Alternativer til 66 av dine favoritt Dead WordPress-plugins

Formidling: Din støtte hjelper med å holde nettstedet i gang! Vi tjener et henvisningsgebyr for noen av tjenestene vi anbefaler på denne siden.


WordPress-plugins er utviklet og vedlikeholdt av tusenvis av uavhengige utviklere. Over tid er det uunngåelig at noen av disse programtilleggene slutter å bli støttet. Utviklere går videre til andre prosjekter, eller blir overveldet av oppgaven med å holde koden oppdatert. Noen ganger utvikler WordPress seg for å dekke funksjonaliteten som plugins en gang har gitt.

Denne artikkelen dekker noen av de mest populære nedlagte WordPress-plugins, og foreslår alternativer for dem. Selv om vi ikke kan bytte alt liknende, bør du være i stand til å endre plugins uten en enorm investering i tid.

Finne utskiftningsprogrammer

Listene nedenfor er løst delt inn i emnekategorier, og har som mål å gi noen alternative plugins for de som er utdaterte. Der det ikke er noen direkte erstatning, er det en nær match eller et migreringsverktøy som hjelper deg å bytte til noe annet.

Alternative annonseringsplugins

Annonseringsplugins hjelper deg å tjene penger på bloggen din, ved å automatisere plasseringen av annonser og administrere måten de vises på. Noen av de mest nyttige annonsepluginene er forlatt, avviklet eller omutviklet, så hvis du bruker en av disse, er det på tide å tenke nytt.

 1. Easy Adsense: Denne pluginen ser ut til å ha blitt forlatt av den opprinnelige forfatteren. Bytt den ut med Easy Adsense Lite. Det lar deg raskt plassere annonser i innholdsområdene og sidefeltet, og samtidig sikre at du overholder Googles grenser for antall AdSense-annonser per side.
 2. Enkel annonseadministrator: fans av Simple Ads Manager vil gjerne vite at den fremdeles eksisterer. Det nye navnet er SAM Pro Free.
 3. Annonsesjef: Advertising Manager tok seg av annonserotasjon for AdSense og andre nettverk. Alternativet vårt, AdRotate, gjør det samme.
 4. Alt i ett Adsense og YPN: en annen AdSense-plugin, men med en vri; den støttet også Yahoo! Partner Annonsenettverk, som ikke lenger eksisterer. I tillegg hevdet noen som brukte denne programtillegget at det i hemmelighet traff kontanter til utvikleren, selv når den valgfrie donasjonen ble satt til null. Andre hadde ikke noe problem. Uansett er den ikke lenger i bruk, så prøv Easy Adsense Lite i stedet.

Alternative Analytics-plugins

Mange analytiske plugins ble gjort foreldet med utgivelsen av Jetpack. Jetpack er en WordPress-plugin som lar WordPress-brukere som er hostet selv, benytte seg av statistikken levert av WordPress.com; alt du trenger er en WordPress.com-pålogging.

 1. WordPress.com statistikk: Denne pluginen er nå integrert i Jetpack, så avinstaller den og installer Jetpack i stedet.
 2. Statpress: Denne pluginen er nå avviklet, sammen med en rekke plugins som ble hentet fra den (inkludert Statpress Reloaded, Statpress Community, Statpress Besøkende og NewStatpress). Selv om ikke alle av dem ble avviklet på grunn av Jetpack, vil de dekke mange av de samme funksjonene. Hvis du ikke ønsker å erstatte Statpress med Jetpack, er Slim Stat Analytics et godt alternativ, og støtter også populære cache-plugins.
 3. Analytics360 °: dette var Mailchimp sitt forsøk på en WordPress analytics-plugin, og den blandet Google Analytics-data med Mailchimp-trafikk. Du kan fortsatt integrere Google Analytics med Mailchimp ved å bruke Analytics360 ° -rapporten i Mailchimp, selv om plugin-filen er forlatt.

