Ditt søk etter gratis flaggikoner er over (+ de kommer i flere størrelser)

Formidling: Din støtte hjelper med å holde nettstedet i gang! Vi tjener et henvisningsgebyr for noen av tjenestene vi anbefaler på denne siden.


Gratis flat ikoner

De fleste store land i verden er representert i dette settet med 244 forskjellige flaggikoner, som ganske enkelt er stylet på en minimalistisk måte. Flaggikoner er nyttige for å indikere språk, lokasjoner, kontaktinformasjon og mer. Få dem hit gratis.

Forhåndsvisning: Flat Flag Icons

Alle 244 flaggikoner i 3 sett i forskjellige størrelser; (96x96px, 48x48px, 24×24 px PNG-format)

gb flaggikon

Flaggene inkludert:

Gratis, flate, flagg. Si det fem ganger raskt.

Bruk og attribusjon

Du kan bruke ikonene gratis for kommersielle og ikke-kommersielle prosjekter, med ett krav: vi ber om kreditt i form av en diskret “Flaggikoner ved” -lenke slik at andre webansvarlige kan finne og bruke ikonene også.

Last ned verdensflaggikoner:

Last ned alle 244 flaggikoner i 3 sett i forskjellige størrelser; (96x96px, 48x48px, 24x24px PNG-format) i denne zip-filen: Flags-Icon-Set.zip

Flat Design – Goes Out of Style

Det er mange fancy, kompliserte flaggikondesigner der ute, fra søte klistremerker, til 3d-viftende flagg, til og med blanke knapper eller pinner.

Men for ikoner som ikke forstyrrer eller distraherer ditt eget nettsteddesign, trenger du et mer enkelt, minimalistisk utseende. Disse flaggikonene har ingen krusiduller eller spesialeffekter, og vil se bra ut med webdesign.

Vi vil diskutere dette mer detaljert nedenfor.

Perfekt for flerspråklige nettsteder

Internett er en multikulturell, flerspråklig virtuell verden. Bare omtrent halvparten av alle websider på nettet er på engelsk, og antall sider på andre språk enn engelsk vokser raskt.

Som webmaster kommuniserer du øyeblikkelig med land over hele verden, fra USA til Storbritannia til De forente arabiske emirater og utover.

Når du snakker med et globalt publikum, må du noen ganger avklare informasjon eller endre meldingen avhengig av leserens sted eller språk. Det kan hende du må formidle stedsavhengig informasjon, for eksempel forsendelsespriser eller kontorplasser, eller til og med tilby nettstedets innhold på flere språk.

Og når det gjelder å drive et flerspråklig nettsted, vet du at det er massevis av arbeidene som er involvert. Fra å få innholdet ditt oversatt til tekniske problemer som domenenavn og språkkoder, er det ingen enkel oppgave å sette opp et nettsted for flere språk.

Men du kan gjøre det litt enklere ved å bruke dette gratis ikonet.

Å bruke ikoner for å indikere informasjon er ofte mye mer effektivt enn bare å bruke tekst. Folk behandler informasjon bedre og raskere fra bilder i stedet for tekst, og det er mer sannsynlig at de husker informasjon de lærte visuelt.

Å bruke flaggikoner for å indikere språk gjør det mye raskere og enklere for de besøkende å finne sitt eget innfødt flagg for å bytte til ønsket språk.

Flaggikoner er et mye mer attraktivt designalternativ enn å bruke en lang liste eller en rullegardinmeny, noe som holder nettstedets design mindre rotete og mer strømlinjeformet og visuelt interessant.

Flere gratis flatikoner

Sultne etter mer gratis flatikoner? Vi er glade for å forplikte oss!

Vi har to sett til: ett i farge og ett i svart & hvit.

Sett en

Dette er et sett med 43 gratis fargeflateikoner som har nesten ubegrenset nytte og ser bra ut.

