MS Access – Bli en proff på kort tid med vår komplette liste over ressurser

Formidling: Din støtte hjelper med å holde nettstedet i gang! Vi tjener et henvisningsgebyr for noen av tjenestene vi anbefaler på denne siden.


Når millioner av brukere surfer på nettet og samhandler med elektroniske applikasjoner, utfører servere over hele verden millioner av spørsmål og lagrer mange poster. De fleste av nettstedene du samhandler med, bruker kode som er skrevet i programmeringsspråk som PHP og ASP for å lagre data i populære databasestyringssystemer (DBMS) som MySQL og MS SQL Server. Selv om disse er ganske populære, er det mange andre DBMS-er som også kan brukes.

DBMS som brukes varierer fra applikasjon til applikasjon, avhengig av antall brukere eller plattformen du utvikler applikasjoner for. Hvis du for eksempel utvikler applikasjoner for Android-mobiltelefonen, vil du sannsynligvis bruke SQLite. Annet enn de populære nevnte DBMS-er, kan MS Access være et godt valg, spesielt hvis du forventer å ha mindre enn 100 elementer. Ta en titt på denne artikkelen for å få verdifulle ressurser for MS Access.

Hvorfor MS Access

MS Access gir et allsidig miljø for raskt å utvikle applikasjoner, lagre data og spørreoppføringer, akkurat som mange av de populære DBMS-pakkene. Hvis du forventer et lite antall samtidige brukere og få dataposter (mindre enn 100), vil MS Access være et godt valg. MS Access er utmerket for små bedrifter og enkeltpersoner som raskt trenger å skrive en applikasjon for å behandle og presentere dataene. Noen eksempler på applikasjoner som bruker MS Access inkluderer lagerstyringssystemer, defekte sporingsapplikasjoner eller kvalitetssikringstesting av databaser.

MS Access Resources

Det er massevis av informasjon om MS Access ute på nettet og i bøker for å hjelpe deg med å få en database i gang. Sjekk ut noen av favorittressursene våre nedenfor.

Guider

 • Holowczaks veiledning om MS Access: denne opplæringen, beregnet for de som starter med Access, går gjennom databaseoppsett, oppretter tabeller og skjemaer, og kjører rapporter og spørsmål.
 • Kjøre en Access Query: denne opplæringen viser deg hvordan du kjører en grunnleggende spørring i Access.
 • SQL Queries in Access: denne opplæringen viser hvordan du kjører en SQL-spørring for forskjellige versjoner av Access.
 • SQL-opplæring fra W3Schools: denne opplæringen går inn i SQL-syntaks og gir et grensesnitt for å kjøre eksempler og prøve ut din egen kode.
 • VB.NET Access-eksempler: noen gode eksempler på å bruke VB.NET til å behandle data som er lagret i Access.
 • Konverter tilgang til SQL Server: trinnvis opplæring om konvertering av en Access-database til SQL Server.
 • Veiledning for tilgang til applikasjonsutvikling: denne opplæringen går gjennom utviklingen av programvareprogrammer som bruker Microsoft Access hele veien fra databaseplanlegging til utvikling av spørringer og GUI-grensesnitt.
 • PHP og MS Access: trodde du aldri at du kunne blande åpen kildekode og Microsoft-teknologier? Tenk igjen! Denne veiledningen viser deg hvordan du bruker PHP til å koble til og spørre om en Access-database.
 • Forstå tilgangsdatabasestruktur: bruk denne opplæringen for å forstå hvordan du finner objektene, feltene og forholdene i din egen Access-database..
 • Veiledning for tilgangsskjema: lær hvordan du lager et skjema i Access ved å bruke denne opplæringen.
 • Korrupte tilgangsfiler: det vil være tidspunkter når filer på systemet ditt blir ødelagt inkludert Access-databasefiler. Sjekk ut denne opplæringen for å finne ut hvordan du reparerer dem.

