De beste Red Hat-hosting: wie is het beste voor uw site? [Bijgewerkt: 2020]

Vergelijk Red Hat Hosting

Red Hat Enterprise Linux (RHEL) is gebouwd voor commerciële klanten en is een ideaal besturingssysteem voor bedrijven die krachtige prestaties en beveiliging van militaire kwaliteit nodig hebben. U heeft een snelle en veilige host nodig.


Als je RHEL op je VPS of dedicated server wilt gebruiken, moet je controleren of potentiële hosts RHEL aanbieden of je zullen toestaan ​​het te installeren. Hostingplannen hebben minimaal 1 GB RAM nodig. Zoek naar plannen die worden geleverd met snelle, schaalbare databaseservers. Controleer op verkeer en serverbewaking.

Hier zijn de beste 5 hosts voor Red Hat-hosting, volgens deskundige analyse:

 1. Netwerkoplossingen
  – Red Hat VPS-hosting
 2. UK2.net
 3. JumpLine.com
 4. JaguarPC
 5. StartLogic

Hoe hebben we de beste hosts voor Red Hat gekozen?

We kozen hosts die een keuze uit Linux-distributie boden. Vervolgens hebben we degenen met veel bandbreedte, schijfruimte en beveiligingsfuncties op de shortlist gezet.

We hebben deze lijst vergeleken met onze database met onafhankelijke klantrecensies, waarbij we de hosts met de hoogste beoordelingen hebben gekozen.

Red Hat Hosting

Wat is Red Hat?

Wat je leert

Je leert over Red Hat Enterprise Linux en het gebruik ervan in webhosting

Vergelijk Red Hat hosting

Wat is Red Hat?

Red Hat Enterprise Linux is een van de meest populaire versies van het Linux-besturingssysteem.

Dit vlaggenschip van het bedrijf Red Hat wordt vaak gebruikt als het belangrijkste besturingssysteem voor op Linux gebaseerde hostingpakketten. Het biedt schaalbare beveiliging en ondersteuning voor gedeelde, virtuele en dedicated servers.

Een besturingssysteem kiezen voor uw Linux-gebaseerde hosting

Bij het kiezen van een webhostingplan is een van de opties om te overwegen welk besturingssysteem uw server zal draaien.

Linux Hosting-opties

Als je een Linux-gebaseerd hostingpakket voor je website kiest, zul je verschillende opties tegenkomen met betrekking tot beschikbare bandbreedte, verwerkingskracht en opslagcapaciteit. Mogelijk hebt u ook de keuze uit een besturingssysteem (OS) voor uw server.

Linux Distros

Er zijn veel verschillende Linux-distributies om uit te kiezen, en het kan verbijsterend zijn om te beslissen welke het beste is voor het uitvoeren van uw Linux-server.

Alle door Linux aangestuurde servers bevatten een versie van de Linux-kernel van Linus Torvald (zelf afgeleid van het Unix-systeem) samen met ondersteunende hulpprogramma’s.

De meeste distributies hebben veel gemeenschappelijke functies, maar sommige zijn speciaal geoptimaliseerd voor het uitvoeren van servers, terwijl andere wellicht beter geschikt zijn voor pc’s.

Als het gaat om het kiezen van een Linux-distributie specifiek voor uw server, is Red Hat Enterprise Linux een van de meest populaire versies van het besturingssysteem.

Wat is er speciaal aan Red Hat Enterprise Linux?

Red Hat Enterprise Linux (RHEL) onderscheidt zich van veel andere versies van Linux omdat het is exclusief ontworpen voor de commerciële markt RHEL is ontwikkeld door Red Hat, Inc., een Amerikaans softwarebedrijf dat de grootste zakelijke bijdrage levert aan Linux.

RHEL is een uitstekende keuze voor servers op bedrijfsniveau die een stabiel besturingssysteem nodig hebben om krachtige en resource-intensieve software uit te voeren.

RHEL-server

Er zijn veel varianten van RHEL aangeboden door Red Hat, maar de versie van Red Hat Enterprise Linux die is ontworpen voor het uitvoeren van web- en andere servers heet RHEL Server.

