De beste hosting voor telefonische ondersteuning: wie is het beste voor uw site? [Bijgewerkt: 2020]

Vergelijk telefonische support webhosting

Soms heeft telefonische deskundige ondersteuning de voorkeur. Als u bijvoorbeeld gepersonaliseerde aanbevelingen wilt voor het verbeteren van de snelheid en prestaties van uw site of als u advies nodig heeft bij het migreren naar een nieuwe versie van PHP.


Denk bij het kiezen van een webhost met telefonische ondersteuning eerst aan het vereiste expertiseniveau en uw eigen kennisniveau. Controleer voor de uren dat de host beschikbaar is en wat hun gemiddelde wachttijd is.

We bespreken eerder de beste hosting voor telefonische ondersteuning. Maar als u haast heeft, zijn hier onze top-5 webhosts voor telefonische ondersteuning:

 1. SiteGround
  – Uitstekende ondersteuning, snelle servers, geavanceerde beveiliging
 2. Bluehost
 3. A2-hosting
 4. InMotion Hosting
 5. WP Engine

Hoe hebben we de beste webondersteuners voor telefonische ondersteuning gekozen??

We hebben honderden webhosts beoordeeld en onze bevindingen vergeleken met een grote database met duizenden gebruikersrecensies. We hebben die hosts geselecteerd die infrastructuur van wereldklasse gebruiken en hoge snelheid en prestaties bieden.

We hebben ook gezocht naar een hoge uptime en geavanceerde beveiliging. Vervolgens hebben we deze doorgelicht op basis van de expertise van technisch personeel, de kwaliteit van hun systemen voor klantondersteuning, responstijden en klanttevredenheid.

Telefonische ondersteuning Hosting

Telefonische ondersteuning Hosting

Wat je leert

Hoewel het eenvoudig lijkt, kan telefonische ondersteuning een naadloze of nogal pijnlijke ervaring zijn. Dit is enorm afhankelijk van de hostingprovider waarmee u te maken heeft. Op deze pagina leert u hoe u vreselijke ervaringen aan de telefoon kunt voorkomen, bespaart u zowel tijd als geld.

Tegen het einde van dit stuk zul je hopelijk het goede van het slechte en het lelijke kunnen onderscheiden.

Soorten telefonische ondersteuning

Welke soorten technische ondersteuning bieden webhosts?

Als het gaat om technische ondersteuning, kunnen ticketsystemen een trage en omslachtige manier zijn om problemen aan te pakken.

Telefonische ondersteuning kunt u krijg realtime hulp.

Wanneer u webhostingproviders en abonnementen vergelijkt, vindt u een breed scala aan ondersteuningsopties.

Als ondersteuning is inbegrepen bij uw hostingplan (dit is niet altijd), wordt u mogelijk aangeboden een of meer van deze vijf volgende mechanismen:

 1. Toegang tot de Knowledge Base
 2. Ticketsysteem
 3. Live chat
 4. E-mail ondersteuning
 5. Telefonische ondersteuning

Toegang tot de Knowledge Base

Siteground Knowledgebase

De Siteground-kennisbank.

Een kennisbank is in wezen online tekstdocumentatie of een gebruikershandleiding. Sommige KB-systemen zijn gewikificeerd (kunnen door gebruikers worden bewerkt) of staan ​​commentaar toe. Sommige kennisbanken zijn uitgebreid met video’s, tutorials en FAQ-secties.

Ticketsysteem

Een ticketingsysteem is een bugtracker voor problemen met klantenondersteuning. Klanten dienen problemen in die ‘tickets’ worden genoemd en die vervolgens worden afgehandeld door het klantenserviceteam.

Het lijkt een beetje op e-mail uw klachten naar een contactadres, maar meer georganiseerd. Je kunt ook de status van je ticket volgen, wat erg handig is als je ongeduldig bent.

Live chat

Met live chat kunt u IM (instant message) met ondersteunend personeel. Het biedt veel voordelen van telefonische ondersteuning, zonder aan de telefoon te hoeven wachten.

Aan de andere kant is het niet altijd eenvoudig om je problemen uit te typen. Soms is een menselijke stem het enige dat de klus zal klaren.