Alternativer for innhold og utseende

Google har lagt økende vekt på responsive, mobilvennlige nettsteder, og WordPress-brukere har måttet omutvikle temaer for å sikre at de overholder nye retningslinjer. Som sådan har mange av de gamle pluginene for temahåndtering blitt foreldet. Noen populære plugins har også ganske enkelt falt ut av utvikling; nok en gang spiller Jetpack en rolle i deres bortgang.

 1. Comicpress Companion: Comicpress Theme Companion ga brukere av Comicpress-temaer en praktisk måte å redigere CSS for nettstedet sitt uten å endre hovedstilarkene. Utviklingen av Comicpress Theme Companion ble stoppet i august 2012, fordi Jetpack gjorde Comicpress Theme Companion foreldet. Bruk Jetpacks tilpassede CSS-modul i stedet.
 2. WP-Cumulus: WP-Cumulus bygde Flash-tag-skyer som kan gjengis i 2D og 3D. Det er ikke lenger tilgjengelig, etter at utvikleren bestemte seg for å slutte å opprettholde koden. Prøv alternativt WP Category Tag Cloud. Det gjør at tagger og kategorier kan gjengis i seks forskjellige formater, ved hjelp av HTML5 i stedet for Flash.
 3. GD-stjernevurdering: stjernevurderinger er utmerket for gjennomgangsnettsteder og andre typer innhold som krever rangering. Siden GD Star Rating ble avviklet, har en annen plugin, GD Rating System, trådt inn.
 4. WP Mobildetektor: denne pluginen oppdaget brukerens enhet, og lastet deretter inn et tema som passer for den enheten. WP Mobile Edition er et godt alternativ, som tilbyr et automatisk deteksjonsskript, manuell veksling og mobile temaer.
 5. Nrelate relatert innhold: Nrelate har bekreftet at denne pluginen nå er ute av utvikling. Det anbefaler Zemanta relaterte innlegg i stedet.
 6. Lightbox Plus Colorbox: det er ingen mangel på lightbox-plugins for WordPress. Vi har brukt WP Lightbox 2 med gode resultater. Når du legger inn et bilde, må du sørge for at bildene er hyperkoblet i skjerminnstillingene for vedlegg, og sørg for at rullegardinmenyen Kobling til er satt som mediefil.
 7. WP Widget Cache: Denne nedlagte plugin-filen lagret output fra widgets for å lagre dem i databasen eller eksterne tjenester. Widget Output Cache gjør det samme.
 8. Page Flip Image Gallery: denne pluginen lastet inn bestemte innholdstyper i et flippbokformat i et WordPress-innlegg eller -side. Igjen, det er mange erstatningsalternativer, avhengig av innholdstypen du vil legge inn. Prøv WPPDF som et alternativ.
 9. AJAX Arrangementskalender: hendelseskalendere er vanskelig å erstatte, fordi de har en tendens til å bruke mange tilpassede felt som ikke lett kan tilpasses en ny plugin. Dessverre kan det ikke være en måte å redde hendelsene fra en gammel AJAX Event Calendar-installasjon, men du kan bruke Event Calendar WD til å gjenskape mye av resten av funksjonaliteten.
 10. Popularitetskonkurranse: Denne pluginen viste de mest populære innleggene i en blogg. Erstatt den med WordPress Populære innlegg.
 11. WP-O-Matic: WP-O-Matic var en aggregator og autoblogging-plugin. Du kan erstatte mye av kjernefunksjonaliteten med den lignende kalt WPeMatico.
 12. Sitemap Generator: det er ingen mangel på sitemap-plugins for WordPress, men vær forsiktig: det er to forskjellige smaker av nettstedskart, og du må velge den rette for dine behov. Google XML-nettkart lager et områdekart for søkemotorer, mens WP-områdekart innebygger et nettstedskart på en av sidene dine.
 13. Arrangementskalender: det er mange hendelseskalendertillegg for WordPress, og mange har veldig like navn. Denne hendelsen kalenderen plugin er annerledes, men inkluderer funksjonene du sannsynligvis vil savne fra dens navnebror: dato og klokkeslett, kortkoder og widget-støtte.
 14. WordPress Content Slide: glidebryterne er også to-en-krone i WordPress-depotet, så du bør ikke ha for store problemer med å bytte ut denne pluginen. Master Slider er en responsiv HTML5-erstatning som fungerer på stasjonære og mobile enheter.
 15. WordPress-diagrammer: tillot deg å lage diagrammer mens du er i WordPress. wpDataTables gjør dette og ganske mye mer med den ekstra muligheten til å lage interaktive tabeller.

