Den beste SAAS-verten: Hvem er det beste for nettstedet ditt? [Oppdatert: 2020]

Contents

Sammenlign SaaS Hosting

Software as a Service (SaaS) er en måte å tilby programvare eksternt via applikasjoner som er vertskap for nettet. De fleste hostingplaner har ikke kraften og skalerbarheten som trengs for dette.


SaaS er vanligvis vert på virtuelle private servere (VPS) eller skyplaner. Disse planene har muligheten til å raskt oppskalere serverens kraft. Uansett om det er administrert eller ustyrt, vil du også ha full kontroll over serveren din.

Vi diskuterer de beste vertene for SaaS senere, men her er en forhåndsvisning av topp 5-SaaS-vertene:

 1. Siteground
  – Kraftige VPS-servere med god støtte
 2. Flytende nett
 3. Cloudways
 4. DigitalOcean
 5. Suberb Hosting

Hvordan valgte vi de beste vertene for SaaS?

Vi søkte hundrevis av de beste webvertene for å finne de som ga gode skyer og VPS-planer. Så kombinerte vi dem med vår store database med tusenvis av kundevurderinger for å finne de 10 beste SaaS-vertsfirmaene.

SaaS Hosting

SaaS kjennetegnet bilde

Hva du lærer

Mot slutten av denne siden vil du forhåpentligvis ha en god forståelse og forståelse av SaaS Hosting. Ved siden av å forstå hvordan det fungerer, vil du også lese om fordeler, ulemper og potensielle fallgruver du bør unngå, mens du velger SaaS-planer.

På slutten av siden vil jeg også presentere deg tre håndplukkede leverandører som er ideelle for SaaS Hosting.

Hva er SaaS Hosting?

Software as a Service (SaaS) er en modell for programvareutvikling og bruk der kunder får tilgang til programvaren eksternt – vanligvis gjennom en nettleser – og betaler et tilbakevendende abonnementsgebyr.

Hovedtyngden av beregningstjeneste og datalagring gjøres på den eksterne serveren, og brukeren trenger det ikke laste inn og installere programvaren på sin egen lokale datamaskin (selv om det er unntak fra det).

Historikk om programvare som en tjeneste

Hovedramme Mainframe-datamaskin via Travis Wise / Flickr

Lenge før noen noen gang brukte uttrykket “Programvare som en tjeneste”, var praksisen med å dele eksterne datamaskinressurser vanlig.

The Mainframe Era

På 1960-tallet, før bruk av stasjonær datamaskin, ville små selskaper som trengte tilgang til datakraft leie tid på stordriftene til større selskaper og universiteter.

Innenfor selskaper som eide store stormaskiner, enkeltbrukere ville få tilgang til datamaskinen ved hjelp av en terminal eller “tynn klient” på skrivebordet eller arbeidsstasjonen.

Rise of the PC

Etter at stasjonære datamaskiner ble vanlig, ble denne modusen for programvareforbruk redusert. På 1980- og 90-tallet var den dominerende modellen for bruksbruk personlig datamaskin. Dette eskalerte selvfølgelig med en høyere hastighet i løpet av de kommende årene og overtok databehandlingsindustrien.

Internett gjeninnfører delt databehandling

Med fremveksten av internett på 90-tallet utviklet det seg en semi-hybrid modell for applikasjonsdistribusjon. Programvare som krevde flere brukere på flere steder, kunne bruke internett for å koble flere klientapplikasjoner til en server uten å måtte bygge betydelig infrastruktur.

Disse internettaktiverte applikasjonene fortsatte ofte å ha robuste stasjonære applikasjoner også – delvis av utviklerens vane, delvis til reduser belastningen på serveren, og delvis til redusere belastningen på nettverket (dette var før dagene med høyhastighetsinternet).

