De beste adresselistene som er vertsplaner sammenlignet og vurdert – En WIHT-guide

Sammenlign hosting for adresselister

Hvis virksomheten din ønsker å flytte fra egen kundemail til en større operasjon med hundrevis av kunder, må du se etter en webhotell som kan håndtere belastningen. Les videre for våre anbefalinger for best-hosting-leverandører for adresselister.


Stort sett tilbyr alle webhotellplaner en slags støtte for adresselister. Men disse er vanligvis veldig grunnleggende.

Det er mange alternativer når det gjelder applikasjoner og tjenester for e-postliste. Hva du velger vil avhenge av dine behov.

Senere i dette innlegget vil vi gi deg en mer detaljert analyse av hver vert, men her er en forhåndsvisning av de beste fem vertene for hosting av adresselister:

 1. Bluehost
  – Ubegrenset e-post med mange ressurser
 2. A2 Hosting
 3. HostGator
 4. GreenGeeks
 5. Hostmonster

Hvordan valgte vi de beste vertene for hosting av adresselister?

Først vurderte vi over 1500 hostingplaner og valgte de som vil håndtere hosting for adresselister. Deretter kortlistet vi vertene basert på hvilke som tilbyr alt for pengene og god kundeservice.

Til slutt ba vi virkelige kunder ved å skure databasen vår med over 1 million ord ekte kundevurderinger for å identifisere de 10 vertene for hosting av adresselister.

Hva er adresselistevert?

E-postlister – vi er alle sammen med dem. Enten du får fysisk post i hjemmepostkassen eller får den digitale typen som kommer til innboksen, er posting et verdifullt verktøy for å få ut informasjon.

Det er ikke vanskelig å se hvorfor. E-post adresselister gjør det enkelt å holde kontakten med kundene og få nye ved å bruke adresselister integrert med hosting. Du må bare være forsiktig så du ikke overdriv.

En av de mest effektive måtene å ikke bare oppnå, men beholde kunder på, er gjennom adresselister.

Ferdig, mailinglister kan hjelpe deg med å holde kontakten med kundene, gi dem verdifull informasjon og øke bunnlinjen.

Du finner mange adresselister og e-postmarkedsføringsleverandører der ute, men i noen tilfeller kan det beste alternativet være å finne en hostingleverandør som tilbyr den.

Årsaken er fordi disse tjenestene er designet for å sende e-post til folk på en liste, i motsetning til den til en eller noen få som kommer fra en enkelt postkasse..

Hvorfor gå med hosting?

Selv med et oppskalert e-postsystem, tar det å håndtere den typen operasjoner enorme mengder plass, konfigurasjon og vedlikehold som kanskje ikke gir belønning og har begrenset utbytte når det gjelder kostnader i forhold til å få en leverandør til å håndtere det.

Vertsleverandører har ‘pålitelige’ e-postsystemer, noe som betyr at fordi de håndterer mye e-post, er det langt mindre sannsynlig at de blir ‘svartelistet’, noe som er en situasjon der systemer har forbud mot å utveksle e-post basert på voldelig oppførsel.

Dette betyr at vertsleverandøren som leverer e-posttjenester, har kapasitet til å sende e-post til langt flere mennesker enn noen som prøvde å gjøre dette på egen hånd, basert på størrelse og det faktum at hostingleverandører gjør en enorm mengde selvpolitisering for lovbrytere og misbrukere av e-postsystemer.

Det er ikke alltid en ondsinnet ting, men det er absolutt ødeleggende og kan komme i form av feilkonfigurasjon, programvarefeil eller malware-infeksjon.

For det første: Å få hosting og adresselisteadministrasjon fra samme kilde gjør det lettere å administrere begge deler for deg. Som ikke setter pris på one-stop shopping?

Det er en mindre pålogging du må huske, men den største fordelen er sømløs integrasjon.

Du trenger ikke å bekymre deg for om koding eller e-post for din adresseliste fungerer på nettstedet ditt. Du vet at alt allerede er kompatibelt og klart til bruk rett ut av boksen.

Ledere for adresselister knyttet til hostingkontoer har ofte WYSIWYG-redaktører, så det er ikke nødvendig å lære et nytt system i ekstern adresseliste-programvare.

