Den beste telefonsupportverten: Hvem er det beste for nettstedet ditt? [Oppdatert: 2020]

Sammenlign telefonstøtte-webhotell

Det er tider hvor ekspertstøtte per telefon er å foretrekke. Hvis du for eksempel ønsker tilpassede anbefalinger om å øke nettstedets hastighet og ytelse, eller du trenger råd om å migrere til en ny versjon av PHP.


Når du velger en webhotell med telefonsupport, må du først vurdere kompetansenivået du trenger og ditt eget kunnskapsnivå. Sjekk om timene verten er tilgjengelig og hva deres gjennomsnittlige ventetid er.

Vi diskuterer den beste telefonsupportverten før. Men hvis du har det travelt, her er våre topp-5 verter for telefonstøtte:

 1. Siteground
  – Utmerket støtte, raske servere, avansert sikkerhet
 2. Bluehost
 3. A2 Hosting
 4. InMotion Hosting
 5. WP-motor

Hvordan valgte vi de beste webstøttene for telefonstøtte?

Vi vurderte hundrevis av webverter og sammenlignet funnene våre mot en stor database med tusenvis av brukeranmeldelser. Vi valgte de vertene som bruker infrastruktur i verdensklasse og gir høy hastighet og ytelse.

Vi så også etter høy oppetid og avansert sikkerhet. Deretter undersøkte vi disse basert på ekspertisen til teknisk personell, kvaliteten på deres kundesupportsystemer, responstider og kundetilfredshet.

Telefonstøttevert

Telefonstøttevert

Hva du lærer

Selv om det kan virke greit, kan telefonstøtte enten være en sømløs eller en ganske smertefull opplevelse. Dette er enormt avhengig av hostingleverandøren du har å gjøre med. På denne siden lærer du hvordan du kan unngå forferdelige opplevelser på telefonen, sparer både tid og penger.

Mot slutten av dette stykket vil du forhåpentligvis kunne skille det gode fra det dårlige og det stygge.

Typer telefonstøtte

Hvilke typer teknisk support tilbyr nettverter?

Når det gjelder teknisk support, kan billettsystemer være en treg og tungvint måte å løse problemer på.

Telefonstøtte lar deg få hjelp i sanntid.

Når du sammenligner webhotellleverandører og planer, finner du et bredt spekter av supportalternativer.

Hvis support er inkludert i hostingplanen din (den er ikke alltid), kan det hende du blir tilbudt det en eller flere av disse fem følgende mekanismene:

 1. Knowledge Base-tilgang
 2. Ticketing System
 3. Live chat
 4. E-poststøtte
 5. Telefonstøtte

Knowledge Base-tilgang

Siteground kunnskapsbase

Siteground-kunnskapsbasen.

En kunnskapsbase er i hovedsak online tekstdokumentasjon eller en brukerveiledning. Noen KB-systemer er wikified (kan redigeres av brukere) eller tillater kommentarer. Noen kunnskapsbaser forbedres med videoer, opplæringsprogrammer og vanlige spørsmål.

Ticketing System

Et billettsystem er en bug tracker for kundesupportproblemer. Kunder sender inn problemer som kalles “billetter”, som deretter blir behandlet av kundeserviceteamet.

Det er litt som sende klagene dine til en kontaktadresse, men mer organisert. Du kan også spore statusen til billetten din, noe som er veldig nyttig hvis du er utålmodig.

Live chat

Live chat lar deg chat (direktemelding) med supportpersonell. Det gir mange av fordelene med telefonsupport, uten å måtte vente på telefonen.

På den annen side er det ikke alltid like lett å skrive ut problemene dine. Noen ganger er en menneskelig stemme det eneste som får jobben gjort.

E-poststøtte

På samme måte som et billettsystem, må du sende en skriftlig spørring til vertsleverandøren. Ofte du kan være nødvendig å fylle ut et forhåndsstrukturert skjema, for å gjøre agentenes jobb enklere når du kontakter deg for å finne en løsning.

Telefonstøtte

Telefonstøtte er akkurat det – et nummer å ringe og en person å snakke med når du har problemer med nettstedene dine. Imidlertid kan telefonsupportagenter ofte være basert i utlandet, noe som gir deg knitrende forbindelse under samtaler.

Når billettering er for treg, og kunnskapsbasen ikke dekker din eksakte situasjon, og Live Chat-operatøren bare ikke får problemet, noen ganger bare må gjøre ting på den gammeldagse måten: ringer noen på telefon.

