Kjør hvilken som helst app hvor som helst med Docker Hosting. Vi finner det beste for deg i 2020

Sammenlign Docker Hosting

Nettutviklere bruker Docker til å lage individuelle containere for applikasjonene sine, som deretter kjører i deres egne isolerte omgivelser. Ikke alle verter har utfordringen med Docker-hosting, men du må velge nøye.


Docker krever vanligvis VPS og dedikerte servere. Den kan kjøres på delt hosting, men mister de fleste av fordelene. Det er også nyttig å velge en vert som inkluderer Docker med sine planer. Utover dette vil du ønske en server som er kraftig nok til å bruke Docker til sitt fulle potensiale for prosjektet ditt.

Vi diskuterer de beste Docker-vertene i detalj nedenfor, men hvis du bare vil vite det beste, her er de:

 1. A2 Hosting
  – Topp servere med trinnvis Docker-installasjonshjelp
 2. LiquidWeb
 3. InterServer
 4. DigitalOcean
 5. FastComet

Hvordan valgte vi de beste Docker-vertene?

Vi har gått gjennom hundrevis av topp webhotellfirmaer og funnet de som tilbyr kraftig VPS og dedikert hosting med Docker enten installert eller enkelt installert.

Vi begrenset valget ytterligere ved å integrere våre tusenvis av ekspert- og kundevurderinger for å finne topp 10 Docker-vertene.

Sammenligning av Docker Hosting

Docker Hosting

Hva du lærer

Enkelt sagt vil jeg lære deg om oppturer, nedturer og generell god kunnskap om Docker Hosting. Bortsett fra muligheten til å velge best vertene med Docker i bakhodet, vil du også lære om denne populære applikasjonsutviklings- og distribusjonsverktøy.

Forståelse av applikasjonsdistribusjon i containere er en nyttig funksjon å være tydelig på. Docker kjører på Linux, som jeg vil dekke ytterligere i dybden når vi kommer nærmere inn.

En introduksjon til Docker

Docker er en verktøy som brukes til å lage containere, som lar utviklere pakke og sende alle brikkene som trengs til la et program kjøres jevnt. En container betyr at de ikke trenger å bekymre seg for at innstillingene på datamaskinen som brukes til å distribuere applikasjonen skaper konflikter.

Uten tvil det største container open source-prosjektet, leder Docker ladningen mot en mer effektiv online verden. Støtter alt fra versjonskontrollsystemer til Minecraft-servere, og containerisering har lenge rystet apputviklingsverdenen.

Ikke virtuelle maskiner gjør det samme?

Dagene med å håndtere voluminøse, ressurshogging virtuelle maskiner bare for å kjøre en håndfull små applikasjoner er over. Nå fungerer disse appene i et lite, inneholdt miljø. Dette er fri for programvarekonflikter perfekt løsning for apputviklere med behov for stabile testområder – men bruken av Docker er uendelig.

Hva er beholder?

Containerization er noe som en midt mellom bakken i naturlige datamiljøer og stivt segmenterte virtuelle maskiner.

Beholder i Layman-vilkår

Docker-containere

Docker-nettstedet er fylt med detaljer om containerfunksjonene.

Her er en perfekt analogi til frakt. På den ene siden er et gigantisk lasteskip der hvert lite stykke last pakkes ned i taket og alt kan smelle inn i alt annet, og det hele må lastes og lastes for hånd.

På den annen side er et mangfold av individuelle båter, en båt for hvert last. Den beste løsningen er et sted mellom disse to: utskiftbare, selvforsynte lagrings- og forsendelsesenheter som kan være lastes enkelt på mange forskjellige typer transport, fra gigantisk lasteskip til jernbane.

Hvordan programvarebeholdere fungerer

En programvarebeholder har en kopi av den primære applikasjonen, i tillegg til alle avhengigheter – biblioteker, språk, rammer og alt annet. De containerization system gir APIer til operativsystemet slik at grensesnittet mellom beholderen og operativsystemet på en maskin er det samme som grensesnittet mellom dem på en annen maskin.

Dette betyr at en app som kjører i en container på en lokal utviklingsmaskin kan være distribueres enkelt på en annen server bare ved å kopiere

Bør du velge en beholder eller en virtuell maskin?

Docker-funksjoner

Docker-funksjoner

Spørsmålet om containere kontra virtuelle maskiner er et sammensatt. Hvis du jobber med eller utvikler applikasjoner, er du kanskje ikke sikker på hva du skal velge. Denne guiden vil berøre alle temaene, så les videre Finn ut om Docker passer for ditt siste prosjekt.

