Beste CRM CMS-hostingopties mei 2020

Openbaarmaking: Uw steun helpt de site draaiende te houden! We verdienen een verwijzingsvergoeding voor sommige van de services die we op deze pagina aanbevelen.


Contents

Vind hosting met deze functies in CRM

 • CiviCRM
 • SugarCRM
 • vtiger

Inleiding tot CRM-hosting

Customer Relationship Management (CRM) -software en webhosting

Als u betrokken bent bij welk type dan ook verkoopgerelateerde activiteit, weet u hoeveel informatie u moet bijhouden als het gaat om uw klanten en uw relaties met uw klanten.

Om te voldoen aan de behoeften van klantenserviceprofessionals, zijn er veel verschillende Customer Relationship Management (CRM) -producten beschikbaar.

Hoewel elk individueel aanbod enigszins anders functioneert, is de het doel van elk is om de bron van waarheid te zijn voor uw CRM-behoeften, het vereenvoudigen van uw algehele workflow en ervoor zorgen dat niets (of het nu een afspraak of een vervolgmail is) om welke reden dan ook door de kieren valt.

Wat is CRM Hosting

Wat is Customer Relationship Management?

Customer Relationship Management – CRM – is de kunst en wetenschap van het beheren van de voortdurende relatie van een bedrijf met klanten en potentiële klanten.

CRM-software maakt en optimaliseert dit proces op een aantal manieren, onder meer door:

 • E-mail automatiseren
 • Verkoopmedewerkers wijzen op de noodzaak van vervolgcontacten
 • Contactgegevens bijwerken
 • Extra contactgegevens toevoegen, zoals handvatten voor sociale media
 • Inkomende telefoongesprekken routeren naar de juiste accounteigenaar
 • Het identificeren en volgen van de status van gekwalificeerde leads tijdens het verkoopproces.
 • Het volgen van het verkoopteam en de prestaties van individuele medewerkers.
 • Ervoor zorgen dat een bewezen proces wordt gevolgd en dat er geen accounts door de kieren vallen

De doelen van Customer Relationship Management

Voor het grootste gedeelte, het doel van CRM is verkoop. Als zodanig is CRM in de eerste plaats een proces dat wordt gebruikt door verkoopagenten.

De informatie in een CRM-suite kan echter nuttig zijn voor mensen in marketing die hun inspanningen willen aanpassen of voor mensen in product en engineering die willen weten wat de gebruikers (en potentiële gebruikers) willen.

Een goed ontworpen CRM-proces is gebaseerd op het meerstappenpad iemand (of een ander bedrijf) brengt van niet-klant (ook wel ‘prospect’ genoemd) naar klant (of ‘klant’).

Prospect, lead en klantsegmentatie en -beheer in CRM’s

Een goed CRM-systeem moet een manier hebben scheid afzonderlijke beheersbare groepen. Hier is een korte opsomming van de belangrijkste om te erkennen:

Soort beheerSplitsing
Beheer koude vooruitzichtenZorg ervoor dat er systematisch contact met hen wordt opgenomen, om de conversiekansen te maximaliseren.
Beheer leadsZorg ervoor dat ze op tijd worden gecontacteerd, nadat ze interesse hebben getoond, zodat er geen verspilde leads zijn.
Beheer warme of doorlopende leadsMensen die invloed hebben geuit maar nog niet klaar zijn om te kopen, nemen regelmatig contact met hen op om de interesse en bereidheid te peilen. Dit is een heel andere categorie waar betrokkenheid centraal staat.
Beheer klanten in het koopprocesDit is essentieel, vooral als de aankoop een ingewikkeld of veelzijdig proces is. Klanten geven gemakkelijker op dan u denkt.
Beheer bestaande klantenMisschien wel het allerbelangrijkste: zorgen voor voortdurende tevredenheid, het stimuleren van extra aankopen en het verzamelen van verwijzingen zijn de sleutel tot voortdurende loyaliteit.

Regels voor CRM-hosting

De regels voor klantrelatiebeheer

Er zijn enkele algemene regels over CRM – u kunt de e-mailadressen van mensen niet verliezen en u moet ze bellen wanneer u zegt dat u ze gaat bellen. Houd je aan je woord.

De specifieke details van een CRM-proces zullen echter altijd specifiek zijn voor een bepaald type product en bedrijfsmodel.

Wat nog belangrijker is, het zou moeten complementeer uw bedrijfsstroom, vereist niet dat u de manier waarop u de dingen momenteel doet, herzien.

