokale mailboxen wanneer ze van een onbevoegde gebruiker.

De SMTP-servers van uw host

Als u ervoor kiest om de SMTP-servers van uw host te gebruiken, ontvangt u waarschijnlijk nog steeds een aangepaste SMTP-serverconfiguratie met behulp van uw gehoste domein.

Dit betekent dat de e-mail die u verzendt afkomstig is van “[e-mail beveiligd]” in plaats van “[e-mail beveiligd]” of “[e-mail beveiligd]” en een professionele uitstraling geeft aan uw berichten.

En omdat uw berichten nog steeds door andere systemen worden geïdentificeerd als afkomstig van de ‘veilige’ server van uw host, zijn ze dat wel wordt minder snel als verdacht beschouwd door anti-spam beveiligingssystemen op andere servers.

Hoe werkt SMTP voor het verzenden en bezorgen van e-mails?

Het mechanisme waarmee SMTP-mail wordt verzonden en doorgestuurd, is een beetje ingewikkeld, maar ik zal het voor u opsplitsen.

Wanneer u op “Verzenden” klikt

Wanneer u op “verzenden” klikt in een e-mail, bent u dat de tekst uploaden inhoud en bijlagen naar de e-mailserver die de e-mailservice host. Nogmaals, deze e-mailserver wordt de SMTP-server genoemd. Misschien wordt dit geleverd door uw webhostingbedrijf of door uw internetprovider.

Onderweg naar zijn bestemming

Vervolgens de e-mailservice geeft de informatie door naar de server van de e-mailservice van uw ontvanger. Deze mailserver zoekt het e-mailadres van de ontvanger en bezorgt de informatie vervolgens aan de POP3- of IMAP-server. Deze server bezorgt de e-mail vervolgens aan de klant.

Server-naar-server transmissie

Een SMTP-server kan mail doorgeven aan een andere SMTP-server. Je kunt natuurlijk ook mail sturen naar mensen op dezelfde SMTP-server als je e-mailservice. Dit betekent dat je mail kunt sturen naar mensen met een e-mail op dezelfde domeinnaam.

Bijvoorbeeld het versturen van e-mail van het ene Gmail-account naar een ander Gmail-account zou dit proces doorlopen.

In dit geval zet de SMTP-server uw e-mail over naar de lokale uitgaande server (POP3 of IMAP).

POP3-servers

POP3-servers zijn inkomende mailservers. Deze servers bewaren onze e-mail-ID’s, bestaande uit onze combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord. Een SMTP-server geeft de e-mail aan de POP3-server nadat hij heeft gecontroleerd of deze het geldige e-mailadres bevat waaraan de e-mail is geadresseerd.

Maar POP3-servers vormen één probleem. Zodra een e-mailclient een e-mail van de POP3-server heeft gedownload, bevat deze niet langer een kopie van de e-mail. Dit betekent mensen e-mails van meer dan één pc niet kunnen controleren. Maar dit betekent ook dat POP3 minder serverruimte zal gebruiken.

IMAP-servers

IMAP bewaart daarentegen wel een kopie van de e-mail op de server, zodat u dat kunt toegang tot uw e-mails vanaf elk apparaat.

Dit betekent dat gebruikers meerdere e-mailclients kunnen verbinden met hun e-mailserver. Als gevolg hiervan is IMAP veel meer handig en is tegenwoordig een voorkeur voor de meeste mensen.

IMAP heeft ook de voorkeur omdat het downloadt bijlagen niet automatisch. Dit bespaart gegevens bij het bekijken van uw e-mail vanaf uw smartphone en bespaart ook tijd die uw klant zou besteden aan het downloaden van bijlagen voordat u uw e-mails kunt bekijken.

Met IMAP en POP3 kunt u beide uw e-mails offline bekijken.

Wat is SMTP-verificatie en hoe werkt het??

Inbox brieven naar e-mail via Pixabay

Inbox brieven naar e-mail via Pixabay

SMTP-authenticatie is nodig voor e-mailclients, zoals Outlook Express, om zich te identificeren bij een mailserver. Zoals we weten, staan ​​mailservers alleen toe dat e-mail wordt verzonden door geautoriseerde en geverifieerde e-mailclients.

Hoe authenticatie werkt

Dus hoe worden e-mailclients geverifieerd?

