TDO Mini danner alternativer: Innlevert innhold i WordPress

Formidling: Din støtte hjelper med å holde nettstedet i gang! Vi tjener et henvisningsgebyr for noen av tjenestene vi anbefaler på denne siden.


Brukergenerert innhold er en flott måte å bygge et nettsted eller en online virksomhet. I stedet for å måtte skrive alt innholdet selv, eller betale noen for å lage det, blir brukere både forbrukere og produsenter av innhold. I tillegg til fordelen ved å bare ha mer innhold gratis, er det sannsynlig at brukere som genererer innhold, markedsfører innholdet sitt – noe som betyr gratis omtale for nettstedet ditt.

TDO Mini-skjemaer og brukergenerert innhold

TDO Mini Forms var en populær WordPress-plugin som tillot brukere å enkelt sende inn innlegg fra fronten av et WordPress-nettsted. Det kunne brukes til andre typer skjemaer (kontaktskjemaer, registreringsskjemaer), men dette var dets primære formål. Dette er det som gjorde det forskjellig fra andre populære skjema-plugins som Contact Form 7. TDO Mini Forms lar deg til og med belaste brukere for innsending av innhold, gjennom en integrasjon med Paypal.

Hva skjedde med TDO Mini Forms?

I begynnelsen av 2012 ble det oppdaget en sikkerhetsfeil i TDO Mini Forms. Nettsteder som bruker plugin-programmet begynte å fungere. Plugin-forfatteren sa til å begynne med at han ville fikse plugin, men fiksen kom aldri. Etter flere WordPress-utgivelser, inkludert en større versjonsnummerendring i 2014, er ikke TDO Mini Forms bare usikre; det fungerer ikke i det hele tatt.

TDO Mini danner alternativer

Hvis du leter etter en måte å godta brukergenerert innhold fra WordPress-frontend, ikke bekymre deg. Det er mange muligheter for å erstatte TDO Mini Forms.

Plugins som ligner på TDO Mini Forms

Hver av disse programtilleggene har samme kjernefunksjonalitet som TDO Mini Forms – muligheten til å godta brukerinnsendt innhold på et WordPress-nettsted. Hver og en implementerer dette litt annerledes, og ingen er eksakte erstatninger for TDO Mini Forms. Men hvis du prøver ut noen av TDO-alternativene, vil du sannsynligvis finne noe som fungerer for deg.

 • Gravity Forms, et premium-skjemaverktøy for WordPress, kan brukes for å tillate brukere å sende inn innlegg fra front-end.
 • User Submitted Posts er en rett fram-plugin som lar deg legge til et skjema for innsending av innlegg på hvilken som helst side med en kortkode eller widget.
 • Front-End Posting er en førsteklasses utvidelse av Ninja Forms-plugin, slik at brukere kan opprette innlegg, sider eller andre tilpassede innleggstyper fra front-end.
 • WP User Front-End er en plugin som lar brukere opprette, oppdatere og slette innlegg, samt redigere profilen sin, fra WordPress front-end.
 • USP Pro er en meget tilpassbar, premium plugin som gir en rekke avanserte funksjoner i front-end form, inkludert muligheten for brukere å sende inn innhold.
 • Front-End Publishing lar brukere sende og redigere innlegg, og lar også administratorer definere redaksjonelle kriterier som innlegg må oppfylle, for eksempel lengde og lengdetetthet. Brukere med visse tillatelser kan legge ut umiddelbart, mens andre brukerinnleveringer kan settes opp i en godkjenningskø
 • Front-end Publishing Pro er et premium-plugin fra CodeCanyon som lar brukere opprette, redigere og slette innlegg fra front-end.
 • Frontier Post er en enkel, tilpassbar plugin som lar brukere sende inn innlegg fra front-end, og som også lar administratorer og redaktører administrere innlegg fra front-end.
 • AccessPress Anonymous Post Pro er en premium-plugin som lar ikke-innloggede brukere (gjester) sende inn innhold fra front-end. Det er også en gratis versjon.
 • WordPress Guest Posting Plugin er et premium-plugin som lar ikke-innloggede brukere sende inn og betale for innlegg. Perfekt for rubrikkannonser og andre betal-for-publiser nettsted.