Een vereenvoudigd CRM-proces en datapunten

Een verkoopkantoor voor verzekeringen kan bijvoorbeeld vertrouwen op mensen die ongevraagd bij een bepaalde doelgroep passen, of op betaalde leads die worden gegenereerd door direct mail. Gezien deze aandachtspunten zou er dan een zijn vrij kort proces om te volgen:

 • Bel zoveel mogelijk mensen om afspraken te maken
 • Ga naar afspraken en probeer verzekeringen te verkopen
 • Neem contact op met klanten om ervoor te zorgen dat het beleid wordt geleverd

In dit geval hoeft de CRM-software alleen een relatief klein aantal datapunten beheren:

 • Algemene contactgegevens voor elke prospect
 • Contact- en interessestatus voor elke prospect
 • Persoonlijke aantekeningen
 • Geplande afspraaktijden
 • Producten gekocht door klanten

CRM’s en complexe verkoopprocessen

Aan de andere kant zou een gecompliceerder verkoopproces natuurlijk veel meer CRM-gerelateerde stappen bevatten en is het CRM-proces misschien niet zo eenvoudig.

Bijvoorbeeld een voor een groot business-to-business (B2B) contract is mogelijk het volgende vereist set doelstellingen:

 • Gegevensverzameling over behoeften en wensen van klanten
 • Onderzoek naar concurrerende opties
 • Concepten van voorstellen
 • Voorbereidingsnota’s en documenten voor vergaderingen

Tactisch worden

Bovendien kan een CRM-software op maat gemaakt voor een Software-as-a-Service (SaaS) -product elementen bevatten van beide situaties die we hierboven hebben beschreven, evenals:

 • Druppel e-mailmarketing
 • Add-on-modules om bepaalde taken uit te voeren, zoals het bijwerken van gegevens
 • Gerichte social media-advertentie (sociale CRM-functies zijn enigszins beperkt)
 • Gratis proefperiode

CRM is geen algemene oplossing of een gestandaardiseerd proces – het is een kernactiviteit die een andere vorm zal krijgen op basis van de behoeften van het product, het bedrijf en de klanten.

Soorten software voor CRM-hosting

Opties voor Customer Relationship Management-software

In dit gedeelte kijken we naar soorten CRM-processen en de verschillende opties die u heeft voor CRM-software.

Soorten CRM-processen

Verkoopagenten en bedrijven doen al decennia – misschien wel eeuwen – aan CRM voordat de computer opkwam. Dat is gemakkelijk te vergeten CRM bestaat los van CRM-software.

Door te beseffen dat CRM een activiteit of bedrijfsproces is en dat CRM-software is ontworpen om die activiteit te beheren en te ondersteunen, kan men beter begrijpen welke functies nodig zijn in een CRM-softwaresysteem.

Sommige functies die u gewoonlijk zult vinden in een klantrelatiebeheersysteem zijn:

 • Beheer van persoonlijke gegevens: het bijhouden van relevante gegevens over klanten en prospects
 • Contactbeheer: het volgen van elk verkoopteam (en andere) interactie met een klant of prospect, het vastleggen van resultaten en aantekeningen
 • E-mailbeheer: vaak kan een CRM-softwaresysteem fungeren als een e-mailclient, zodat inkomende en uitgaande e-mailgesprekken kunnen worden geassocieerd met een bepaalde persoon / bedrijf en kunnen worden gevolgd
 • Beheer van deals: het volgen van lopende of waarschijnlijke verkopen en het vastleggen van statistieken over voltooiingspercentages
 • Voorspelling en voorspelling: Gebaseerd op gemiddelde verkoopstatistieken en voltooiingspercentages, voorspelling van waarschijnlijk verkoopvolume. Of gebruik AI en machine learning om de meest waarschijnlijke aankopen te identificeren.
 • E-maillijst of nieuwsbriefbeheer: tijdige berichten naar klanten en prospects op regelmatige tijdstippen laten wegvloeien
 • Prospect / lead management: het distribueren van leads of prospectinformatie onder leden van een verkoopteam, volgens verschillende voorwaarden zoals geografie, productexpertise of close rate.
 • Marketinggerelateerd functies: of u nu afhankelijk bent van advertenties of socialemediamarketing, het kan het een stuk eenvoudiger maken om dingen te beheren vanaf uw CRM-platform

Softwaretypes voor klantrelatiebeheer

Nu heb je een beter idee van wat klantrelatiebeheer (CRM) is, samen met de verwachte functies. Wat zijn enkele goede opties om naar te kijken?

In de volgende secties behandelen we enkele van de meest populaire, volledige CRM-softwareoplossingen en opties om u te helpen uw zoektocht te starten. Niet alle opties zijn goed voor alle gebruikers, dus zorg ervoor dat u open staat en, indien mogelijk, profiteer van een gratis proefperiode om te zien of die optie werkbaar is voor de behoeften van uw bedrijf.

Verder hebben we de keuzes die we presenteren onderverdeeld in twee verschillende categorieën: open source en in de cloud gehost.