Alternative plugins for sikkerhetskopiering

Det er viktig å ta regelmessige sikkerhetskopier av WordPress-nettstedet ditt, fordi en mislykket oppgradering kan utslette dataene dine. Det holder ikke å tenke på. Noen verter ga rimelig sofistikerte sikkerhetskopier som en del av en hostingpakke, men andre vil bare ta øyeblikksbilder for intern support. Hvis du brukte en av backup-plugin-ene nedenfor, kan du oppsøke et alternativ for å være trygg.

 1. WP Online Backup: denne plugin opprettet planlagte sikkerhetskopier og videresendt dem via e-post til administratoren. WP-DB-Backup gjør det samme. Vær oppmerksom på at den bare sikkerhetskopierer kjernetabeller og ikke sikkerhetskopierer plugin-data eller filer.
 2. Klar sikkerhetskopi: designet som en komplett online backup-plugin, Ready Backup integrerte WordPress-sikkerhetskopier med skytjenester som Dropbox og Amazon S3. Hvis denne funksjonaliteten er viktig for deg, kan du bruke BackWPup i stedet. Den støtter Dropbox, S3, Azure, RackSpaceCloud, SugarSync, Glacier og Google Drive.

Alternative plugins for back-end, administrasjon og dashbord

Et stort antall plugins er designet for å effektivisere WordPress-dashbordet, eller gjøre administrasjonen enklere for visse oppgaver. Dette er et ganske bredt område, men ikke desto mindre var noen av disse programtilleggene avgjørende for funksjonaliteten til visse nettsteder. Hvis du trenger utskiftninger, er våre forslag.

 1. WordPress automatisk oppgradering: WordPress varsler deg nå automatisk når en ny oppgradering er klar. Imidlertid gjelder ikke oppdateringen uten din tillatelse. Automatisk oppdateringsplugin legger til noen nyttige ekstrafunksjoner.
 2. Min sideordre: Denne pluginen tillot brukere med administratorrettigheter muligheten til å endre rekkefølgen på sider i backend. Bytt denne utdaterte plugin-en for Simple Page Ordering for å glede deg over lignende funksjoner.
 3. Min kategoriordning: Denne plugin tillater brukere å endre rekkefølgen på kategorier, ligner på My Page Order-pluginen ovenfor. Bruk stedet for ordre om kategori og ordrebetingelser.
 4. Tilpasset innholdstypebehandler: Denne pluginen ble utsatt for en ondsinnet kodeinjeksjon mens den ble lagret i WordPress plugin repository. Tidligere ser det ut til at den opprinnelige utvikleren har gått AWOL, så det er lite sannsynlig å komme tilbake. Prøv Pods – Tilpassede innholdstyper og felt hvis du trenger et alternativ.
 5. vedlikeholdsmodus: Vedlikeholdsmodus kan ha blitt deaktivert, men det er ingen mangel på alternativer på plugin-repository. Prøv vedlikehold i stedet.
 6. Adminer: denne praktiske plugin-en tillot WordPress-brukere å få tilgang til PHPMyAdmin gjennom deres WordPress admin-område. Selv om vi ikke fant noen direkte plugin-erstatninger for det, gir WP-Optimize deg lignende databaseverktøy i en plugin, inkludert noen du finner i PhpMyAdmin.
 7. Flere felt: Denne egendefinerte feltredigereren ser ut til å være slettet. Prøv avanserte tilpassede felt i stedet.
 8. WP tapte plan: denne pluginen var veldig nyttig når du løste de irriterende “Missed Schedule” -feilene på planlagte innlegg. WP Timezone tilbyr lignende funksjoner for brukere i Europa (bruker CEST om sommeren, CET om vinteren). Planlagt postvakt ser lovende ut, men den har ikke blitt oppdatert siden 2014, så bruk med omhu.
 9. Mailpress: Mailpress ble funnet å ha en utnyttelse, og ble tatt offline i påvente av en løsning. Prøv nyhetsbrevet til det kommer tilbake.
 10. WP Shortcode Exec: WP Shortcode Exec var en praktisk plugin som tillot opprettelse og utførelse av tilpassede kortkoder. Add Shortcodes and Filters er en direkte erstatning. Den kan importere gamle data fra WP Shortcode Exec, også.
 11. Optimaliser DB: Hvis du trenger å optimalisere WordPress-databasen din, er det mange andre plugins som erstatter Optimize DB. Optimaliser databasen etter å ha slettet revisjoner sletter unødvendige revisjoner, koder og kommentarer. Clean Up Booster lar deg søppelføre de samme typene data, og lar deg også forhåndsvise tabellene dine.
 12. Mailbag: Mailbag var en MailChimp og Campaign Monitor integrasjonsplugin. Erstatt den med OptinMonster, som støtter en rekke tjenester: MailChimp, AWeber, Keap (tidligere Infusionsoft), GetResponse, ConstantContact, CampaignMonitor, Hubspot, Marketo, ActiveCampaign, Pardot, TotalSend, Emma, ​​iContact, MailerLite, Customer.io, MailPoet, og FeedBlitz.
 13. Registrer pluss: både Register Plus og dens etterfølger, Register Plus Redux, har blitt trukket ut av WordPress-plugin-depotet. Prøv brukerregistreringshjelp på sin plass.