Vekst av SaaS

Vekst av SaaS-modellen

Etter hvert som teknologien og kulturen for nettutvikling har utviklet seg til de to første tiårene av det tjuende århundre, flere trender har bidratt til rask vekst i SaaS-modellen:

 1. Vekst av nettlesere som er kompatible med standarder
 2. AJAX-paradigmet og nettjenestene
 3. Fremveksten av sosiale medier
 4. Volatiliteten i økonomien
 5. Bedrifter ønsker verktøy for eksterne brukere

Standard-kompatible nettlesere

Fordi moderne nettlesere overholder standarder, kan utviklere bygge applikasjoner som fungerer på dem alle. De kan bygg web-apper som fungerer som desktop-apper uten å bekymre deg for kompatibilitet.

Det er langt fra “nettleserkrigene” på 90-tallet, der nettleserprodusenter bygde funksjoner som bare fungerte på nettleserne deres. Dagene med “Best sett med” er over.

AJAX og webtjenester

Da AJAX-apper først dukket opp på 00-tallet, blåste de nettbrukernes sinn ved å jobbe på måter som bare stasjonære applikasjoner hadde tidligere. Men teknologi blir rutine, og moderne brukere forventer funksjonsrike nettsteder.

Fremveksten av sosiale medier

Sosiale medier Mainframe-datamaskin via Travis Wise / Flickr

Fremveksten av sosiale medier ved siden av AJAX betinget også brukere av at apper skal koble seg til hverandre. De ønsker å integrere arbeidet sitt med Twitter-, Facebook- og LinkedIn-profilene.

Redusert kapitalinvestering

Fremveksten av webapper ble klemt inn mellom dot-com-bysten og finanskrisen 2007-08. Bedrifter vokte seg for store kapitalutgifter, inkludert programvare.

Nettbaserte apper var mye billigere enn tradisjonelle desktop-apper. Disse kostnadsbesparelser tiltrakk virksomheter og små bedrifter til nettapper.

Fjernbrukere

Drivkraften for kostnadsbesparelser i kjølvannet av finanskrisen fikk bedrifter til å dra nytte av forbedringer i tilkoblingen ved å tillate mer fjernarbeid. I stedet for å fly ut til møter, folk koblet via internett. Disse nye fjernarbeidere trengte en måte å få tilgang til selskapets ressurser på uansett hvor de var. Webapper viste seg å være nyttige.

Disse appene var så vellykkede at de tillot noen selskaper å bli drevet fullstendig av eksterne arbeidere. Disse vanene satt fast selv etter at økonomien hadde kommet seg.

SaaS holder voksende

Disse faktorene – og mange flere dessuten – har ført til enorm vekst i SaaS-sektoren, drivstoff for den nåværende oppstartsbommen og fundamentalt endre hvordan virksomheten tenker på programvareforbruk.

Hva er Cloud Computing?

SaaS forklart av Microsoft Azure SaaS forklart av Microsoft Azure

Cloud computing er levering av tjenester, inkludert programvare og lagring, over internettet. Bedrifter som tilbyr skyberegning blir referert til som nettskyleverandører.

De belaster kundene basert på ressursene de bruker. For eksempel er webhotellfirmaer skyleverandører. Cloud computing er involvert i nesten alt som gjøres online.

Alt som har med datalagring, webhotell, videostreaming, dataanalyse og appopprettelse å gjøre, er cloud computing. Du bruker faktisk cloud computing når du ser videoer på nettet eller sender e-post.

SaaS vs. PaaS

SaaS er bare en av typene skytjenester. En annen av disse kalles PaaS. PaaS står for Platform as a Service. Dette er en cloud computing-modell der en tredjepart leverer maskinvare- og programvareverktøy.

PaaS-leverandører har sin egen infrastruktur å være vert for programvaren og gjøre den tilgjengelig for brukere på internett.

Bruk av PaaS krever at brukerne gjør mer arbeid enn med SaaS. PaaS brukes vanligvis av utviklere for å bygge programvare. Da kan de tilby sine innebygde applikasjoner som SaaS. Programvareleverandører bruker vanligvis PaaS for å utvikle og distribuere applikasjonene sine som SaaS.

