Sammenlign Image Hosting i dag med vår guide til hvem som gjør det bra [Og hva du bør unngå]

Sammenlign Image Hosting

Hvert nettsted trenger å være vert for bilder – men noen nettsteder krever mer spesifikke spesifikasjoner enn andre. Og i det aspektet er det ikke alle hostingleverandører som er like. Hvis du vil være vertskap for et bildetungt nettsted, kan du lese videre for tipsene og valgene våre for toppleverandører.


Bilder kan hostes hvor som helst, men mange nettsteder ønsker å gjøre mer enn bare å ta bilder på sidene sine. Hvis det er du, trenger du omfattende båndbredde for apper for opplasting, lagringsplass og sosiale medier.

Nedenfor finner du mer informasjon om våre foretrukne verter, men her er en forhåndsvisning av de 5 beste vertene for bildevering:

 1. Siteground
  – Gratis sikkerhetskopier, ubegrenset båndbredde, mange galleri-apper
 2. Bluehost
 3. HostPapa
 4. HostGator
 5. GreenGeeks

Hvordan valgte vi de beste vertene for image hosting?

I over et tiår har vi skrevet ekspertanmeldelser av over 380 vertsleverandører. For å velge de beste bildevertsselskapene vurderte vi over 1500 vertsplaner og valgte dem som er robuste nok for oppgaven. Vi kortlistet deretter vertene som tilbyr sjenerøs båndbredde og lagring, samt eventuelle fordeler du ønsker for image hosting.

Til slutt spurte vi virkelige brukere. Ved å bruke vår enorme database med over 1 million ord med ekte kundevurderinger, har vi innsnevret de 10 vertene for bilder.

Image Hosting

Hvis du noen gang har lagt ut et bilde på nettet, har du sannsynligvis brukt en bildeopplastingstjeneste. Og hvis du er en kunstner, en fotograf eller en annen mediespiller, kan du til og med bruke disse nettstedene for å markedsføre arbeidet ditt.

Men når du begynner å vokse fra disse plattformene, er det å lage din egen online plass det neste logiske trinnet. På den måten har du et nettsted å ringe ditt eget, med kontroll over alle bildene dine, og uten lisensavgift.

Men hvis du velger feil webhotell, kan du bli strandet uten nok ressurser eller feil apper. Å lære å velge riktig er avgjørende for suksessen din.

Hva er image hosting?

Hva er Image Hosting?

Bildefiler må lastes opp til en server for å vises online. Bildevertstjenester lar deg gjøre akkurat det. Hosting kan tilbys gratis, som et avgiftsbasert abonnement eller som en betaling per lagringsbeløpstjeneste.

Populære webhotell for bilder inkluderer Flickr og Imgur. Det finnes også en rekke mer seriøse tjenester for profesjonelle, ofte med en måte å tjene penger på dem. Shutterstock er en slik tjeneste.

Laster opp bilder

Avhengig av leverandøren du har valgt, kan bilder lastes opp på en av flere måter. File Transfer Protocol (FTP) har en tendens til å være bare tilgjengelig med betalt bildevertsservice. Mer ofte brukt er nettbaserte opplastingsgrensesnitt.

Applikasjoner for smarttelefon og nettbrett for å laste opp bilder er også veldig populære. Tross alt begynte Instagram som en smarttelefon-app, utelukkende for å laste opp bilder for å være vertskap og dele med andre ved hjelp av den samme applikasjonen.

Alternativer for deling av nettet

Alternativer for deling av nettet

Det er to måter å dele bildene dine på internett, og begge har veldig forskjellige bruksområder.

Image Hosting Services

Online image hosting-tjenester, som Imgur, Photobucket og Flickr, er veldig enkle å jobbe med. Det er gjennom disse tjenestene folk flest deler bilder på nettet.

Opplasting kan være så enkelt som å dra og slippe et bilde fra datamaskinen. Mange lar deg laste opp et bilde og legge inn, direkte lenke eller dele på sosiale medier uten en gang å lage en konto. Gratis kontoer lar deg sortere og holde oversikt over gamle bilder ved å organisere dem i album.

For brukere av blogg, Twitter og Tumblr er dette ofte den beste og enkleste løsningen. Noen bloggere og fotografer bruker til og med profesjonelle delingssider for å starte en online karriere.

Personlig blogg

Selv om dette fungerer fint for noen, er det tidspunkter du trenger noe mer avansert. Online image hosting lar deg sjelden bruke opplastede bilder kommersielt uten lisens, og noen ganger kan de til og med vannmerke arbeidet ditt.