Open source CRM-software

Wat zijn enkele van de beste open-source CRM-opties?

Terwijl open source-opties dat meestal zijn gratis, je bent verantwoordelijk voor het instellen en installeren van alles, inclusief de server waarop het draait.

Dit betekent dat jij mogelijk moet u een CRM-hostingprovider zoeken.

Het opzetten van een CRM-hostingplan hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar het is een taak die u moet uitvoeren.

De enige keer dat u zich kunt afmelden voor het gebruik van een CRM-hostingplan, is als u van plan bent uw app lokaal te bedienen of alleen beschikbaar te maken voor mensen buiten uw kantoornetwerk.

Bovendien kunnen open source CRM-tools dat wel zijn gebrek aan ondersteuning.

Als u denkt dat u tijdens de installatie, installatie, configuratie en gebruiksprocessen wat handvast wilt hebben, controleer dan zorgvuldig om te zien welke opties voor u beschikbaar zijn.

CiviCRM: populaire open source-keuze voor non-profitorganisaties

CiviCRM-demoHet is de moeite waard om de CiviCRM-demo te bekijken voordat je hem koopt.

CiviCRM is een open source CRM-softwareoptie die momenteel wordt gebruikt door meer dan 10.000 non-profitorganisaties en goede doelen over de hele wereld.

CiviCRM noemt zichzelf ‘de complete Open Source CRM-software’ en ‘is trots op hoogwaardige, betrouwbare, gebruiksvriendelijke softwarefuncties die naadloos werken op verschillende platforms en apparaten’. Wat betekent dit?

CiviCRM: volledige controle en functies

CiviCRM geeft u volledige controle via het ingebouwde contentmanagementsysteem, of je kunt integreren met Drupal, WordPress of Joomla. CiviCRM-functies omvatten:

 • Contactbeheer, met een holistisch dossier met alle relevante gegevens voor elke prospect / klant waarmee u werkt
 • Volledige configuratie en maatwerk door uw ontwikkelaar beschikbaar, aangezien CiviCRM open source is
 • Lidmaatschapsbeheer, inclusief aanmeldingen, betalingen, verlengingen en gerichte e-mails
 • Boekhoudkundige integratie en bijdragenbeheer, zodat u geschenken kunt volgen, bevestigingen kunt verzenden en rapporten kunt maken
 • Casebeheer, zodat u de workflow kunt implementeren die het beste past bij de behoefte van uw organisatie
 • Evenementbeheer, inclusief records voor het registreren van de aanwezigheid van prospects / klanten
 • E-mailmarketing- en belangenbehartigingscampagnes om bekendheid te geven aan uw organisatie en wat u doet
 • Peer-to-peer fondsenwervingsfuncties voor persoonlijke campagnes
 • Rapportage – u kunt kiezen uit een van de 40 standaardrapporten of u kunt uw eigen rapporten maken

Als je een demo wilt proberen voordat je het installatie-, configuratie- en configuratieproces doorloopt, kun je CiviCRM testen met een van de meegeleverde demo’s.

XRMS: geavanceerde open-source CRM voor technisch onderlegde gebruikers

XRMS is een open source CRM-softwareoptie die wordt meegeleverd functies die sales force automation ondersteunen, business intelligence-tools en integratie met telefoonlijnen (evenals apps en tools van derden).

XRMS verschilt niet zo veel van andere CRM-applicaties, maar weet wel dat er geen ondersteuning wordt geboden voor de software. Als je merkt dat je vastzit of hulp nodig hebt, is je beste gok raadpleeg de algemene gemeenschap voor hulp (hoewel er natuurlijk geen garantie is dat u een reactie krijgt).

Desalniettemin willen we u niet ontmoedigen om XRMS te gebruiken. Het is een van de meer solide CRM-tools met goed ontworpen functies en mogelijkheden die gratis beschikbaar is. Tenzij je vertrouwd bent met technologie en dingen gewoon voor je laat werken, kijk dan ergens anders.

Zurmo: CRM met mobiel, sociaal en gamification

Zurmo is een open source CRM-softwaresuite die wordt geleverd met mobiele CRM, sociale CRM en gamification (dat wil zeggen game-achtige) functies.

Het doel van Zurmo is niet om andere CRM-software-opties te verslaan door een heleboel functies te leveren – het doel is om een ​​product te bieden dat gemakkelijk te gebruiken en aan te passen is en kan worden aangepast aan vrijwel elke gebruikssituatie.

Een van de mogelijke problemen met open source-producten is de mogelijkheid dat toekomstige updates bestaande functies breken. Zurmo beweert dat het een testgestuurde methodologie gebruikt wanneer het voortbouwt op of de bestaande codebase verbetert om de gevallen van compatibiliteitsproblemen in de toekomst te minimaliseren.