Public Cloud vs. Private Cloud Computing

Det er tre forskjellige måter cloud computing-tjenester kan distribueres. Dette er offentlig sky, privat sky og hybrid. Offentlig cloud computing involverer drift og eierskap til cloud computing-miljøet av en tredjeparts leverandør av skytjenester. For eksempel kan disse selskapene eie servere eller lagringsplass som de gjør tilgjengelig for sine kunder over internett.

PublicPrivateHybrid
Flere virksomheterÉn virksomhetBland av de to
Off-lokalerPå lokalerBåde

Privat cloud computing er når disse ressursene brukes av en enkelt virksomhet. En virksomhet eier og driver sin egen skytjeneste.

De kan enten ha et eget datasenter for å levere dette eller være vertskap for sin private sky i en tredjeparts tjenesteleverandør. Hybride skyer er ganske enkelt en kombinasjon av private og offentlige.

Typiske SaaS-applikasjoner

Mange SaaS-applikasjoner er for generelle formål som kontorapplikasjoner eller fillagring. Microsoft Office er et flott eksempel på en generell applikasjon.

Produktivitetsapper

Siden SaaS lar små bedrifter og nystartede selskaper utvikle og selge programvare uten programvarelisenser og interne servere, er SaaS et populært alternativ for dem. Men mange store selskaper tilbyr også SaaS-løsninger. For eksempel er Microsoft Office 365 en SaaS.

Denne skybaserte appen lar folk opprette, redigere og dele innhold fra hvilken som helst enhet via nettskyen, instead å jobbe og bruke lagringsplass direkte på enhetene sine. En lignende idé kommer fra Google Drive og Dropbox, applikasjoner som lar folk få tilgang til filer som er lagret i skyen fra hvilken som helst enhet.

Dropbox Business
Dropbox Business hjemmeside

Det er utallige andre SaaS-programmer som finnes. SaaS er et flott alternativ for mange forskjellige programvaretyper. For eksempel brukes SaaS vanligvis i applikasjoner for markedsføring, prosjektledelse, regnskap og fakturering, e-handel, og Kundeansvarlig.

SaaS for spesifikke formål

Slack
Slack
– en strålende teamprogramvare

Noe programvare er utviklet for å tjene et bestemt formål, for eksempel å administrere ansattes ytelsesanmeldelser. Annen programvare er designet for å koble sammen team i et samarbeidsmiljø som Slack og Google Drive.

planlegging av bedriftens ressurser

Et av de største markedene for SaaS akkurat nå er enterprise resource planning (ERP) programvare. ERP er en kombinasjon av alle prosessene som er nødvendige for å drive en bedrift. Disse inkluderer lager- og ordrehåndtering, kundeforholdsstyring, regnskap og menneskelige ressurser.

ERP-programvare strømlinjeformer disse prosessene og hjelper organisasjoner med å holde rede på alle disse aspektene.

Generelle fordeler med SaaS

Fordeler med SaaS

Sammenlignet med den “konvensjonelle” modellen for programvaredistribusjon – som gir fysisk eller nedlastbare kopier av programvare for brukere å installere på sine egne datamaskiner – Software as a Service-modellen har flere fordeler.

SaaS for kunder

Foruten virksomhet, er det det flere fordeler for brukere:

 • Lavere forhåndskostnader
 • Minimal kostnad per bruker
 • Raskere ombordstigning av nyansatte
 • Mindre kompliserte IT-krav
 • Enklere integrasjon av eksterne arbeidere
 • En mer integrert og sosial applikasjonsopplevelse

Lavere pris på forhånd og per bruker

SaaS tilbyr mye lavere forhåndskostnader enn med konvensjonelle programvarepakker. Bedrifter trenger ikke å betale for dyre lisenser. Hvis de vil bruke et SaaS-program, melder de seg bare opp. Hvis de ikke trenger det lenger, avbryter de bare.

