RapidWeaver-utvikling: Lag nettsteder på Mac-en med maler

Formidling: Din støtte hjelper med å holde nettstedet i gang! Vi tjener et henvisningsgebyr for noen av tjenestene vi anbefaler på denne siden.


RapidWeaver er et verktøy for å lage nettsteder for Mac. I likhet med nettstedsbyggerne som er utstyrt med mange hostingplaner, bruker RapidWeaver en malbasert tilnærming for å designe og tilpasse ditt eget nettsted. I motsetning til de fleste av disse, kan RapidWeaver lastes ned direkte til datamaskinen din, slik at du full frihet fra en spesifikk hostingleverandør. Så hvis du bestemmer deg for å flytte til en annen webhost, kan du enkelt ta sikkerhetskopi av det eksisterende nettstedet ditt og flytte det til din nye vert med bare noen få klikk.

Det er mange dra-og-slipp-nettstedskapere på markedet, de fleste inkluderer en håndfull maler, men RapidWeaver skiller seg ut ved å opprettholde oppdaterte, stilige maler, slik at nettstedet ditt ikke ser ut som det var utviklet for femten år siden. Med over 50 temaer som kan tilpasses gjennom en dra og slipp-redigerer, gir RapidWeaver en enkel løsning for å lage moderne, kraftige nettsteder.

RapidWeaver har også et uttømmende bibliotek med tilleggsprogrammer, inkludert alt fra nettbutikkfunksjoner til avanserte oppsett og tredjepartsdesign. Ved hjelp av disse, så vel som de innebygde HTML- og CSS-redaksjonene, kan avanserte webdesignere tilpasse nettstedene ytterligere.

Online ressurser

Det er mange nettsteder som er viet til RapidWeaver, og det kan være litt vanskelig å vade gjennom de som bare prøver å selge deg sine egne tillegg. Hvis du nettopp kommer i gang med RapidWeaver, vil disse nettstedene hjelpe deg med å komme opp, komfortable og på god vei til å publisere ditt aller første nettsted.

 • Realmac Software: det offisielle hjemmet til RapidWeaver. Du finner nedlastingslenker, raske introduksjoner og lenker til andre nyttige ressurser, for eksempel opplæringsprogrammer og fellesskapsnettstedet deres.
 • RapidWeaver FAQ: i tillegg til svar på vanlige RapidWeaver spørsmål, inneholder dette nettstedet opplæringsprogrammer, programvaretips og generell kunnskap om nettstedsdesign, HTML og grunnleggende om hvordan nettet fungerer.
 • RapidWeaver Central: dette nettstedet inneholder oppdaterte RapidWeaver-nyheter og anmeldelser av de nyeste stablene, temaene og andre tillegg. De gir også rådgivning og designrådgivning, for alle som trenger ekstra hjelp, så vel som egne stabler og temaer – disse vil koste deg, men resten av rådene deres er gratis.

Guider

RapidWeaver er designet for å være intuitiv, og generell nettstedutvikling krever ikke en grundig studie av programmet eller HTML. For mer avansert utvikling kan imidlertid disse ressursene hjelpe deg med å bli en RapidWeaver-ekspert.

 • RapidWeaver tutorials: dette settet med gratis tutorials inkluderer 10 leksjoner for nybegynnere på å lage et nytt prosjekt, legge til og organisere sider, velge et tema, lagre prosjekter, bruke addons og publisere nettstedet ditt, samt flere dusin avanserte leksjoner om temaer som stabler, tematilpasning, ved hjelp av tilleggsprogrammer, hastighetsforbedringer, søkeindeksering og oppretting av metakoder.
 • RapidWeaver Classroom: dette betalte opplæringsnettstedet tilbyr dusinvis av leksjoner på alt fra å navigere i programvaren til å jobbe med temaer og sette opp et netthandelnettsted. Hvis du leter etter en grundig forståelse av hvordan du får mest mulig ut av RapidWeaver-programvaren, er dette stedet å gå. For å gi deg en ide om dybden på leksjonene deres, har de over 600 minutter med video bare på å jobbe med temaer.
 • RapidWeaver Show: denne podcast-serien er også tilgjengelig på iTunes. Hver uke dekker forfatterne emnene for opprettelse av nettsteder som å lage tilpassede 404-feilsider, velge tema og administrere htaccess. De inkluderer også sporadiske RapidWeaver og generelle Mac-kunngjøringer som kan være av interesse for RapdidWeaver-brukere.

