Den beste videresending av e-post: Hvem er best for nettstedet ditt? [Oppdatert: 2020]

Sammenlign Hosting Videresending av e-post

Videresending av e-post er populært og praktisk. Nesten alle webhotell som tilbyr e-post, støtter videresending. Men planene varierer i henhold til videresendingsfunksjonene som leveres og hvor enkle de er å bruke.


Bestem dine behov først. Vil du for eksempel videresende den inngående e-postmeldingen til flere mottakeradresser til en enkelt e-postadresse? Vil du videresende inngående post av ett domene til en e-postadresse tilknyttet et annet domene?

Her er de beste anbefalte vertene for videresending av e-post:

 1. Siteground
  – Totalt sett vår vertsanbefaling nr. 1
 2. Bluehost
 3. A2 Hosting
 4. InMotion Hosting
 5. HostPapa

Hvordan valgte vi de beste vertene for videresending av e-post?

Vi kortlistet vertsplanene som følger med enkelt konfigurering av videresending av e-post og flere typer alternativer for videresending. Vi prioriterte verter med solid e-postservering generelt, som inkluderer spamkontroller.

Deretter så vi etter selskaper med høye kundeservicevurderinger, og vendte oss til tusenvis av virkelige brukere for å få ekte tilbakemelding.

Hva er videresending av e-post?

Videresending av e-post er handlingen om å sende e-post mottatt av en adresse til en annen adresse på nytt. I webhotell refererer det til automatisering av denne videresendingen i henhold til regler satt opp av vertsadministratoren.

Hvis du har et domenenavn for virksomheten din (som du bør), vil du sette opp e-postadresser ved å bruke det domenenavnet.

Du kan bruke disse e-postadressene ved å sjekke e-post fra vertsplanens e-postserver hvis du vil – enten gjennom vertens webmail-klient eller ved å konfigurere din egen lokale klient som Outlook. EN

annet alternativ kan være å outsource e-postoperasjonen til en annen abonnementsbasert e-postserver, for eksempel Google Apps.

Til slutt, noen ganger er den enkleste løsningen bare å bruke videresending av e-post. Videresending av e-post kan brukes av flere forskjellige grunner.

Årsaker til å bruke serverbasert videresending av e-post

Samle flere adresser på en konto

Hvis du kjører mange forskjellige prosjekter på forskjellige domenenavn, er det kanskje ikke fornuftig å faktisk bruke en annen e-postadresse for hvert domenenavn. Men det kan fortsatt være ønskelig å ha en offentlig vendt e-postadresse for hver av dem.

Du kan bare sende alle e-postene til noen av dine pseudonymer videre til din primære e-postadresse. Dette kan være en adresse på dine egne domener, eller det kan være en personlig e-postkonto på en respektert personlig e-posttjeneste.

(Merk: Det ser ut til at @ gmail.com for øyeblikket er den eneste akseptable adressetypen for denne typen bruk. Og det er bare fornuftig hvis den forskjellige virksomheten alle har sammenheng med deg og dine egne ferdigheter og personlighet. Dette fungerer bra for forfattere, konsulenter og frilansere. Det fungerer mindre bra for mer “bedrifts-” eller institusjonelle bestrebelser.)

Hvis du bruker Gmail (og noen få andre kommersielle webmail-tjenester), kan du sette opp din egen e-postkonto for å sende e-post som en annen adresse.

Med denne funksjonen kan du videresende all e-postadressen din til Gmail-kontoen din, og svare derfra, mens du fremdeles beholder e-postadressen til ditt merkede domene.

Hvis du skal gå så langt selv, kan du like gjerne bare konfigurere tjenesten til å fungere som en fullskala postklient.

Rollebaserte eller funksjonsbaserte e-postadresser

Hvis du vil bruke e-postadresser som [e-postbeskyttet] eller [e-postbeskyttet], er du vanligvis bedre med å sette disse opp som en videresendingsadresse fra begynnelsen.

Du kan få enmannsorganisasjonen til å virke litt større hvis du har alle disse “avdelingsmessige” e-postadressene, men administrer alt ved å sende disse e-postene direkte til din primære konto..

Den andre fordelen med å få dem satt opp som speditører er at du enkelt kan legge til folk til dem. Når organisasjonen vokser eller endres, kan du ganske enkelt legge til adresser i videresendingslisten, eller fjerne dem som du trenger.

HVIS du vil ha disse rollebaserte e-postene, er det mye bedre å la dem konfigurere på denne måten i stedet for å få dem satt opp som individuelle kontoer som må sjekkes på egen hånd.

Personer som gjør disse jobbene kan gjøre flere jobber, og du vil ikke at de må kontrollere flere e-postadresser hver for seg.

Du vil også kunne raskt starte eller stoppe videresending av e-post til en bestemt adresse, i tilfelle det noen gang er noen problemer.

Erstatningsmottaker

Noen du pleide å være en del av organisasjonen din, men ikke er lenger, ville hatt en e-postadresse da hun var ansatt hos deg. Andre mennesker kan ha fått den e-postadressen og kan fremdeles sende meldinger til den.

Det er en god idé, når en e-postadresse er utgått, å ha den gamle e-postadressen satt opp for å videresende alle meldinger til personen eller personer som vil overta brukerens plikter.

Problemet med bruk av videresending av e-post

Det er to problemer med å bruke videresending som din måte å håndtere e-post med merkevare-domener på.

Det første problemet er at det kanskje ikke kommer til deg. Hvis du bruker e-postserveren på en delt hostingkonto for å videresende bedrifts-e-posten din til din personlige e-postadresse, er det mulig at e-posten din blir flagget som spam og aldri når innboksen din. Du vet kanskje ikke engang at det har skjedd.

Avhengig av leverandøren av e-posttjenester, kan det hende du kan løse dette problemet ved å hvitliste IP-adressen til hostingkontoen eller e-postadressen din til merkevaren din.

De andre problemene kommer i vanlig praksis med å bruke en “send mail as” -funksjon for å svare på e-post.

Hvis du forfalsker e-postadressen du sender fra (i stedet for å koble deg tilbake til serveren for å sende e-post derfra), kan dette forstås av noen spamfiltre som dårlig oppførsel.

Avhengig av innholdet i meldingen og andre faktorer, kan dette føre til at utgående meldinger flagges.

webhotellkupong

Ser du etter mye på e-posthotell?
SiteGround rated— rangert som nr. 1 av våre lesere ⁠— gir kvalitetsmessig e-postvert og en rekke videresending av e-postfunksjoner. Akkurat nå kan du spare opptil 67% på disse planene. Bruk denne spesielle rabattlenken
for å få tak i avtalen.

Bruke videresending av e-post

De fleste webhotellfirmaer tilbyr administrering av videresending av post fra kontrollpanelet for hosting. Det er vanligvis veldig enkelt å sette opp.

Andre funksjoner i e-post

 • POP3
 • IMAP
 • SMTP
 • Webmail
 • E-postlister
 • phplist
 • Tilpassede MX-poster
 • Postmann
 • SquirrelMail
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map