Videoopplæringer

 • Opprette en Access-database: grunnleggende videoopplæring om å lage databaser og bygge spørsmål, skjemaer og rapporter i Access.
 • Access Queries: videoopplæring om byggeforespørsler i Access.
 • Få tilgang til påloggingsskjemaer: lær hvordan du oppretter et påloggingsskjema for å passordbeskytte databasen din.
 • VB.NET og Access: Lær hvordan du bruker VB.NET til å koble til og spørre om en MS Access-database.
 • Pivot Tabeller: Lær om hvordan du lager pivottabeller i Access.
 • Veiledning for avansert tilgang: lær avanserte tips om hvordan du administrerer Access-databaser ved å bruke SQL-skripter og makroer mot et gebyr gjennom Udemy.

Referanseguider

 • Felles tilgangsfunksjoner: liste over ofte brukte tilgangsfunksjoner og lenker til detaljerte forklaringer på disse funksjonene inkludert parametere og returverdier.
 • MSDN Access VBA Reference: guide som inneholder oversikter over Access-database og programmeringskonsepter og eksempler.

Nettfellesskap

 • Microsofts Access Forum: få MS Access spørsmålene dine besvart fra andre brukere på Microsofts online forum.
 • Dream.In.Code Access Forum: dette forumet inneholder et fellesskap på hundretusener av utviklere som hjelper hverandre med å svare på tekniske spørsmål for MS Access-problemer.
 • MS Access-nyhetsgruppe: dette fellesskapet i Google Groups lar deg legge ut spørsmålene dine og se svar på spørsmål andre utviklere har om MS Access-problemer.

bøker

 • Tilgang 2013 Bibelen (2013) av Alexander og Kusleika: denne boken dekker omfattende Microsoft Access-emner som rapporteringsautomasjon, grunnleggende database, SharePoint-integrasjon og dataanalyse sammen med nedlastbare eksempler.
 • Tilgang 2013 for Dummies (2013) av Fuller og Cook: denne Dummies-serien med bøker diskuterer et bredt spekter av MS Access-emner inkludert databaseplanlegging, import av data, ytelsesforbedringer og oppretting av brukergrensesnitt.
 • Microsoft Access 2013-programmering av eksempel med VBA, XML og ASP (2014) av Julitta Korol: selv om du ikke har kodet før, ta en titt på denne boken for å lære hvordan du lager applikasjoner som skal samhandle med MS Access ved å bruke ActiveX, ASP og Visual Basic.
 • Microsoft Access 2010 trinn for trinn (2010) av Lambert og Cox: som tittelen tilsier, gir denne boken trinn for å fullføre forskjellige handlinger i Access 2010 og er rettet mot nybegynneren.
 • Tilgang til dataanalyse kokebok (2007) av Bluttman og Freeze: denne boken inneholder kodeeksempler og eksempler på spørsmål som kan brukes på virkelige dataanalyseproblemer som involverer MS Access gjennom en serie “oppskrifter.”

Sammendrag

MS Access, som andre DBMS-er, gir et grensesnitt for å lagre og spørre om data som er lagret i databaser. Den har en stor tilstedeværelse på Windows gjennom Microsoft Office-pakken og er en rask måte for brukere å lage databaser og utvikle enkle applikasjoner. Selv om du er nybegynner, kan du raskt lage grensesnitt i Access selv. På den annen side kan du også bruke programmeringsspråk som Visual Basic og til og med PHP for å lage enda mer tilpassede grensesnitt. Ta en titt på ressursene ovenfor for å få føttene våte med MS Access.

Videre lesing og ressurser

Vi har flere guider, veiledninger og infografikk relatert til koding og databaseutvikling:

 • SQL Resources: vår generelle SQL-ressurs som er kritisk for alle relasjonsdatabaseutviklere.
 • Introduksjon til ADO.NET: Lær alt om dette systemet for å bruke hvilken som helst database i det hele tatt. NET-rammeverket.
 • PHP Introduksjon og ressurser: komme i gang med å lære det mest populære kodespråket på serversiden.

Ultimate Guide to Web Hosting

Hvis du kommer dypt inn i databasedrevne applikasjoner, trenger du å være vert for dem et sted. Sjekk ut vår ultimate guide til webhotell. Det vil forklare alt du trenger å vite for å ta et informert valg.

Ultimate Guide to Web Hosting
Ultimate Guide to Web Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me