De beste enkle maskinene som er vert: Hvem er det beste for nettstedet ditt? [Oppdatert: 2020]

Sammenlign Simple Machines Hosting

Sammenlign enkle maskiner hosting


Hva du lærer

Enten det øker nettstedengasjementet, gir kundestøtte eller publiserer vanlige spørsmål, er forumene fortsatt mye brukt av organisasjoner og bedrifter.

I denne artikkelen lærer du om en populær og brukervennlig forumskaper kalt Simple Machines Forum. Vi ser på hva som er under panseret til denne applikasjonen og hvordan du kan bruke den til å øke inntektene og engasjementet.

Jeg vil dele det du bør se etter i en vert for Simple Machines Forum.

Og jeg vil gi noen få anbefalinger til webhotellene for å starte søket ditt.

hva er enkle maskiner forum

Hva er Simple Machines Forum?

Simple Machines Forum (SMF) er et gratis søknad som lar deg bygge et online fellesskap, oppslagstavle eller forum raskt og enkelt, og uten behov for avanserte programmeringsferdigheter eller tung bruk av serverressurser.

SMF startet som et kommersielt prosjekt, men i 2010 ble det omregistrert som en ideell organisasjon ledet av en mangfoldig gruppe individer fra hele verden. Teamet jobber for tiden med SMF 2.1.

Internettfora har eksistert i flere tiår og til og med før World Wide Web tok av, lokale oppslagstavletjenester og Usenet hjalp folk til å holde kontakten og samhandle på nett.

enkle maskiner hjemmeside skjermbilde
The Simple Machines nettsted

Hva er fordelene med å bruke enkle maskiner Forum??

Selv om sosiale nettverk, brukerkommentarseksjoner og direktemeldinger har erstattet og forsterket tradisjonelle fora i mange innstillinger, er fora fortsatt ganske populære.

Hvem bruker enkle maskiner Forum?

Simple Machines Forums kan opprettes av bedrifter, forskjellige organisasjoner eller bare grupper av mennesker med felles interesse.

Mange virksomheter fremdeles stole på fora for å forbedre dybden i brukerengasjement, tilby kundestøtte, adresser ofte stilte spørsmål (FAQs), tilby tips og råd, eller bare øke deres online fotavtrykk.

Hvorfor bruke enkle maskiner Forum?

Forum er a rimelig, lite vedlikehold måte å utnytte menneskelig interaksjon og innhold laget av ildsjeler for å tiltrekke flere brukere og trafikk.

En av de mer populære programvarepakkene som brukes til å lage nettforum, er Simple Machines Forum (SMF).

om hosting av enkle maskiner

Om Simple Machines Forum

Simple Machines Forum er skrevet på HyperText Preprocessor (PHP) -språket og bruker MySQL-databasestyring, noe som betyr at det er bygget rundt på noen av de mest populære industristandardene.

Bruken av PHP, MySQL og det faktum at SMF er freeware har bidratt til å skape et stort og relativt aktivt utviklingssamfunn.

Hva er de beste egenskapene til SMF?

SMF tilbyr noen få forbedringer av standardforumfunksjonene. Disse inkluderer:

 • Full integrasjon med det eksisterende nettstedet ditt ved hjelp av Server-Side Includes (SSI)
 • Mange tilpassbare temaer
 • Et backup-verktøy
 • Et konverteringsverktøy for å konvertere ditt eksisterende forum eller oppslagstavle til SMF
 • Flere “broer” for sømløs integrasjon med flere CMS.

Enkel tilpasning

Du kan også tilpasse SMF-installasjonen med hundrevis av tilleggsprogrammer for å forbedre sikkerhet, funksjoner og inntekter.

SMF er publisert under BSD 3-klausulisensen, så mens den er åpen kilde, omfordeling av endret kode er underlagt flere retningslinjer.

SMF 1.0 og 1.1 er publisert under mer restriktive OSI-godkjente lisenser, så distribusjonen av visse modifiserte komponenter kan være begrenset.

Tilpassing av enkle maskiner
Skjermbilde via simplemachines.org

Det livlige SMF-samfunnet

Til en viss grad kompenserer det unge og livlige SMF-samfunnet – støttet av avhengighet av PHP og MySQL – for distribusjonsbegrensninger.

Nye tilpassede moduler og temaer publiseres med jevne mellomrom, og hvis nødvendig, kan det ikke være vanskelig å finne utviklere som er i stand til å lage egendefinerte temaer og justeringer for forumet ditt..