 1. Wanneer u een e-mail verzendt, uw mailclient identificeert zichzelf naar de mailserver met de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw account.
 2. Als deze referenties zijn Geldig, dan wordt uw e-mail doorgestuurd naar de bestemming.

U moet uw e-mailclient instellen met de informatie die nodig is om verbinding te maken met uw e-mailserver.

Hoe een SMTP-e-mailaccount in te stellen

Zodra u e-mail heeft, van een hostingprovider of uw internetprovider, wilt u misschien uw account bij een e-mailclient instellen. Een klant die mensen hiervoor gebruiken is Outlook Express. Hierdoor hebben mensen toegang tot e-mail vanuit een applicatie op hun desktop.

Toegang krijgen tot e-mail via het Configuratiescherm

U hebt vaak toegang tot uw e-mailberichten vanaf de Controlepaneel voorzien van uw webhosting. Maar stel dat u toegang wilt tot uw e-mail vanaf de desktop van uw computer of vanaf uw smartphone.

Deze opzet omvat het configureren van uw SMTP-server zodat het uw e-mails aan de klant kan bezorgen. Om dit te doen, hoeft u waarschijnlijk alleen de e-mailsoftware die u heeft te openen en uw SMTP-parameters in te voeren.

SMTP-server specificatie

U moet de server van uw SMTP kennen specificatie naam. Dit ziet er ongeveer uit als name.example.com en moet gemakkelijk te vinden zijn bij uw e-mailprovider.

Je hebt ook de SMTP nodig poortnummer die wordt gebruikt door uw inkomende en uitgaande mailserver.

SMTP-poorten

Een poort is de communicatie eindpunt van de verbinding van uw computer met een netwerk.

 • Poort 25 – De standaard SMTP-poort is poort 25. Maar sommige IP’s staan ​​dit niet toe omdat het kan worden beïnvloed door spam- en malwareverkeer.
 • Poort 587 – De meeste uitgaande SMTP-servers ondersteunen poort 587 voor gecodeerde verbindingen.
 • Poort 465 wordt meestal gebruikt bij het verbinden met SSL.

SSL

Als uw mailserver Secure Socket Layer (SSL) of Transport Layer Security (TLS) -encryptie ondersteunt, dan misschien wilt u dit inschakelen. Dit voegt een beschermingslaag toe die voorkomt dat derden uw e-mails kunnen lezen.

Waarom SMTP gebruiken met een webhostingaccount?

E-mail als aankondiging, via Pixabay

E-mail als aankondiging, via Pixabay

Om e-mail te verzenden, kunt u de SMTP-server van uw internetprovider (ISP) gebruiken, of u kunt de server van uw webhost gebruiken. Voor normale e-maildoeleinden is een van beide voldoende.

Er zijn een paar specifieke voordelen om de SMTP van uw host voor zakelijke doeleinden te gebruiken:

 1. Professionaliteit – Verzenden vanaf uw domein-e-mailadres voegt een professionele uitstraling toe aan uw e-mails en geeft uw klanten vertrouwen
 2. Spamvlaggen – Als het domein van de afzender overeenkomt met de bron van de e-mail, wordt het minder snel als spam gemarkeerd
 3. Massa-e-mails – Als u grote hoeveelheden e-mail moet verzenden, zal uw ISP uw berichten vrijwel zeker weigeren, dus de SMTP-server van uw host is de betere optie
 4. Bandbreedtetoewijzing – Mogelijk hebt u extra bandbreedte nodig om e-mails te verzenden, wat de toewijzing voor uw website kan aantasten (wat leidt tot trage laadsnelheden van de pagina) – het is beter om voorbereid te zijn en meer bronnen van uw host te krijgen
 5. Gemak – U kunt alles met betrekking tot uw website en e-mail op één plek beheren

Sommige hosts geven er de voorkeur aan dat u de SMTP-server van uw ISP gebruikt en stellen hun tarieflimiet laag in om zwaar gebruik te ontmoedigen. De tarieflimiet is het aantal e-mails dat over een bepaalde periode kan worden verzonden.

Soms kan dat extra “credits” kopen zodat u in die periode e-mail naar meer ontvangers kunt verzenden, maar dit is een onhandige manier om de beperking te omzeilen als u vaak veel e-mails verzendt.