RHEL Server is geoptimaliseerd voor zeer efficiënt resourcebeheer, ondersteuning en controle van webapplicaties en sterke beveiliging.

Deze functies zijn essentieel voor het creëren en ondersteunen van gedeelde, virtuele en speciale hostingplatforms voor alle soorten klanten.

Net als andere versies van Linux, RHEL wordt vaak gebruikt in een LAMP-configuratie (Linux, Apache-webserver, MySQL-databasebeheer en PHP HyperText Preprocessor (PHP) scriptondersteuning).

Deze configuratie vormt de ruggengraat van veel webservers en maakt ondersteuning mogelijk voor een breed scala aan andere toepassingen en inhoud.

RHEL-licenties

RHEL is open source maar vereist de aanschaf van een licentie. Omdat de broncode echter vrij beschikbaar is, zijn er afleidingen van RHEL van derden beschikbaar, gedistribueerd met Red Hat-handelsmerkmateriaal verwijderd. CentOS is een van de meest populaire afgeleiden van RHEL.

Voorzien zijn van
RHEL
CentOS
LicentieEigenOpen source
KostenBetaaldVrij

RHEL zelf heeft mogelijk een licentie nodig, maar andere populaire varianten (waaronder CentOS, die is afgeleid van de Red Hat Linux-kern) zijn ontworpen om 100% compatibiliteit en identieke functionaliteit te bieden aan RHEL – zonder de noodzaak om software of een licentie te kopen.

CentOS en RHEL worden zelfs vaak gevonden als zij-aan-zij of zelfs gecombineerde OS-opties voor Linux-hostingpakketten (met name cloudgebaseerde gevirtualiseerde hostingpakketten die tegelijkertijd op meerdere systemen tekenen).

Red Hat: is het geschikt voor u?

Is RHEL Hosting geschikt voor u?

Een webhost met RHEL Server is misschien iets voor u als …

 • U heeft een server op bedrijfsniveau
 • U moet een bedrijfssoftwarepakket uitvoeren waarvoor RHEL vereist is
 • U gebruikt niet-Intel-hardware
 • Je hebt de klantenondersteuning van Red Hat nodig
 • U wilt een openbare of privécloud bouwen

Ladingen op ondernemingsniveau

RHEL is de de-facto standaard voor commerciële Linux-implementatie.

Het is een goede keuze als u een lading op bedrijfsniveau wilt hosten, omdat veel beheerders ermee bekend zijn.

Ondernemingssoftware

De meeste applicaties voor Linux zijn open-source.

De weinige gepatenteerde applicaties zijn ontworpen voor Red Hat. Dit maakt het een goede keuze als je zo’n app nodig hebt.

Aan de andere kant wil je misschien een andere optie overwegen, zoals CentOS.

Als u technische problemen en ondersteuning liever zelf afhandelt en geen professionele ondersteuning nodig heeft, moet u ergens anders zoeken.

U moet waarschijnlijk ook voor CentOS kiezen als u stabiliteit en betrouwbaarheid belangrijker vindt dan het bijhouden van de nieuwste softwareontwikkelingen.

Niet-Intel-hardware

Hoewel Intel-processors nog steeds heersen op servers, is Red Hat een van de weinige commerciële Linux-distributies die alternatieve architecturen ondersteunen.

RHEL is beschikbaar voor IBM’s POWER-architectuur en Z Systems-mainframes.

Voordelen van de Red Hat Linux-hostingomgeving

De Red Hat Openshift Linux-distributie is een volwaardig enterprise-platform. Er zijn meerdere varianten die zijn ontworpen om aan verschillende commerciële behoeften te voldoen.

De gedistribueerde server biedt een eenvoudig te beheren besturingssysteem dat kan worden ingezet in een breed scala aan serveromgevingen.

Het open source karakter van Red Hat Linux stelt je ook in staat om veranderingen aan te brengen die het beste bij je behoeften passen.

