SiteBuilder.com säljer enkelhet: Vi frågade 11 verkliga användare om anspråkna stack upp

SiteBuilder fokuserar på att tillhandahålla enkla, allomfattande webbplatsbyggnadspaket till låga priser.


Funktioner

SiteBuilder planer kommer med allt du behöver för att få din webbplats igång, inklusive:

 • EN domän namn: Kunder som köper en årsplan med får ett gratis anpassat domännamn för det första året av tjänsten med SiteBuilder

 • Webbplatsbyggare: Om du inte redan har en webbplats erbjuder SiteBuilder två alternativ för att komma igång: en AI-driven Express Editor och a traditionell redaktör som erbjuder dra-och-släpp-funktionalitet och innehåller hundratals anpassningsbara mallar

 • Analytics: SiteBuilder kommer med datainsamlings- och analysfunktioner så att du kan samla information om dina besökare, vilka sidor de visar, hur länge de tillbringade på din webbplats och så vidare

 • blogga: Om du vill starta en blogg som är kopplad till din webbplats kan du göra det med den inkluderade bloggfunktionen
 • E-handelsfunktioner: De med den högsta betalda planen kan skapa en onlinebutik med den inkluderade e-handelsfunktionen

SiteBuilder erbjuder e-posttjänster, men detta är ett tillägg. Med tillägget till e-post kan du ta emot meddelanden med din webbplats domän.

Plans

SiteBuilder erbjuder tre olika planer som du kan välja från.

Notera: SiteBuilder har tidigare erbjudit användare en gratis plan, detta är inte längre ett alternativ. Alla SiteBuilder-planer är premiumerbjudanden.

Proffs

Startnivån Proffs plan, som är SiteBuilder’s mest populära alternativ, kommer med:

 • Gratis värd
 • Åtkomst till en drag-and-drop-webbplatsbyggare
 • Anpassningsbara mallar för användning i webbplatsbyggaren
 • Domännamn (med köp av ett eller två års kontrakt)
 • Webbstatistik / analysfunktioner
 • Annonskrediter för att hoppa igång dina marknadsföringsinsatser för din webbplats

Premie

Mellanområdet Premie planen är identisk med Pro-planen när det gäller funktioner. Men kunder med Premium-planen får prioriterat stöd.

e-handel

High-end e-handel plan bygger på Premium-planen genom att lägga till stöd för en e-handel butik. Du kommer fortfarande att få samma funktioner och funktionalitet som de med Pro- och Premium-planerna, samt prioriterat stöd.

Prissättning och betalningar

Du kan välja att betala för ditt prenumeration varje månad, årligen eller vartannat år. De som väljer ett utökat kontrakt kommer att få ett gratis domännamn och lägre priser per månad på lång sikt.

För att betala för dina värdplaner accepterar SiteBuilder alla större kreditkort (inklusive Visa, MasterCard, Discover och American Express) samt PayPal.

Återbetalningar och pengar tillbaka-garantier

SiteBuilder erbjuder sina kunder en 14-dagars återbetalningsgaranti. Om du avbokar ditt prenumeration inom 14 dagar får du en full återbetalning, minus eventuella domännamnsrelaterade avgifter.

Om du avbokar ditt prenumeration efter de 14 dagarna får du ingen återbetalning.

Support och kundservice

SiteBuilder kundtjänst kan nås på ett av tre sätt:

 1. Telefon
 2. Live chat
 3. E-post

Om du väljer att kommunicera med SiteBuilder via e-post ber teamet att du tillåter dem 24-48 timmar att svara.

Oavsett vilken metod du använder kommer prioritet att ges till kunder med Premium- eller e-handelsplaner.

När det gäller resurser för självhjälp erbjuder SiteBuilder.com en sökbar kunskapsbas som innehåller svar på vanliga frågor om ämnen som webbplatsbyggnad, domännamn och e-post.

Slutsats

SiteBuilder erbjuder allt-i-ett-webbplatspaket som innehåller allt du behöver för att komma igång. Företaget erbjuder inte ett brett utbud av alternativ, men någon som letar efter ett enkelt, lättanvänt webbplatsbyggnad och webbhotell skulle vara nöjd med SiteBuilder: s enkelhet. De som behöver en webbplats utöver en enkel webbplats och blogg skulle dock göra det bra att leta efter ett mer funktionsrikt erbjudande.

SiteBuilder.com Vanliga frågor

 • Vad är SiteBuilder?

  SiteBuilder är ett verktyg för webbplatsbyggare som gör att du snabbt kan skapa en funktionell webbplats. Det är utformat för att vara lättanvänt, så att du inte behöver någon kunskap om webbutveckling eller kod. SiteBuilder.com är ett värdföretag som ger tillgång till det här verktyget. Det finns fyra betalda planer tillgängliga.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me