X-Cart Hosting Review: Fullständig, enkel att använda E-Commerce Hosting

X-Cart introduktion

Grundades 2001 av Ruslan Fazlyev, var X-Cart den första nedladdade PHP / MySQL kundvagnplattformen i världen. Företaget växte snabbt och idag driver X-Cart över 35 000 butiker i 111 olika länder som, allt berättade, ansvarar för transaktioner på över 2,5 miljarder dollar..


X-Cart är en open-source e-handelsplattform som är stolt över att vara lätt att använda, underhålla och modifiera. Med sin helt öppna PHP-backend har du full kontroll över din installation.

Funktioner

X-Cart är en komplett e-handelsplattform som levereras komplett med en webbplatsbyggare som ger dig kontroll över alla delar av din butik. Den lättanvända adminportalen innebär att du kan ta hand om designen och användarupplevelsen, värdkonfigurationen med mera – även om du inte anser dig själv som en “teknik.”

Grunden för din butik är den mall du väljer. X-Cart levereras med mer än 40 professionella teman (alla är mobilvänliga), som du sedan kan ändra för att spegla dina verksamhets behov. Redaktören där du gör dessa ändringar är intuitiv och mycket kan göras med enkla drag-and-drop-åtgärder. Men om du är väl insatt i CSS, HTML eller JavaScript kan du komma åt källfilerna för att göra ändringar på det sättet.

Om du behöver ytterligare hjälp med att bygga din webbplats kan du begära en anpassad offert för webbdesigntjänster. Du kan också använda din befintliga design eftersom X-Cart-teamet kan hjälpa dig att konvertera det till ett tema och tillämpa det på din webbplats.

X-Cart har byggts med internationell försäljning i åtanke. Du kan visa produktpriser i flera valutor, översätta din butik och produktkatalog till över 40 språk och ställa in din text så att den visas korrekt för dem som vanligtvis läses från höger till vänster. X-Cart kommer också att hantera alla tillämpliga land- och statliga skatter baserat på var du är för närvarande.

Inventering, marknadsföring och SEO avrunder de tillgängliga funktionerna för backend på din butik. Förutom att X-Cart-webbplatser som SEO är klara som standard kan du samla in lämplig analys för att formulera din affärsplan, erbjuda auktioner, kuponger och rabatter och nå ut till dina kunder via de inbyggda e-postmarknadsföringsverktygen. X-Cart stöder också mobilspecifika specialerbjudanden samt integration av sociala medier, vilket gör det enkelt för dina besökare att dela dina produkter med sina vänner och familj via Twitter, Facebook och så vidare.

Användarupplevelse

Alla webbplatser byggda med X-Cart har följande funktioner som är utformade för att förbättra dina besökares upplevelser:

  • Smarttid i realtid gör att dina besökare snabbt kan hitta det de behöver; sökningen ger förslag i realtid baserat på data som användarens skrivna, stavningskontroll och stöd för synonymer, kampanjer och statistik.
  • Responsiva teman ge en bättre ranking i sökresultaten såväl som minskad frustration från dina användare när de kommer åt din webbplats från en mobil enhet; din webbplats kommer att se bra ut oavsett vad användarens skärmstorlek är.
  • WordPress Integration gör att du enkelt kan integrera en blogg på din webbplats samt visa produkter som är till salu på din blogg.

X-Cart-implementeringar stöder också över 120 olika integrationer med betalningsportar som Amazon Payments, PayPal, Sage Pay och Skrill. Du kan också välja att erbjuda enstegsutcheckning utöver den traditionella flerstegsprocessen samt gästkassa (vilket inte kräver att användaren registrerar sig innan han slutför transaktionen). Alla dessa bekvämlighetsrelaterade funktioner är utformade för att förbättra sannolikheten för att användaren konverterar till en kund.

X-Cart stöder många säkerhetsfunktioner som alla håller dina kunders känsliga data säkra och fördjupar dina kunders förtroende för ditt företag. Förutom att vara PCI-DSS-kompatibel, vilket innebär att du uppfyller säkerhetskraven och bästa praxis som anges av kreditkortsbranschen, får du bedrägeri, HTTPS / SSL-stöd för säkra transaktioner och skydd mot XSS- och CSRF-attacker , liksom SQL-injektioner. Du kan också aktivera tvåfaktorsautentisering och se till att endast den auktoriserade användaren kan göra inköp från din webbplats.

Det verkar som om vi inte har några recensioner för X-Cart än.

Prissättning

Den enda avgift som du måste betala specifikt för X-Cart är en engångslicensavgift. Därefter får du tillgång till alla ytterligare uppgraderingar för det första året utan extra kostnad (ytterligare uppgraderingar utöver den punkten kräver ett årligt prenumeration). Du behöver inte betala några extra avgifter, till exempel de för användning. X-Cart erbjuder en gratis plan för dem som just har börjat, men den innehåller också planer för medelstora och växande företag, såväl som stora företag av organisationer.

värd

När du köper din X-Cart-licens får du frågan om du vill vara ansvarig för värd för din X-Cart-implementering, eller om du vill prova X-Cart’s hosting-paket.

X-Cart erbjuder fyra olika värdpaket som du kan välja från. De två dyraste alternativen ger dig tillgång till teknisk support samt en gratis licens till X-Cart. Du kan betala för dina planer varje månad, men om du betalar i förskott för ett årsabonnemang sparar du 10%. Observera att hostingavgifterna för de två billigaste paketen är förutom licensavgiften för att använda X-Cart.

Support och kundservice

Förutom att erbjuda värd, anpassad design och webbutveckling, SEO-relaterade konsulttjänster, erbjuder X-Cart även migrering, installation och säkerhetsrelaterad hjälp för webbplatsen.

X-Cart erbjuder flera supportalternativ. Du kan välja att betala för hjälp med en enda incident (med brådskande incidenter som kostar mer än vanliga incidenter, även om du får ett brådskande svar inom två timmar efter att du skickat din begäran och Skype LiveChat åtkomst till X-Cart-teammedlemmar), eller så kan du köpa ett månads- eller årsabonnemang för obegränsad teknisk support.

Sammanfattning

X-Cart är en fullständig, robust, öppen källkods e-handelsplattform som tillgodoser dina behov, oavsett om du just har kommit igång i världen av e-handel eller om du är ett stort företag som gör miljoner dollar i affärer. Den lättanvända produkten är säkerhetskopierad med utmärkt dokumentation och support, så du är i gott företag om du väljer att använda X-Cart för dina e-handelsbehov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me