Forhåndsvisning av fargeikon

Her er noen eksempler i full størrelse (128x128px) av ikonene som er inkludert i dette settet:

skyikon flat ikon flat ikon lagre ikon

Her er hele samlingen:

forhåndsvisning av ikonet

Bruk og attribusjon

Du kan bruke ikonene gratis for kommersielle og ikke-kommersielle prosjekter, med ett krav. Vi ber om kreditt i form av en diskret “Ikoner ved” -kobling slik at andre webansvarlige også kan finne og bruke ikonene.

Du kan bruke disse gratis flatikonene på nettstedet ditt for:

 • Nettapplikasjonsmenyer (lagre, skriv ut)

 • Navigering (sjekk handlekurv-ikonet)

 • Oppføringstjenester og produkter

 • Uthev produktfunksjonene (prøv hengelåsen eller nøkkelikonene for å understreke sikkerhet)

 • Vektlegge fordeler (som å bruke pengerikonet for sparing eller salg).

Laster ned Icon Set One

Settet inkluderer 43 forskjellige bilder (128x128px PNG-format), fra grunnleggende som utskrift og lagring av ikoner, til mer finurlige bilder som en kopp kaffe og en paraply.

Last ned alle ikoner i dette settet: Flat-Icons-2.zip

Sett to

Denne pakken med ikoner inneholder to versjoner av flat ikoner i designstil (en med sirkler som omskriver ikonene, og en uten). Hver inneholder et bredt utvalg av generelle bruksikoner for webansvarlige, egnet for nettstedsdesign, blogger, sosiale medier og multimediebruk.

Eksempler med og uten sirkler:

merknadsikonets sirkel merknadsikonets sirkel merknadsikonets sirkel

merknadsikonets sirkel merknadsikonets sirkel merknadsikonets sirkel

B&W Ikon (med sirkler) Forhåndsvisning

forhåndsvisning av ikon 1

B&W Ikon (ingen sirkler) Forhåndsvisning

ikoner forhåndsviser ingen sirkler

Bruk og attribusjon

Du kan bruke ikonene gratis for kommersielle og ikke-kommersielle prosjekter, med ett krav: vi ber om kreditt i form av en diskret “Ikoner ved” -kobling slik at andre webansvarlige kan finne og bruke ikonene også.

Laster ned ikon sett to

Både separerte PNG-filer og de opprinnelige Photoshop. PSD-filene er inkludert disse zip-filene.

Nedlastinger: Icon Set.zip | Ikonoppsett med Circles.zip

Flat Design for Web

Selv de som ikke er involvert i design av nettsteder, har kanskje lagt merke til en nysgjerrig minimalistisk trend som feier noen av de beste merkene på nettet. Det kalles “flat design”, og det er grunnen til at så mange nettsteder fra ledende selskaper ligner litt mer på smarttelefonapplikasjoner i disse dager.

Microsoft, Google og Apple har alle bidratt til å pionere denne nye bølgen av eleganse og rene linjer i design. La oss utforske den nye spennende estetikken og finne ut hva det handler om.

Hva er Flat Design?

Flat design er en minimalistisk nettdesignet estetisk ewing-ornamentikk, tredimensjonalitet og utseendet på tekstur.

Enkelhet er den mest etterspurte egenskapen innen flat design: Som et resultat overfører flat design enkelt fra tradisjonelle skrivebordsmiljøer til mobile plattformer, for eksempel nettbrett og smarttelefon.

Noen av de mest kjente flate designene er de som er beregnet på å jobbe med en berøringsskjerm, for eksempel Windows 8s “Metro” -grensesnitt.

Flat design skiller vanligvis mellom viktige elementer ved bruk av bokser med en enkelt fargetone i stedet for de som virker “skyggelagt” eller “skrått”. Å lage flat design visuelt interessant betyr å bruke typografi kreativt og fokusere på overbevisende innhold.

Uten å måtte bekymre seg for fallskygger, preging, graderinger eller “få ting til å pope”, kan designere fokusere på å lage et intuitivt hierarki av elementer som brukere vil forstå naturlig.

 • Velkommen til Era of Flat Design – USF Health

 • Prinsipper for flat design – Design Modo

 • Historien om flat design – neste nett.