E-mail ondersteuning

Net als bij een ticketsysteem, moet u een schriftelijke vraag indienen bij de hostingprovider. Vaak jij kan nodig zijn om een ​​voorgestructureerd formulier in te vullen, om het werk van de agenten gemakkelijker te maken wanneer ze contact met u opnemen om een ​​oplossing te vinden.

Telefonische ondersteuning

Telefonische ondersteuning is precies dat: een nummer om te bellen en een persoon om mee te praten als u problemen heeft met uw websites. Telefonische ondersteuningsagenten kunnen echter vaak in het buitenland gevestigd zijn, waardoor u tijdens gesprekken een krakende verbinding krijgt.

Als ticketing te traag is en de kennisbank niet jouw exacte situatie dekt, en de Live Chat-operator begrijpt gewoon niet wat het probleem is, soms heb je dingen op de ouderwetse manier moeten doen: iemand bellen aan de telefoon.

Hoe kan telefonische ondersteuning worden vergeleken met andere soorten ondersteuning voor webhosting?

Ja, telefonische ondersteuning wordt als ouderwets beschouwd, maar soms heeft het echt zijn voordelen.

Deze voordelen komen naar voren wanneer je ze naast elkaar vergelijkt met een paar voorbeelden zoals livechat en ticketondersteuning.

Laten we kijken:

TicketondersteuningLive chatTelefonische ondersteuning
SnelheidLangzaam, vaak dagenSnel, wanneer er agenten beschikbaar zijnBijna direct, afhankelijk van de host
ExpertiseAls het probleem niet erg wordt gemarkeerd, heeft u waarschijnlijk een alles-in-één-agentNet als bij ticketverkoop: als het probleem niet ernstig is, wordt u geholpen door een algemene agentSoms zijn uitbestede agenten niet erg bekwaam, maar u kunt in ieder geval om iemand anders vragen
BetrouwbaarheidLaagGoedGoed
Nodig detailMinimaalMinimaalMinimaal

Veelvoorkomende problemen met telefonische ondersteuning

Veelvoorkomende problemen met telefonische webhosting

Wat u kunt verwachten van telefonische ondersteuning, verschilt natuurlijk per hostingprovider.

Hoogwaardige premium hostingproviders hebben mogelijk goed opgeleide, Engelssprekende vertegenwoordigers die fulltime voor het hostingbedrijf werken en weten wat er aan de hand is en hoe dit te verhelpen.

Zelfs veel van de grotere gastheren met korting kunnen zich callcenters in het land en goedbetaalde operators veroorloven.

Wat gebeurt er wanneer webhosts callcenters uitbesteden?

Maar dit is niet altijd het geval. Veel hostingproviders besparen geld door hun callcenter-activiteiten uit te besteden.

Dit werkt soms, maar het werkt mislukt vaak.

Uitbestede callcenters zijn niet gericht op één bedrijf en klantenbestand, maar besteden ze uit aan een aantal verschillende bedrijven.

Enkele veelvoorkomende problemen kunnen ook optreden als gevolg van:

 • Slechte taalvaardigheid van de agent
 • Zwakke of krakende telefoonlijn
 • Een buitensporige hoeveelheid ruis op de achtergrond
 • Gebrek aan technische kennis
 • Ongetrainde agenten
 • Onachtzaam beheer
 • Niet genoeg agenten

De persoon met wie u spreekt over uw webhostingplan, heeft misschien net vragen beantwoord over een autogarantie, een klacht over een kapotte mobiele telefoon behandeld of een sleepwagen naar de plaats van een ongeval gestuurd.

Gebrek aan specialistische kennis

Dit kan betekenen dat soms de callcenter operators weet gewoon niet genoeg, of genoeg autoriteit hebben om uw probleem op te lossen. Dit is vooral het geval wanneer u het soort problemen heeft waar de meeste mensen telefonisch contact mee opnemen.

Meest ongebruikelijke of off-the-wall serverproblemen die niet worden behandeld in de FAQ of de kennisbank.