Docker er en relativt ny containeriseringsteknologi. Det gjør det mulig for utviklere av webapplikasjoner og systemadministratorer å distribuere apper til webservere inne i isolerte virtuelle containere som gir alle nødvendige avhengigheter og et abstraksjonslag for operativsystemet.

TrekkContainerVirtuell maskin
Lar devs isolere applikasjonerjaja
Kostnaderlavhøyere
Evne til å begrense ressurstilgang?jaikke vanligvis
Brukervennlighetnybegynner-vennligkomplekse
Krever det samme operativsystemet for alle filerjaNei

Hvordan få Docker

Hvordan få Docker

En Docker-beholder kan installeres på mange forskjellige måter. Du kan få det satt opp på Linux, Windows 10, Azure og andre systemer. Vagrant “Docker Provisioner” eller sudo apt-get kan også installere det hvis du bruker disse programmene. Sist, men ikke minst, lar Docker Machine deg kjøre Docker både på skyplattformer og på eldre versjoner av Mac og Windows.

Docker hjemmeside

Hvilke funksjoner tilbyr Docker?

Noe av det viktigste er å finne god Docker-hosting som støtter plattformen. Du vil ha den enten forhåndsinstallert eller muligheten til å gå inn og laste ned programmer selv. Det nytter ikke å finne en stor vert, bare for å innse at det ikke er noen måte å få Docker Engine installert på.

Hvordan får du et Docker-bilde?

Etter at du har vært og installert Docker Engine, vil du bruke Docker Hub eller et lignende lagringssted for å finne et Docker-bilde. En forekomst av et bilde er en container ett bilde kan lage flere containere – en nødvendig ressurs når du bruker denne plattformen.

Du kan finne alt fra en Ubuntu-container, bilder fra leverandører som Red Hat, eller allsidig Nginx-bilde for alle webserverens behov. Hvis du er dyktig med programmering, kan du jobbe med disse filene og kommandoer skal ikke være noe problem.

Å ta tak i miljøproblemet

Ingen app er en øy. Hver programvare er avhengig av avhengigheter utenfor seg selv – rammer, biblioteker, plugins, webservere, databaser, brukes alle når du bygger moderne programvare. Disse på sin side er avhengige av andre biblioteker og avhenger av bestemte miljøinnstillinger og konfigurasjoner.

Unngå komplikasjoner

Hver applikasjon eller avhengighet kan stole på en bestemt versjon, eller skape konflikter hvis de brukes sammen med annen programvare. Kort sagt – det komplekse økosystemet med programvare på en typisk datamaskin som kjører mange forskjellige applikasjoner kan skape uforutsette problemer.

For eksempel – du kan finne ut at en app har noen feil når du kjører på en bestemt versjon av en webserver, men er bra på en annen. Du kan spore kilden til disse feilene (som du kanskje ikke kan finne eller fikse), eller du kan ganske enkelt velge å bruke versjonen som fungerer.

Flere apper på samme server

Docker VM Guide

Docker har detaljert dokumentasjon om hvordan du konfigurerer flere tjenester i en container.

Men hva hvis du kjører to apper på den samme serveren som har samme problem, men med forskjellige versjoner av webserverprogramvaren? Eller noe annet avhengighet, for den saks skyld.

Når du sier at når du kjører flere apper på samme server, hvis noen av appene skal flytte til en annen server, har du litt arbeid å gjøre. Dette vil være i form for omdirigering eller omvendt proxy.

Programvarekonflikt

Typiske løsninger for programvarekonflikter

Hvert datasystem har en unikt miljø. Den spesielle kombinasjonen av maskinvare, firmware, operativsystem (inkludert spesifikk distribusjon og versjon), installerte språk, spesielt spesifikk versjon av hver installert utvidelse, DLL, bibliotek, plugin, konfigurasjonsalternativer. Disse, sammen med tilsynelatende ikke-relaterte applikasjoner, bidrar alle til dette unike miljøet.

Løsninger på ytelsesproblemer

Når en applikasjon når et tilstrekkelig nivå av kompleksitet, kan disse miljømessige idiosynkrasene begynne å påvirke ytelsen.

Her er 5 av de mer konvensjonelle løsningene å håndtere dette problemet:

 1. Skriv bedre programvare
 2. Opprett og vedlikehold dupliserte miljøer
 3. Segreger apper
 4. Bruk virtuelle maskiner
 5. Omfattende forskning

Men hvordan fungerer disse løsningene i praksis? La oss se litt dypere.

Skriv bedre programvare

Dette virker som en edel retning å gå inn på – å prøve å skrive perfekt programvarekode som på en eller annen måte ikke kommer i konflikt med eller kolliderer med annen programvare. Programvare som stoler ikke på avhengigheter utenfor, og er bakoverkompatibel med eldre versjoner av ting. Problemet er at dette faktisk er umulig i det virkelige liv.