Hvordan sammenligner telefonsupport med andre typer webhotellstøtte?

Ja, telefonstøtte anses som gammeldags, men noen ganger har den virkelig fordelene.

Disse fordelene kommer når du sammenligner det side om side mot et par eksempler som live chat og billettstøtte.

La oss ta en titt:

Ticketing SupportLive chatTelefonstøtte
HastighetSakte, ofte dagerRaskt, når agenter er tilgjengeligeNesten øyeblikkelig, avhengig av verten
EkspertiseHvis problemet ikke er høyt merket, vil du sannsynligvis ha en alt-i-ett-agentPå samme måte som billettering, hvis problemet ikke er alvorlig, vil du ha en generell agent som hjelper degNoen ganger er outsourcede agenter ikke veldig kompetente, men i det minste kan du be om noen andre
PålitelighetLavFlinkFlink
Detalj nødvendigminimalminimalminimal

Vanlige problemer med telefonsupport

Vanlige problemer med telefonstøtte for webhotell

Hva du kan forvente av telefonstøtte vil selvfølgelig variere av leverandør av hosting.

High-end, premium hosting-leverandører kan ha godt trente, engelsktalende representanter som jobber på heltid for hostingfirmaet og vet hva som skjer, og hvordan fikse det.

Selv mange av de større rabattvertene har råd til internasjonale telefonsentre og godt betalte operatører.

Hva skjer når webverten er outsourcing av telefonsentre?

Men dette er ikke alltid tilfelle. Mange hostingleverandører sparer penger ved å outsourcere sin call center-virksomhet.

Noen ganger fungerer dette, men det ofte bakbranner.

Outsourcede kundesentre er ikke dedikert til ett selskap og kundegrunnlag, men snarere kontrakt til en rekke forskjellige selskaper.

Noen vanlige problemer kan også oppstå på grunn av:

 • Agentens dårlige språklige ferdigheter
 • Svak eller knitrende telefonlinje
 • En overdreven mengde støy i bakgrunnen
 • Mangel på teknisk kunnskap
 • Utrente agenter
 • Uaktsom ledelse
 • Ikke nok agenter

Personen du snakker med om webhotellplanen din, kan ha svaret på spørsmål om en bilgaranti, håndtering av en klage på en ødelagt mobiltelefon eller utsendelse av en tilhengerbil til ulykkesstedet.

Mangel på spesialistkunnskap

Dette kan bety at noen ganger telefonsentraloperatørene vet rett og slett ikke nok, eller ha nok autoritet til å løse problemet ditt. Dette gjelder spesielt når du har en slags problemer folk flest ringer telefonstøtte om.

De fleste uvanlige serverproblemer eller off-the-wall-servere som ikke dekkes i FAQ eller kunnskapsbase.

Vanskeligheten med å løse tekniske problemer med hosting via telefon

Telefonstøtte er i dette tilfellet helt greit hvis det oppsto en feil i fakturering eller hvis du har glemt passordet for kontoen.

Men hvordan kan de hjelpe deg hvis nettstedet ditt er mystisk utilgjengelig i fem minutter hver dag klokken 16? Hva vil de gjøre hvis en enkelt Apache-prosess spontant forbrenner på hyppig, men uregelmessig basis?

Det de vil gjøre er å sende inn en billett og ekte teknisk supportteam vil komme tilbake til deg. (Og du kunne ha gjort det selv.)

Mangel på tilgjengelighet

Et annet problem med telefonsupport er at det kanskje ikke er tilgjengelig når du trenger det. Noen hostingleverandører har 24 timer i døgnet, 7 dager i uken telefonstøttetimer. Andre har begrenset åpningstid, som kanskje ikke engang i din tidssone.

Det er også grenser for telefonsupport. Noen leverandører tar betalt for minutt eller tilbyr en begrenset tidsperiode for bruk av telefonstøtte.

Stor telefonstøtte eksisterer

Problemer med telefonstøtte er vanlige, men det er mye virkelig god telefonstøtte tilgjengelig.

Les kundeanmeldelsene levert av forskjellige vertsselskaper, så finner du ut at mange av dem har det utmerket og vennlig telefonsupport.

Noen ganger er dette noe som kommer gratis sammen med kontoen din. I andre tilfeller er det Service Level Agreement (SLA) -planer som du kan kjøpe, som gir telefonstøtte sammen med andre supportalternativer.

