De beste Cron Jobs Hosting: Hvem er det beste for nettstedet ditt? [Oppdatert: 2020]

Sammenlign Cron Jobs Hosting

Du kan bruke cron til å automatisere repeterende oppgaver du trenger for å kjøre på serveren din. Men ikke alle verter gir tilgangen du trenger for å sette opp cron-jobber.


Hvis du direkte vil planlegge oppgaver på webserveren din, trenger du ssh-tilgang eller et cron-verktøy inne i cPanel eller et annet kontrollpanel. Noen verter kan begrense antall cron-jobber du kan kjøre på delte hostingplaner.

Her er ekspertens valg for de beste vertsjobbene i cron:

 1. Bluehost
  – Enkel cron-jobbplanlegging fra cPanel
 2. A2 Hosting
 3. HostGator
 4. GreenGeeks
 5. Tykk ku

Hvordan valgte vi de beste vertene for Cron Jobs?

Vi valgte vertene som lar deg planlegge cron-jobber enkelt fra kontrollpanelet eller som gir ssh-tilgang.

Vi valgte denne listen mot vår database med tusenvis av ekte kundevurderinger. Deretter valgte vi vertene med høyest total score.

Cron Jobs Hosting

Cron er et programvareverktøy på Linux og andre Unix-baserte systemer som kjører kommandoer basert på tidsregler definert i cron tabeller (crontab). Dette kan brukes til å automatisere vanlige oppgaver som må gjentas på en planlagt basis.

Ønsker du å kjøre regelmessig planlagt røykprøving på produksjonsserveren hver natt? Vil du tømme sidebufferen en gang i timen? Må du ta sikkerhetskopi av databasen tre ganger om dagen og lagre utdatafilen på en annen maskin?

Du trenger ikke en kalenderpåminnelse og en lavt betalt praktikant. Du trenger en cron-jobb.

Hvordan fungerer cron?

Cron er et verktøy som kjører i bakgrunnen av operativsystemet og utfører kommandoer som planlagt.

Dette oppnås på noen forskjellige måter på forskjellige systemer, men de har en tendens til å følge samme mønster:

 1. Cron-prosessen sjekker crontab-filen (e) for å finne den raskeste kommandoen den er planlagt til å kjøres.
 2. Setter seg selv en “vekkerklokke” og sover til de oppgavene må kjøres.
 3. Våkner opp i tid for å kjøre oppgaven.
 4. Når du har fullført oppgaven, sjekker du planen for den nærmeste aktiviteten. Syklusen gjentas.

Naturligvis varierer implementeringsdetaljene (hvordan “søvn” og “vekking” -prosessene), fra cron-verktøy til cron-verktøy, samt fra operativsystem til operativsystem. Forestillingen om “cron” omfatter ideen om planlegging og måten brukerne samhandler med systemet, ikke detaljene for implementering.

Hvordan bruke en cron scheduler

Hvis du har tilgang til serverens filsystem, er det ganske enkelt å sette opp cron-jobber.

Planleggingsfilene kalles “crontabs” eller “cron tabeller.” Det er én fil for hele systemet (i / etc / mappen, vanligvis), samt (i nyere systemer) en for hver bruker. Bruker crontabs kjører kommandoer som den brukeren, og er derfor avhengig av brukerens tillatelser. Den hele systemet crontab kjører som en administrator, og slik at filen bare kan redigeres av en bruker med administratorrettigheter.

En crontab-fil er ganske enkelt en ren tekstfil med en linje for hver planlagte jobb. Det kan se slik ut:

30 08 10 06 * /home/backup/backup.rb
00 11,16 * * * / home/python-tests/smoke.py
00 09-18 * * * / home/emailer/notifications.php
00 09-18 * * 1-5 /hjem/gps/dispatch.ping.js

Dette kan se forvirrende ut, men det er ganske enkelt. Hver linje representerer en enkelt planlagt jobb. Tallene og stjernene viser det planlagte (når du skal gjøre noe), og teksten etterpå er en skallkommando. På det planlagte tidspunktet kjører cron kommandoen nøyaktig som om en bruker skrev inn den kommandoen i et terminalvindu.