Zurmo is gemaakt door ontwikkelaars die vroeger voor eigen CRM-softwarebedrijven werkten.

webhosting coupon

Op zoek naar een goede deal voor CRM-hosting?
SiteGround staat bekend om hun snelheid, beveiliging en uitstekende klantenservice. Op dit moment kunt u tot 67% besparen op hun plannen. Gebruik deze speciale kortingslink
om de deal te krijgen.

Wat zijn enkele van de belangrijkste functies van Zurmo?

Zurmo’s functieset bevat tools die kan worden gebruikt voor:

 • Contactbeheer
 • Activiteitenbeheer
 • Deal volgen
 • Gamification voor eindgebruikers
 • Rapportage
 • Aangepaste workflows
 • Marketingautomatisering, dit is het proces van automatisering van dingen die uw verkooppersoneel ooit deed (zoals het instellen van herinneringen en e-mailmeldingen en dergelijke)
 • Product management
 • Internationalisering (omgaan met andere valuta)

Zurmo is mobielvriendelijk zodat u het onderweg kunt gebruiken.

Als u extra functies nodig heeft, wordt Zurmo geleverd met een RESTful API waarmee u zaken kunt doen als integratie met Google Maps, tools voor valutaconversie en e-mailarchivering.

Cloud-gehoste CRM-software

Wat zijn enkele van de beste cloud-gehoste CRM-software-opties?

Cloud-gehoste CRM-software-opties zijn duurder (soms veel meer), maar het voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over installatie of configuratie. U bent alleen verantwoordelijk voor uw app instellen voor gebruik met uw bedrijf en het bestaande CRM-proces.

Het grootste nadeel van cloud-gehoste CRM-software-opties? Kosten.

Freshsales: eenvoudig te gebruiken CRM

Freshsales, dat door Freshworks wordt uitgebracht, is een CRM-suite die gemakkelijk moet kunnen worden opgezet, makkelijk te gebruiken, en vereist minimale aanpassing. Het is een alternatief voor complexe opstellingen waarvoor speciale mankracht nodig is of waarvoor professionele services moeten worden aangeschaft.

Bij de aankoop van Freshsales kiest u tussen vier verschillende soorten plannen. Elke optie neemt toe in complexiteit (en maandelijkse kosten), waarbij de op één na duurste optie de meest populaire keuze is.

We zullen toegeven dat onze de eerste indruk van Freshsales was negatief – de call-to-action-knop luidde: ‘Meld je gratis aan!’ en we geven toe dat we tot de conclusie zijn gekomen dat dit een gratis optie voor CRM-software was. Dit is helaas niet het geval.

Functies en prijzen

Afgezien van de eerste indrukken, lijkt Freshsales een goede optie te zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een eenvoudige optie.

Aan de slag gaan is niet zo eenvoudig als sommige van de andere opties op onze lijst, omdat u nog steeds plangerelateerde beslissingen moet nemen wanneer u aan de slag gaat. Dergelijke beslissingen zijn niet per se ingewikkeld, maar het is kan het moeilijk zijn om te weten welke functies u nodig heeft voordat u de software zelfs maar hebt gebruikt.

We merken wel op dat sommige functies die standaard bij andere opties horen, zoals marketing, ontbreken (we vonden het interessant dat als je marketingfuncties wilt, je een integratie moet opzetten met HubSpot Marketing, wiens CRM-product we elders beoordelen) op deze pagina).

Prijzen beginnen bij $ 12 per gebruiker per maand.

Hubspot CRM: is het echt gratis?

Weet je hoe we net zeiden dat het grootste nadeel van cloud-gehoste CRM-oplossing kosten? Nou, Hubspot
is de uitzondering, omdat het zo is 100% gratis (en ja, Hubspot belooft dat het gratis zal blijven).

Voor alle duidelijkheid, de CRM vormt de basis voor de andere producten van Hubspot: de Marketing Hub en de Sales Hub. Beide hebben gratis starterspakketten met een kleine subset van functies. Wees duidelijk over wat u krijgt wanneer u zich aanmeldt voor de CRM, Marketing Hub of Sales Hub.

Met de gratis CRM-oplossing van Hubspot kunt u vaak uitgevoerde taken automatiseren, uw interacties met uw klanten automatisch volgen en beheer uw volledige verkooppijplijn op een dashboard dat zichtbaar is voor uw hele bedrijf (als u besluit om toegang te delen, dat wil zeggen).

Bovendien kunt u voltooide verkopen volgen, evenals alles wat u moet weten over uw klanten (zowel huidige als potentiële).

Hoe schaalbaar is Hubspot?

Zijn er nadelen aan deze gratis CRM-oplossing? Ja. Jij kan beheer maximaal 1.000.000 contacten en gebruikers.

