MantisBT – Vi sammenligner det beste vertskapet for deg å slå feilene

MantisBT Hosting

MantisBT (Bug Tracker) er et gratis open source bug tracking-program som er avhengig av PHP Hypertext Preprocessor (PHP) skriptspråk og MySQL (den mest populære åpen kildekodeversjonen av Structured Query Language (SQL) database management software) for å gi en samarbeid og tilpassbare rammer for sporing og adressering av problemer i nettbaserte applikasjoner.


Bug Tracking-programvare

Dessverre har programvare feil. Enda mer dessverre har ikke alle utviklingsteam tilstrekkelig tatt for seg hvordan de skal holde rede på hvilke feil som er rapportert og hvem som er ansvarlig for å fikse dem.

Noen team bruker knapt prosjektstyringsprogramvare i det hele tatt, og er avhengige av e-post og post-it-lapper, noe som er svært ineffektivt og frustrerende for alle involverte.

Andre team bruker prosjekt- eller oppgavehåndteringssystemer som ikke er spesielt innrettet for programvareutvikling og bug tracking.

Dette er bedre enn ingenting, men det er spesifikke behov som ikke blir adressert på denne måten, for eksempel å knytte innføring og oppløsning av feil til spesifikke versjoner eller utgivelser.

Det beste er å bruke programvare for sporing av feil som er designet av utviklere for å brukes av utviklere til dette spesifikke formålet.

Mantis Bug Tracker

Mantis BT er et program for sporing av feil som er innebygd i PHP. Det er Open Source, og det ble laget av et utviklingsteam som trengte programvare for sporing av feil for å bruke i egen utvikling av andre programvare.

Utviklerne bruker faktisk programvaren selv.

Fordi Mantis har sitt opphav i faktisk bruk i den virkelige verden og behovene til et utviklingsteam som håndterer hvordan du sporer programvarebugs, har det en rekke viktige og verdifulle funksjoner.

Flere rapporteringsmekanismer

Et system for sporing av feil kan bare spore feil det vet om, så det er viktig at det er mange enkle måter å få feilrapporter til i databasen. Mantis inkluderer:

Mantis BT webgrensesnitt Dette er den “normale” måten å legge til feilrapporter ved å logge på online.

Mantis Touch mobilapp Brukere kan logge på fra telefonene sine eller andre enheter og rapportere feil når du er på farten.

e-post En plugin-modul gjør det mulig å generere feil automatisk fra e-post som sendes til en spesifikk adresse.

Web API Dette gjør det mulig for programmerere å bygge tilpassede bug entry funksjoner til applikasjoner og andre prosesser.

Eksempler inkluderer rapportering om problemer som genereres i en nattlig prosess eller rapportering av feil fra et skjema på et kundevendt nettsted.

Overvåking og varsler

Mantis Bug Tracker hjelper deg med å holde alle informert om nye feil, oppdateringer og oppløsninger gjennom tilpassbare e-postvarsler og andre varslingsmekanismer..

passelig

Mantis BT er veldig konfigurerbar, slik at du kan tilpasse den til arbeidsflyten, i stedet for å måtte tilpasse arbeidsflyten til den. Eksempler på tilgjengelige tilpasninger inkluderer:

Statusbestilling Konfigurer egendefinerte statuser, gi nytt navn til statuser og definer rekkefølgen som statusene oppstår i.

Statusovergang og terskler Endre prosjektstatus automatisk når et bestemt sett med triggere oppstår, eller spesifiser et minimumssett kriterier for å tillate statusendringer.

Meldinger Rediger varsling og varslingstekster, og spesifiser når de blir utløst og til hvem de blir sendt.

Tilpassede data, felt og etiketter Spesifiser tilpassede datafelt på et prosjekt, legg til standardoppføringer for alle felt og endre feltnavnetiketter.

I tillegg kan du kreve at visse felt blir fylt ut, eller spesifisere gyldige dataområder før du lar brukeren fortsette gjennom et skjema.

Felt kan også kobles sammen, slik at data i ett felt påvirker data i et annet (for eksempel et tallfelt som er en sum av andre felt).

funksjoner Utviklere kan kode tilpassede funksjoner som skal utløses av et hvilket som helst antall Mantis-funksjoner, noe som gjør det mulig å lage sofistikerte plugins og integrasjoner.

Alle tilpasninger kan implementeres fra prosjekt til prosjekt, eller aktiveres globalt.

Programvareutvikling Livssyklus

MantisBT støtter sporing av feil i forbindelse med den komplette programvaren utvikling livssyklus (SDLC), med funksjoner som inkluderer:

Versjonering og endringslogg Feilrapporter kan knyttes til spesifikke versjoner av et prosjekt, og oppløsningen kan knyttes til en bestemt utgave eller versjonsnummer.

Automatiske veksler kan genereres for å vise hva hver utgave faktisk fikset.

Veikart og planlegging Feiloppløsning kan planlegges og planlegges for spesifikke fremtidige utgivelser, og veikart blir automatisk generert og publisert, og viser hva hver fremtidige utgivelse forventes å omfatte.

Tidsporing Mantis kan brukes til å rapportere både estimater for arbeidstid og faktisk utløpt arbeidstid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map