Og hvis du har valgt en god hostingleverandør som tilbyr pålitelig teknisk support, kan du hvile lett og vite at hvis du trenger hjelp med å sette opp adresselisten din, eller hvis noe går galt med det, vil verten være der for å hjelpe deg.

Finn planen for deg, og lag planen din

Det er mange e-poststrategier, og mange av kjernetegnene kommer fra en rekke elementer som er individuelle for hver organisasjon, for eksempel hva slags publikum du har på e-postlistene dine, hvor organisert listen er og hvordan e-postkontaktene ble anskaffet.

Det finnes også utallige markedsføringsprogrammer som må integreres i planleggingen av e-post.

Du kan ganske enkelt få nyhetsbrevet ditt der ute, kanskje du reklamerer for et tilbud av noe slag, lager en ny produkt kunngjøring, prøver å beholde kunder og mye mer.

Det er enorm variasjon i frekvens, tone og lengde på e-postmeldinger, blant mange andre faktorer.

Når det gjelder adresselister selv, vil du ha fordel av å lese litt på e-postmarkedsføring og hvordan du kan gjøre det til å fungere for deg og din virksomhet.

Det kan ta mye av det som kalles ‘A / B testing’ og overvåking for å gi de beste resultatene. E-postmeldinger kan være nyttige og nyttige, og du kan til og med bruke dem til å sende kuponger og spesialtilbud til verdsatte kunder.

Men hvis du overdriver og oversvømmer kundenes innbokser med for mye e-post, risikerer du å miste virksomheten.

Hold kommunikasjonen verdifull og på en god timeplan, finn en vertsleverandør som tilbyr integrert adresselisteadministrasjon, og du vil ha en annen solid del av den overordnede markedsstrategien på plass.

webhotellkupong

Ser du etter mye på hosting av adresselister?
Bluehost gir utmerket støtte for adresselister pluss sjenerøs lagring og båndbredde. Planene deres er enkle å sette opp. Akkurat nå kan leserne våre spare opptil 65% på Bluehost-planer. Bruk denne spesielle rabattlenken
for å få tak i avtalen.

Andre funksjoner i e-post

 • Videresending av e-post
 • POP3
 • IMAP
 • SMTP
 • Webmail
 • phplist
 • Tilpassede MX-poster
 • Postmann
 • SquirrelMail

Postlister Ofte stilte spørsmål

 • Er det programmer jeg kan installere selv for å administrere min egen adresseliste?

  Absolutt. Hvis du vil ha full kontroll over installasjonen, administrasjonen og vedlikeholdet, er det mange tilgjengelige alternativer som du kan installere direkte på serveren din. Listserver, OpenEMM og phpList er bare noen få programmer tilgjengelige. Avhengig av funksjonene du leter etter og bedriftens budsjett, er det hundrevis av alternativer der ute. Et annet alternativ vil være å bruke en adresselistefunksjon levert gjennom en annen tjeneste. For eksempel inkluderer mange helpdesk-applikasjoner også en adresseliste.

 • Har adresselister kontakter, eller trenger jeg å skaffe dem på egen hånd?

  De fleste adresseliste-applikasjoner er nettopp det, applikasjoner for å håndtere bulkutsendelse. Den faktiske listen over e-postledninger kommer vanligvis fra deg, nettstedet ditt eller en annen potensiell kilde. Hostingleverandøren din kan imidlertid inkludere noen markedsføringsledninger, eller tilby blypakker. Husk at en hjemmevokst liste vil gi bedre resultater enn den du kjøper siden besøkende på nettstedet kom dit av interesse for tjenestene dine og det er mer sannsynlig at de kommer tilbake.

 • Hvis det er levert av mitt vertsfirma, kommer e-postene fra meg eller verten min?

  E-postadressen kommer fra deg eller organisasjonen din. Mailserveren som brukes vil avhenge av innstillingene dine, og du kan bestemme svaradressen. Lag den til din egen e-postadresse, eller send den til en ikke-svarboks. Eller endre dette avhengig av e-postadresse og målgruppe.

 • Hva er A / B-testing?

  A / B-testing er prosessen med å lage to unike scenarier og kjøre dem enten samtidig eller den ene etter den andre, mens alle andre variabler holdes så like som mulig. Hvis du prøver å finne ut hvilken markedsføringskampanje som fungerer bedre, kan du for eksempel sende den ene e-posten til halvparten av adresselisten og den andre e-posten til den andre halvparten. Basert på resultatene kan du bestemme hvilken kampanje som er mer effektiv.