Toegewijde SMTP-hosting

In sommige gevallen biedt uw host mogelijk een SMTP-service aan die niet geschikt is voor uw behoeften. De host mag bijvoorbeeld de grootte van berichten beperken u kunt de host verzenden of gebruiken om grote aantallen e-mailmarketingberichten naar een mailinglijst te sturen.

Als dat het geval is, kun je ervoor kiezen afzonderlijke SMTP-hosting die losstaat van uw webhostingaccount.

Voorzieningen om te controleren bij de aankoop van hosting

Als u besluit om dedicated SMTP-hosting te kopen, controleer dan zorgvuldig de bepalingen:

 • Uptime-garantie – Controleer de uptime-garantie: net als bij webhosting moeten SMTP-hosts 99,9% of hoger bieden
 • Toegewijde ondersteuning – Zorg voor speciale ondersteuning voor uw SMTP-service
 • Aantal stuks – Zorg ervoor dat u een redelijke hoeveelheid e-mail kunt verzenden en zorg ervoor dat er ruimte is om te groeien naarmate uw lijst met e-mailmarketing groeit
 • Extra functies – Zoek naar extra functies zoals autoresponders en e-mail doorsturen
 • Contacten – Controleer het mailinglijstproduct om te zien of er een limiet is aan het aantal mensen dat u kunt toevoegen

Uw opties voor SMTP-hosting

Voor afzonderlijke SMTP-hosting zijn er meerdere opties uitchecken.

Grootschalige plannen

Een daarvan is Greatmail. Het bedrijf biedt hosting voor SMTP en zorgt voor bulk e-mailverzending met ondersteuning van grote verzendtoepassingen.

Hun hosting stelt u in staat omzeil de beperkingen die u mogelijk tegenkomt van ISP of webhostingbedrijven.

Maar houd er rekening mee dat dit soort plannen niet goedkoop zullen zijn. Ze zijn beter geschikt voor grote bedrijven die meer dan 50.000 e-mails per maand verzenden.

Kleinere projecten

Voor kleinere projecten is het het beste om een ​​webhost te vinden die de vereisten voor het verzenden van e-mail ondersteunt die u heeft. Meest voorkomende webhostproviders geeft je alles wat je nodig hebt voor SMTP-e-mail voor kleine bedrijven.

Veel hostingproviders zullen hun e-mailfuncties onder elk van hun plannen vermelden. Je moet in feite zien dat ze SMTP, POP3 en IMAP ondersteunen.

Het zal ook nuttig voor u zijn als hun e-mailserver ondersteunt clients van derden. Dit is handig omdat u zich misschien niet wilt beperken tot het configuratiescherm van uw hostingaccount om e-mailberichten te controleren en te beheren.

zakelijke E-mail

Verkoop en e-mails, via Pixabay

Verkoop en e-mails, via Pixabay

Als u een bedrijf runt waar u met klanten communiceert, wilt u waarschijnlijk ook meer dan één e-mailadres.

Dit is zodat u vragen van klanten naar één e-mailadres kunt sturen, zoals [email protected], en een ander e-mailadres zoals [email protected] kunt gebruiken om marketing-e-mails te verzenden.

Hierdoor ziet uw bedrijf er professioneler uit.

En als u meerdere medewerkers in uw team heeft, kunt u elk van hen een eigen e-mail sturen voor samenwerking op het werk. Of geef de ondersteunende e-mailadressen bijvoorbeeld aan leden van het ondersteuningsteam.

Veel hostingproviders staan ​​individuele e-mailaccounts toe om hun eigen webclients te kiezen, zodat ze dat kunnen hun e-mailomgeving aanpassen hoe ze ook willen.

Uw e-mails ontwerpen

Sommige hostingproviders bieden ook e-mailontwerp met slepen en neerzetten en personal branding-functies. Veel van deze bevatten e-mailsjablonen waarmee het voor onervaren ontwerpers eenvoudig wordt om te maken prachtige nieuwsbrieven of promotionele aankondigingen.

Weet je, zoals de soorten e-mails die in je inbox verschijnen van kledingwinkels en blogs die je volgt. Deze e-mails hebben een veel hogere klikfrequentie dan de e-mails die alleen maar duidelijke en eenvoudige geschreven tekst bevatten.

Amazon Simple Email Service (Amazon SES)

Een andere optie is Amazon Simple Email Service (Amazon SES). Dit wordt geleverd met Amazon Web Services (AWS) die u kunt 12 maanden gratis te gebruiken. Amazon kan u krachtige en schaalbare oplossingen voor het verzenden en ontvangen van e-mail bieden via hun platform.

