Webbhotell-pad 2020: Vad säger kundrecensioner för webbhotell-pad?

WebHostingPad Introduktion

Besök WebHostingPad-webbplatsen och du kommer att märka att den är specialiserad på delat webbhotell med lågt pris, även om det också erbjuder återförsäljare / VPS-värd. Företaget bildades 2005.


Det verkar vara lite information på deras webbplats om vem som äger den. WebHostingPads företagskontor är baserat i Rolling Meadows, IL i USA och dess servrar i Chicago, IL.

Intressant nog finns det några referenser till att WebHostingPad gör rörelser till webbhotellindustrin i Kina.

WebhostingPad-värdplaner

Det finns två delade webbhotellplaner på WebHostingPad, Power Plan och Power Plan Plus. Var och en ger obegränsad värdutrymme och obegränsad månatlig bandbredd. Kunder kan också vara värd för obegränsade domäner, e-postkonton och MySQL-databaser.

Power Plan Plus tillhandahåller också ett SSL-certifikat, SSH-åtkomst, avancerat spamfilter och webbstatistik, en förteckning över företagskataloger och en avancerad säkerhetsskanning.

De två delade värdplanerna prissätts efter hur länge du registrerar dig. Du kan ingå avtal som sträcker sig från ett år till fem år i längd.

WebHostingPad har samarbetat med ett annat webbhotellföretag, VPSDepot, för att erbjuda tre återförsäljare / VPS-planer att välja mellan.

 • Nybörjarplanen ger 100 GB hårddiskutrymme, 100 GB månatlig bandbredd, 128 MB garanterat minne och en dedikerad IP-adress.
 • Professional VPS-planen ger 50 GB hårddiskutrymme, obegränsad bandbredd, 256 MB garanterat minne och 512 MB sprängbart minne och två dedikerade IP-adresser.
 • Den tredje Premium-planen liknar Professional-planen men med 100 GB hårddiskutrymme, garanterat 512 MB minne och 2 GB sprängbart minne.

WebHostingPad erbjuder också en e-posttjänst med extremt låg kostnad som ger dig obegränsade e-postkonton och ditt eget domännamn. Tjänsten stöder stora smartphones (inklusive BlackBerry) och innehåller upp till 1 GB lagringsutrymme per brevlåda.

WebHostingPad Upptid / driftstopp

WebHostingPad har s99,9% drifttid, även om den inte publicerar någon statistik för att säkerhetskopiera fordran. Det ger en garanti och kommer att ersätta kunder för eventuell driftstopp (pro-rata).

WebHostingPad N + 1 datacenter är beläget i Chicago med säkerhets- och HVAC-ventilationssystem dygnet runt. Webbplatsen har också 48 timmars generatorbränsle för att säkerställa att det håller sig uppe vid strömavbrott. Denna UPS stöds också av avtal med lokala bränsleleverantörer.

Datacentret säkerhetskopieras varje vecka, men WebHostingPad tillhandahåller också gratis extra säkerhetsverktyg för din webbplats.

WebHostingPad-support

WebHostingPad har ett 24-timmarsbaserat amerikansk supportteam med livechatt, e-post och telefonstöd allt tillgängligt. Supportcenter-sidan på webbplatsen ger också tillgång till Kayako helpdesk där du kan skicka in en supportbiljett.

Det finns också en stor kunskapsbas som du kan konsultera för råd och användarguider. Det finns en nyhetssida för företagsmeddelanden, men den visas inte i skrivande stund.

WebHostingPad Facebook-sida och Twitter-konton verkar ganska aktiva, men de flesta användare med frågor omdirigeras till de andra supportkanalerna. Personalen publicerar meddelanden och andra nyhetsrelaterade artiklar för att hålla sina följare uppdaterade.

WebHostingPad i nyheterna

Annat än vissa kinesiska nyhetsartiklar om dem som kommer in på värdmarknaden, finns det väldigt lite andra nyheter kring företaget, bra eller dåligt. Vi kan bara anta att deras webbhotell är relativt solid och pålitlig.

WebHostingPad Kontrollpanel

Kontrollpanelen som används av WebHostingPad drivs av cPanel. Detta ger verktyg för säkerhetskopiering och återställning, möjlighet att köra cron-jobb, kontrollera webbplatsanalys, kontrollera webbmail och mer.

WebHostingPad Extras

WebHostingPlus stöder Softaculous som möjliggör installation med ett klick för en mängd olika verktyg, inklusive WordPress., Drupal och mer. Bonusfunktioner inkluderar ett anslagstavla, formulär-e-postscript, PHP Nuke, e-postlista, bildgallerier / Coppermine, Mambo, Joomla, Perl, Python och andra.

Registrera dig för delad värd så får du ett gratis domännamn, Google Adwords-krediter, Yahoo & Bing-krediter, Facebook-annonseringskrediter och Access Guardian-webbplatsskyddsprogramvara.