Forhandlerkunder

Hvis du er vertsforhandler, kan det hende du har teknisk support for din egen konto. Noen forhandlere gir deg muligheten til å tilby telefonstøtte til kundene dine (til en pris for deg, som du kanskje kan gi videre til kundene dine).

Dette eliminerer ikke bare ekstra kostnader for deg som forhandlervert, men det sparer tid. Hvis den videreselgende verten har telefonsupport av god kvalitet, vil du også dra nytte av dette.

Premium støttepakker

Telefonstøtte kan dessuten være en standard inkludering i den valgte grunnleggende hostingplanen. Hvordan får du en bedre service? Det er verdt å holde et øye med premium support tilleggsprogrammer. Selv om det er kostbart, har disse alternativene ofte garantert responstid fra eksperter i teamet.

Du kan få alt mellom 1 time til 6 timer garanterte responstid, kontrakts. Skulle en vert ikke oppfylle dette, har du overtaket.

Tilpasset råd

Tilpasset råd
Noen ganger har standard live chat en irriterende kø.

Trodde det ikke kan bli bedre enn garanterte responstider og kontraktsfestet plikt til å svare? Vel, det kan det. Noen verter tilbyr til og med tilpasset støtte med sine topp-tier hosting planer. Disse inkluderer fullt skreddersydd råd og støtte fra en ekspert, enten det er via telefon, e-post eller live chat.

Det er en ekstremt nyttig funksjon for mer sofistikerte virksomheter der ting kan gå galt med hyppige hastigheter.

Hvordan kan jeg finne en webverten med god telefonstøtte?

Hvis telefonsupport er en viktig funksjon for deg, må du sørge for at den er inkludert i vertskontoen din når du kjøper en pakke.

Vertene med den beste støtten viser vanligvis telefonnummeret sitt fremtredende i nettstedets topptekst.

Åpenhet spiller vanligvis en viktig rolle også her. Hvis et selskap er for hemmelighetsfull med sin kontaktinformasjon, er det vanligvis en ulempe. De fleste selskaper med telefonsupport er gjennomsiktige.

Åpningstider

Sjekk også driftstiden til vertsselskapet.

Hvis du driver en nettvirksomhet som en hobby- eller sideprosjekt, og trenger å ringe telefonsupport på kveldstid eller i helgene, må du forsikre deg om at vertsfirmaet ditt lar deg gjøre det.

Skulle forretningsinntektene sterkt avhenge av et jevnlig nettsted, foreslår vi deg på det sterkeste melde deg på for fleksibel timestøtte. På denne måten kan du forhindre stort gevinsttap, samt generell driftsstans.

Problemforebygging

Til slutt, husk at selv om det er fint å ha støtte der hvis du trenger det, vil det å kjøpe en hostingplan av høy kvalitet automatisk forhindre mange problemer som vil kreve støtte. Jeg anbefaler å finne potensielle pakker som har alt nettstedet ditt trenger, og deretter sammenligne støtte etter.

Når det gjelder å forhindre uventede og ubehagelige problemer som forårsaker stor forstyrrelse, er det noen ganger verdt å gå for den øverste planen.

Beste verter med telefonsupport

3 beste verter med telefonsupport

Så, hvilke vertsleverandører er best når det gjelder å ringe sifrene? Jeg har valgt tre som vanlig, med noen få oppturer og nedturer inkludert.

Bestem selv hvilken som passer deg best. Sjekk ut deres individuelle vurderingssider for mer info.

I bevegelse

InMotion Hosting
Telefonstøtte med InMotion Hosting.

Hvis det er en ting InMotion Hosting er kjent for, er det det kunnskapsrike personalet i kundesupportteamet deres. Det er flere måter å få støtte 24/7. Dette inkluderer ikke bare telefonstøtte, men også live chat support og e-poststøtte.

I tillegg har InMotion Hosting en utrolig dyptgående kunnskapsbase. Bortsett fra støtten tilbyr InMotion Hosting svært skalerbare servere og planer, alt med ledig SSD-diskplass innebygd for maksimal hastighet. Som en ekstra bonus kan du dra nytte av deres gratis domenetilbud ved å kjøpe en hostingpakke for en periode på 12 eller 24 måneder.

Siteground

Siteground Hosting
Telefonstøtte med Siteground.