Deze service is meer gericht op bedrijven en ontwikkelaars. Amazon helpt je e-mails te bereiken hoge leveringspercentages met technologieën voor inhoudfiltering en speciale IP-adressen.

Het beste van de e-mailhostingservice van Amazon is dat deze extreem kosteneffectief is. U betaal terwijl u werkt en alleen voor wat je gebruikt.

Uiteindelijk betaalt u niet veel als u niet veel e-mails verzendt. Met Amazon SES kun je ook versturen e-mailstatistieken naar Amazon CloudWatch dat de prestaties van uw e-mails verder zal analyseren.

Hoe niet te spammen

Er is één probleem met SMTP en dat is het gevaar van misbruik.

Oorspronkelijk was SMTP standaard een open relay. Een open relay kan door iedereen op internet worden gebruikt, en dit was erg handig wanneer e-mailservers e-mails van server naar server doorgaven in een relay-configuratie, zoals in de jaren tachtig..

Spam en open relais

Naarmate het web volwassen werd, liet de open relay-methode SMTP-servers wijd open voor misbruik. EEN spammer kan een open relay gebruiken duizenden e-mails zonder sporen achter te laten, onnoemelijke spamproblemen veroorzaken en virussen wijd en zijd verspreiden.

Sinds het midden van de jaren negentig zijn beveiligingsfuncties geïmplementeerd om het gebruik van SMTP te beteugelen, tenzij de gebruiker is geverifieerd. Open relais zijn in de Verenigde Staten eigenlijk illegaal en e-mailproviders moeten de persoon die de e-mail verzendt, verifiëren.

Webhosts en antispam

Veel hosts, met name toegewijde SMTP-hosts, zullen een soort van bundelen virusscanning en spambeveiliging in de prijs.

Als je wordt beschuldigd van spam, en je komt terecht op zwarte lijsten, na ongeveer vier weken spamvrije periode krijgt u mogelijk uitstel.

Gebruik onze checklist voor het afleveren van e-mail om ervoor te zorgen dat uw e-mails hun ontvangers daadwerkelijk bereiken.

Toegang tot Webmail

Vergeet niet dat veel hosts webmail aanbieden via hun normale e-maildiensten. Webmail geeft u toegang tot uw domein-e-mail vanuit een browser, en u kunt kiezen uit een reeks e-mailclients, afhankelijk van de functies die u nodig heeft.

Voorbeelden hiervan zijn:

 • Rond Vierkant
 • Horde
 • SquirrelMail
RoundCubeHordeSquirrelMail
Samenstelling KenmerkenJaJaJa
SpellingscontroleJaJa
Functies van de organisatieJaJaJa
AdresboekJaJaJa
ProductiviteitstoolsJa

Omdat de meeste hosts SMTP als onderdeel van hun services opnemen, zullen de meeste gebruikers waarschijnlijk heb geen aparte SMTP-host nodig tenzij ze hun eigen uitgaande e-mailserver willen behouden of zich zorgen maken over de maximale bestandsgrootte en poortconfiguratie die wordt aangeboden door de SMTP-servers van hun ISP.

E-mail ontploffing

Degenen die e-mail ‘explosies’ of een verzenden groot aantal nieuwsbrieven kan ook worden aangetrokken door een afzonderlijke SMTP-host, aangezien veel ISP’s wat zij beschouwen als verdacht grote hoeveelheden uitgaande e-mail blokkeren.

U kunt bijvoorbeeld problemen tegenkomen bij het gebruik van Gmail om enorme hoeveelheden e-mails te bezorgen. En u wilt niet het risico lopen dat waardevolle marketing-e-mails niet correct worden bezorgd bij uw potentiële klanten of bloglezers.

Zoals altijd is het het beste om neem contact op met uw gastheer voor specifieke details over welke limieten er gelden en welke opties en diensten er zijn.