De moeilijkheid om technische hostingproblemen telefonisch op te lossen

Telefonische ondersteuning is in dit geval prima als er een probleem was met de facturering of als u uw accountwachtwoord bent vergeten.

Maar hoe kunnen ze u helpen als uw website elke dag om 16.00 uur op mysterieuze wijze vijf minuten niet beschikbaar is? Wat zullen ze doen als een enkel Apache-proces spontaan en regelmatig, maar onregelmatig, brandt?

Wat ze zullen doen, is een ticket indienen en het echte technische ondersteuningsteam neemt contact met u op. (En je had dat zelf kunnen doen.)

Gebrek aan beschikbaarheid

Een ander probleem met telefonische ondersteuning is dat het mogelijk niet beschikbaar is wanneer je het nodig hebt. Sommige hostingproviders hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonische ondersteuning. Anderen hebben beperkte openingstijden, die bevindt zich misschien niet eens in uw tijdzone.

Er zijn ook limieten voor telefonische ondersteuning. Sommige providers brengen kosten in rekening per minuut of bieden een beperkte tijdsduur voor gebruik van telefonische ondersteuning.

Geweldige telefonische ondersteuning bestaat

Telefonische ondersteuningsproblemen komen vaak voor, maar er is veel echt geweldige telefonische ondersteuning beschikbaar.

Lees de klantrecensies van verschillende hostingbedrijven en je zult merken dat veel van hen dat hebben uitstekende en vriendelijke telefonische ondersteuning.

Soms is dit iets dat gratis wordt meegeleverd met uw account. In andere gevallen zijn er Service Level Agreement (SLA) -plannen die u kunt kopen en die telefonische ondersteuning bieden samen met andere ondersteuningsopties.

Resellerklanten

Als u een reseller van hosting bent, heeft u mogelijk technische ondersteuning voor uw eigen account. Sommige resellers bieden u de mogelijkheid om hun klanten telefonische ondersteuning te bieden (tegen een vergoeding voor u, die u mogelijk aan uw klanten kunt doorgeven).

Dit elimineert niet alleen extra kosten voor u als reseller-host, maar het bespaart ook tijd. Bovendien, als de doorverkopende host telefonische ondersteuning van goede kwaliteit heeft, profiteert u hier ook van.

Premium ondersteuningspakketten

Bovendien kan telefonische ondersteuning een standaardopname zijn in het door u gekozen basishostingplan. Hoe krijg je een betere service? Het is de moeite waard om op te letten premium support add-ons. Hoewel het prijzig is, hebben deze opties vaak gegarandeerde reactietijden van deskundige interne teams.

Je kunt er alles tussen krijgen 1 uur tot 6 uur gegarandeerde reactietijden, contractueel. Mocht een host hier niet aan voldoen, dan heeft u de overhand.

Advies op maat

Advies op maat
Soms heeft standaard live chat een vervelende wachtrij.

Dacht u dat het niet beter kan worden dan gegarandeerde responstijden en contractuele verplichting om te reageren? Nou, het kan. Sommige hosts bieden zelfs aan ondersteuning op maat met hun eersteklas hostingplannen. Deze omvatten volledig op maat gemaakt advies en ondersteuning door een expert, of dit nu via de telefoon, e-mail of live chat is.

Het is een uitermate nuttige functie voor meer geavanceerde bedrijven waar het regelmatig mis kan gaan.

Hoe vind ik een webhost met geweldige telefonische ondersteuning?

Als telefonische ondersteuning een belangrijke functie voor u is, zorg er dan voor dat deze is opgenomen in uw hostaccount wanneer u een pakket koopt.

De hosts met de beste ondersteuning geven hun telefoonnummer meestal prominent weer in de koptekst van hun website.

Transparantie speelt ook hier meestal een cruciale rol. Als een bedrijf te geheimzinnig is met hun contactgegevens, is er meestal een keerzijde. De meeste bedrijven met telefonische ondersteuning zijn transparant.

Openingstijden

Controleer ook de openingstijden van het gastbedrijf.

Als u een webbedrijf runt als hobby of zijproject en u moet ‘s avonds of in het weekend telefonisch contact opnemen, zorg er dan voor dat uw hostingbedrijf u dat toestaat.