Nettsamfunn

Hvis du ser på svar på spesifikke spørsmål, er det ofte den enkleste og mest pålitelige løsningen å nå ut til medlemmene i samfunnet. Disse RapidWeaver-miljøene er veldig aktive og ivrige etter å hjelpe hverandre.

 • Realmac-fora: de offisielle forumene for RapidWeaver er ekstremt aktive og dekker alt fra installasjonsråd til SEO til YouTube-integrasjon. Å bla i forumet kan være litt overveldende, siden emnene opprinnelig er oppført i rekkefølge av oppdateringer, snarere enn etter emne. Du kan imidlertid enkelt filtrere etter kategori for å fokusere på nybegynnerspørsmål, temaer, podcaster, funksjonsforespørsler og mer.
 • The Weaver’s Space: opprinnelig et G + -samfunn, denne gruppen flyttet til sitt eget nettsted i 2016. De har for tiden over 800 medlemmer som diskuterer alt fra feilsøking til webdesignfilosofier..

bøker

Du vil ikke finne så mange bøker om RapidWeaver som du vil ha mer kompliserte verktøy for utvikling av nettsteder, ganske enkelt fordi RapidWeaver er lett å lære og det er mange gratis online ressurser tilgjengelig (se over). For de som foretrekker en fysisk bok, eller som ønsker å utvikle avansert kunnskap om nettsteddesign, er det imidlertid noen få bøker vi anbefaler.

 • RapidWeaver 5 Beginner’s Guide av Joe Workman: designet først og fremst for førstegangs nettutviklere, denne boka begynner med det grunnleggende (nedlasting, installasjon og konfigurering av programvaren), og går gjennom første sideoppretting, design og publisering. Den bruker mange skjermbilder og gir eksempelskode som kan brukes i dine egne prosjekter. For mer erfarne brukere tilbyr det også noen diskusjoner om avanserte konsepter, for eksempel stabler, HTML, CSS og feilsøkingsteknikker.
 • Den visuelle guiden til å lære RapidWeaver 5 av Hawes og Meadows: denne boken er hovedsakelig rettet mot nybegynnere, og leser gjennom hele RapidWeavers grunnleggende funksjonalitet ved hjelp av enkle å følge trinn-for-trinn-guider. Noen avanserte emner blir også dekket, for eksempel SEO-praksis og bruk av multimedia, men generelt er dette en veldig visuell, treg tempo guide, perfekt for de som er skremt av ideen om å bygge sin egen side.
 • HTML og CSS: Design og bygg nettsteder av Jon Duckett: denne svært visuelle introduksjonen til HTML og CSS er den perfekte ledsagerbok for RapidWeaver-brukere som ønsker å forstå koden bak nettstedet sitt og ønsker å legge til noen ytterligere tilpasning utover standardfunksjonene til programvaren.

Konklusjon

Mange av gjør-det-selv-bygningsvirksomhet har flyttet seg fra skrivebordet til skyen, spesielt med den malbaserte nettstedsdesignen, ettersom de fleste verter nå tilbyr gratis nettstedbyggere og programmer som WordPress og Joomla blir lettere å bruke alle tid. Likevel fortsetter RapidWeaver å tiltrekke seg nye brukere, fordi malene kontinuerlig oppdateres for å holde seg friske og profesjonelle, og brukergrensesnittet er perfekt for nybegynnere. Hvis du leter etter en enkel, men kraftig nettstedsbygger som ikke er bundet til webhotellet ditt eller annen online tjeneste, er det verdt å laste ned demoen og gi RapidWeaver en prøve.

Videre lesing og ressurser

Vi har flere guider, veiledninger og infografikk relatert til koding og utvikling av nettsteder:

 • Å komponere god HTML: dette er en solid introduksjon til å skrive velformet HTML og bruke HTML-valideringsprogramvare.
 • CSS3 – Intro, guider & Ressurser: dette er et flott sted å begynne å lære websideoppsett.
 • ASP.NET Resources: denne guiden får deg i gang med Microsofts .NET rammeverk for å lage nettsider.

HTML for nybegynnere – Ultimate Guide

Hvis du virkelig vil lære HTML, har vi laget en boklengdesartikkel, HTML for nybegynnere – Ultimate Guide Og det er virkelig den ultimate guiden; det vil ta deg helt fra begynnelsen til mestring.

Hvilken kode skal du lære?
HTML for nybegynnere – Ultimate Guide

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me