Voordelen

 • Met SMTP-servers kunt u gebruiken uw eigen e-mail adressen op uw persoonlijke of bedrijfsdomein.
 • Met uw eigen e-mailadres maakt u uw e-mails geloofwaardiger te ontvangen
 • Het gebruik van uw eigen e-mail betekent ook dat die van u zijn wordt minder snel gemarkeerd als spam omdat uw domein overeenkomt met de bron van de e-mail
 • SMTP-servers zorgen voor hoge volumes e-mails die in één keer moeten worden verzonden, wat nodig is voor e-mailmarketingcampagnes

Nadelen

 • Alleen SMTP komt niet met veel beveiliging. Veel hostingproviders bieden echter antispambeveiliging en e-mailscanning om te voorkomen dat virussen uw apparaten bereiken
 • SMTP-hosting kan verhoog het bedrag u moet toewijzen aan uw technologie / hostingbudget, aangezien dit vaak het geval is vereisen een stand-alone tool van wat u gebruikt voor uw website

Onze keuzes: de top drie hosts voor SMTP

Het kan moeilijk zijn om al uw webhostingkeuzes te vergelijken, dus ik heb de beste hosts gekozen op basis van hun SMTP-aanbod.

Siteground

SiteGround startpagina

SiteGround startpagina

Onze winnaar voor de beste e-mailhosting met een beperkt budget is SiteGround. Ze bieden een op maat gemaakte hostingoplossing voor het beheren van onbeperkte e-mailaccounts op uw domein.

Om uw leven gemakkelijk te maken, hebben ze externe partijen en hun eigen oplossingen op maat om ervoor te zorgen dat uw e-mailervaring snel, veilig en vrij van spam is.

Ze geven je bijvoorbeeld antispamoplossingen zoals SpamExperts standaard ingeschakeld. En beheer eenvoudig uw e-mail vanaf hun gebruiksvriendelijke controlepaneel. Hun e-mailhosting ondersteunt SMTP, POP3 en IMAP.

Bluehost

Bluehost-startpagina

Bluehost-startpagina

Met Bluehost krijg je onbeperkte e-mailaccounts en e-mailopslag op alles behalve de goedkoopste van hun gedeelde hostingplannen. Net als SiteGround heeft Bluehost ook veilige POP3- en IMAP-ondersteuning.

Hun e-mailserver is compatibel met externe klanten zoals RoundCube, zodat u niet elke keer dat u uw e-mail wilt controleren uw configuratiescherm hoeft in te voeren.

Bluehost geeft je ook unieke gebruikersaccounts zodat uw team hun e-mails kan beheren zoals zij dat willen.

Web Hosting Hub

Web Hosting Hub-startpagina

Web Hosting Hub-startpagina

Vergelijkbaar in prijs met zowel Bluehost als SiteGround, biedt WebHostingHub ook geweldige ondersteuning voor e-mailhosting. Zelfs hun goedkoopste gedeelde hosting wordt geleverd met onbeperkte e-mailaccounts en opslag.

En als je bij hen host, krijg je gratis advertentietegoed voor Google AdWords. Hoewel het bedrijf geen opties heeft voor beter presterende VPS-abonnementen. Deze kunnen nodig zijn voor bedrijven die meer macht en controle nodig hebben. SiteGround heeft daarentegen deze opties.

Andere functies in e-mail

 • Doorsturen van e-mail
 • POP3
 • IMAP
 • Webmail
 • Mail lijst
 • phpList
 • Aangepaste MX-records
 • Postbode
 • SquirrelMail

Veelgestelde vragen over SMTP

 • Ondersteunt mijn e-mailclient SMTP?

  Ja. Alle e-mailclients ondersteunen SMTP.

 • Wat is SMTP?

  SMTP staat voor simple mail transfer protocol. Dit is het standaardprotocol dat wordt gebruikt om e-mailberichten te verzenden.

 • Hoe lang wordt SMTP gebruikt?

  De componenten van SMTP begonnen zich te vormen in de jaren zestig en zeventig. Normen begonnen zich te ontwikkelen, vooral in de context van het ARPANET van de regering, de voorloper van het internet van vandaag. SMTP werd officieel geschetst door Jon Postel in RFC 788 in november 1981.

 • Hoe werkt SMTP?

  Wanneer u een e-mailbericht opstelt en verzendt, opent uw e-mailsoftware een verbinding met een SMTP-server. Dit houdt normaal gesproken in inloggen met een wachtwoord. Om de e-mail te verzenden, verzendt uw e-mailsoftware een reeks op tekst gebaseerde opdrachten, inclusief details over de afzender, ontvanger en inhoud. De server bevestigt elke opdracht en zodra het bericht met succes is ontvangen, gebruikt het DNS-records om het IP-adres te achterhalen waar de e-mail moet worden bezorgd.