Hoewel Hubspot CRM niet de Marketing Hub of Sales Hub bevat, is de CRM een compleet CRM-systeem, ondanks deze duidelijke beperkingen in vergelijking met andere, meer complete CRM-systemen.

Als je nieuw bent in de wereld van CRM, kunnen we de CRM-oplossing van Hubspot niet meer aanbevelen.

Het zal je pakken vertrouwd met het proces van het gebruik van een CRM-systeem, en je kunt het gebruiken om precies te bepalen wat je wel of niet nodig hebt. Daarna kunt u een geavanceerdere optie zoeken – of u kunt Hubspot gewoon blijven gebruiken.

Minder vervelende CRM: een eenvoudige, gebruiksvriendelijke CRM voor kleine bedrijven

Minder vervelende CRM is een platform dat speciaal is gebouwd voor gebruik door kleine bedrijven.

In één zin kan Less Iroying CRM worden omschreven als de optie die alles zo eenvoudig mogelijk maakt.

Ten eerste de prijsstelling: naast een gratis proefperiode, licenties worden beoordeeld op een per gebruiker elke maand. Er is één tarief, en dat ene tarief biedt u alles wat wordt aangeboden door Less Annoying CRM. Minder irritante CRM instellen voor gebruik vergt slechts een paar minuten.

Opvallende kenmerken en prijzen

Minder vervelende CRM functies omvatten:

 • Contactbeheer: bekijk alles wat u moet weten over een bepaalde klant op één eenvoudig scherm: notities, notities, bestanden, taken, evenementen en pijplijninformatie. Vind gemakkelijk wat je nodig hebt met de ingebouwde zoekfuncties
 • Een enkele agenda die alle taken en evenementen van uw team weergeeft
 • Leadrapporten die u al uw leads laten zien en waar ze zich in uw verkooppijplijn bevinden
 • Samenwerkingsinstrumenten
 • Eenvoudige aanpassing van de gebruikersinterface waarvoor geen complexe of diepgaande technische vaardigheden vereist zijn
 • E-maillogboeken
 • Mobielvriendelijk ontwerp

Als u net begint met CRM en u vindt de taak ontmoedigend, dan is minder vervelende CRM een goede optie voor u.

Prijzen beginnen bij $ 10 per gebruiker per maand met een jaarcontract.

Microsoft Dynamics CRM

De Microsoft Dynamics CRM is strikt genomen geen rechtvaardige CRM-software, maar een reeks intelligente bedrijfstoepassingen, waaronder een CRM-systeem, waarmee u de bedrijfsactiviteiten van uw bedrijf beheren in:

 • verkoop
 • Klantenservice
 • Financiën en operaties
 • Talentwerving
 • Marketing

Het in de cloud gehoste Microsoft Dynamics CRM is een tool die mooi integreert met het andere cloudgebaseerde aanbod van Microsoft, inclusief Office 365. De Microsoft CRM is een geweldige optie als u al meerdere 365-oplossingen gebruikt. De sterke punten zijn onder meer de mogelijkheid om snel apps te verzenden, uw workflows te automatiseren en gegevens en andere inzichten in uw bedrijf te brengen.

Verschillende versies en prijzen

Strikt genomen komt Microsoft Dynamics CRM binnen drie verschillende smaken. De prijzen per gebruiker per maand die we zagen waren aan de hogere kant. Als u echter merkt dat dit inderdaad het product voor u is, kunt u gewoon beginnen met en betalen voor wat u nodig heeft, een upgrade naar de daadwerkelijke plannen terwijl uw bedrijf groeit.

Het Microsoft Dynamics CRM-systeem is een solide optie, maar het is waarschijnlijk niet onze eerste keuze voor degenen die net zijn begonnen.

Prijzen beginnen bij $ 115 per gebruiker per maand.

Pipedrive: Visual CRM Populair bij startups

Pipedrive heeft een zeer pakkende slogan: “Een verkoop-CRM gebouwd voor minimale input en maximale output.” De eenvoud van Pipedrive betekent echter niet dat het niet krachtig is. De functies zijn onder meer:

 • Automatische tracking van al uw e-mails, oproepen en voortgang met uw klanten
 • Een enkel, gestroomlijnd overzicht van uw verkoopproces voor een bepaalde klant
 • Doelen stellen en volgen
 • Rapportage
 • Voorspelling
 • Volledige ondersteuning voor mobiele toegang

Pipedrive is eenvoudig in te stellen.

De drag-and-drop-interface en visuele verkooppijplijnen van Pipedrive hebben het populair gemaakt.

Het wordt geleverd met een goed ontworpen, intuïtief te gebruiken interface en meer 100+ integraties zodat u de functionaliteit die u nodig heeft kunt toevoegen wanneer u die nodig heeft – het standaardpakket wordt niet geladen met dingen die u niet wilt en die u nooit zult gebruiken.