Implementering av SMF: Enkelt, uten tull

Simple Machines Forum-distribusjon er relativt grei. Noen verter inkluderer SMF som et “klikk” -installasjon via Softaculous eller Fantastico, men selv om verten ikke gjør det, er installasjonsprosessen ikke så krevende og bør ikke forårsake problemer for de fleste brukere.

Selv om verten ikke tilbyr ‘ett-klikk’ -funksjonalitet, er sjansen stor for at den tilbyr en guide for SMF-installasjon og oppsett.

Det er flere måter å distribuere SMF på:

Metode

Fordeler og ulemper

Delt server

Lett å distribuere og billige hostingplaner, men andre brukere kan bremse serveren

Dedikert server

Fullstendig kontroll, men kan være dyrt og tidkrevende å sette opp

Cloud server

Lett å justere kapasiteten og billig, men litt mangel på kontroll over data

hosting & Støtte for SMF

Simple Machines Forum har et begrenset fotavtrykk, og siden det er gratis, er pakken en populært valg for enkeltpersoner og små organisasjoner med begrensede ressurser.

Men du må fremdeles finne en passende vert.

Hvilke hosting behov bør du vurdere for SMF?

Du må sørge for at hostingleverandøren din støtter MySQL og PHP, men du vil være hardt presset for å finne en vert som ikke gjør det. Tross alt er dette bransjestandarder.

Mens prosessen kan variere avhengig av verten, Vanligvis må du laste ned SMF, få FTP-tilgangsdetaljer for domenet, sammen med SSH-tilgang, sorter ut MySQL-detaljer og fortsett med å installere pakken.

Database og filhåndtering

Dette betyr vanligvis at du må sette opp en MySQL-database, laste opp installasjonsfilen til kontoen din og pakke den ut.

Sjekk om filbehandleren din har unzip- og tillatelsesfunksjoner – det kan være nødvendig å kontakte hostingstøtte og åpne en Secure Shell (SSH) -økt.

Etter det er det bare en spørsmål om å bruke FTP for å pakke ut installasjonsfilen og fyll ut nødvendige databasedetaljer og konfigurer administratoradgang.

Hosting er lett å finne

SMF-støtte finnes ofte selv på grunnleggende hostingpakker, med eller uten ‘ett-klikks’ installasjonsfunksjonalitet. SMF distribueres ofte på delte servere, vanligvis Linux, Apache, MySQL, PHP (LAMP) -kompatible servere.

verter for enkle maskiner forum
Bilde via Pixabay

Selv hosting-pakker på inngangsnivå støtter de nødvendige standardene, så det sier seg selv at å installere SMF på dedikerte og administrerte dedikerte servere bør være like enkelt.

Vurder virtuelle servere

Hvis du virkelig ønsket å kjøre din egen dedikerte server, kan du øve på en virtuell maskin i Vmware eller VirtualBox før du distribuerte den på en ekte server. VirtualBox har en fordel fordi det er gratis og åpen kildekode.

Sette opp en virtuell server vil også tillate deg å teste nye versjoner av programvare når de blir tilgjengelige, slik at du ikke forårsaker hodepine for brukerne dine.

Du kan også bli kjent med administrasjonen hvis du ikke allerede har gjort det. På den måten vil du være klar for prime time når du lanserer forumet.

Hosting Support & Sikkerhet for SMF

Forum har en tendens til å presentere et stort mål for ondsinnede skuespillere, alt fra stort sett velvillige troll til spammere og phishers.

Derfor er det viktig å sikre sikre filtillatelser og holde programvaren oppdatert med de siste sikkerhetsoppdateringene. SMF support tilbyr all relevant informasjon om tilgjengelige og kommende oppdateringer.

Hvorfor er sikkerhet så viktig med SMF?

Jobben med å følge med sikkerheten er vanskeligere med webapplikasjoner fordi de har mange bevegelige deler: webserveren, databaseserveren, PHP og selve operativsystemet.

Alle disse kan konspirere til åpne opp store sikkerhetshull i installasjonen av SMF.

Administrerer du din egen server?

Hostingleverandøren på en administrert server vil holde ting oppdatert, men hvis du kjører din egen server, vil det ta litt arbeid å holde deg oppdatert.

Du bør la serveroppdateringene dine kjøre og ta hensyn til nye utgivelser av SMF på hjemmesiden.

hvordan få enkle maskiner hosting

Få enkle maskiner Forum

Hvis hostingleverandøren din ikke tilbyr Simple Machines som ett-klikk-installasjon (skam dem!) Det er ganske enkelt å installere Simple Machines, forutsatt at du har en eksisterende LAMP-server satt opp med de nyeste versjonene av MySQL og PHP.