Alternative Cache-plugins

WordPress-hurtigbufring er viktig for at nettstedet ditt skal gå raskt. Hvis hurtigbuffertillegget ditt har gått ut, finn et alternativ her.

 1. DB Cache: nå avviklet; bruk W3 Total Cache på sin plass.
 2. Rask hurtigbuffer: en annen avviklet cache-plugin. Og igjen er W3 Total Cache en god erstatning.
 3. WP-hurtigbuffer: endelig, en hederlig omtale for WP Cache. Det er ikke avviklet, men har fått nytt navn til WP-Cache.com.

webhotellkupong

Ser du etter raskere WordPress-hosting?
Vår vertskap som er rangert som nr. 1 – SiteGround – gir 3 lag med hurtigbufring på deres WordPress-kontoer. Akkurat nå kan du spare opptil 67% på SiteGround-planer. Bruk denne rabattlenken
og få et stort ytelsesøkning i dag.

Alternative e-handel plugins

E-handel plugins er svært vanskelige å erstatte uten å bearbeide hele produktkatalogen og salgsendelsen. Derfor er det viktig å velge en plugin som sannsynligvis vil bli støttet på lang sikt. Heldigvis er det ikke for mange netthandel-plugins som må byttes ut.

 1. eShop: eShop-pluginen ser ut til å ha blitt forlatt av utvikleren, selv om produktet fortsatt eksisterer. Det er en måte å migrere eShop-dataene dine til WooCommerce, noe som sannsynligvis er bedre enn å starte på nytt.
 2. Cart66 Lite: Denne pluginen eksisterer fremdeles, i en eller annen form. En versjon av den er fremdeles tilgjengelig: Cart66 Cloud.
 3. YAK For WordPress: Yet Another Kart, eller YAK, var en favoritt blant mange WordPress-brukere. Den enkle strukturen tillot at alle innlegg eller sider kan knyttes til et produkt, og pluginen støttet også faktureringsprosessen. Hvis det er enkelhet du er ute etter, lar WordPress Simple PayPal handlekurv deg selge produkter enkelt. Bare plasser kortkodene på handlekurven din og produktsidene, og bruk PayPal-bakenden til å håndtere faktureringssiden.

Alternative skjema-plugins

Det finnes en rekke skjema-plugins for WordPress. Hvis din er på listen nedenfor, er her noen alternativer som har lignende funksjonalitet.