Hvis du prøver å lage et navn for deg selv, er det en god ide å lage din egen webside. Du har mer kontroll over bildene og utseendet ditt på nettet.

Mens du trenger å bygge et publikum på egenhånd, vil en personlig webside hjelpe deg å skille seg ut fra mengden – i stedet for å flyte i et hav av selfies og memes.

Poeng å huske

Poeng å huske

Utover å bare vise bildene dine, tilbyr bildeverter andre funksjoner.

Spesialiserte funksjoner

Avhengig av hvilken vert du velger, kan du bestille papirutskrifter og en rekke andre produkter med bildene dine.

Du kan være i stand til å stille lisenser for bildene dine, slik at andre kan bruke dem til personlig eller kommersiell bruk, med eller uten attribusjon, og med eller uten å manipulere bildet. Lisensjonsalternativer for Creative Commons er tilgjengelige for Flickr-brukere.

En annen funksjon som noen av bildevertene tilbyr, er HTML-kode (hypertext markup language) for å koble til bildet ditt eller legge det til på et nettsted. Andre muligheter for bildene dine er å lage fotogallerier og lysbildefremvisning.

Tekniske krav

Så langt tekniske krav går, er bildevertsforhold relativt enkelt. De fleste dedikerte programvarepakker for bildegalleri krever et PHP / MySQL-miljø.

De har en tendens til å stole på FTP og HTTP for opplasting, men noen har lagt til støtte for opplasting av Flash og Java, så kravene varierer avhengig av hva slags programvare du velger.

Det handler mer eller mindre om tilgjengelig lagring og måten du vil implementere det på nettstedet ditt. Populariteten til gratis innholdsstyringssystemer (CMS) og kjennskap til plattformer som WordPress har ført til at mange brukere også har ansatt dem i denne rollen.

Hva vertene tilbyr

Hva vertene tilbyr

For øyeblikket vil du finne image hosting innebygd i web hosting pakker fra mange hosting leverandører.

programvare

Du kan kjøpe pakker med programvare for bildevering, fotogallerier og fotoblogging installert, inkludert teknisk support.

Dette alternativet er perfekt for deg som trenger å få opp nettstedet ditt raskt, så vel som for alle som kan trenge litt trent assistanse underveis.

Oppbevaring

Når det gjelder lagring, er det alltid en god idé å lese det fine utskriften når du ser på planer på inngangsnivå med løfter om ubegrenset diskplass og båndbredde.

Koste

Et bredt spekter av forskjellige planer er tilgjengelig, som starter på noen få dollar i måneden for planer på startnivå med begrenset lagring og delt maskinvare.

Mer omfattende VPS og dedikerte planer tilbyr flere funksjoner, båndbredde og lagring.

webhotellkupong

Ser du etter en god del på image hosting?
SiteGround – rangert som nr. 1 av våre lesere – tilbyr ubegrenset båndbredde, gratis sikkerhetskopiering og mange galleri-apper. Akkurat nå kan du spare opptil 67% på planene deres. Bruk denne spesielle rabattlenken
for å få tak i avtalen.

Fortsetter med tiden

Selv om dette er gode nyheter for nybegynnere, kan mer krevende brukere ha forskjellige krav. Tradisjonell image hosting har utviklet seg, og brukssaken for mange tjenester har endret (eller forsvunnet helt).

Sosiale nettverk

De siste årene har sosiale nettverk, personlig skylagring og smarttelefoner endret landskapet drastisk. Det er viktig å huske på dette, sammen med andre faktorer. Endringene har imidlertid også åpnet for nye nisjer.

Sosiale nettverk og populære mobiltjenester som Instagram har en rekke begrensninger, noe som gjør dem uegnet for mange bruksområder (spesielt for profesjonelle). Skytjenester som sømløst synkroniseres med mobile enheter er en gave fra mange brukere, men de kan også lide av mangler.

Skalerbarhet og fleksibilitet

Mange enkeltpersoner og små bedrifter trenger fremdeles sin egen image-hosting av flere årsaker, og dette vil ikke endre seg selv om gratis tjenester forbedres, eller hvis gadgetprodusenter overbeviser enda flere om at deres 20-megapiksler smarttelefoner kan gå tå til tå med skikkelige kameraer.

Imidlertid er sosial integrasjon og problemfri tilgang via mobile plattformer (inkludert opplasting av mobil) veldig relevant selv for nisjetjenester. Det er avgjørende å sørge for at hostingplanen din kan følge med i tilfelle du bestemmer deg for å utvide eller distribuere nye standarder og teknologier.

Selv om image hosting forblir relativt greit, er det alltid en god ide å gå for skalerbare og fleksible planer.