Bygg din egen TDO-skjemautskifting

Hvis du vil lage ditt eget alternativ til TDO Mini Forms, vil disse opplæringsprogrammene vise deg hvordan du kan lage skjemaer som godtar innlegg fra brukeren.

 • WordPress Post fra front-end er en tutorial som går gjennom prosessen med å lage en plugin som lar brukere lage innlegg fra front-end.
 • Hvordan du legger ut fra front-end-with-plugin-enheten din, beskriver et skjema forfatteren har laget for å komme med innleveringer på et vinvurderingssted. Ideen kan lett tilpasses for å akseptere innleggsinnlegg på alle typer nettsteder.
 • “Posting via Front-end” er en tredelt opplæring fra Tutsplus, som beskriver hvordan du tillater innlegg, redigering og innsending fra frontend på WordPress-siden din:
  • Sette
  • Redigering og sletting
  • Avansert innlevering
 • Send inn WordPress-innlegg fra front-end Med WP-API beskriver en ny, og enklere måte å bygge et skjema for innlevering av front-end, ved hjelp av WordPress API i stedet for AJAX-grensesnittet som brukes av admin-sidene.
 • Slik legger du til Front-end Posting-funksjonalitet til WordPress ved å bygge et eget plugin som leder deg gjennom, trinn for trinn, hvordan du kan lage den primære funksjonaliteten til TDO Mini Forms, front-end-innlegg.
 • Hvordan tillate brukere å sende innlegg til ditt WordPress-nettsted forklarer flere forskjellige metoder for innsending av innhold fra front-end-brukere.
 • Bruke WordPress Media Loader i front-end forklarer hvordan du bruker WordPresss JavaScript-baserte media loader i front-end.
 • Last opp brukerinnleverte filer Fra front-enden forklarer hvordan brukerne kan sende inn filer, som deretter legges riktig til WordPress mediebibliotek.
 • Send inn WordPress-innlegg fra front-end viser deg hvordan du bygger et skjema som lar brukere gi innhold uten å logge inn på adminområdet.
 • Egendefinerte innleggstypeartikler: noen på Stack Exchange spurte hvordan du kan legge til tilpassede innleggstypeartikler fra front-end på Stack Exchange; noen andre svarte, med en eller annen kode som oppretter et skjema som lar brukerne sette inn nye innlegg av enhver type.
 • Create a Front-End Form er en tutorial som viser hvordan du bruker Advanced Advanced Fields og en liten malkode for å lage et skjema som besøkende kan bruke til å legge til eller redigere tilpasset innhold. Se også: Bruke acf_form for å opprette et nytt innlegg.

Konklusjon

TDO Mini Forms var en flott plugin som tilbød en sårt tiltrengt funksjon til WordPress nettsteder – muligheten til å la brukere legge til innlegg fra front-end. Dessverre er den ikke lenger tilgjengelig. Selv om du kan finne en kopi av den du vil laste ned (og du kan, hvis du ser det), sikkerhetsproblemer og versjonskompatibilitet gjør det utrygt å bruke.

Men det finnes alternativer. Enten du vil bruke en eksisterende plugin, eller bygge din egen frontform, er det mange alternativer til TDO Mini Forms.

webhotellkupong

Ser du etter mye på WordPress-hosting?
SiteGround – rangert som nr. 1 av våre lesere – gir rask, sikker WP-hosting og utmerket teknisk support. Vi har lagt til rette for at leserne våre kan spare opp til 67% på disse populære planene. Bruk denne eksklusive rabattlenken
for å få tak i avtalen.

Videre lesing og ressurser

Vi har flere guider, veiledninger og infografikk relatert til koding og utvikling:

 • Du får det du betaler for: WordPress-hosting er gratis, men det er grunner til at du kanskje vil betale for det.
 • Slik sikkerhetskopierer du WordPress-bloggen din: Lær hvordan du kan holde nettstedet ditt trygt i de gangene ting går galt.
 • Hvor stor er WordPress-økonomien ?: WordPress-økonomien er mye større og mer variert enn du sikkert skjønner.

Slik fremskynder du WordPress

Vil du gjøre WordPress-nettstedet ditt lynrask? Ta en titt på infografien vår, hvordan du kan fremskynde WordPress. Lær om databaser, innholdsleveringsnettverk og mer.

Slik fremskynder du WordPress
Slik fremskynder du WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me