På grunn av nedre overhead (ingen klientkopier å installere), kan SaaS-leverandører tilby lavere per sete koster sammenlignet med standard bedriftsapplikasjoner. Dette gjør det billigere per bruker enn konvensjonelle applikasjoner.

Raskere ombordstigning

Når en ny ansatt slutter seg til en organisasjon som bruker en SaaS-applikasjon, er det enkelt å få dem satt opp. Alt de trenger å gjøre er å legge til en konto for brukeren i applikasjonen, og de er gode å gå.

Enklere IT-krav og ekstern integrasjon

Siden det ikke er noe å installere på klientenden og alt kjøres på en sentral server, er det mindre for en IT-avdeling å administrere sammenlignet med standard bedriftsprogramvare.

En SaaS-app lever på serveren. Dette betyr at alle kan få tilgang til den uansett hvor de måtte være. SaaS-apper appellerer til selskaper som ansetter mange fjernarbeidere som bruker sine egne maskiner. Av denne grunn kommunikasjon programvare som Slack er veldig populær med disse selskapene.

Enklere integrasjon av sosiale medier

Siden en SaaS-app administreres sentralt, er det enkelt å innlemme sosiale medier. Brukere vil kanskje bruke en eksisterende konto i sosiale medier for å registrere seg. Mange SaaS-apper kan gjøre det.

SaaS For bedrifter

SaaS har mye appell til bedrifter. Den største fordelen er den forenklede kostnadsstrukturen. Alt de trenger å gjøre er å fylle ut noen få detaljer i et elektronisk skjema, og de har øyeblikkelig tilgang til kraftige forretningsapplikasjoner.

SaaS-modellen er billigere enn å betale for IT-infrastruktur på stedet. Mindre bedrifter som disse appene fordi de ikke trenger å investere i sine egne servere.

SaaS enkelhet

SaaS-applikasjoner viktigste salgsargument er enkelhet. Siden de ikke krever klientprogramvare, er det enkelt å ombord nye ansatte. Alt et selskap trenger å gjøre er å opprette en ny brukerkonto.

Fordi SaaS-applikasjoner er lokalisert på en sentral server, har SaaS mye appell til selskaper som gjør mye arbeid med eksterne ansatte. Vi vet av erfaring. WIHT, med sine forfattere og redaktører spredt over hele kloden, bruker tung bruk av SaaS-verktøy å følge med på hva som må gjøres.

webhotellkupong

Ser du etter mye på SaaS-hosting?
SiteGround – rangert som nr. 1 av våre lesere – gir raske servere, gratis daglige sikkerhetskopier og utmerket teknisk support. Spare til 67% på disse populære planene ved å bruke denne eksklusive rabattlenken
.

Fordeler for utviklere

SaaS-seksjonen på Oracle's nettsted SaaS-seksjonen på Oracle’s nettsted

Fordeler for utviklere og utvikling selskaper inkluderer:

 • Forutsigbar inntektsstrøm
 • Kompatibilitet og avhengighet
 • Barnesalg for lavt salg
 • Ingen flere versjoner
 • Enkelpunktsoppdateringer, utgivelsessyklus
 • Ingen oppgraderinger og en server
 • Lav marginalkostnad per kunde
 • SaaS-abonnementer er høyst skalerbare

Kompatibilitet og avhengighet

Fordi utviklere kan målrette mot nettstandarder, trenger de ikke å bekymre seg for klientens OS-kompatibilitet.

På grunn av at programvaren bor ett sted, er det lettere å administrere avhengigheter. Alle komponentene i en applikasjon administreres av leverandøren.

Ingen behov for installasjon – Lavt salgssperre

Det er ingen klientprogramvare å installere. Applikasjonen brukes over nettleseren. Noen applikasjoner gjør desktop-versjoner uansett tilgjengelige. Å ikke måtte ta seg av installasjonen er en klar tids- og stressbesparende.