Prijzen beginnen bij $ 12 per gebruiker per maand met een jaarcontract.

Salesforce: de CRM-industrie zwaargewicht

Verkoopsteam
, als leider in de CRM-softwaremarkt is zelf bijna synoniem met CRM.

De producten zijn krachtig, volledig uitgerust en goed ontworpen, maar de opties zijn zeker niet de beste optie voor iedereen.

Wanneer u aan de slag gaat met Salesforce, moet u veel beslissingen nemen. De service van Salesforce is onderverdeeld in veel verschillende producten, en afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf zijn sommige opties logisch en andere niet.

Nieuw bij Salesforce? De Salesforce ‘Trailhead’ is een leuk, interactief leerplatform dat gamification gebruikt.

Over het algemeen kunnen de producten van Salesforce dat zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

 • verkoop: de producten die het dichtst in de buurt komen van wat je denkt als je aan CRM denkt
 • Onderhoud: Opties voor klantenservice, inclusief portals voor gebruikers en callcentersoftware
 • Marketing: een platform voor e-mailmarketing, mobiele marketing, social media marketing en digitale reclame
 • Handel: tools van het integratietype om de technologiegerelateerde delen van de winkelervaring die uw klanten krijgen te verenigen, ongeacht of ze een mobiel apparaat, een socialemediaplatform, een website gebruiken of een fysieke winkel bezoeken
 • Samenwerking: productiviteitstools voor uw team – vergelijkbaar met Google Apps of Microsoft Office
 • Platform: een one-stop-cloudwinkel voor meerdere Salesforce-bedrijfsoplossingen

Salesforce Help-materiaal

Omdat er zoveel opties beschikbaar zijn, is het nogal overweldigend, dus Salesforce heeft oplossingenpagina’s waar u informatie kunt krijgen over hoe Salesforce uw bedrijf kan helpen. Jij kan kies uw materialen op basis van:

 • Uw bedrijfstype
 • Uw functie / functie
 • De behoeften van uw bedrijf
 • Jouw Industrie

Extra Salesforce-ondersteuningsmateriaal

Als u nieuw bent bij Salesforce, raden we u aan uw onderzoek te beginnen met deze pagina’s. Toen we bijvoorbeeld naar de pagina Oplossingen keken gericht op eigenaren van kleine bedrijven, kregen we meer gepersonaliseerde informatie te zien, waaronder:

 • Het meest geschikte Salesforce-product voor ons
 • Hoe Salesforce ons als klein bedrijf kan helpen bij het verkopen, onderhouden, vermarkten en verbinden
 • Prijzen
 • Klantverhalen van degenen die de aanbevolen opties hebben gekocht
 • Inzicht in de groei die we met Salesforce mogen verwachten
 • Een gids voor de basis van CRM, evenals andere nuttige bronnen
 • Een handleiding om te beginnen

Prijzen voor Salesforce zijn variabel, maar over het algemeen zult u dat zijn maandelijks gefactureerd per gebruiker. Bovendien, als u op zoek bent naar een mobiele CRM-optie, kan Salesforce niet worden verslagen.

SugarCRM: intuïtief en eenvoudig

SugarCRM noemt zichzelf de ‘remedie voor overdreven, oversold CRM’. Als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke optie met een eenvoudige gebruikersinterface en een intuïtief ontwerp dat wordt ondersteund door eersteklas klantenservice, dan is SugarCRM wellicht de optie voor u.

SugarCRM biedt drie verschillende versies van zijn webgebaseerde CRM-product, allemaal maandelijks gefactureerd per klant. Met het instapmodel krijgt u:

 • Verkoopautomatisering en prognoses
 • Op tickets gebaseerde, online klantenondersteuning
 • 15 GB opslagruimte

Als u upgradet naar het mid-range abonnement, krijgt u de volgende extra functies:

 • Offertes en prognoses op productniveau
 • Lead management en verkoopcampagnes
 • Geavanceerde workflows
 • Op rollen gebaseerde weergaven en rechten
 • Portal-gebruikers
 • 12/5 telefonische en e-mail klantenondersteuning
 • 60 GB opslagruimte

De topplannen voegen toe:

 • Sandbox-instanties
 • 24/7 klantenondersteuning
 • 250 GB opslagruimte

Voor wie is SugarCRM ideaal?

Met dat gezegd, voor wie denken we dat SugarCRM goed is voor?

Welnu, als u een CRM nodig heeft, maar u de meeste andere beschikbare opties op de markt verwarrend vindt, moet u SugarCRM sterk overwegen. Je hebt alles wat je nodig hebt, zelfs in het instapmodel, maar zonder de extra’s die je tool mogelijk zouden kunnen maken moeilijk of verwarrend om te gebruiken.