Hva du skal se etter

Hva du skal se etter

Kanskje er du en fotograf eller en kunstner som prøver å lage en portefølje; en dedikert skaper som trenger din egen plass; eller kanskje du ønsker å starte din egen bildetjenestetjeneste.

Uansett hva tilfellet måtte være, må du følge med på noen få viktige funksjoner:

 1. Støtte for galleri-apper
 2. Mye lagringsplass
 3. Massevis av vrikk rom

Applikasjonsstøtte

Det viktigste du leter etter er selvfølgelig støtte til galleri-applikasjoner. I det minste er noen grunnleggende filopplastingsfunksjoner nødvendige, men en app vil gjøre livet ditt enklere.

Inkluderingen av Softaculous, et vanlig ett-klikk-installasjonsprogram, er en god indikator på at flere apper støttes av tjenesten. Du kan også se på manuelt å installere tredjepartsapplikasjoner.

Når det gjelder ønskede funksjoner i en galleri-app, kan det være lurt å ha støtte for alle vanlige bildefiltyper (png, jpg / jpeg, bmp, gif, og så videre), legge inn koder du enkelt kan lime inn på andre nettsteder, og til og med en innebygd- i bildeditor.

Muligheten til å lage og sortere album er. selvfølgelig et must.

Lagringsplass og båndbredde

Enhver server som lagrer store mengder medier vil trenge store mengder lagring. Spesielt bilder har en tendens til å ha gigantiske filstørrelser. Å vise dem i all sin prakt kommer til å ta mye plass raskt.

Grei båndbredde er også nødvendig hvis målet ditt er å bli et stort navnemerke. Hvert besøk på nettstedet ditt koster data, og brukerne kan bruke timer på å klikke seg gjennom hundrevis av bilder – og spiser båndbredde raskt! Dette er viktig å huske på når du planlegger for fremtiden.

Skalerbare planer

Det eneste viktigere enn den store mengden lagring og båndbredde er fleksibiliteten i planen din.

Hvis du ikke får ubegrensede ressurser, og tror du vil vokse raskt, kan en plan som skaleres opp slik du trenger det være livreddende.

backup

Det er viktig å holde en sikkerhetskopi av bildene dine på datamaskinen din, men det skader aldri å ha det på nettet.

Gjenoppretting av alt kan ta flere uker hvis katastrofen skulle slå til – tenk deg å sile gjennom tusenvis av bilder for å prøve å finne de du faktisk lastet opp. Ikke morsomt!

En sikkerhetskopitjeneste kan spare deg for mye tid og ressurser.

Topp 3 bildeverter

Topp 3 bildeverter

Selv om enhver vert teoretisk kan være vert for et bildeorientert nettsted, er det noen verter som er av spesiell interesse.

Siteground

For en ganske anstendig vert, gjør SiteGround mer enn jobben.

Den har flere fordeler for bildetunge nettsteder: gratis sikkerhetskopiering, ubegrenset båndbredde og mange andre funksjoner. Gallerier vil finne et sted å ringe hjem hos denne verten, enten du bruker Gallery3, Coppermine eller andre Softaculous-apper.

Selv om det ikke er noe ubegrenset lagringsalternativ for delte planer, skinner SiteGround på alle andre måter. Det er en image vert perfekt balansert på alle måter.

iPage

iPage har derimot ubegrenset domener, båndbredde og lagring på en enkelt plan som inneholder alt det essensielle.

Apper for galleri, forum og blogging tillater opprettelse av allsidige nettsteder som skiller seg ut fra konkurransen, mens en filbehandler og markedsføringskreditter kan hjelpe enormt. Den gratis nettstedbyggeren er litt begrenset, men potensialet er stort.

For en enkel løsning med mye appstøtte og all den plassen du trenger for å vokse, er iPage det du leter etter.

Flytende nett

Til slutt, for etablerte nettsteder som trenger å imøtekomme høy besøkende trafikk, gjør Liquid Web et fantastisk valg.

Deres førsteklasses sky-, dedikerte og VPS-servere gir utmerket ytelse. Disse produktene er fullt skalerbare, slik at du aldri går tom for lagring eller båndbredde.

Husk at du vil trenge mye teknisk kunnskap for å jobbe med avanserte servere som dette – men hvis du har ekspertisen, har Liquid Web den rå kraften.