Als uw bedrijfsinkomen sterk afhangt van een soepel lopende website, raden we u ten zeerste aan opt-in voor flexibele telefonische ondersteuning. Op deze manier kunt u enorme winstderving en algemene uitvaltijd voorkomen.

Probleempreventie

Houd er ten slotte rekening mee dat, hoewel het fijn is om daar ondersteuning te hebben als je het nodig hebt, het kopen van een hoogwaardig hostingplan automatisch veel problemen voorkomt die ondersteuning vereisen. Ik raad aan om potentiële pakketten te vinden die alles hebben wat uw website nodig heeft, en daarna de ondersteuning te vergelijken.

In termen van het voorkomen van onverwachte en onaangename problemen die grote verstoringen veroorzaken, is dat soms het geval de moeite waard om voor het topplan te gaan.

Beste hosts met telefonische ondersteuning

3 beste hosts met telefonische ondersteuning

Dus, welke hostingproviders zijn het beste als het gaat om het kiezen van cijfers? Ik heb er zoals gewoonlijk drie geselecteerd, inclusief een paar ups en downs.

Beslis zelf welke het beste bij u past. Bekijk hun individuele beoordelingspagina’s voor meer info.

In beweging

InMotion Hosting
Telefonische ondersteuning met InMotion Hosting.

Als er één ding is waar InMotion Hosting bekend om staat, dan is het het bekwame personeel van hun klantenserviceteam. Er zijn meerdere manieren om 24/7 ondersteuning te krijgen. Dit omvat niet alleen telefonische ondersteuning, maar ook live chat-ondersteuning en e-mailondersteuning.

Bovendien heeft InMotion Hosting een ongelooflijk diepgaande kennisbasis. Afgezien van de ondersteuning die InMotion Hosting biedt zeer schaalbare servers en plannen, allemaal met gratis ingebouwde SSD-schijfruimte voor maximale snelheid. Als extra bonus kunt u profiteren van hun gratis domeinaanbieding door een hostingpakket aan te schaffen voor een periode van 12 of 24 maanden.

Siteground

Siteground Hosting
Telefonische ondersteuning met Siteground.

Als u op zoek bent naar managed hosting, maar ook naar geweldige telefonische ondersteuning die 24/7 beschikbaar is, zou Siteground een sterke overweging moeten zijn. Alle cloud- en dedicated serverplannen worden volledig beheerd, wat betekent dat de meeste problemen worden opgelost voordat u zelfs contact moet opnemen met de ondersteuning.

SiteGround is een van de weinige hosts die technische ondersteuning biedt, niet alleen in het Engels, maar ook in het Spaans. Elk hostingplan wordt geleverd met een 99,9% uptime-garantie. Ten slotte hebben ze plannen voor specifieke pakketten die zijn gemaakt voor WordPress-hosting en die verschillende voordelen bieden voor de snelheid en het gemak van de website.

A2-hosting

A2-hosting
Telefonische ondersteuning bij A2 Hosting.

Als u tenslotte op zoek bent naar een voordeliger hostservice, is A2 Hosting nog steeds een solide hostprovider die 24/7 telefonische ondersteuning biedt. Ze bieden een breed scala aan abonnementen, waaronder shared hosting, VPS-hosting, semi-dedicated serverhosting en dedicated servers. Afgezien van de prijs onderscheidt A2 Hosting zich door puur te focussen op de snelheid van de site en de laadtijd van uw website te verminderen.

Maximale prestatie

Elke server is geconfigureerd om een ​​maximaal prestatieniveau te bereiken voor populaire website-frameworks zoals WordPress, Joomla, Drupal en meer. Elk hostingpakket wordt ook geleverd met veel gratis SSD-opslagruimte en ondersteunt meerdere opties voor het bouwen van websites.

Voors en tegens van telefonische ondersteuning

Voors en tegens

Laten we als samenvatting de voor- en nadelen van telefonische ondersteuning afwegen. Hoewel het misschien gek klinkt om nadelen te hebben aan telefonische ondersteuning, zijn er een paar waar je niet per se aan had gedacht.