Denk bovendien niet dat een vereenvoudigde optie complexe zaken niet aankan – een van de grootste klanten van SugarCRM is IBM.

Prijzen beginnen bij $ 40 per gebruiker per maand met een jaarcontract.

Vtiger: meertalige CRM voor kleine en middelgrote bedrijven

Vtiger DemoDus zo ziet IBM’s CRM eruit.

Vtiger, opgericht in 2004 met kantoren in San Francisco en Bangalore, biedt opties voor kleine en middelgrote bedrijven. Tegenwoordig is Vtiger beschikbaar in meer dan twintig verschillende talen en ondersteund door een actieve gemeenschap van zakelijke gebruikers, ontwikkelaars en partnernetwerken in meer dan 110 landen.

Hoewel Vtiger afkomstig is van (en nog steeds enkele kenmerken van) een open source-achtergrond laat zien, staat de optie die vandaag beschikbaar is (en wat u zult kopen als u besluit dat Vtiger de optie voor u is) bekend als Vtiger CRM On Demand. Dit is cloudgebaseerde CRM-software die u met weinig moeite kunt aanpassen en implementeren.

De alles-in-één optie (wat het product voor u is als u een volledige CRM-suite wilt) wordt elke maand per gebruiker gefactureerd (hoewel u ervoor kunt kiezen om vooraf te betalen voor een jaarcontract – hierdoor krijgt u ook korting op uw kosten).

Functies en prijzen van Vtiger

De all-in-one-opties hebben de volgende kenmerken:

 • Verkoop: contactbeheer, deal-tracking en verkoopprognoses
 • Help Desk: een klantenportaal opzetten, uw ondersteuningsaanvragen afhandelen en volgen, serviceniveauovereenkomsten (SLA’s) volgen en een kennisbank onderhouden
 • Email reclame
 • Taakbeheer: beheer uw agenda / afspraken en taken, verkrijg prestatie-inzichten, maak rapporten, faciliteer samenwerking, beheer projecten en inventaris, stel aangepaste workflows in en upload / bewaar / deel uw bestanden

Meer functies of functionaliteit nodig? Stel integraties in zodat Vtiger precies doet wat u wilt dat het doet.

Prijzen beginnen bij $ 30 per gebruiker per maand met een jaarcontract.

Zoho CRM: multi-channel CRM met AI

Zoho CRM helpt u bij het beheren van uw contacten via meerdere kanalen, waaronder e-mail, telefoon, sociale media, live chat en klantportals. Zoho’s Zia kunstmatige intelligentie helpt u meer inzicht te krijgen uit uw gegevens. Jij kan:

 • Vraag Zia om specifieke informatie, rapporten of om gegevens toe te voegen aan CRM
 • Identificeer trends of onregelmatigheden op basis van de gegevens die u onlangs heeft gezien
 • Bereken en identificeer de kans dat u een verkoop krijgt of verliest op basis van uw contacten met de klant
 • Voer sentimentanalyse uit op e-mails
 • Automatiseer de workflows die uw verkoopproces doorlopen
 • Stel herinneringen in wanneer u contact moet opnemen met klanten
 • Volg al uw klantinformatie op één plek

Exclusieve functies, licenties en abonnementen van Zoho

Onthoud dat de bovenstaande functies alleen voor Zia zijn. Zoho zelf bevat de volgende functies:

 • Workflowautomatisering met macro’s en regels
 • Grondige tracking en analyse van prestaties
 • Procesmanagement
 • Een volledig aanpasbare gebruikersinterface
 • Robuuste samenwerkingstools
 • Ontwikkeltools, zodat u het platform kunt uitbreiden om alles te doen wat u nodig heeft, zelfs als de functie / functionaliteit niet wordt geleverd met de standaard Zoho-app

Bij het kopen van Zoho CRM-licenties zijn er vier verschillende abonnementsvormen waaruit u kunt kiezen. Ze worden allemaal maandelijks per gebruiker gefactureerd.

Prijzen beginnen bij $ 12 per gebruiker per maand met een jaarcontract.

webhosting deals

Op zoek naar een goede deal voor een gehoste CRM?
De HubSpot CRM wordt hoog gewaardeerd en kan worden geïntegreerd met een reeks marketing- en verkooptools die door het bedrijf worden aangeboden. Het beste van alles is dat het gratis is. Registreer hier
en krijg speciale prijzen voor hun andere tools.

CRM-software en hostingoverzicht

Overzicht van CRM-softwaretools

Customer Relationship Management (CRM), het beheren van de relaties van uw bedrijf met potentiële en bestaande klanten, is niet nieuw. Nieuw is echter de golf van CRM-systemen waarmee u alle CRM-gerelateerde taken digitaal kunt beheren.