 • Staat mijn host mij toe om SMTP te gebruiken?

  Ja, ervan uitgaande dat uw plan de mogelijkheid bevat om e-mailpostvakken te maken. Om spam en misbruik te voorkomen, heeft elke persoon die e-mails verzendt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. U kunt deze instellen in uw configuratiescherm.

 • Is SMTP veilig?

  Niet altijd. Maar het is nooit ontworpen om veilig te zijn, omdat het werd uitgevonden toen het internet erg klein was. Door SMTP eenvoudig te houden, zoals de naam, was het betrouwbaarder.

  E-mailbezorging is aangepast om moderne uitdagingen zoals spam aan te pakken, dus de meeste servers hebben nu uw e-mailsoftware nodig om in te loggen voordat ze een e-mail verzenden. Velen vereisen ook dat de verbinding tussen e-mailclient en server wordt versleuteld via SSL of TLS om de inloggegevens en het e-mailbericht zelf te versleutelen. Dat zorgt er echter niet voor dat de e-mail van uw computer naar de computer van de ontvanger wordt beveiligd. Als u ervoor wilt zorgen dat niemand uw e-mails onderweg kan lezen, moet u iets als PGP-codering gebruiken.

 • Wat zijn SMTP-poorten?

  Poorten zijn de toegangspunten voor in- en uitgangen voor gegevens op een server. Een besturingssysteem kan tienduizenden poorten hebben. Sommige zijn gereserveerd voor specifieke soorten verkeer.

 • Welke poorten gebruikt SMTP?

  Op SMTP-servers zijn poorten 25, 587 en 2525 standaard. Sommige e-mailservers gebruiken nog steeds poort 465, maar dit is officieel beëindigd.

 • Wat is het verschil tussen SMTP en POP3 / IMAP?

  SMTP is voor het verzenden van e-mail. POP3 en IMAP zijn voor het ontvangen van e-mail.

 • Moet ik SMTP gebruiken bij het doorsturen van e-mail?

  Nee. Wanneer u een doorstuurserver voor e-mail maakt, maakt u in wezen een alias voor inkomende e-mail. U moet e-mail verzenden met een ander account. Veel mensen gebruiken de SMTP-e-mailgegevens van hun ISP, maar u kunt ook een webmailservice van derden zoals Gmail gebruiken.

 • Zijn er alternatieven voor SMTP?

  Er zijn enkele leverancierspecifieke alternatieven voor SMTP, maar deze worden niet aangeboden bij reguliere webhostingaccounts.

 • Waar vind ik de SMTP-instellingen voor mijn hostingbedrijf?

  Controleer voordat u zich aanmeldt voor een webhostingaccount of de e-mailservice is inbegrepen. Sommige hosts staan ​​niet toe dat u naast uw webhostingbestanden e-mailadressen aanmaakt.

  Ervan uitgaande dat u e-mailadressen kunt maken, moet u mailboxen maken in uw hosting-configuratiescherm en vervolgens uw host om de benodigde serverinformatie vragen om er verbinding mee te maken.

 • Wat is een MX-record?

  MX-records maken deel uit van het DNS-record voor uw domein. Ze vertellen andere servers waar ze e-mailberichten voor dat domein naartoe moeten sturen. Meestal hoeft u geen MX-records toe te voegen of te wijzigen, tenzij uw host of e-mailprovider u hiertoe opdracht geeft.

 • Kan ik mijn e-mailnieuwsbrief verzenden via de SMTP-server van mijn host?

  Wees zeer voorzichtig wanneer u een groot aantal e-mailberichten tegelijk verzendt. Dit kan worden gemarkeerd als misbruik of spam, vooral als u voor een bedrijf adverteert. Het is veiliger om u aan te melden bij een mailinglijstbedrijf en al uw marketingberichten via hen te verzenden. Als u uw eigen lijst wilt hosten, moet u een mailinglijst-script installeren met opties om u af te melden. Dit is in veel landen wettelijk verplicht.

 • Waarom krijg ik fout 554 wanneer ik probeer een e-mail te verzenden?

  Dit gebeurt meestal omdat uw SMTP-instellingen onjuist zijn. Mogelijk hebt u de verkeerde server, de verkeerde gebruikersnaam of het verkeerde wachtwoord of de verkeerde beveiligingsinstellingen in uw e-mailclient.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map