Det beste uttrykketEnginevert: Hvem er det beste for nettstedet ditt? [Oppdatert: 2020]

Hva er ExpressionEngine?

ExpressionEngine er et premium content management system (CMS) utviklet og distribuert av EllisLab fra Bend, OR. ExpressionEngine er skrevet i PHP og bruker en MySQL-database. Dette betyr at nesten alle hostingleverandører kan støtte distribusjonen.


ExpressionEngine er designet rundt ideen om at et CMS ikke skal gjøre forutsetninger om typen nettsted du vil bygge. Dette gjør ExpressionEngine ideelt for nettsteder som ikke er like enkelt som gjengis i mainstream content management systems.

Hva er unikt med ExpressionEngine?

ExpressionEngine er utrolig funksjonsrikt. Fra publiseringsverktøy og typografifleksibilitet, til spamavskrekkende midler og sikkerhetsfunksjoner, ExpressionEngine er fullpakket med funksjoner som lar deg lage et sikkert og polert nettsted som gjør akkurat det du vil ha det, og å gjøre alt uten å måtte få hendene for skitne å grave gjennom masse kode.

ExpressionEngine inneholder alle verktøyene og funksjonene du kan forvente av et innholdsstyringssystem, og deretter noen. Noen av de mest bemerkelsesverdige ExpressionEngine-funksjonene inkluderer:

 • En kraftig malings- og modelleringsmotor. ExpressionEngine forhåndsdefinerer ikke hvilken type innhold du vil ha på nettstedet ditt (for eksempel WordPress-innlegg, sider og kommentarer). Du definerer hvilken type innhold nettstedet ditt skal ha, og oppretter deretter malene du vil vise det.
 • En fleksibel og kraftig e-postadministrasjonsplattform. Send nyhetsbrev via e-post rett fra ExpressionEngine-administratorpanelet uten behov for en dedikert postserver.
 • Fullstendig kontroll over kommenteringssystemer inkludert medlemskap, moderering, utløp og paginering (lange lister med kommentarer delt mellom flere sider).
 • Sofistikert typografiske verktøy inkludert automatisk konvertering av kopiert og limt MS Word-innhold til HTML-syntaks.
 • Robust nettstedstatistikk slik at du kan svare på måten brukerne navigerer til og gjennom nettstedet ditt.
 • En innebygd databasesjef inkludert et verktøy for sikkerhetskopiering av database.
 • Omfattende sikkerhetsfunksjoner som captcha, sikker skjemabehandling, IP / e-postforbud og ordsensurering.
 • Registrering og administrasjonsfunksjoner på nettstedets medlemskap for fullstendig kontroll og moderering av medlemsaktiviteten.
 • 22 tillegg og over 100 tilgjengelige plugins (inkludert noen eCommerce-plugins) for å utvide funksjonaliteten til ditt ExpressionEngine-nettsted.

Hva koster ExpressionEngine?

ExpressionEngine tilbys i en gratis “Core” -versjon. Denne versjonen av ExpressionEngine kan ikke brukes til kommersielle nettsteder og må inneholde en “powered by ExpressionEngine” -kreditt. ExpressionEngine Core inneholder også betydelig begrensede funksjoner, noe som gjør det til et ok alternativ for personlige nettsteder, men ikke et levedyktig alternativ for mye annet.

Hvis du vil at alt ExpressionEngine har å tilby kostnadene for hele versjonen, er $ 299. Det er noen premium tillegg som vi også kan vurdere. Et diskusjonsforum som er lagt til, er tilgjengelig for en rimelig avgift på $ 99, og du kan gjøre ExpressionEngine til en flersidebehandler for ytterligere 199 dollar. Alle priser som er nevnt her er gjeldende fra juni 2015.

Støtte for alle ExpressionEngine-installasjoner gis gjennom et gratis brukerfellesskap. I tillegg er 3 måneders premium-støtte fra utvikleren, EllisLab, inkludert i kjøpet av ExpressionEngine. Hvis du vil ha premium-støtte fortløpende fra EllisLab, kan du kjøpe støtte for mellom $ 49 og $ 1,999 per måned, avhengig av støttebehov.

Hva er noen alternativer til ExpressionEngine?

ExpressionEngine er et premium content management system som gir mye mening for visse typer kommersielle nettsteder. Imidlertid er det ikke for alle. Hvis du ikke har økonomiske ressurser til å betale for ExpressionEngine, er det mange gratis innholdsstyringssystemer du kan vurdere.

Hvis du leter etter noe mer mainstream, bør du sjekke ut de tre innholdsstyringssystemene som eier de aller fleste CMS-markedsandeler:

 • WordPress: WP driver mer av internett enn noen annen plattform. Det anses som enkelt å få tak i raskt, og det tilbyr flere plugins og temaer enn du noen gang kunne uttømme.
 • Drupal: Drupal er en sikrere løsning enn WordPress. Imidlertid er det bedre egnet for mer avanserte brukere. Drupal anses å være et overlegen valg for å drive store, komplekse nettsteder.
 • Joomla: Joomla er spesielt bra som å lage nettsteder med en sterk sosial komponent som fora og sosiale nettverk.

Serverkrav

ExpressionEngine drives av noen av de vanligste språkene og teknologiene på nettet. For å være vert for en ExpressionEngine-distribusjon, trenger du tilgang til en webserver som kjører PHP 5.3.10 eller nyere og MySQL 5.0.3 eller nyere.

De fleste moderne Linux- og Windows-servere vil støtte begge disse teknologiene. Hvis du imidlertid ikke er sikker på at hostingleverandøren din oppfyller oppgaven, tilbyr ExpressionEngine en nyttig serverkompatibilitetsveiviser for å ta gjetningene ut av å sjekke serverkompatibiliteten.

Siden ExpressionEngine bruker et nettbasert admingrensesnitt, trenger du å få tilgang til administratordelen av nettstedet ved hjelp av en støttet nettleser. Nyere versjoner av alle større nettlesere støttes av admin-siden til ExpressionEngine, så så lenge nettleseren din er oppdatert og ganske mainstream, bør du være i god form.

Installere ExpressionEngine

Installasjon av ExpressionEngine er omtrent så enkelt som installasjon av et CMS kan være. Det er en enkel firetrinnsprosess som er beskrevet i detalj i ExpressionEngine-dokumentasjonen. Installasjonsprosessen inkluderer:

 • Opprette en database for nettstedet.
 • Last opp ExpressionEngine-filene til kontoen din ved hjelp av en FTP-klient.
 • Angi filtillatelser som angitt i installasjonsdokumentasjonen.
 • Kjør installasjonsveiviseren ved å peke nettleseren din på admin.php-filen du tidligere lastet opp til serveren.

webhotellkupong

Ser du etter den rette ExpressionEngine-verten?
A2 Hosting scoret nr. 1 i de siste hastighets- og ytelsestestene våre. Akkurat nå kan leserne våre spare opptil 50% på planene. Bruk denne spesielle rabattlenken
for å få tak i avtalen.

Andre funksjoner i CMS

 • MemHT
 • Plone
 • MS DotNetNuke
 • Drupal
 • Joomla
 • Tiki Wiki
 • Umbraco
 • concrete5
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me