WebHostingPad tillhandahåller en gratis webbplatsbyggare, men du kan också köpa en anpassad webbplats baserad på dina behov. För att köpa den här extra funktionen måste du kontakta dem för en offert.

Det finns ett filialprogram som tjänar pengar för varje hänvisad försäljning.

WebHostingPad pengar tillbaka-garanti

WebHostingPad erbjuder en återbetalningsgaranti för både delade värdtjänster och VPS-tjänster.

 • Delad värd kommer med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, även om detta inte täcker kontoförnyelser, ytterligare artiklar och tjänster eller domännamnsregistrering.
 • VPS-återbetalningsgarantin är begränsad till 5 dagar och inkluderar endast värdtjänster. Ytterligare tjänster som WHM / cPanel-licenser, IP-adresser och webbplatsbyggare ingår inte.

WebHostingPad Sammanfattning

WebHostingPad erbjuder en mängd olika billiga webbhotelltjänster med stor tonvikt på valuta för pengarna. Även om du kanske inte får en webbplats med alla “klockor och visselpipor” kommer bra, solid hosting att vara ett attraktivt förslag för människor som vill ha en enkel tjänst till en låg kostnad.

Webbhotell Pad Vanliga frågor

 • Var ligger företaget?

  Företagskontor finns i Buffalo Grove, IL i USA.

 • Erbjuder webbhotell Pad Windows-värd?

  Nej. Webbhotell Pad är specialiserat på Linux-värd.

 • Erbjuder webbhotell Pad hanterad VPS-värd?

  Ja, det erbjuder hanterad och ostyrd VPS-värd.

 • Är en domän ingår i köpet av en värdplan?

  Ja. Nya värdplaner inkluderar en gratis domännamnregistrering under ett år.

 • Vilken tillfredsställelsesgaranti erbjuds?

  Webbhotell Pad erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

 • Vilka supportalternativ finns?

  Alla värdkunder har tillgång till support via telefon, e-post och livechatt.

 • Vilket utrymme och dataöverföringsbegränsningar finns det?

  Web Hosting Pad erbjuder obegränsat diskutrymme och obegränsad bandbredd på delade planer. VPS och dedikerade planer begränsas av diskstorleken och bandbredden för den specifika planen, även om vissa av VPS-planerna också erbjuder obegränsad bandbredd.

 • Vilket språk kommer det tekniska supportteamet att tala när jag ringer?

  Teknisk support finns endast på engelska.

 • Var finns datacentrarna för webbhotellpaden?

  Det har ett datacenter, beläget i Chicago, IL i USA.

 • Vilka utvecklingsspråk stöder webbhotell Pad?

  Det stöder teknik som vanligtvis är kopplad till Linux-värd, som PHP, Perl, Python och MySQL-databaser.

 • Erbjuder webbhotell-pad återförsäljarhosting?

  Det finns inga återförsäljarspecifika planer. VPS-planerna erbjuder emellertid obegränsade domäner, databaser och e-postmeddelanden, och dessa kan användas som en återförsäljarplan om du vill.

 • Kommer webbhotellplattan att hjälpa mig att överföra min befintliga webbplats?

  Webbhotell Pad kommer att överföra dina webbplatsfiler och databaser gratis, så länge webbplatsen är under 2 GB och din gamla värd använder cPanel. Om du använde någon annan kontrollpanel måste du migrera dina egna data.

 • Kan jag vara värd för flera webbplatser på ett delat värdkonto?

  Webbhotellpads delade och VPS-planer gör att du kan vara värd för obegränsade domäner. 

 • Finns det en sitebuilder?

  Ja. Alla värdplaner kommer med Weebly Site Builder som en kostnadsfri testversion. Det kommer med hundratals mallar för att göra det enkelt att skapa en webbplats för individer på alla nivåer. Om du gillar Weebly kan du betala för en av premiumversionerna.

 • Vilka installatörer med ett klick finns?

  Hosting planer kommer också med Softaculous, ett bibliotek med hundratals skript och applikationer.

  Applikationerna är idealiska för icke-tekniska användare och var och en kan installeras på några minuter.

  Medföljande skript inkluderar WordPress, Joomla, Drupal, phpBB, Gallery och Coppermine.

 • Kan jag använda webbhotellplattan för en webbplats med ett stort antal bilder?

  Ja. Alla delade planer har också obegränsat hårddiskutrymme för bildlagring, såväl som obegränsad bandbredd, vilket gör webbhotellpaden till ett utmärkt val för webbhotell för bild och galleri. 

 • Vilka kontrollpaneler erbjuds?

  Alla planer kommer med cPanel-kontrollpanelen.

 • Vilka betalningsalternativ stöds?

  Förutom stora kreditkort kan kunder också betala via PayPal och Alipay.

 • Vilken drifttidsgaranti tillhandahålls?

  Webbhotell Pad ger en garanti på 99% i drift.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map