Den beste POP3-verten: Hvem er det beste for nettstedet ditt? [Oppdatert: 2020]

Sammenlign POP3 Hosting

POP3 er den mest populære e-postprotokollen. Det er tilgjengelig fra nesten alle verter som tilbyr e-poststøtte. Men ikke alle verter er like når det gjelder POP3-hosting.


I tillegg til å tilby POP3, bør en god vert også inneholde sterke webmail-klienter, generøse mengder e-postlagring og store vedleggsgrenser. I tillegg kan du se etter en vert som tilbyr et stort (eller ubegrenset) antall e-postbokser.

Vi vil diskutere detaljene om den beste POP3-verten nedenfor, men foreløpig er de topp-5 vertene:

 1. Siteground
  – Flott hosting med ubegrenset e-post
 2. Bluehost
 3. A2 Hosting
 4. InMotion Hosting
 5. HostPapa

Hvordan valgte vi de beste vertene for POP3?

Vi har sett gjennom databasen vår med over 1500 webhotellplaner og tok alle de som tilbys POP3 sammen med betydelige e-postbokser, sjenerøs lagring og andre faktorer som påvirker bruk av e-post.

Deretter rangerte vi dem etter våre tusenvis av ekspert- og brukeranmeldelser for å finne de beste POP3-vertene.

Hva er POP3 Hosting?

Domenebaserte e-postadresser gir din profesjonelle kommunikasjon luft og er enkle å konfigurere og bruke hvis hosting-tjenesten din støtter POP3-kommunikasjon.

Det er mange e-posttjenester, for eksempel Gmail og Yahoo !, som har vunnet popularitet og brukes til både personlige og profesjonelle formål. På grunn av brukervolumet kan det imidlertid ofte være vanskelig å reservere adressen du ønsker, spesielt på en veletablert, populær tjeneste.

Det er her Post Office Protocol versjon 3 (POP3) kommer inn. I stedet for å ha en uprofesjonell Gmail eller Yahoo! adresse, komplett med nummer eller kallenavn, kan du ha [e-postbeskyttet]

Hvordan det fungerer

Da POP3 opprinnelig ble foreslått, var det en veldig enkel protokoll som innebar å logge på en server, hente en liste med e-postmeldinger, laste ned dem og deretter slette dem umiddelbart.

Etter hvert som e-post ble mer utbredt, var det nødvendig å forbedre den grunnleggende POP3-protokollen, og som et resultat ble flere tilleggsfunksjoner lagt til via utvidelser. Viktigst blant dem var muligheten til å kryptere påloggingsprosessen.

En annen betydelig utvidelse var muligheten til å hente e-postmeldinger uten å automatisk slette dem, og faktisk bruke POP3-serveren som en online sikkerhetskopi av alle e-poster. Få en ny datamaskin, eller endre e-postklienter, så kan du øyeblikkelig laste ned hver forrige e-post. For å lette denne funksjonaliteten ble POP3 utvidet slik at hver e-post kan identifiseres med en unik ID (UID). Disse UID-ene kan deretter sammenlignes med en liste over UID-er som e-postprogrammet ditt opprettholder, noe som gjør det mulig å identifisere nye e-poster, i motsetning til gamle e-poster som blir liggende på serveren..

Muligheten til å slette e-postmeldinger som er eldre enn en spesifikk periode, var nok en utvidelse til den opprinnelige POP3-protokollen som hadde praktiske fordeler for sluttbrukeren.

Over tid forbedret disse forskjellige utvidelsene POP3 betydelig i forhold til den grunnleggende metoden for tilkobling-hent-sletting som opprinnelig var tenkt av oppfinnerne. Til tross for disse forbedringene, inneholder POP3 fortsatt noen betydelige begrensninger.

POP3 Begrensninger

Til tross for fremskritt for å modernisere og utvide funksjonaliteten til POP3, fører dens iboende enkelhet til noen betydelige mangler.