 1. cforms: Cforms er kanskje ikke i produksjon, men det er en gaffel: Cforms2.
 2. WP-reCAPTCHA: bytter over til WordPress ReCaptcha Integration plugin.
 3. TDO Mini Forms: dette var en veldig praktisk plugin som tillot gjestene å legge ut innhold til en blogg, som deretter kunne godkjennes av en administrator. Det var en god måte å omgå administrasjonsområdet WordPress backend fullstendig. Siden TDO Mini Forms ikke lenger er i utvikling, anbefaler vi brukerinnsendte innlegg. Selv om det ikke er en nøyaktig kamp, ​​fungerer den mer pålitelig enn de andre pluginene i denne nisjen.

Se også: FormMail-alternativer

Alternative medie-plugins

Flashens død, og økningen av HTML5, har endret måten vi legger inn medier i WordPress. Som sådan har mange plugins blitt foreldet, mens andre ganske enkelt har falt ved veikanten gjennom årene.

 1. PodPress: Denne pluginen gjorde det veldig enkelt å være vert for en podcast ved hjelp av WordPress som back-end. Hvis du stolte på det, kan du prøve å bytte til denne lignende plugin: Blubrry PowerPress Podcasting (eller PowerPress, kort sagt).
 2. Viper’s Video Quicktags: denne pluginen gjorde det lettere å legge inn video i WordPress. Det er ikke lenger påkrevd, siden mye av funksjonaliteten er inkludert i WordPress-koden. Hvis du trenger å migrere de gamle quicktags til det nye formatet, er det en plugin for det.
 3. Audio Player: denne plugin er slettet; prøv Simple Audio Player i stedet.
 4. JW Player-plugin for WordPress: Denne pluginen lever videre, men har fått nytt navn til JW Player 7 for WordPress.
 5. WP Filebase: WP Filebase er en mediesjef som gjør filer enklere å finne. Den er fjernet fra WordPress-plugin-katalogen. Imidlertid er det fremdeles tilgjengelig som et frittstående plugin fra GitHub, men det ser ikke ut til å være i aktiv utvikling. Det er også en Pro-versjon som du kan bruke som et alternativ. Men hvis du vil bruke en gratis plugin, kan du bytte den ut med Enhanced Media Library eller Media Library Plus.

Alternative sikkerhetsplugins

Det er viktig å forbedre WordPress-sikkerheten utover standardnivået, enten ved å herde WordPress manuelt eller ved å bruke en sikkerhetsplugin. Naturligvis er en ikke-støttet sikkerhetsplugin en risiko i seg selv. Vurder å erstatte disse programtilleggene med nyere alternativer.

 1. Sikkerhet av Supsystic: Selv om denne plugin-en har et nettsted, er den ikke oppført i plugin-repository. Bytt den ut med noe som alt i ett WP-sikkerhet og brannmur for å være trygt.
 2. Stealth-innlogging: denne pluginen klarte å skjule wp-login.php bak en roterende skjerm for opplåsingskode. Erstatt den med Stealth-påloggingssiden.
 3. WordPress File Monitor: dette var ansvarlig for å overvåke WordPress ‘kjernefiler, og sende en e-postmelding da en fil ble endret. Bedre WP-sikkerhet inkluderer denne funksjonen, i tillegg til noen andre nyttige sikkerhetsfunksjoner.
 4. Website Defender: Denne pluginen ga praktiske forslag til hvordan du hardner WordPress, og inkluderte også filskanning og admin-områdebeskyttelse. Alt i ett WP Security and Firewall er en god erstatning.

Alternative SEO-plugins

Ut av boksen kan WordPress ‘SEO mangle. Pluginsene nedenfor var nyttige, men har falt ut av utvikling. Bytt dem ut for å sikre at nettstedet ditt ikke er sårbart for angrep.

