Synthesis Hosting Review: Liten startpaket, men anpassad WordPress

Om syntes

Viktig: Syntesen är nu en del av WP Engine


Även om Synthesis själv började 2010 i USA, var det fyra år innan idén bakom detta värdföretag först tog form.

Medan en man med namnet Brian Clark odlade sitt företag, Copyblogger, från en enmans bloggsida till ett nätverk av innehålls- och produktwebbplatser, ritade mer än 2,5 miljoner sidvisningar varje månad år 2011; Derick Shaefer var på väg mot ett företag som heter Orangecast som hade utvecklat sin egen anpassade server stack-lösning för att stödja deras omfattande sportbloggsida.

När de två männa träffades 2010 blev det uppenbart att genom att kombinera Copybloggers skicklighet i onlinepublicering och innehållsmarknadsföring, med skalbarhetspotentialen för Orangecast, kunde man skapa en expertstödad WordPress-webbhotell..

Således föddes syntesen.

Hosting Speciellt anpassad för WordPress

Nyckelfokuset på Synthesis är att få ut mesta möjliga av WordPress.

Hela företaget stöder krafterna i WordPress-systemet och ser på sätt att skräddarsy deras erbjudande för att utnyttja potentialen i paketet och maximera dess fördelar för sina användare.

Med hjälp av en minimal värdstack, baserad på Nginx, PHP-FPM och APC-arkitektur, erbjuder Synthesis WordPress-specifik hosting som maximerar hastigheten på front-end-sidor och endast skalar med spikar i trafiken.

Detta gör det möjligt för varje server att hantera dubbelt så mycket trafik som de flesta av sina konkurrenter använder samtidigt som en åttondel av resurserna används.

2013 gjorde Synthesis ett steg för att lägga till sin egen Scribe-innehållsmarknadsföringsprogramvara för varje konto, vilket gjorde deras värdförmåga snabbare, effektivare och enklare att använda.

Och med ett öga på framtiden har Synthesis också byggt in beredskap för framtida protokoll från början. Detta innebär att de redan stöder nya protokoll som Googles SPDY och är beredda för vidareutveckling när de realiseras.

Planer för värd för syntes

Synthesis erbjuder fyra skräddarsydda paket, allt från det grundläggande startpaketet och Professional-alternativet, till Advanced- och Enterprise-lösningarna, samt anpassade värdplaner för dig som vill ha något mer exakt.

Varje standardpaket erbjuder Managed Performance VPS, iWatch Support och Uptime Management som en del av deras erbjudande. Men det är bara avancerade och Enterprise-paketen som tillhandahåller dedikerade VPS och endast inom Enterprise-värden som åtkomst till CloudFlare Railgun blir möjlig.

Det mest populära paketet är Professional som erbjuder möjligheten att vara värd för mer än två domännamn inom 2 GB minne som erbjuder 40 GB lagring och 650 GB månatlig bandbredd. Detta motsvarar daglig trafik på upp till 20 000 visningar.

Det som förblir mer unikt med Synthesis Hosting Plans, är kvaliteten på marknadsföringsverktygen som är tillgängliga som en del av deras kärnerbjudande. Dessa är alla direkt tillgängliga från WordPress-kontrollpanelen och; tillsammans med den säkerhet, kundservice och specialitet som erbjuds; är de viktigaste orsakerna till att överväga Synthesis hosting.

Webbplatsoptimering, optimering på sidan, sökordsundersökningar, forskning på sociala medier och inflytande verktyg för influenser är gratis tillgängliga för alla värdpaket, vilket ger ett betydande mervärde för alla användare.

Support och kundservice

Fokus på Synthesis är att tillhandahålla fullt ‘hanterad’ WordPress-värd. Och i syntestermer innebär detta att man tar fullt ansvar för hantering, optimering och support för Linux, Apache, PHP, NGINX och MySQL som standard.

Dessutom säkerställer 24/7 supporten att det alltid finns en expert som svarar på dina frågor, oavsett om du behöver råd angående WordPress-anpassningar eller hjälp med komplikationerna med CBM Plugins.

Supporttjänsten tillhandahåller också en mängd självstudier och bugfixar för WordPress-funktioner samt information och råd om allt relaterat till WordPress eller någon Copyblogger-produkt.

Personlig säkerhetskopiering

Syntheshotell har alltid erbjudit gratis personlig säkerhetskopiering till var och en av sina kunder. Men frisläppandet av S3-reservsystemet har tagit katastrofåterställningen till en helt ny nivå.

Inte bara fortsätter företaget att genomföra sin egen säkerhetskopieringsprocess på Linux-nivå, som är lagrad nästan 1 500 mil från den närmaste servern. S3-säkerhetskopieringen gör det nu möjligt för varje användare att konfigurera sina säkerhetskopieringsinställningar och skicka säkerhetskopieringen direkt till ett utsett S3-konto.

Den här filen kan sedan selektivt användas för att rehabilitera alla delar av en webbplats och snarare än att skriva om hela webbplatsen ger den ett effektivt katastrofåterställningssystem som är snabbt, effektivt och enkelt att använda.

Fyra nivåer säkerhet

Syntes ger ett fyra nivåer säkerhetserbjudande:

 • Reviderade Lock Down-konfigurationer – för att ge extra säkerhet utan att begränsa publiceringsförmågan
 • DOS / DDOS-skydd
 • Synthes Security Software – Erbjuder skräddarsytt skydd mot hackare utan att störa prestanda.
 • Smart mönsteranalys – Tillhandahåller intelligent identifiering och utrotning av potentiella problem utan risk för falska positiver.

Total övervakningslösning

Syntesen hävdar att om din webbplats går ner, kommer deras övervakningssystem för webbplatssensor att säkerställa att du vet om den omedelbart.

Deras dygnet runtövervakningssystem för webbplatser inkluderar alla vanliga uppetidskontroller men ger också extra tillägg såsom sökordskontroller och WordPress-specifika faktorer inklusive färskheten i ditt RSS-flöde och XML-webbplatskarta.

Och när något är fel, kommer Site Sensor att meddela dig med app, textmeddelande, automatiskt telefonsamtal eller e-post omedelbart, så att lämpliga åtgärder kan vidtas direkt.

Policy för återbetalning av syntes

Betalningsvillkoren inom Synthesis är lika tydliga som lösningen de erbjuder. En standard 30-dagars återbetalningspolicy finns om du ska ombestämma dig efter köpet. Men efter de 30 dagarna finns inga ytterligare bestämmelser.

Inga pro-rate återbetalningar ges för återstående tid på avbrutna konton och, när den har avbrutits, kommer webbplatsen att inaktiveras och filer raderas.

Betalning sker antingen på månads-, kvartals- eller årsbasis vid anslutningen.

Slutsats

Om du vill ha högkvalitativ värd som är skräddarsydd för att utnyttja fördelarna med WordPress så har Synthesis expertis och motivation att göra din webbplats till en framgång.

Startpaketet kan verka litet, men när det gäller extra tillägg och kundsupport är Synthesis vägen uppe med det bästa.

För säkerhet, snabbhet och en mycket effektiv WordPress-webbplats har Managed Hosting by Synthesis mycket att erbjuda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map