En av de viktigste manglene ved POP3 er mangelen på standardisering av hva tilleggsfunksjonalitet og utvidelser som støttes på forskjellige servere. Fordi kjerneprotokollen er så enkel, og mye av tilleggsfunksjonaliteten leveres via valgfrie utvidelser, kan enhver POP3-serverprogramvare støtte eller ignorere enhver kombinasjon av funksjoner så lenge de mest grunnleggende, kjernefunksjonene støttes.

En annen åpenbar mangel er POP3s mangel på statusoppdateringer på tvers av enheter. Hvis du for eksempel laster ned en e-post og svarer på den fra telefonen eller nettbrettet, vises den som ulest når du laster ned den samme e-posten til datamaskinen eller andre enheter. Uansett hva du måtte ha gjort med den e-postmeldingen, vil bare vises på enheten du brukte til å gjøre den handlingen. Dette gjør POP3 mindre enn ideell for noen hvis arbeidsflyt er avhengig av flere enheter.

Det samme gjelder hvis du kjøper en ny datamaskin eller bytter e-postklienter. Hvis du velger å laste ned e-posten din på nytt, i stedet for å ta sikkerhetskopi og gjenopprette, vil hver e-post lastes ned og vises som en ny, ulest melding – uavhengig av hvor mange du kan ha videresendt eller svart på.

POP3s første metodikk for tilkobling-hent-sletting er også tydelig i mangel på organisasjonsevne på serversiden. Hvis du vil filtrere og organisere e-posten din, må du gjøre det i e-postklienten. Hvis du får tilgang til e-posten din på flere enheter, er dette et annet trinn som må gjenskapes på alle enheter.

Alternatives

På grunn av POP3s begrensninger ble en konkurrerende protokoll til slutt foreslått og utviklet. Denne protokollen var IMAP. Fra første stund ble IMAP designet for å adressere POP3s mangler, og understreket toveiskommunikasjon med serveren, i stedet for tilkoblings-hente-slette-filosofien som gjennomsyret POP3.

IMAP inkluderte funksjonaliteten som ble podet på POP3, men som en del av kjerneprotokollen. Dette har resultert i en mye mer enhetlig implementering av IMAP-programvare.

IMAP-protokollen og serverprogramvaren behandler også IMAP-postbokser som et hierarki som bør dupliseres på alle enheter som logger seg på den kontoen. Konfigurer IMAP-kontoen din på telefonen eller nettbrettet ditt, så ser du nøyaktig de samme postkassene som på datamaskinen din.

IMAP adresserer også statusoppdateringsproblemet ved å inkludere forskjellige meldingsflagg som en integrert del av protokollen. Svar, videresend eller flytt en e-post, og den endringen blir propagert på alle enhetene dine.

Denne toveiskommunikasjonen kan imidlertid være mer ressurskrevende sammenlignet med POP3, både for serveren og klienten.

Tilgjengelighet og priser

POP3 er kanskje den mest støttede e-postprotokollen på planeten. Dette betyr at praktisk talt alle vertsselskaper og tjenester tilbyr gratis POP3-støtte.

POP3-fordeler:

 • Mye støttet
 • Lite ressursavtrykk
 • Vanligvis gratis

Ulemper:

 • Begrenset funksjonalitet
 • Ikke ideell for bruk med flere enheter
 • Inkonsekvent implementering fra en server til en annen

Poeng å huske

POP3 har hatt utbredt bruk på grunn av sin enkelhet, pålitelighet og brukervennlighet. Til tross for økningen av IMAP, fortsetter POP3 å være et utmerket valg for mange individer.

Hvis arbeidsflyten er avhengig av flere enheter, kan du imidlertid synes IMAP er et bedre valg.

Andre funksjoner i e-post

 • Videresending av e-post
 • IMAP
 • SMTP
 • Webmail
 • E-postlister
 • phplist
 • Tilpassede MX-poster
 • Postmann
 • SquirrelMail
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map