 1. Roboter Meta: en robots.txt-skaper. Bytt den ut med Simple Robots Meta.
 2. SEO Rank Reporter: denne rangsporeren rapporterte rangeringer med noen få dager. Det fungerer ikke lenger, så bytt til Wincher Rank Tracker, som er lik.
 3. Searchterms Tagging 2: denne pluginen holdt oversikt over alle søkeordene for en side, med det formål å få Google til å indeksere dem for å forbedre relevansen. Hvis ikke-merkede, kan plugins som dette faktisk skade rangeringer. Men hvis du vil erstatte Searchterms Tagging 2, så er de siste søketermene ganske bra. Den vil rapportere noen vilkår, uten å fylle hver eneste en på siden.

Alternative plugins for sosiale medier

Sosiale nettverk er et stadig skiftende landskap, og plugins går ut på dato når kodeendringer rulles ut. I tillegg er WordPress mye flinkere til å gjøre sosiale medier enn det pleide å være, så noe av funksjonaliteten i disse programtilleggene er foreldet.

 1. ordbok: denne pluginen delte innlegg til en Facebook-vegg, men har sluttet å fungere. Du kan få den samme funksjonaliteten hvis du installerer Jetpack, og deretter setter opp Publicize-modulen.
 2. Sosial: dette Mailchimp-pluginet fungerte som en bro mellom en WordPress-blogg og Facebook / Twitter. Igjen dekker Jetpack det meste av funksjonaliteten du har mistet.
 3. Sosial glidebryter 2: Å vise et glidende sosialt panel er tøft nå som denne pluginen har gått. Du kan prøve WP Social Slider, men fortsett med forsiktighet, siden den ikke har blitt oppdatert på noen tid.
 4. Enkel Facebook Connect: et Facebook-innleggsprogram. Bruk Jetpack.
 5. Wordbooker: en annen avbrudd Facebook-plugin. Bruk Jetpack.
 6. Twitter Blackbird Pie: denne gjorde det veldig enkelt å legge inn tweets i WordPress-innhold. I stedet for å bruke denne utdaterte koden, bruk den offisielle Twitter-pluginen.
 7. Mingle Forum: denne utvidelsen tillot brukere å legge inn et Mingle Forum i en WordPress-blogg. Vi har ikke klart å finne en direkte erstatning for det, men WPForo og bbPress er gode alternativer.

Alternativer for oversettelse av oversettelser

Google Translate forstyrret måten oversettelsesplugins brukes, noe som fikk noen til å droppe ut av utviklingen. Andre er blitt forlatt. Her er noen alternativer for de du bruker.

 1. qTranslate: Denne flerspråklige veksleren har blitt forlatt, men den har en etterfølger: qTranslate-X. Forfatteren sier at det har lite til felles med originalen, men har produsert en migrasjonsguide.
 2. Kodestyling-lokalisering: Denne plugin ser ut til å være utdatert, så prøv Loco Translate på sin plass.

webhotell tilbud

Ser du etter et WordPress-ytelsesgjennombrudd?
Lei av treg hastighet og finjustere plugins? Liquid Web presterte ekstremt bra i de siste hastighetstestene våre. Akkurat nå kan du spare stort på planene deres ved å bruke denne spesielle rabattlenken
.

Sammendrag

Å bytte plugins er arbeidskrevende, men utdaterte plugins kan forårsake problemer med selv det mest vedlikeholdte WordPress-nettstedet. Forsøk å velge alternativer som har god støtte og en oversikt over hyppige oppdateringer. Med dette i bakhodet kan det ofte være en god idé å bytte plugins, selv når den nåværende ikke er utdatert.

Den viktigste plugin-en er backup-plugin-en din, så sørg for at den er funksjonell og sikker. På den måten kan du alltid rulle tilbake endringene dine hvis noe går galt.

Videre lesing og ressurser

Vi har flere guider, veiledninger og infografikk relatert til koding og utvikling:

 • Du får det du betaler for: WordPress-hosting er gratis, men det er grunner til at du kanskje vil betale for det.
 • Slik sikkerhetskopierer du WordPress-bloggen din: Lær hvordan du kan holde nettstedet ditt trygt i de gangene ting går galt.
 • Hvor stor er WordPress-økonomien? WordPress-økonomien er mye større og mer variert enn du sikkert skjønner.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me