Redenen om RHEL te kiezen

 1. Verbeterde Windows-ondersteuning
 2. Eenvoudiger implementatie- en installatieproces
 3. Red Hat Linux is ontworpen voor bedrijven
 4. Linux-containers en Docker worden ondersteund
 5. Het is schoner en heeft een kleinere voetafdruk
 6. Het biedt militaire beveiligings- en netwerkfirewalls om gegevensinbraken en andere inbreuken te voorkomen.

Verbeterde Windows-ondersteuning

De ondersteuning voor Windows is toegenomen met Red Hat Linux. Het gebruik van virtualisatie om een ​​Windows-server uit te voeren, wordt veel beter ondersteund.

RHEL zet een grote stap voorwaarts met bijna volledige Windows-compatibiliteit. Bovendien kan het worden ingezet als gastbesturingssysteem in openbare clouds en hypervisors om het gebruik nog verder uit te breiden.

Eenvoudiger implementatie- en installatieproces

Het implementatie- en installatieproces is ook veel schoner en eenvoudiger, ongeacht de software die u installeert of de bestemming.

Ontworpen voor bedrijven

Red Hat Linux is ontworpen voor bedrijven. Er zijn verschillende basisomgevingen waaruit u kunt kiezen, waaronder infrastructuurserver, bestands- en printserver, basiswebserver en virtualisatiehost.

Dit maakt het veel eenvoudiger om een ​​breed scala aan installaties en omgevingen te beheren.

Containers / Docker

Linux-containers en Docker worden ook ondersteund. Dit helpt om de werklast beter te isoleren en het gemakkelijker te maken om verschillende soorten virtualisatie te implementeren.

Kleinere voetafdruk

Het is schoner en heeft een kleinere voetafdruk, wat betekent dat u ondersteuning en algemeen onderhoud kunt verminderen en apps veel sneller kunt leveren.

Bovendien is het ongelooflijk eenvoudig te schalen via Linux-containers waarmee u uw applicaties kunt verpakken.

Beveiliging van militaire kwaliteit

RHEL biedt militaire beveiligings- en netwerkfirewalls om gegevensinbraken en andere inbreuken te voorkomen

RHEL voor ontwikkeling van webapplicaties

RHEL Web App Development

Als u op zoek bent naar een oplossing voor het ontwikkelen en hosten van aangepaste webapplicaties in de cloud, kunt u OpenShift by Red Hat overwegen, dat is gebouwd op een fundament van RHEL.

Red Hat Openshift

De online versie van OpenShift biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om het platform as a service (PaaS) uit te testen zonder installatie, terwijl u met de Enterprise-versie OpenShift kunt uitvoeren in uw eigen datacenters of privécloud.

OpenShift ontwikkelomgeving

Standaard ondersteunt OpenShift ontwikkeling in Ruby, Python, PHP, Perl en Java, en de optie om elke gewenste taal toe te voegen.

Met OpenShift is het eenvoudig om de ontwikkelings-, test- en implementatieprocessen van uw apps te stroomlijnen, terwijl u minder tijd kwijt bent aan monitoring en operationele werkzaamheden.

De focus ligt op het mogelijk maken van ontwikkelaars om snel apps uit te brengen, met beschikbare functies zoals het klonen van applicaties, versieondersteuning en automatisch schalen.

Een RHEL-webhostingplan kiezen

Een RHEL-host kiezen

Omdat het al is gekocht voor de server, voegt RHEL over het algemeen niet toe aan uw maandelijkse hostingkosten.

Afhankelijk van het pakket dat u selecteert (inclusief enkele speciale hostingpakketten waarmee u uw eigen besturingssysteem kunt kopen en installeren voor maximale configureerbaarheid en controle), moet u mogelijk een abonnement of andere licentie aanschaffen om RHEL op uw webserver te gebruiken.

Neem contact op met uw host voordat u zich aanmeldt op de stippellijn.

Red Hat voors en tegens

Waarop moet je letten in een Red Hat Linux Hosting Plan?

Zelfs als RHEL al op de server is geïnstalleerd, wil je misschien nog steeds je eigen versie van de software kopen, al was het maar voor toegang tot het toegewijde Linux-ondersteuningspersoneel.