Fordi det ikke er noe å installere, er kundene det mer villige til å prøve SaaS-applikasjoner. Mange utviklere tilbyr en prøveperiode slik at potensielle kunder kan se hvor bra en applikasjon fungerer før de forplikter seg til det.

SaaS inntekter

En stor fordel med SaaS er at leverandører har en forutsigbar inntektsstrøm. Kunder kjøper en månedlig eller årlig kontrakt, og hvis de vil fortsette å bruke programvaren, må de betale for den. De kan ikke holde på en eldre versjon som med Microsoft Office.

Dette er en av grunnene til at Microsoft flyttet sin egen Office-forretningsmodell til skyen med Office 365.

Flere kundestøtter

Leverandører trenger bare å skyve ut programvaren til en enkelt server. Det har ikke noe å si hvilket operativsystem klienten kjører. SaaS-leverandører kan støtte Windows, Mac, Linux og mobile enheter ganske enkelt ved å skrive webapper som er kompatible med standarder.

Ingen oppgraderinger og en server

Med bare en app på serveren er det ingen klientoppgraderinger. Bare skyv den siste versjonen ut på produksjonsserveren, og brukerne dine har den når de logger seg på.

Det er bare en server å distribuere, som gjør det enkelt å administrere distribusjoner. Hvis appen din er populær, kan det hende du trenger flere belastningsbalanserte servere og en CDN for å håndtere trafikken. Mindre apper kan gjøre seg til enklere distribusjoner.

Lav marginalkostnad

Med en sentral server og ingen klientoppgraderinger, er marginalkostnadene per bruker minimale.

De lave marginalkostnader for hver kunde og den relative lettheten av å flytte mellom en type plan og en annen. Dette gjør en “freemium” forretningsmodell levedyktig. Hjelpene stimulerer til vekst, som den reduserer kjøpsrisikoen.

Problemer med SaaS

Problemer og ulemper ved programvaren

Så bra som SaaS er, er det ikke uten ulemper.

 • Bekymringer om sikkerhet
 • Bekymringer om personvern
 • Ingen fysisk kopi
 • Nødvendigheten av serveradministrasjon.
 • Strømbrudd kan skje
 • Prestasjonsproblemer

Siden datakundedata blir regelmessig overført over internett, og lagret av utviklingsteamet, sikkerhet er ekstremt viktig.

SaaS personvern og sikkerhet

Noen mennesker har grunnleggende problemer med tredjeparts datahåndtering og databehandling helt – enten pga spesifikke juridiske krav (vanlig i å jobbe for den amerikanske føderale regjeringen) eller på grunn av filosofiske grunner.

Ingen fysisk kopi

Siden hele applikasjonen er på serveren, er det ingen fysisk kopi av et program å installere. For noen mennesker er dette en funksjon. I andre situasjoner kan dette være en ulempe. Å ikke eie en fysisk kopi av programvaren gjør deg avhengig av den pågående levedyktigheten av selskapet og deres løpende støtte til produktet.

Noen populære SaaS-apper tilbyr stasjonære klienter for de som ønsker dem.

Serveradministrasjon

En annen stor bekymring er behovet for å administrere servere. Desktop-applikasjoner kan fortsatt fungere, men webapplikasjoner kan ikke brukes hvis det er et serverbrudd. Strømbrudd kan fortsatt skje når et selskap best prøver å unngå dem.

Prestasjonsbekymringer

Å få tilgang til programvare på nettet fra et eksternt datacenter gir problemer med ytelsen sammenlignet med programvare på en lokal maskin. Hvis det er en flaskehals på serveren eller internettforbindelsen mellom en bruker og applikasjonen, vil den kan forårsake langsomme responstider.

Serverne dine kan ha strømbrudd noen ganger. Hvis serveren din går ned, har ikke kundene tilgang til appen din.