I eksemplet ovenfor, som vanlig, er dette ikke spesifikke kommandoer for å gjøre noe på egen hånd, men snarere skript som vil bli kjørt. Logikken med å faktisk ta sikkerhetskopi, eller kjøre røykprøver, eller sende e-postvarsler eller pinge gps-serveren, er alt inne i filer som er lagret andre steder.

Hvis du ville gjøre noe enkelt med en cron, er det ingen grunn til at du ikke bare kunne skrive bash-kommandoene direkte i crontab-filen:

0 0 * * * mv /home/app/error.log / home / error / $ (dato +% F) .log

Dette gir nytt navn til feilloggen til et filnavn basert på gjeldende dato og flytter den til en spesiell katalog for slike logger. Å sette opp denne jobben er en enkel måte å sikre at feillogger ikke samler seg i en gigantisk fil.

(Selvfølgelig kan en annen måte være å lage datobaserte filer fra en applikasjons feilrapportering, ettersom feilene genereres. Men det kan hende du må gjøre det på denne måten.)

De rare tallene på begynnelsen av hver linje refererer til timeplanen. Notasjonen er litt vanskelig å bli vant til, men den er håndterbar (og du kan alltid slå den opp).

Det er 5 “spor”, hver atskilt med et mellomrom, og hver representerer en tidsenhet – dager, minutter, timer osv..

* * * * * *
| | | | | |
| | | | | + – År (rekkevidde: 1900-3000)
| | | | + —- Ukens dag (rekkevidde: 1-7, 1 stående på mandag)
| | | + —— Årets måned (rekkevidde: 1-12)
| | + ——– Månedens dag (rekkevidde: 1-31)
| + ———- time (rekkevidde: 0-23)
+———— Minutt (rekkevidde: 0-59)

Cron-planleggeren leter etter mønsterkamper mellom tallene og systemets klokke. En stjerne betyr hvilken verdi som samsvarer.

Så for eksempel:

* * * * *

Dette vil matche HVER sjekk mot klokken, så den vil løpe hvert eneste minutt.

Hvis du trenger å kjøre noe hvert femte minutt, kan du gjøre dette:

* / 5 * * * *

For å kjøre kommandoen en gang i året, kan du gjøre:

0 0 1 1 * *

Det betyr at timeplanen stemmer når minutt er 0 og timen er 0 (midnatt), den første dagen i den første måneden. De to stjernene betyr at det ikke har noe å si hvilken ukedag det er, eller hvilket år det er. Denne jobben vil løpe en gang i året, 1. januar.

webhotellkupong

Ser du etter en god del på cron jobber som vert?
A2 Hosting scoret nettopp nr. 1 i våre hastighets- og ytelsestester. Du kan få gode priser på deres utviklervennlige planer. Bruk denne rabattlenken
for å få tak i avtalen.

Hvordan få tilgang til cron planlegging

Du må ha tilgang til selve serveren eller datamaskinens operativsystem. Hvis dette er en ekstern server som brukes til et webhotellmiljø, betyr dette at du trenger tilgang til den ved hjelp av ssh eller et eksternt serveradministrasjonspanel som Ajenti.

Noen kontrollpaneler for webhotell (som CPanel) gir også tilgang til en cron-planlegger. Ofte gir disse kontrollpanelverktøyene et GUI som forenkler oppgaven med å sette opp timeplanen (slik at du ikke trenger å huske hva tallene betyr).

Ikke alle webverter gir imidlertid denne typen tilgang. Dette er egentlig en administrativ funksjon, og noen vertsfirmaer begrenser kundene sine fra den.

Hvis du trenger tilgang til en slags automatisert cron-planlegging, må du huske å sjekke om vertsfirmaet gir det før du velger en.

Andre funksjoner i Serveradministrasjon

 • Tilgangslogger
 • Fil
 • video
 • Anonym FTP
 • SSH-tilgang
 • FTPS
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map