Fordeler og ulemper med Premium Image Hosting

Fordeler og ulemper med Premium Image Hosting

Pros:

 • Perfekt for fotografer, grafiske designere, bakgrunn / bakgrunnsskapere, modeller og artister
 • Mer kontroll over bildene dine og lisenser / bruksrettigheter
 • Økt eksponering på nettet
 • Bruk siden din som en portefølje for potensielle arbeidsgivere
 • Motta annonseinntekter fra besøkende
 • Ingen begrensning på hvilken type bilder du kan laste opp
 • Ingen gebyrer for å være vert for bildene dine kommersielt

Ulemper:

 • Dyrere enn online alternativer
 • Mer tidkrevende enn gratis online image hosting; å laste opp kan være et problem uten et enkelt dra-og-slipp-grensesnitt
 • Å sette opp et nettsted krever teknisk kompetanse
 • Ingen etablert brukerbase; lite seertall for de som starter

Hvor skal jeg begynne?

Hvor du skal begynne?

Hvis du har bestemt deg for å ta steget og lage din egen webside, vet du nå hva du skal se etter i en vert. Men du lurer kanskje på hvilken som er best å holde fremtidens galleri i gang.

Kraftige servere, mange ressurser og oppdaterte apper bidrar alle til et sunt webhotellmiljø. Hvis du ikke vet hvordan du kommer i gang, inkluderer de tre vertskapene ovenfor disse egenskapene og er et godt sted å starte.

Og hvis du har andre tanker, husk at det ikke er skam å bruke nettsteder som Flickr eller Instagram også. Å starte et nytt nettsted kan være skremmende (og dyrt), og det er greit å benytte seg av de enkle grensesnittene og gratis annonsering som populære apper gir i mellomtiden.

Se også

Her er noen få andre artikler som du kan synes er interessant:

 • Bygg din egen vakre fotoblogg i dag
 • Bilder stjålet? Her er hva du skal gjøre i dag
 • Slik fjerner du stjålne bilder på nettet

Andre funksjoner i Spesialitet

 • Offshore
 • Virksomhet
 • Billig
 • Flere domener hosting
 • DDoS-beskyttelse
 • Student
 • Forex
 • Domenenavn
 • Sikre
 • Media
 • Streaming lyd / video
 • Green Hosting
 • Ubegrenset nettsteder
 • SEO

webhotellkupong

Ubesluttsom på en bildevert?
Du kan ikke gå galt med SiteGround. De er rangert som nr. 1 av leserne våre. De gir ubegrenset båndbredde, gratis sikkerhetskopiering og mange galleri-apper. Du kan for øyeblikket lagre opptil 67% på planene deres. Bruk denne spesielle rabattlenken
for å få tak i avtalen.

Ofte stilte bilder

 • Hva er noen gode grunner til å bruke image hosting?

  Når du er vert for dine egne bilder på serveren til nettstedet ditt, kan du redusere tiden det tar en nettleser å laste inn de individuelle websidene dramatisk, noe som er bedre for søkemotoroptimaliseringsarbeidet. Bloggere og nettutgivere vil finne større effektivitet i bruken av båndbredde ved å være vert for sine egne bilder, i motsetning til stadig å lenke til bilder som er vert på andre nettsteder. Hvis du er en profesjonell fotograf, er bildevering utmerket for å sentralisere plasseringen av bilder. Når du sentraliserer bildene dine, kan du kontrollere hvem som kan se dem og tjene penger på bildene dine uten frykt for å få innholdet ditt gjenbrukt uten din tillatelse.

 • Er det noen grunner til ikke å bruke image hosting?

  Den eneste grunnen til å unngå å bruke image hosting ville være hvis du har en måte å tjene på å være vert for bildene dine på en annen kilde. Det er et par eksempler på når dette kan være aktuelt – hvis du bruker en tredjepartskilde som iStock eller Getty Images for å selge bildene dine og vil markedsføre dem på bloggen din, hvis du vil dele memes eller annet innebygbart innhold fra et sosialt nettverk på nettstedet ditt, hvis du har bilder du vil lage en lysbildefremvisning, men ikke har noen interesse i å integrere en ny plugin på nettstedet ditt.

 • Hva er alternativene til image hosting?

  Hvis du ikke vil være vert for bilder på ditt eget nettsted, er det mest brukte alternativet et nettsted for bildedeling som Flickr. I dette oppsettet vert Flickr vertskap for bildene dine på serverne sine, og så legger du enten inn bildene på nettstedet ditt med koden eller lenker direkte til bildet ditt ved å bruke riktig HTML-kode. Et annet alternativ som ofte brukes er en skylagringsleverandør som Dropbox. Prosessen med å være vert for bildene på en skylagringsløsning er veldig lik, men det er muligens ikke en innebygd løsning – sørg for at du vet riktig HTML-koding.