Hosting for SaaS-applikasjoner

For utviklere av SaaS-applikasjoner, hosting og serveradministrasjon kreves for å holde nær 100% oppetid er en kritisk del av virksomheten og IT-planleggingen.

Administrert SaaS Hosting

Mange – kanskje mest – utviklere av Software as Service-applikasjoner ikke direkte og administrer sine egne servere. Dette gjelder spesielt SaaS-oppstartsbedrifter, som kapitalinvesteringen ganske enkelt ikke gir noen mening.

I stedet har de en tendens til å stole på skalerbare, skybaserte, klarte å være vertskap for planer og bli forbrukere av “Infrastructure as a Service.”

Dette lar dem konsentrere seg om kjernevirksomheten mens de overlater hosting og serveradministrasjon til eksperter dedikert til å tilby en utmerket service.

VPS er konge

Dette er grunnen Virtual Private Server (VPS) -planer er det foretrukne valget for SaaS-hostingløsninger. VPS-planer gir deg mye mer ressurser enn det du tildeles i delte hostingplaner.

Selv om mange delte hosting inkluderer ubegrenset båndbredde og diskplass, selskaper vil fortsatt begrense bruken av disse ressursene til det fra små nettsteder.

Dette er fordi du deler ressursene med andre kontoer på samme server og derfor tar opp ressursene deres hvis du brukte for mye. Dette gjør delte planer uegnet eller SaaS-applikasjoner.

Administrere VPS-servere

I motsetning til dedikerte servere er VPS vanligvis fullstyrt. Dette betyr at du kan ha mange av fordelene med en dedikert server uten å måtte bekymre deg for serveradministrasjon.

Men med VPS-planer får du fremdeles root-tilgang til serveren din. Dette betyr at du kan ta kontroll over serveren og ressursene hvis du vil.

VPS-er er ofte veldig skalerbare. Dette betyr kan du raskt legge til flere ressurser til hostingkontoen din når du opplever mer trafikk, eller applikasjonen din utvides.

Hva du skal se etter i en SaaS-vert

Live chat via Bluehost Live chat via Bluehost
.

Administrert skyhosting kan bli funnet fra nesten hvilken som helst webhotellleverandør.

Noe av det viktigste du vil se etter er høye SLA-er, eller servicenivåavtaler.

Disse vil gi deg beskjed om hva slags oppetid de kan garantere deg på VPS-planene deres.

SaaS Uptime

Siden SaaS-applikasjoner lever online, kan ethvert minutt av nedetid ha store kostnader for bedriften din. Du kan finne noen vertsfirmaer som tilbyr 100% oppetid. Til og med oppetid på 99,98% er ganske greie.

Kundeservice

Du vil også finne et selskap som har et sterkt kundesupportteam. Hvis noe går galt med vertsmiljøet ditt, trenger du problemet løst så snart som mulig.

Et rent minimum er raske svar på supportbilletter som er sendt fra kontrollpanelet. Enda bedre er det 24/7 live telefonstøtte eller et dedikert støttemedlem tilordnet deg.

Forsikre deg også om at hostingleverandøren din lar deg utføre vanlige sikkerhetskopier og at du enkelt kan komme deg fra disse sikkerhetskopiene så raskt som mulig.

Fordeler og ulemper med SaaS

Fordeler og ulemper med SAAS

Før vi hopper til våre tre vinnere når det gjelder best-hosting-leverandører, er her den siste sammendraget av fordeler og ulemper med SaaS Hosting.

Pros

 • Pågående inntektsstrøm
 • Minimal kostnad per bruker
 • Enkle IT-krav
 • Ingen grunn til å oppgradere
 • Lett å konfigurere
 • Lett å støtte eksterne brukere

Ulemper

 • Potensielle sikkerhetsrisikoer
 • Tredjepartshåndteringsdata
 • Ingen fysisk kopi av programvaren
 • Strømbrudd betyr ingen tilgang til applikasjonen

Beste SaaS-verter

De beste SAAS-vertene

Her er noen av de beste hostingleverandørene for de som ønsker å være vertskap for SaaS-applikasjoner. De er alle beryktet pålitelige merker, så du er i gode hender.