Of het al is geïnstalleerd of niet, hangt af van de hostingomgeving die u kiest. Met een speciale host heeft u mogelijk een lege lei die u de vrijheid geeft om uw eigen besturingssysteem te installeren.

Bij andere beheerde Linux-hosts is er mogelijk al een besturingssysteem en moet je vragen om RHEL te installeren.

Dat gezegd hebbende, er zijn enkele functies waarnaar u op uw Linux-server wilt zoeken.

 • Keuze uit Linux-distributie
 • Oracle-, MySQL- of PostreSQL-databaseservers
 • Geheugen (minimaal 1 GB RAM)
 • Verkeer en serverbewaking
 • Beveiligingsfuncties: virus- en malwarescans, serverfirewalls

Top drie Red Hat-hosts

Mijn keuzes: de top drie Red Hat Enterprise Linux-hosts

Red Hat Enterprise Linux wordt breed ondersteund in de webhosting-industrie, maar er zijn verschillende hosts die opvallen door RHEL-ondersteuning.

StartLogic

Startlogic

Als u op zoek bent naar een VPS-abonnement dat u volledige controle over uw serveromgeving biedt, overweeg dan het StartLogic VPS-plan.

Dit plan biedt u de keuze van een Linux-besturingssysteem om te installeren, samen met enorme hoeveelheden schijfruimte en bandbreedte.

Bovendien is het uitgerust met extra functies zoals MySQL 5- en Perl-ondersteuning, tot tien gehoste domeinen en bestandsbeheer en FTP-toegang.

Netwerkoplossingen

Netwerkoplossingen

Network Solutions biedt een volledig aanpasbaar VPS-abonnement dat een uitstekende keuze is voor uw Linux Red Hat-configuratie.

Met volledige root-toegang heb je volledige controle over je applicaties en OS-keuze, inclusief Linux. U krijgt ook hoogwaardige functies, zoals 1 GB gegarandeerd RAM, flexibele opslagruimte en gebundelde servervirtualisatiefuncties.

Dit plan kan worden aangepast aan uw exacte specificaties en u krijgt root-toegang, zodat u uw serveromgeving volledig naar eigen inzicht kunt aanpassen. Bovendien is deze serveromgeving uitgerust met 24/7 netwerk- en prestatiebewaking om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw server haalt.

Brinkster

Brinkster

Als u tenslotte een kleinere shared hostingomgeving wilt, dan is Brinkster een goede keuze.

Het Linux shared hostingplan omvat Red Hat en is ook uitgerust met extra functies zoals dagelijkse gegevensback-ups, een netwerkfirewall, FTP-toegang en een 100% netwerkuptime-garantie. Het is verreweg de goedkoopste optie van de hier gemarkeerde hosts.

Nauw verwante functies

 • CentOS
 • Debian
 • Fedora
 • Ubuntu
 • CloudLinux

Veelgestelde vragen over Red Hat

 • Wat is Red Hat Enterprise Linux (RHEL)?

  Red Hat Enterprise Linux is een distributie gericht op commerciële gebruikers op bedrijfsniveau.

 • Waarom zou ik Red Hat gebruiken??

  Het bedrijfsmodel van Red Hat draait om ondersteuning in plaats van eenmalige software-aankopen, wat voor sommige organisaties logischer zou kunnen zijn.

  Hoewel Red Hat Enterprise Linux (RHEL) soms wordt aangeprezen als een “gratis alternatief”, moet u er rekening mee houden dat het simpelweg een ander bedrijfsmodel heeft.

 • Hoe verschilt Red Hat van alternatieven zoals Fedora en CentOS?

  Fedora is community-gestuurd en gratis, terwijl Red Hat een commerciële release is die inkomsten genereert door langdurige ondersteuning.

  CentOS is ook gebaseerd op Red Hat-releases, maar het is een gemeenschapsproject en is daarom gratis. Er is echter geen professionele ondersteuning, hoewel CentOS een grote en dynamische gemeenschap heeft.