 • Do-verter gir mulighet for flere adresselister som kommer fra flere kilder?

  Dette vil avhenge av hostingleverandøren, men generelt sett bør du kunne sette opp flere lister og lage flere forskjellige kampanjer for hver.

 • Er det begrensninger for hvor stor liste jeg kan ha, eller hvor ofte jeg kan sende dem på e-post?

  Dette vil avhenge av ressursene du har tilgjengelig, planen du har kjøpt, og eventuelle begrensninger som verten din kan ha for å unngå spammere. Sørg for å gjøre leksene dine før du registrerer deg for en vertsplan for å sikre at de gir nivået på utsendelser organisasjonen krever. Og hvis du går over grensen deres, kan du ta et øyeblikk til å spørre deg selv om du driver med smart, målrettet markedsføring eller om du kommer litt for nær spam.

 • Kan jeg ta med vedlegg med adresselister?

  Mange vil tilby dette, men du bør tenke deg om to ganger før du bruker denne funksjonen. De fleste internettbrukere er lei av vedlegg, spesielt når de kommer fra en adresseliste. Og det burde de være. Hvis du respekterer forbrukeren din, må du ikke be dem om å åpne vedlegg. For hvis de gjør det for deg, kommer de sannsynligvis til å gjøre det for noen andre. Og den neste personen er kanskje ikke så velmenende.

 • Kan jeg filtrere ut innkommende meldinger eller vedlegg?

  Dette vil avhenge av klienten som leveres gjennom verten, men de fleste gir et visst nivå av filtrering, spesielt for vedlegg, som kan utgjøre en høy sikkerhetsrisiko.

 • Hvor mye vil jeg kunne tilpasse e-postmeldinger?

  Enhver god postlisteserver lar deg fullstendig tilpasse e-postene dine slik at de samsvarer med organisasjonens merkevare. Hvis du ikke har et etablert merke, eller du ikke trenger å ta det med i e-postene dine (du bør!), Gir mange også et antall maler du kan bruke. Du bør også kunne lagre en rekke e-postmaler for å håndtere forskjellige typer kommunikasjon. For eksempel kan e-postmeldinger med en fet rød overskrift signalisere til mottakerne at dette er en veldig viktig melding, mens standardgrønn overskrift betyr at det bare er deres månedlige kuponger.

 • Hvilken type analyse vil jeg kunne kjøre?

  En god adresseliste-server vil gi deg detaljert analyse av antall e-postmeldinger som er sendt, lesehastigheten og til og med prosentandelen av brukere som klikket på lenker. Avhengig av dataene dine brukere ga, bør du også kunne trekke rapporter basert på geografisk beliggenhet, alder, kjønn, generelle interesser, hvordan de fant nettstedet ditt, etc. Det er her du trenger å gjøre en seriøs planlegging fremover. Bestem hvilke variabler du vil spore, og sørg for at du samler inn den informasjonen når besøkende besøkende registrerer seg for utsendelser.

 • Er det mulig å sjekke en melding før jeg sender den, for å se om vil bli flagget som spam?

  Noen adresselister-servere tilbyr en spam-sjekk-funksjon. Hva disse gjør er å lese innholdet i meldingen din og vurdere den for å bestemme sannsynligheten for at den vil bli merket som spam av en annen server eller av e-postleverandører som Gmail eller Outlook.com. Hvis verten ikke tilbyr denne funksjonen, er det tilgjengelige tjenester som kan gi sjekken for deg. Husk at ingen av disse verktøyene er garantert. Bare for å være trygg, unngå å nevne at du er en utenlandsk prins som ønsker å gi bort millioner av dollar.

 • Kan jeg bruke en adresseliste-server til å lage en interaktiv adresseliste?

  Mange programmer støtter oppretting av flere typer adresselister, inkludert nyhetsbrev, markedsføringslister, kunngjøringer og diskusjonsgrupper. Diskusjonsgrupper kan typisk bli moderert, noe som betyr at alle meldinger må gjennomgås før de går til resten av gruppen, eller umodifiserte, noe som betyr at medlemmer ganske enkelt kan svare på hele gruppen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map