Det får vi også antar at du allerede har en FTP-klient på maskinen din. De neste trinnene er:

 1. Opprett en ny database med enten phpMyAdmin eller hosting-leverandørens kontrollpanel.
 2. Last ned installasjonsfilen til Simple Machines fra nettstedet.
 3. Pakk ut arkivet i en mappe på din lokale maskin.
 4. Last opp mappen til serveren din via SFTP til en katalog som webserveren bruker.
 5. Forsikre deg om at tillatelsene er riktig angitt i katalogen. Den skal være lesbar, men ikke skrivbar av andre.
 6. Kjør installasjonsprogrammet ved å navigere til serveren din i en nettleser. Installasjonsprogrammet vil lede deg gjennom prosessen med å sette opp forumet med grunnleggende innstillinger for forum og database.

Prosessen er beskrevet mer detaljert på Simple Machines wiki.

beste enkle maskiner hosting

Mine valg: 3 verter for enkle maskinfora

Siden Simple Machine Forums kjører på en standard LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) -stabel som er bredt støttet av webhotellbransjen, har du et bredt utvalg av leverandører.

De fleste leverandørene tilbyr ikke SMF forhåndsinstallert, men mange av dem har den tilgjengelig som en 1-klikks installasjon. Selv om de ikke gjør det, er det fremdeles ganske enkelt å installere.

Verktøyet over vil tillate deg å søke gjennom hundrevis av verter. Imidlertid, hvis du foretrekker å starte med en mindre liste, er her de beste spillene for å være vert for SMF.

Siteground

SiteGround er et solid valg for en SMF-installasjon. Introduksjonsplanene deres starter på $ 3,95 per måned. Den grunnleggende delte hostingplanen tilbyr 10 gigabyte lagringsplass, noe som er mer enn nok for et lite forum. Du får til og med en gratis La oss kryptere SSL-sertifikat for ekstra sikkerhet.

Skjermbilde fra Siteground

GreenGeeks

Hvis du forventer flere brukere, har GreenGeeks ubegrenset lagring og båndbredde. Deres innledende pris er bare en krone mer til $ 3,56.

GreenGeeks-skjermbildet for hjemmesiden til vertssiden

Flytende nett

Hvis du ønsker å administrere din egen server, tilbyr Liquid Web en VPS-plan som starter på 50,00 dollar i måneden. Det er rimelig og tilbyr alle funksjonene du trenger, inkludert MySQL og cPanel.

Skjermbilde av hjemmesiden til Liquid Web vert

Andre funksjoner i Forum

 • vBulletin
 • phpBB
 • Invisjonsstyret

Enkle maskiner Ofte stilte spørsmål

 • Hva er Simple Machines Forum?

  Simple Machines Forum (SMF) er en åpen kildekode-applikasjon for å bygge nettfora og oppslagtavler. Det blir sett på som en av de beste på markedet.

 • Hvorfor bruker folk enkle maskiner?

  Simple Machines Forum er en prisbelønt, åpen kildekode-plattform for utvikling av forum og meldingstavler som er designet for å kjøre på servere – også de med begrensede ressurser.

  I tillegg til å være enkel på servere, er den også designet for å være enkel å bruke for nybegynnere webutviklere.

  Hvis du er en førstegangsansvarlig og et forum eller et meldingstavle er din ideelle plattform, er Simple Machines Forum en flott plattform for deg å bruke.

 • Hva er ulempene ved enkle maskiner?

  Simple Machines Forum har sin egen programvarelisens. På grunn av dette støtter ikke open source-programvarefellesskapet denne plattformen som den andre.

  Denne individualiserte lisensstypen forhindrer kildekoden i å bli distribuert og forhindrer også tidligere versjoner fra å bli endret uten skriftlig tillatelse.

  Hvis du skal bruke en open source forumplattform, kan det være lurt å oppsøke et alternativ til Simple Machines slik at du kan finne et større samfunn for utvikling og støtte.

 • Hva er alternativene til enkle maskiner?

  Det er flere alternativer til Simple Machines Forums for styring av forum og oppslagstavler.

  Tre av de mest populære alternativene er phpBB, bbPress og vBulletin.

  Hvert av disse alternativene har en rekke lisensetyper – phpBB er 100% åpen kildekode, bbPress er åpen kildekode og tilgjengelig som et programtillegg for WordPress, og vBulletin er en kommersiell og proprietær plattform.

 • Må jeg vite hvordan jeg programmerer for å bruke enkle maskiner?