Hvis du er ute etter administrert hosting, men også god telefonsupport som er tilgjengelig 24/7, bør Siteground være en sterk vurdering. Alle sky- og dedikerte serverplaner er fullstendig administrert, noe som betyr at de fleste problemer blir ivaretatt før du selv trenger å kontakte support.

SiteGround er en av få verter som tilbyr teknisk support på ikke bare engelsk, men også spansk. Hver hostingplan kommer med en 99,9% oppetidsgaranti. Endelig har de planer om spesifikke pakker laget for WordPress-hosting som har flere fordeler med hastighet og bekvemmelighet på nettstedet.

A2 Hosting

A2 Hosting
Telefonstøtte med A2 Hosting.

Til slutt, hvis du leter etter en mer konkurransedyktig vertsservice, er A2 Hosting fremdeles en solid vertsleverandør som tilbyr døgnåpen telefonsupport. De tilbyr et bredt utvalg av planer, inkludert delt hosting, VPS-hosting, semi-dedikert serververt og dedikerte servere. Bortsett fra pris, skiller A2 Hosting seg ut ved å fokusere rent på nettstedets hastighet og redusere lastetiden for nettstedet.

Maksimal ytelse

Hver server er konfigurert for å oppnå et maksimalt ytelsesnivå for populære nettstedrammer som WordPress, Joomla, Drupal og mer. Hver hostingpakke har også rikelig med gratis SSD-lagringsplass og støtter flere alternativer for nettstedbygger.

Fordeler og ulemper med telefonstøtte

Fordeler og ulemper

Som et sammendrag, la oss veie opp fordeler og ulemper ved bruk av telefonstøtte. Selv om det kan høres dumt ut å ha ulemper ved telefonstøtte, er det noen få du ikke nødvendigvis hadde tenkt på.

Pros:

 • Det kan bli lettere å forklare problemer.
 • Du kan få svar raskt, ofte med en gang.
 • Du snakker med en “ekte” person, ikke et skjermnavn.

Ulemper:

 • Ikke alltid øyeblikkelig – mens det er raskere enn de fleste billettsystemer, responstider for telefonsamtaler kan være tregere enn live chat.
 • Ikke alltid tilgjengelig – Noen verter tilbyr Døgnåpen telefonsupport, men de fleste gjør det ikke.
 • Kan være i annen tidssone – Noen verter tilbyr telefonstøtte i løpet av arbeidstiden, som kanskje ikke stemmer overens med deg.

Andre funksjoner i Support

 • Oppetidsgaranti

webhotellkupong

Ser du mye etter hosting av telefonsupport?
A2 Hosting scoret nr. 1 i de siste hastighetstestene våre, og de gir utmerket telefonstøtte. For øyeblikket kan du spare opptil 50% på planene deres. Bruk denne spesielle rabattlenken
for å få tak i avtalen.

Telefonstøtte Ofte stilte spørsmål

 • Hva er telefonsupport?

  Telefonstøtte betyr at webhotellfirmaet ditt har et supportteam som er tilgjengelig via en telefonsamtale, klar og i stand til å hjelpe deg på telefonen med problemer du opplever relatert til webhotellkontoen din.

 • Gjør de fleste webhotellfirmaer telefonstøtte?

  Telefonstøtte, selv om det er vanlig i andre bransjer, er ikke en garantert funksjon for alle vertsselskaper. Mange webhotellfirmaer vil spare penger ved å tilby alternative former for teknisk support for kundene sine i stedet for telefonsupport, forutsatt at kundene deres er mer teknisk tilbøyelige og villige til å utarbeide eventuelle problemer på egen hånd. Hvis tilgjengeligheten av telefonstøtte er viktig for deg, bør du sjekke om det valgte webhotellfirmaet tilbyr det før du kjøper en plan, siden det ikke er en universell praksis.

 • Koster telefonstøtte vanligvis ekstra?

  De aller fleste webhotellfirmaer som tilbyr telefonstøtte vil ikke belaste noe ekstra for det; det er bare en ekstra fordel med hostingplanene deres. Imidlertid tilbyr noen vertsselskaper bare telefonsupport med sine premium hostingplaner, eller vil belaste per minutt for telefonstøtte for alle kundene sine.

 • Hvorfor tilbyr ikke noen webhotellfirmaer telefonstøtte?