Voordelen:

 • Het kan zijn gemakkelijker om problemen uit te leggen.
 • Je kunt een antwoord krijgen snel, vaak meteen.
 • Je praat met een “echte” persoon, niet met een schermnaam.

Nadelen:

 • Niet altijd direct – hoewel sneller dan de meeste ticketsystemen, reactietijden voor telefoontjes kan langzamer zijn dan live chat.
 • Niet altijd beschikbaar – Sommige hosts bieden aan 24/7 telefonische ondersteuning, maar de meesten niet.
 • Kan binnen zijn verschillende tijdzone – Sommige hosts bieden telefonische ondersteuning tijdens kantooruren, wat mogelijk niet overeenkomt met de uwe.

Andere functies in ondersteuning

 • Uptime-garantie

webhosting coupon

Op zoek naar een geweldige deal voor telefonische supporthosting?
A2 Hosting scoorde # 1 in onze recente snelheidstests en ze bieden uitstekende telefonische ondersteuning. Momenteel kunt u maximaal opslaan 50% over hun plannen. Gebruik deze speciale kortingslink
om de deal te krijgen.

Telefonische ondersteuning Veelgestelde vragen

 • Wat is telefonische ondersteuning?

  Telefonische ondersteuning betekent dat uw webhostingbedrijf een ondersteuningsteam heeft dat beschikbaar is via een telefoontje en dat klaar staat om u telefonisch te helpen met alle problemen die u tegenkomt met betrekking tot uw webhostingaccount.

 • Bieden de meeste webhostingbedrijven telefonische ondersteuning?

  Telefonische ondersteuning, hoewel gebruikelijk in andere industrieën, is niet een gegarandeerde functie voor alle hostingbedrijven. Veel webhostingbedrijven zullen geld besparen door alternatieve vormen van technische ondersteuning aan hun klanten aan te bieden in plaats van telefonische ondersteuning, ervan uitgaande dat hun klanten technisch meer geneigd zijn en bereid zijn om zelf problemen op te lossen. Als de beschikbaarheid van telefonische ondersteuning belangrijk voor u is, moet u controleren of het door u gekozen webhostingbedrijf dit aanbiedt voordat u een abonnement koopt, aangezien het geen universele praktijk is.

 • Kost telefonische ondersteuning meestal extra?

  De overgrote meerderheid van webhostingbedrijven die telefonische ondersteuning bieden, brengen hiervoor geen extra kosten in rekening; het is gewoon een extraatje bij hun hostingplannen. Sommige hostingbedrijven bieden echter alleen telefonische ondersteuning bij hun premium hostingplannen of brengen per minuut telefonische ondersteuning in rekening voor al hun klanten.

 • Waarom bieden sommige webhostingbedrijven geen telefonische ondersteuning?

  Veel webhosts hebben ervoor gekozen om geld te besparen door alternatieve ondersteuningsmethoden aan te bieden en telefonische ondersteuning te weigeren om webhosting tegen lagere kosten te bieden. De kosten van het per telefoon beschikbaar houden van goed opgeleid, bekwaam ondersteunend personeel kunnen voor kleinere hostingbedrijven onbetaalbaar zijn. Tijdzones kunnen ook een factor zijn die verhindert dat hostingbedrijven telefonische ondersteuning bieden, afhankelijk van waar hun kantoren zich bevinden.

 • Wat zijn enkele andere soorten klantenondersteuning die webhostingbedrijven doorgaans bieden?

  De meeste webhostingbedrijven bieden een-op-een klantenondersteuning via een ticketsysteem voor ondersteuning, e-mail of livechat. Ze bieden ook zelfbedieningshulp door toegang te bieden tot Help-artikelen of kennisbanken op hun websites. Deze methoden kunnen minder middelenintensief zijn en daarom goedkoper voor de meeste webhosts, waardoor ze lagere tarieven kunnen aanbieden voor webhosting.

 • Welke uren bieden webhostingbedrijven meestal hostingondersteuning?