Siteground

SiteGround SaaS Sammenlign Siteground hosting for SaaS

SiteGround er vårt toppvalg for SaaS netthosting. Deres VPS-skyservere er basert på supersnell SSD-arkitektur
som er fullstendig konfigurert og administrert for deg.

De utfører også automatisk daglige sikkerhetskopier av kontoen din for å katastrofesikre applikasjonene dine.

Du kan foreta et eget valg av fem datasentre, legge til et CDN til kontoen din for å øke lastehastigheten.

Supportsteamet deres er en annen god grunn til å vurdere SiteGround. Det er ingen holdetid på telefon og live chat, og svaret på støtt billetter på mindre enn 10 minutter.

HostGator

HostGator SaaS Sammenlign Hostgator
hosting for SaaS

For billigere VPS-planer enn SiteGround, sjekk Hostgator. De gir full root-tilgang og øyeblikkelig skalering av ressurser med ett klikk.

Deres planer inkluderer også et kraftig skriptinstallasjonsprogram som lar deg installere tilpassede skript eller applikasjoner.

Skjønt, de gir bare ukentlige sikkerhetskopier, ikke daglig som SiteGround gjør.

Skjønt, HostGator gir deg avansert nettverkssikkerhet med overflødig kraft og flere båndbreddeleverandører.

Flytende nett

LiquidWeb SaaS Sammenlign Flytende webhotell for SaaS

For 100% oppetidsgaranti, må vi gi Liquid Web et sted på vinnerlisten.

Du betaler litt mer for VPS-planene med høy ytelse
.

Men for dette får du en enorm mengde diskplass og båndbredde, i tillegg til sikkerheten for null nedetid.

Serverne er fullstendig administrert og inkluderer DDoS angrep beskyttelse, avansert sikkerhet, og en integrert brannmur.

Du får både full root-tilgang og cPanel-kontroll.

Andre funksjoner i Technologies

 • CGI-tilgang
 • podcast
 • ownCloud
 • PaaS
 • Docker
 • Openstack
 • Ajax
 • cURL
 • ImageMagick
 • FFmpeg
 • LAMPE
 • memcached

webhotell tilbud

Ser du etter seriøs SaaS-hosting?
Liquid Webs høye ytelseshotell gir øyeblikkelig skalerbarhet og 100% oppetid. De er kjent for sin fantastiske tekniske støtte. Bruk denne rabattlenken
å spare opp til 50% på VPS-planene deres.

SAAS ofte stilte spørsmål

 • Hva er en tredjeparts leverandør av SaaS?

  SaaS står for Software as Server. Det er en forretningsmodell der du betaler for programvare, for eksempel en blogg-applikasjon, og leverandøren av den programvaren vedlikeholder programvaren for deg.

  I noen tilfeller kan programvaren leveres gratis, med et kostnads-alternativ også tilgjengelig.

  En av de mest populære SaaS-leverandørene i dag er WordPress. Du kan være vert for bloggen din, eller til og med en hel webside, på WordPress’s nettsted gratis. For en ekstra kostnad kan du til og med bruke ditt eget domene.

 • Hvilke begrensninger er det med å bruke en SaaS i stedet for selvhotellfunksjoner?

  I de fleste tilfeller tilbyr SaaS-leverandører færre tilpasningsalternativer og tilleggsfunksjoner enn alternativer med egen vert.

  I tillegg, hvis du bruker hostingplanen for nettstedet ditt og en SaaS for bloggen din eller andre funksjoner, vil besøkende bli bedt om å forlate nettstedet ditt for å få tilgang til den funksjonen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map