  Mange webverter valgte å spare penger ved å tilby alternative støttemetoder og avstå telefonstøtte for å tilby webhotell til lavere kostnader. Kostnadene ved å holde godt trente, dyktige støttepersoner tilgjengelig via telefon kan være uoverkommelige for mindre vertsselskaper. Tidssoner kan også være en faktor som forhindrer at vertsfirmaer tilbyr telefonstøtte avhengig av hvor kontorene deres er.

 • Hva er noen andre typer kundesupport som webhotellfirmaer vanligvis gir?

  De fleste webhotellfirmaer vil tilby en-til-en-kundesupport via et supportbillettsystem, e-post eller live chat. De tilbyr også selvbetjent hjelp ved å gi tilgang til hjelpeartikler eller kunnskapsbaser på sine nettsteder. Disse metodene kan være mindre ressurskrevende og derfor rimeligere for de fleste webverter, slik at de kan tilby lavere priser for webhotell.

 • Hvilke timer tilbyr webhotellfirmaer vertsstøtte?

  Noen webhotellfirmaer tilbyr kun telefonstøtte i løpet av ordinær kontortid, vanligvis fra 9 til 17 mandag til fredag, unntatt helligdager. De spesifikke tidene vil avhenge av webhotellens kontortid og tidssone der deres supportteam er lokalisert. Noen ganger vil større webhotellfirmaer tilby døgnåpen telefonsupport.

 • Hva er fordelene med telefonsupport fra webhotellfirmaer?

  Mange hostingkunder foretrekker telefonstøtte fordi de kan få nærmest øyeblikkelig hjelp med problemene sine, i stedet for å vente på en supportbillett eller en e-post som skal besvares. Noen foretrekker også å chatte på telefonen med en live person, i stedet for e-post eller billettstøtte.

 • Er det noen ulemper med telefonsupport?

  I noen tilfeller kan du få et raskere svar ved å sende inn en supportbillett i stedet for å ringe hvis vertselskapet er opptatt og har lange holdetider før samtalen blir besvart. I tillegg outsourcer mange selskaper sin kundesupport til andre land for å spare penger og gi besparelsene videre til sine kunder med lavere priser for hostingplaner. Ofte gir dette ikke noe problem siden støttepersonalet trolig vil være tilstrekkelig opplært uansett hvor de befinner seg. Noen ganger kan du imidlertid være koblet med en støttepersonell som er ikke-morsmål i engelsk med en aksent som er vanskelig å forstå, noe som gjør det vanskelig å løse tekniske problemer. Noen ganger tilbyr disse telefonsentrene telefonsupporttjenester til flere selskaper og har ikke den dyptgående ekspertisen som kreves for å løse kompliserte tekniske problemer. Et annet problem med telefonsupport er at du ikke har noen post på slutten av støtten du ba om, med mindre du registrerer samtalen din, som er ulovlig i noen jurisdiksjoner, med mindre du gir beskjed til alle parter på forhånd..

 • Hvordan sammenligner telefonstøtte med support billettsystemer?

  Support billettsystemer er en veldig vanlig måte å tilby kundestøtte i en rekke bransjer på grunn av alle funksjonene og fordelene de gir. Med en supportbillett mottar problemet ditt nummer for deg og ditt vertsfirma å holde oversikt over, og du har også en oversikt over hjelpen du ba om. Støttebilletter varierer mye i responstiden, avhengig av webhotellfirmaet og deres nåværende arbeidsvolum. Noen billetter kan bli besvart innen en time, mens andre kan ta dager å få svar.

 • Hvordan sammenligner telefonstøtte med live chat support?

  Telefonstøtte og live chat support har umiddelbarhet til felles: med begge former for støtte får du et øyeblikkelig svar og hjelp med hostingproblemene dine. Live-chatten kan være enklere for de som har problemer med å bruke telefonen, mens telefonsupport kan være å foretrekke hvis du ikke er en rask maskinskriver.

 • Hvordan sammenlignes telefonsupport med e-poststøtte?

  E-poststøtte er en annen vanlig måte å be om teknisk support fra ditt vertsfirma. Ofte blir alle e-postmeldinger du sender om forespørsel om støtte behandlet som en supportbillett. Men hvis du har en mindre eller mer uorganisert vert, kan e-poststøtte håndteres mer tilfeldig. Med e-poststøtte har du en oversikt over støtten du ba om, selv om den ikke er nummerert som en supportbillett. E-poststøtte vil også ta lengre tid å motta svar enn telefonsupport, med de eksakte svartidene avhengig av verten din og volumet på forespørsler de mottar den gangen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me