  Ikke egentlig. I motsetning til mange gratis å bruke oppslagstavle-plattformer, kommer Simple Forums med en modifisert brukerlisens som forhindrer modifisering og publisering av kode.

  På grunn av dette må programmeringskunnskapen som trengs for å føre et Simple Machines Forum fremover gjennom utvikling, gjøres av Simple Machines Organization.

  Programmeringsekspertisen er på dem, ikke deg.

 • Må jeg være bekymret for installasjonen?

  Ikke egentlig.

  Hvis du skal inkludere stavekontrollfunksjoner i forumet ditt, må du installere GNU Ansell 0.50+ på serveren din.

  Det er også noen få innholdsstyringssystemer der ute som kan bygge bro med enkle maskiner for å legge til forumfunksjonalitet, så hvis du bruker et av disse, må du laste ned brofilen.

  Ellers er serverkravene til Simple Forums veldig standard og vil fungere med nesten alle serverinstallasjoner.

 • Er det noen grunn til ikke å bruke en ett-klikks installasjonsveiviser?

  Hvis du trenger å bygge bro mellom Simple Machines Forum med et av de tidligere nevnte innholdsstyringssystemene, kan det ikke være lurt å bruke installasjonsveiviseren med ett klikk.

  Imidlertid, hvis du starter opp meldingstavlen og forumet fra bunnen av, og Simple Machines Forum er tilgjengelig fra hostingleverandøren som ett-klikk-installasjon, bruk det.

 • Hva er kravene for Simple Machines webhotell?

  En standard LAMP-stabel vil fungere helt fint for å være vert for et Simple Machines Forum.

  LAMP er et forkortelse for en serverkonfigurasjon som inkluderer Linux, Apache, MySQL og PHP.

  Selv om det er et foretrukket oppsett, bør andre Unix-baserte servere så vel som Windows-servere fungere også, forutsatt at disse har Apache-, MySQL- og PHP-versjonene oppdaterte.

 • Kan jeg være vert for et Simple Machines Forum på en delt vertsplan?

  Mange vertsleverandører inkluderer Simple Machines Forum som en installasjon med ett klikk, så det bør være bra å bruke det på en delt hostingplan hvis nettstedet ditt bare begynner.

  Forsikre deg om at den delte hostingplanen din kan oppfylle minimumskravene for enkle maskiner før installasjonen.

  Når forumet ditt begynner å utvide brukerbasen og trafikkbehovene dine, vil du sannsynligvis trenge å oppgradere til en dedikert hostingløsning (og en virtuell på det) for å skalere databasen og lagringen uten serviceavbrudd.

 • Hva betyr selvverten? Jeg trenger ikke å drive en server selv?

  Selvhostede nettsteder krever ikke at du eier en server personlig og administrerer den for å være vert for nettstedet ditt. I stedet betyr selvhotell ganske enkelt at hosting ikke blir gitt direkte av utviklingsteamet som opprettet Simple Machines Forums.

  For å kunne bruke et host-hostet meldingstavle og et forum-system som Simple Machines, må du inngå en kontraktleverandør før du bygger nettstedet ditt.

 • Trenger jeg administrert hosting for å kunne bruke enkle maskiner som forumplattform?

  Svaret på dette spørsmålet avhenger av svaret ditt på spørsmålet, “Hvor mye ansvar er du villig til å akseptere for vedlikehold av nettstedet ditt?”

  Jo mer komplekst forumet ditt og meldingstavlen blir med plugins, temaer og tilleggsfunksjoner, desto større blir behovet ditt for profesjonelt administrert webhotell.

  Delt hosting leveres ofte med noen administrerte tjenester inkludert.

  Hvis du har en dedikert hosting-løsning, er det imidlertid sannsynlig at administrerte tjenester kreves som en del av avtalen din, som tilfellet er med en hvilken som helst egenvert plattform for alle fora og meldingstavler..

 • Hvordan kan enkle maskiner sammenligne med phpBB som en forumplattform?

  Begge disse forumplattformene er åpen kildekode og gratis å bruke. Når det er sagt, lisensene deres er veldig forskjellige.

  Med enkle maskiner har du ikke tilgang til kodebasen for å gjøre forbedringer eller modifikasjoner.

  Med phpBB kan du ha tilgang til koden, ettersom den er publisert under en “GNU General Public License.”

  På grunn av denne tilgjengeligheten, er det mye mer sannsynlig at du finner tilpassede temaer og plugins som kan integreres i et phpBB-forum enn at du finner lignende modi for Simple Machines Forum.

  Avhengig av hvor unik du vil at installasjonen av forumet skal være, kan det være lurt å velge en tjeneste fremfor den andre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me