Opprettholdt dupliserte miljøer

Vanligvis vil det være et produksjonsmiljø og deretter en test- og / eller utviklingsserver som er klonet fra produksjonen.

Nye versjoner blir prøvd ut i et ikke-offentlig miljø før de blir tatt i bruk til produksjon. Forutsatt at miljøene virkelig er identiske, gir dette i det minste utviklerne sjansen til å se om det er noen problemer.

Segreger apper til forskjellige (virtuelle) maskiner

Hvis et selskap kjører flere webapplikasjoner, vil de ofte ha hver og en i sin egen maskin (ekte eller virtuell) for å kunne minimere eller eliminere problemet med motstridende behov – for eksempel to apper som trenger forskjellige versjoner av det samme biblioteket.

Virtuelle maskiner for utvikling

Docker virtuelle maskiner

Docker-maskin og VM-guide.

De fleste utviklere jobber lokalt på sine bærbare datamaskiner eller stasjonære datamaskiner. Siden det miljøet er fylt med applikasjoner og flere versjoner av ting (på grunn av hele beholderen – flytte den som en fraktcontainer fra båt til dock) – uten å måtte bekymre deg for miljøkonfigurasjonsdetaljer eller installere avhengigheter.

Ulike versjoner av de samme bibliotekene

Flere forskjellige apper på samme maskin bruker kanskje forskjellige versjoner av de samme bibliotekene, eller kan ha andre motstridende avhengigheter. Det er greit fordi de er skilt fra hverandre.

Dette kan ende opp med å bruke mer lagringsplass (på grunn av behovet for å ha flere kopier av noen ting på samme maskin). Likevel er dette en ubetydelig kostnad i forhold til fordelene.

Ting å vurdere om Docker

Docker Hosting – Ting å vite

Docker er en av de ledende containerteknologiene. Det er Open Source og kan kjøres i ethvert Linux-miljø med en moderne kjerne. Med andre ord, alt du trenger er en vert som lar deg i områdene som er nødvendige for å få programmet i gang. Det vil si, et flertall av VPS og dedikerte servere (hvis du ikke er sikker, spør!).

La oss oppsummere noen få før vi ser på noen alternativer fordelene ved å bruke Docker med hostingplanen din:

 • Enkelhet og konfigurasjon med letthet
 • Redusert distribusjonstid
 • Sikkerhet og isolasjon
 • Multi-sky plattformer
 • Sparer kostnader

I mellomtiden skal jeg snakke deg gjennom noen få alternativer som vil være fornuftig å grave videre.

Delt hosting for Docker

Hvis du har å gjøre med delt hosting, kan ting bli litt mer komplisert. Noen delte servere leveres med Docker forhåndsinstallert eller som en del av ett-klikk installere. Men dette ser ut til å være sjelden, så du kan være bedre med å oppgradere til VPS hvis du ønsker å bruke containere.

Linux-verter for Docker

Annet enn det, bør fokuset ditt rett og slett være å finne en stor Linux-vert som passer behovene til prosjektet ditt. Utviklervennlighet (åpenbart) og a rimelige ressurser til en lav pris er de generelle egenskapene til en perfekt Docker-vert.

Docker tar over den virtuelle maskinverdenen

Docker har gjort det bra for seg selv, egentlig laget en virtuell mini-maskin. Før containere, har du kanskje trengt å vente på at en virtuell maskin skal starte opp. Å kjøre virtuelle maskiner krever mye ressurser, noe som øker hostingavgiftene.

Og ikke glem å prøve å utvikle et program mens du håndterer de forskjellige feilene, selv den minste forskjellen i programvare kan forårsake. Virtuelle maskiner myket opp dette problemet, men deres vekt på servere forårsaker enda flere problemer.

Er containere fremtiden?

Men det er alt det siste. Virtuelle maskiner er selvfølgelig fortsatt uvurderlige verktøy, men trenger ikke lenger å brukes i situasjoner der de ikke hører hjemme. Docker er mye mer passende verktøy å bruke.

Selv om det har sine egne problemer, har det ivrige samfunnet gjort sitt beste for å minimere dem og gir enda mer funksjonalitet til et program som allerede er så allsidig. Plugins kan kjøre spekteret fra image / container management til volum plugins til nettverk og tilkoblinger.

Alternativer til Docker

Selv om Docker ikke virker riktig, er det andre alternativer der ute. Vagrant, en programvare som fungerer med mange virtuelle maskiner, kan kjøre et Windows-miljø på Mac eller Linux. Selv om ingen har samme popularitet, er Docker-alternativer overalt.

