VEVS 2020: Vad säger VEVS-kundrecensioner?

VEVS introduktion

En webbplatsbyggare byggd med offlineföretagare i åtanke. Istället för catering till varje affärsstil under solen VEVS
är stolt över att hjälpa företagare i några utvalda branscher.


Om du befinner dig i en av de valda branscherna som VEVS stöder kommer det att vara svårt för dig att hitta en bättre allt-i-ett-webbplatsbyggare. Nedan ser vi en djupgående titt på denna byggare så att du kan se om det passar rätt för ditt företag.

Om VEVS

VEVS är ett relativt nytt tillägg till webbplatsutrymmeutrymmet. Företaget som lanserade VEVS heter Stivasoft och har levererat olika webblösningar i över ett decennium.

Istället för att vara en webbplatsbyggare för alla, är VEVS en webbplatsbyggare inriktad på en specifik marknad. Nämligen småföretagare som behöver en ny webbplats som är utrustad med de funktioner de behöver och inget annat.

De webbplatser som skapats med det här verktyget är enkla men mycket användbara. Detta ger användarna möjlighet att snabbt bygga en webbplats som gör att deras offline-verksamhet kommer att leva, online.

Enkel användning

När du har skapat ett grundläggande konto riktas du till administratörspanelen där du kan välja bransch för ditt företag. Branschen du väljer ger dig tillgång till olika funktioner som krävs av din affärstyp.

Den första installationen hanteras av VEVS-teamet, vilket innebär att du kan bygga en webbplats utan teknisk kompetens överhuvudtaget.

Kontrollpanelen är ganska intuitiv och låter dig göra saker som att titta på din webbplatsstatistik, spåra säljdata, hantera reservationer och klientförfrågningar, tillsammans med att bygga ut din webbplats.

Plattformen är uppenbarligen byggd för kompletta nybörjare. Om du stöter på några problem, är support bara ett klick bort. Supportteamet hjälper dig att ställa in din webbplats, hantera tekniska förfrågningar och till och med hjälpa till att ladda upp innehåll.

Det verkar som om vi inte har några recensioner för VEVS än.

Allt-i-ett-affärslösning

Som ägare av ett litet företag har du mycket på din tallrik, det sista du vill göra är att spendera avgörande tid på att hantera din webbplats. Med den svit med verktyg och funktioner som erbjuds kan du få din webbplats att fungera för dig istället för tvärtom.

Utöver att bygga en grundläggande webbplats är webbplatsen som du kommer att bygga e-handel redo. Du kan enkelt hantera och ta möten tillsammans med att sälja dina produkter och tjänster.

För närvarande finns det ett brett utbud av branscher som stöds, inklusive:

 • Bilhandlare

 • Biluthyrning

 • Yachtuthyrning och förvaltning av semesterfastigheter

 • Semesteruthyrning

 • Fastighet

 • Online jobbportaler

 • Bilparkeringstjänster

 • Buss och taxiservice

 • hotell

 • Hår- och skönhetssalonger.

Om din bransch inte stöds för närvarande, se till att kolla tillbaka eftersom nya branscher läggs till regelbundet.

Säljer funktioner

När du väljer din webbplatsindustri får du en uppsättning branschspecifika verktyg. Om du till exempel driver ett biluthyrningsföretag kan du använda den inkluderade biluthyrningsprogramvaran för att ta bokningar och bearbeta betalningar.

Oavsett om du vill visa upp ditt produktval eller låta kunder köpa dina tjänster kan du göra det snabbt och enkelt. Om ditt företag förlitar sig på att ta bokningar, göra bokningar, ta betalningar och skicka bekräftelser, kan du göra det ganska smärtfritt också.

De inbyggda försäljningsverktygen är en enorm tidsbesparare. Istället för att bygga en webbplats och behöva installera tillägg, plugins eller bygga anpassad programvara, ingår alla nödvändiga säljverktyg direkt ur lådan.

Innehållshanteringssystem

Att hantera webbplatsens innehåll är också mycket enkelt. När du loggat in på din adminportal väljer du bara alternativet “Webbsidor” och du kan redigera alla delar av din webbplats.

Du kan göra saker som att visa eller dölja vissa sidor, redigera sidnamn, ändra URL-strukturen, ändra text, lägga till nytt innehåll och lägga till bilder på din webbplats.

Webbplatsinställning och supporthantering

Om du är en nybörjare och att kontrollera e-post är det mest tekniska som du gör, kommer du att älska det tekniska handhållet de erbjuder.

Det inkluderade stödet sträcker sig långt utöver vad de flesta andra byggare erbjuder, eftersom de tar hand om processen att ställa in din webbplats, lägga till innehåll och se till att din webbplats ser ut och utför hur du vill.

Om du vill ha mer djupgående anpassning kan du begära anpassade ändringar, som design- eller layoutändringar, eller till och med en helt anpassad webbplats, mot en extra avgift..

Bygg din webbplats

För att bygga din webbplats, välj bara din bransch, välj en av de tillgängliga mallarna och börja anpassa din webbplats.

Varje branschmall är utrustad med funktioner som är specifika för den branschen, som bokningssystem, klassificerade annonser, Google Map-integration och mycket mer. Dessutom är alla mallar mobilkänsliga.

Att anpassa ditt tema är lika enkelt som att öppna sidan du vill redigera och klicka på texten du vill ändra. Den enda nackdelen med det tema du väljer kommer att bli en nästan exakt matchning av demotema, eftersom anpassningsalternativ är begränsade.

För att lägga till fler funktioner på din webbplats kan du utforska app store för att köpa fler webbplatsfunktioner som en blogg, kundrecensioner, evenemangskalendrar och mer.

Vem ska använda VEVS?

VEVS passar perfekt för offline-företagare som vill bygga en webbplats som låter dem snabbt sälja sina produkter och tjänster online. Den inbyggda branschspecifika programvaran är ett stort plus och tar besväret med att sälja online.

Om du för närvarande är i en av de branscher som stöds är det här att använda den här byggmästaren. Du kan snabbt gå från att inte ha någon online-närvaro till en elegant och funktionell webbplats på kort tid. Dessutom ger den detaljerade stödnivån människor med liten eller ingen teknisk erfarenhet.

Vem ska använda en annan webbplatsbyggare?

Fortfarande är VEVS inte för alla. Om du inte arbetar i en av de branscher som stöds är det inte vettigt att använda det här verktyget. De befintliga anpassningsalternativen tillåter inte massor av flexibilitet utöver temamallen.

Om du kräver mer kontroll över utformningen av din webbplats och inte bryr dig om att arbeta med ytterligare servicebokning eller integrering av e-handel, finns det andra alternativ som är bättre anpassade för dina behov.

Avslutande

Offlineföretagare utan tekniska färdigheter kan äntligen bygga en funktionell och vacker webbplats som gör försäljningen enkel. Det här verktyget är inriktat på nybörjare och tar hand om det mesta av det tunga lyftet när det gäller att bygga ut en webbplats, få den värd och se till att den ser ut och fungerar korrekt.

Företagare som letar efter lite mer kontroll över slutresultatet av deras webbplats kanske vill utforska andra alternativ. Anpassningen är begränsad om du inte vill anställa VEVS
team för att anpassa det åt dig.

Denna nischwebbplatsbyggare är ett solid val och kommer säkert att hjälpa massor av offline-företag att hoppa online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map