 • Kost Red Hat-hosting mij extra? Moet ik betalen voor extra functies?

  Red Hat is een commerciële release, dus als u een zelfstandige licentie of abonnement nodig heeft, moet u betalen. Bij gedeelde hostingplannen gebruikt u de Red Hat van de host, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over betalen – althans niet direct.

 • Hoeveel mensen gebruiken Red Hat?

  Red Hat domineert de betaalde Linux-markt. Onderzoek wijst uit dat het een tweederde deel van de markt in handen heeft. De zakelijke markt wordt nog steeds gedomineerd door Microsoft, maar Red Hat Enterprise Linux heeft tweemaal het marktaandeel van alle andere Linux-distributies samen.

 • Is CentOS niet hetzelfde als RHEL?

  In sommige opzichten. CentOS is inderdaad gebaseerd op Red Hat-code, maar er zijn een paar belangrijke verschillen. RHEL is gecertificeerd door overheden en kan op meer producten worden ingezet. Omdat het een commercieel product is, heeft het ook professionele ondersteuning, in tegenstelling tot CentOS.

 • Kan ik cPanel gebruiken op Red Hat Enterprise Linux? Hoe zit het met alternatieve bedieningspanelen?

  Ja. Je kunt cPanel en WHM gebruiken op RHEL-servers, zolang ze voldoen aan de weliswaar conservatieve hardwarevereisten. De meeste grote bedieningspanelen zouden zonder problemen in een Red Hat-omgeving moeten kunnen werken.

 • Welke programmeertalen worden ondersteund op RHEL?

  Omdat je te maken hebt met een Linux-omgeving, worden specifieke talen van Microsoft Windows niet ondersteund. RHEL ondersteunt echter vrijwel alle gangbare programmeer- en scripttalen die op Linux kunnen draaien, waaronder gcc / g ++, Lisp, Ruby, PHP, Perl, Python en vele andere.

 • Zijn er nadelen aan het gebruik van Red Hat Enterprise Linux?

  Er zijn geen duidelijke nadelen vergeleken met andere Linux-distributies, althans niet vanuit technisch oogpunt.

  RHEL is echter een commerciële release, dus u zult voor het privilege moeten betalen. Als je je prettig voelt bij CentOS, en als je geen behoefte hebt aan geavanceerde ondersteuning en de nieuwste softwarereleases, kun je het gebruiken (of een van een aantal alternatieven).

  Nogmaals, het hangt allemaal af van uw behoeften en vaardigheden.

 • Hoe goed is de ondersteuning van Red Hat?

  Weinigen zullen betwisten dat Red Hat de beste ondersteuning biedt in het Linux-universum, maar of je dat niveau van ondersteuning al dan niet nodig hebt, is een andere vraag.

  Als u nieuw bent in de branche en een krap budget heeft, kunnen de voordelen van Red Hat-ondersteuning opwegen tegen de kosten. Het hangt ook af van je vaardigheden.

 • Wordt Red Hat gebruikt voor webhosting?

  Red Hat wordt veel gebruikt in de branche, vooral door hosts die gespecialiseerd zijn in enterprise hosting.

 • Hoe installeer ik Red Hat op mijn server?

  Het hangt ervan af wat voor soort server je hebt. Als u geïnteresseerd bent in een gedeeld hostingplan, kunt u het besturingssysteem niet wijzigen en moet u zich houden aan het besturingssysteem van uw host. Deze beperking kan ook het geval zijn bij VPS-hosting.

  Als u echter uw eigen server opzet of RHEL op speciale hardware installeert, zijn uitgebreide documentatie en handleidingen online beschikbaar. Als dit een probleem voor je is, neem dan contact op met je hostingbedrijf.

 • Hoe zit het met Microsoft-ondersteuning? Wat als ik MS SQL of MS Access nodig heb?

  Red Hat ondersteunt geen gepatenteerde Microsoft-technologieën, standaarden en talen. Als u absoluut Microsoft-services nodig heeft, heeft u geen andere keuze dan een Windows-server te krijgen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map