Het kiezen van de beste CRM-softwareoptie voor u kan ontmoedigend zijn, maar in dit artikel hebben we de functies besproken die u normaal gesproken in CRM-software kunt vinden.

We hebben ook de hoogtepunten en dieptepunten van enkele van de meer populaire CRM-systemen die beschikbaar zijn om u op weg te helpen met het kiezen van de optie die het beste past bij de behoeften van uw bedrijf.

Veelgestelde vragen over CRM

 • Is het mogelijk om dagelijkse taken, buiten e-mailbeheer, te automatiseren met CRM-software?

  Absoluut. De meeste CRM’s kunnen worden gebruikt voor het afhandelen van bewerkingen zoals het factureren van klanten (er is mogelijk extra software nodig om de daadwerkelijke kaartverwerking af te handelen), het beheren van geautomatiseerde telefoongesprekken en het plaatsen van inhoud op uw website of een online helpsysteem.

  Ze kunnen ook omgaan met het waarschuwen van teamleden wanneer ze taken moeten krijgen of wanneer taken aan hen zijn toegewezen, interacties op een kalender plaatsen, postmailinglijsten beheren en nog veel meer.

  Als er een taak is die u voor uw teams moet automatiseren, is er waarschijnlijk een CRM die deze kan beheren.

 • Hoe kan ik kiezen met zoveel CRM-opties??

  Voor kleinere bedrijven of bedrijven die op zoek zijn naar meer controle over hun CRM, zijn open source-programma’s die op een server kunnen worden geïnstalleerd en naar wens kunnen worden gewijzigd een populaire optie, en velen, zoals CiviCRM, zijn gespecialiseerd in een bepaald gebied. Salesforce en Zoho zijn populaire beheerde SaaS-services.

 • Zijn er CRM’s beschikbaar voor het beheren van bestaande klanten of accounts, of zijn ze alleen verkoopgericht??

  Hoewel het vaakst wordt gedacht in termen van verkoop en leadbeheer, is CRM-software ontworpen om de volledige klantrelatie te beheren, van eerste contact tot klant worden tot niet langer klant zijn. In een omgeving met één verkoop, bijvoorbeeld automatische verkoop, gaat het meestal om het beheren van leads, regelmatig contact opnemen met die leads om de huidige promoties te laten weten, hen eraan te herinneren dat u er bent om te helpen, enz..

  Zodra er een verkoop is gedaan, hoeft u niet veel met dat account te doen totdat het tijd is om contact met hen op te nemen over inruilaanbiedingen. Voor een op abonnementen gebaseerd bedrijf of dienst is het verkoopproces wellicht het kleinste onderdeel van uw algehele CRM-vereisten. Zodra iemand zich heeft aangemeld, kan uw CRM worden gebruikt om zijn lidmaatschap te beheren, wijzigingen aan te brengen in zijn account, kennisgevingen te verzenden, facturering af te handelen, services te automatiseren en zo ongeveer alles wat u maar kunt bedenken.

  En als een lid besluit te annuleren, kan de CRM ook worden gebruikt om het proces om ze terug te winnen te automatiseren.

 • Als ik mijn eigen CRM wil hosten, waar moet ik dan op letten bij het kiezen van een host?

  Vereisten variëren afhankelijk van de specifieke CRM, maar er zijn een paar dingen waar u absoluut rekening mee moet houden. Ten eerste heeft alle CRM-software een plaats nodig om de klantgegevens op te slaan, en dat gebeurt meestal via een database.

  De meeste hostingplannen bevatten een soort databasetoegang, maar zorg ervoor dat dit de juiste database is voor de CRM die u overweegt. Bij het hosten van een CRM kan opslagruimte een probleem worden, vooral als u van plan bent veel klanten / prospects toe te voegen of uw CRM gebruikt om binnenkomende en uitgaande e-mail te beheren. Als de CRM die u overweegt functionaliteit van de mailserver omvat, moet u ervoor zorgen dat uw host dit ondersteunt.

  Het laatste en belangrijkste dat u moet overwegen, is de beveiliging die u nodig heeft. Welk type gegevens wilt u verzamelen van uw klanten en prospects? E-mailadressen? Persoonlijke informatie? Hebben ze een login en wachtwoord nodig (wat je ook kunt zijn dat ze op andere sites gebruiken)?

  Deze dingen moeten allemaal op de een of andere manier worden beschermd. Een gedeeld hostingplan bevat waarschijnlijk niet het soort beveiligingen dat u nodig hebt om de beveiliging van deze gegevens te waarborgen, of u moet mogelijk aanvullende beveiligingsmaatregelen aanschaffen, zoals een speciale firewall.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map