Flat Design vs Skeuomorphic Design

Skeuomorf design som vi kjenner den ble introdusert for datamaskingrensesnitt på midten av 1980-tallet av utviklere hos Apple. Skeuomorphism er en designfilosofi som prioriterer dekorative elementer og realisme, og gjør grensesnitt som ligner kjente gjenstander.

Rent teknisk etterligner en skeuomorf design konvensjonene for den “analoge” verden. Dette var en verdifull måte å hjelpe tidlige databrukere, som ikke var kjent med digital navigasjon, til raskt å lære det grunnleggende og tilpasse seg behovene til forskjellige programmer.

Skeuomorfisme har endret seg over tid og blitt mindre “bokstavelig”. Noen av de tidligste versjonene av Windows, for eksempel, kom sammen med proprietære programmer som organiserte brukernes programvare ved å vise en trehylle full av pakket dataprogrammer.

Etter hvert som grensesnitt har blitt mer kjent for brukere, har skeuomorfisme blitt mer subtil, og det har ofte blitt kritisert som uoversiktlig. Imidlertid er dette første gang i historien til webdesign, så mange selskaper har vist en så sterk preferanse for flat design.

 • Skeuomorphic vs Flat Design – Specs Howard School of Media Arts

 • Det var på tide at skekeomorfisme døde – Forbes Magazine

 • Definere og forstå Skeuomorfisme – Sacha Greif

 • Flatening of Design – The New York Times.

Hvorfor Flat Design styrer nettet

Selv om flat design har eksistert i lang tid, nyter den en gjenoppblomstring. En del av grunnen er fordi Apple, da den ga ut iOS 7, omkonstruerte iPhone-grensesnittet for å bruke flat design.

En annen grunn har å gjøre med den endrede profilen til webdesign. I stedet for å være opptatt utelukkende med estetikk, har mange designere nå programvareutviklingsplikter; flat design hjelper designere å vedlikeholde nettsteder lettere.

Endelig er flat design et verdifullt verktøy for å gjøre nettsteder mer tilpasningsdyktige for brukere med forskjellige skjermoppløsninger, nettlesere og mer.

Etter hvert som flere og flere enheter blir i stand til å gå online og bruke applikasjoner, er det sannsynlig at flat design vil opprettholde et viktig sted i brukervennlighet.

Selskaper forbereder seg på “The Internet of Things”, ideen om at ting som TV, kjøleskap og andre apparater snart vil ha Internett-tilkobling. Flat design vil være avgjørende for å utvikle programvare som fungerer på tvers av disse “nye grensene”, og som lett kan konstrueres for plattformer når de dukker opp.

Kort sagt, flat design er en idé hvis tid har kommet – selv om fremtiden på nettet er uklar.

 • Hvorfor flat design er viktig – UX Magazine

 • Flat and Thin Are In – Knusende magasin

 • Hvorfor flat design vil fortsette å styre verden – Shutterstock

 • Hvorfor flat design er her for å bli – How Magazine.

Hva blir det neste?

Til tross for den brusende populariteten til flatdesign, er det noen tegn på at det kanskje ikke er dominerende på nettet i det store hele.

Mange mennesker synes flat design er ubehagelig og forvirrende, og foretrekker de mer varierte estetiske ledetrådene som kan skaffes ved skeuomorfisme. Naysayers klager over at flatt design får skrivebordsinnhold til å ligne mer på mobilinnhold, i stedet for å fokusere på å gjøre mobilinnhold mer robust.

I noen kvartaler testes allerede en ny, “renere” tilnærming til skeuomorfisme som integrerer de beste funksjonene i flat design..

 • 6 grunner flat design vil dø snart – designblitz

 • Er flat design allerede passé? – Rask firmadesign

 • Tanker om post-flat design – Collective Ray

Konklusjon

Flat design er kanskje ikke alltid like populært som i dag. Men det vil aldri se dårlig ut som fortidens trender har, som blinkende tekst. Så du kan virkelig ikke gå galt ved å bruke den.

Ikonene vi tilbyr gratis er et flott sted å starte. Så enten de er flaggikoner eller de andre, last dem ned i dag og se hva du kommer opp med.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map