 • Må jeg vite hvordan jeg programmerer for å bruke image hosting?

  Avhengig av hva du har valgt som innholdsstyringssystem for nettstedet ditt, trenger du kanskje ikke å ha mye programmering for å kunne være vert for bilder. Imidlertid er billedvert mye enklere hvis du vet grunnleggende HTML-koding for publisering av bilder, justering av bilder og justering av størrelsene på bilder når du begynner å være vert for dem på nettstedet ditt.

 • Hva er kravene for image hosting?

  Bildevering krever serverlagring og riktig kartlegging på serveren din for plassering og gjengivelse av bildefilene. Dette er en ganske standard operasjon for de fleste servere. Imidlertid, hvis du er bekymret for bildevertsfunksjonene til vertsplattformen din, kan du kontakte leverandøren din for å finne den rette løsningen.

 • Kan jeg være vert for bilder på en delt vertsplan?

  Absolutt. I en delt hostingplan kan du ha noen begrensninger for hvor mye lagringsplass du har på serveren din for bilder … men det er fullt mulig å være vert for et bilde. Du bør imidlertid ikke ha noen problemer med å være vert for bilder på en delt vertsplan. Hvis du får problemer med å laste opp bilder til en server på en delt hostingplan, er det sannsynligvis begrensninger i hvor mye lagringsplass du har, eller en maks filstørrelse du kan laste opp. Rådfør deg med hostingleverandøren din for å lære disse parameterne hvis du finner problemer med å være vert for bilder.

 • Hva betyr selvverten? Jeg trenger ikke å drive en server selv?

  Nettsteder med egen vert krever ikke at DU personlig eier en server og administrerer den for å være vert for nettstedet ditt. I stedet betyr selvhosting ganske enkelt at hosting ikke blir gitt direkte av utviklingsteamet som opprettet innholdsstyringssystemet ditt. Hvis du er vert for bilder på nettstedet ditt, blir bildene hostet på en “self-hosted” plattform. Imidlertid deler bildene dine sannsynligvis serverområdet med resten av nettstedets innhold.

 • Trenger jeg administrert hosting for å kunne bruke vertsbilder?

  Svaret på dette spørsmålet avhenger av svaret ditt på spørsmålet “hvor mye ansvar er du villig til å akseptere for vedlikehold av nettstedet ditt?” Imidlertid krever de fleste nettsteder som tilbyr administrert hosting også et gebyr for å gi ledelsen. Jo mer komplekst nettstedet ditt blir med plugins og tilleggsfunksjoner, desto større blir behovet ditt for profesjonelt administrert webhotellvert. Dette er tilfelle med ethvert selvhostet innholdsstyringssystem – ikke bare et nettsted som inkluderer image hosting.

 • Hvordan sammenligner Flickr med bilder med selvtillit vertskap?

  Flickr er en gratis plattform med 1 TB lagring inkludert i en gratis pakke. I tillegg til å være vert for bildene dine, har Flickr lagt til flere alternativer de siste årene for å gjøre bilderedigering mulig online. Imidlertid, hvis du bruker Flickr over bilder med egen vert, blir innholdet ditt vert på et tredjeparts nettsted. På grunn av dette kan det oppstå noen problemer med sidehastigheten og presentasjonen av innholdet ditt. Mange ganger må du også legge til en plugin for gjengivelse av innebygninger på nettstedet ditt, noe som kan ha kompatibilitetsproblemer med det eksisterende oppsettet ditt for innholdsstyring.

 • Hvordan sammenligner Dropbox med Flickr eller bilder med selvtillit vertskap?

  Dropbox tilbyr mye mindre ledig plass til lagring av bilder enn Flickr (2 GB versus 1 TB), og det er ingen fotoredigeringsfunksjoner med plattformen deres. Så hvis du velger mellom disse to plattformene for bildevering og ikke allerede har en programvare som Photoshop eller GIMP på datamaskinen din for fotoredigering, velger du Flickr. Hvis du allerede har muligheten for fotoredigering og vil spare på lagringsplassen på hostingplattformen din, bør Dropbox være et fint alternativ. Imidlertid, hvis du velger mellom Dropbox eller selvhosting av bildene dine på din egen server, kan det være bedre å være vertskap for din egen server. Innholdsstyringssystemer som WordPress leveres med muligheter for hosting av bilder, så det er mye enklere å finne og legge ut bildene dine enn å lagre dem i Dropbox. Hvis du bestemmer deg for å bruke Dropbox, må du huske at du må vite hvordan du koder HTML-merking for bilder for å være vert fra Dropbox, siden det ikke er noen innebygningsfunksjoner der.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map