Enten du velger en container, en virtuell maskin, eller kanskje til og med begge deler, du trenger en kraftig Linux-server å være vert for den – en som har mange tilgjengelige alternativer og enda flere utviklerverktøy å jobbe med.

Docker fordeler og ulemper

Beholdere VS Virtuelle maskiner: Hvem vinner?

Mens Docker kjører feilfritt for mange apper, konkurrerer virtualiseringsprogramvare som VirtualBox VM med det i mange aspekter. Selv om de fyller mange av de samme nisjene, gjør containere noen ting en virtuell maskin ikke kan, og omvendt. For å være kort, hvis du trenger å kjøre mange applikasjoner og operativsystemer, å holde seg til den tidskrevne VM er best.

Pros

 • Gjør det mulig å utvikle og teste apper i et kontrollert miljø
 • Raskere og mer lett enn VM-er på en kilometer
 • Ofte lettere å sette opp enn et helt virtuelt miljø
 • En server kan være vert for flere dockerbilder enn virtuelle maskiner, reduserer arbeidsmengden og kostnadene for ekstra servere
 • Fellesskapsstøtte; dedikerte kodere har laget programmer som adresserer problemer fra vanskeligheter med å sette opp nettverk til den begrensede OS-støtten.

Ulemper

 • Selv om det generelt er enklere å jobbe med enn VM-er, kan det likevel være vanskelig å bruke
 • Ikke bra til å kjøre flere applikasjoner (bruk en virtuell maskin)
 • Begrenset støtte for ikke-Linux-applikasjoner
 • Vanskeligheter med å bruke containere med forskjellige operativsystemer på en server
 • VM-er til stede færre sikkerhetsproblemer som de er mer isolerte

Beste verter for Docker

Topp 3 verter for Docker

Hvilken vert er det riktige valget hvis du vil bruke, Docker? Som alltid avhenger det av dine unike behov. Verktøyet over lar deg filtrere verter etter spesifikke behov. Men hvis du er overveldet av alle valgene, har vi valgt tre verter vi synes er det beste alternativet når du bruker Docker.

DigitalOcean

DigitalOcean Hosting

DigitalOcean er en populær vert, men stemmer det for Docker? La oss grave dypere.

Den store vinneren er ganske tydelig: DigitalOcean gir sømløst nettsky-hosting som skåner utviklere ubehag. Benytt deg av et enkelt API, opprette en ny server på sekunder, og skalere opp ressursene når du trenger dem.

Ikke bare gir DigitalOcean omfattende tutorials om hvordan du konfigurerer og administrerer en container, men Docker selv gir sin egen guide. Det er klart disse to fungerer sømløst sammen, og prisene og elegansen ved DigitalOceans tjenester gjør det til en topp kandidat.

LiquidWeb

LiquidWeb Hosting

LiquidWeb kan være den rette verten for ditt Docker-drevne prosjekt.

Selv om det er mye dyrere, er LiquidWeb også verdt å se på. Denne verten kjører først og fremst i skyen, men den har mange alternativer som strekker seg fra cloud VPS til en fysisk dedikert server.

Omfattende Docker-dokumentasjon er også tilgjengelig her. Med sin hjelpsomme støtte og kraftige servere, gjør LiquidWeb et godt valg for de som trenger maksimal kraft.

Atlantic.Net

Atlantic.net Hosting

Atlantic.net er et godt alternativ for hosting Docker.

Sist er Atlantic.net, en profesjonell vert laget spesielt for større bedrifter. Men hvis du ikke er en del av et stort selskap, ikke fortvil – denne vertens skalerbare offentlige skytjeneste er rimelig nok.

Du kan velge mellom visse serveroptimaliseringer (lagring, minne og datamaskin), som er super fin. Atlantic.net har pålitelig, overflødig infrastruktur sammen med kunnskapsrik støtte og et kraftig API. For en pålitelig, profesjonell vert som har den nyeste teknologien, er Atlantic.Net veien å gå.

De beste JavaScript-verktøyene på nettet finner du på HTML-CSS-JS.com: script-forskjøner, kompressor, jukseark eller bare les bloggen.

Andre funksjoner i Technologies

 • CGI-tilgang
 • podcast
 • SAAS
 • ownCloud
 • PaaS
 • Openstack
 • Ajax
 • cURL
 • ImageMagick
 • FFmpeg
 • LAMPE
 • memcached

Hvem er best for Docker Hosting?

Vi tror A2 Hosting er det beste valget for Docker.

  A2 Hosting-logo

  262 anmeldelser

  Besøk A2 Hosting nå

  eller les vår grundige gjennomgang

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map