  Sommige webhostingbedrijven bieden alleen telefonische ondersteuning tijdens kantooruren, meestal van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur, behalve op feestdagen. De specifieke tijden zijn afhankelijk van de kantooruren van de webhost en de tijdzone waar hun ondersteuningsteams zich bevinden. Soms bieden grotere webhostingbedrijven 24/7 telefonische ondersteuning.

 • Wat zijn de voordelen van telefonische ondersteuning van webhostingbedrijven?

  Veel hostingklanten geven de voorkeur aan telefonische ondersteuning omdat ze vrijwel onmiddellijk hulp kunnen krijgen bij hun problemen, in plaats van te wachten op een ondersteuningsticket of een e-mail om te worden beantwoord. Sommigen chatten ook liever aan de telefoon met een live persoon, in plaats van ondersteuning via e-mail of tickets.

 • Zijn er nadelen aan telefonische ondersteuning?

  In sommige gevallen ontvangt u mogelijk een snellere reactie door een supportticket in te dienen in plaats van te bellen als uw hostingbedrijf het druk heeft en lange wachttijden heeft voordat uw oproep wordt beantwoord. Bovendien besteden veel bedrijven hun klantenondersteuning uit aan andere landen om geld te besparen en de besparingen door te geven aan hun klanten met lagere prijzen voor hostingplannen. Dit is vaak geen probleem, aangezien het ondersteunend personeel waarschijnlijk voldoende is opgeleid, waar ze zich ook bevinden. Af en toe bent u echter mogelijk verbonden met een ondersteunend personeel dat een niet-moedertaalspreker is van het Engels met een moeilijk te begrijpen accent, waardoor het moeilijk wordt om uw technische problemen op te lossen. Soms bieden deze callcenters telefonische ondersteuning aan meerdere bedrijven en beschikken ze niet over de diepgaande expertise die vereist is om ingewikkelde technische problemen op te lossen. Een ander probleem met telefonische ondersteuning is dat u aan het einde van de door u gevraagde ondersteuning geen gegevens heeft, tenzij u uw gesprek opneemt, wat in sommige rechtsgebieden illegaal is, tenzij u vooraf alle partijen op de hoogte stelt.

 • Hoe verhoudt telefonische ondersteuning zich tot ticketsystemen?

  Supportticketsystemen zijn een veel voorkomende manier om klantenondersteuning te bieden in verschillende industrieën vanwege alle functies en voordelen die ze bieden. Met een ondersteuningsticket ontvangt uw probleem een ​​nummer dat u en uw hostingbedrijf moeten bijhouden en heeft u ook een overzicht van de hulp die u heeft aangevraagd. Supporttickets variëren sterk in hun responstijden, afhankelijk van uw webhostingbedrijf en hun huidige werkvolume. Sommige tickets kunnen binnen het uur worden beantwoord, terwijl andere dagen nodig hebben om een ​​reactie te krijgen.

 • Hoe verhoudt telefonische ondersteuning zich tot live chat-ondersteuning?

  Telefonische ondersteuning en livechatondersteuning hebben hun directheid gemeen: met beide vormen van ondersteuning krijgt u vrijwel onmiddellijk antwoord en hulp bij uw hostingproblemen. De livechat is misschien gemakkelijker voor degenen die problemen hebben met het gebruik van de telefoon, terwijl telefonische ondersteuning de voorkeur verdient als u geen snelle typist bent.

 • Hoe verhoudt telefonische ondersteuning zich tot e-mailondersteuning?

  E-mailondersteuning is een andere veel voorkomende manier om technische ondersteuning aan te vragen bij uw hostingbedrijf. Vaak worden e-mails die u om ondersteuning vraagt, verwerkt als ondersteuningsticket. Maar als u een kleinere of meer ongeorganiseerde host heeft, kan e-mailondersteuning nonchalanter worden afgehandeld. Met e-mailondersteuning heeft u een overzicht van de gevraagde ondersteuning, hoewel deze niet is genummerd als een ondersteuningsticket. E-mailondersteuning duurt ook langer om antwoord te krijgen dan telefonische ondersteuning, met de exacte reactietijden afhankelijk van uw host en het aantal verzoeken dat ze op dat moment ontvangen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map