ReadyMag Review: Fancy A Fresh Sitebuilder? Det här kan vara rätt.

Föreställ dig detta: du köper ett verktyg för webbplatsbyggare eller registrerar dig för webbhotell, bara för att upptäcka att det inkluderade innehållshanteringssystemet är för svårt att använda. Frustrerande, eller hur? Tack och lov, Readymag
lider inte detta öde.


När ditt mål är att skapa en kort, enkel och vacker webbplats i farten kan Readymag vara rätt samtal. Även om denna lösning inte är idealisk för företagswebbplatser, bloggar eller något som kräver formell navigering, är själva plattformen nybörjarvänlig och erbjuder en bra introduktion till webbplatsbyggnad för personer med enklare behov.

Så om du vill skapa ett digitalt hem för din portfölj, presentation eller en enkel målsida för din start, och du vill hoppa över komplikationerna med kodning, är denna recension för dig.

Readymag Hosting Review

Vad exakt är readymag?

Readymag är det som kallas en webbplatsbyggare. Detta innebär att du får webbhotell, en domän och ett verktyg för webbplatsbyggare som alla rullas till ett.

Webbhotell är inbyggt i varje Readymag-plan och tillhandahålls av Amazon Cloud. Det finns absolut ingenting att göra här om du inte registrerar dig för en företagsplan; i vilket fall kan du välja en anpassad värdlösning.

Den kostnadsfria planen från Readymag ger dig ett underdomän där du kan vara värd för din webbplats. I det här fallet ser webbplatsens URL ut så här:

www.readymag.com/u/ceeduser ID-nummer] / [URL-namn som du skapar]

Om du vill ha ett anpassat domännamn som är fritt från Readymag-etiketten, måste du betala för en av premiumplanerna.

Och verktyget för webbplatsbyggare är hjärtat i vad Readymag gör. Det är en webbläsarbaserad programvara som gör att du snabbt kan bygga en webbplats från bara med en liten inlärningskurva.

Prissättning på readymag

Prissättning

När du jämför prissättningen på Readymag med andra webbplatsbyggareverktyg kommer du att märka ett ganska stort hopp här. Detta kan tillskrivas det faktum att Readymag inkluderar kostnaden för en anpassad domän och värd på Amazon Cloud i den.

När det gäller själva planerna finns det ett gratis alternativ och några premiumuppgraderingar för olika professionella typer.

Gratisplanen är bra om du är på staketet om det här verktyget och vill prova det innan du uppgraderar. Det är också ett bra val om du verkligen inte vill göra mycket bortsett från att bygga en enkel portföljsida, skapa några presentationer online eller utveckla ett antal enskilda målsidor.

Premiumplanerna ger uppenbarligen fler alternativ när det gäller funktioner. Var och en kommer med obegränsade projekt, obegränsade sidor, Google Analytics-integration, anpassade domäner, utvidgade typografimöjligheter och SEO-inställningar. Vissa planer ger dig också möjlighet att lägga till anpassad kodning så att du kan anpassa webbplatsens utformning.

Readymag Startsida

Vad Readymag får rätt

Readymag har gjort mycket för att utveckla en lättanvänd webbplatsbyggare här, och det är tydligt att det här företaget förstår vem dess målgrupp verkligen är. Även om webbutvecklare förmodligen borde hålla sig borta, bör ägare av nybörjare webbplats njuta av upplevelsen av att använda detta verktyg. Här är några skäl till varför

1. Komma igång

Även om detta inte är lätt att hitta, är det en mycket användbar referens eftersom det är chock fullt av videor och skärmbilder som kommer att leda dig genom att använda verktyget och utföra olika uppgifter inom det.

2. Enkel registrering

Registreringen är strömlinjeformad. Ange bara ditt namn och din e-postadress eller så kan du logga in via ditt Facebook- eller Google+-konto.

3. Introduktionsturné

Eftersom denna webbplatsbyggare inte ser ut som andra verktyg för webbplatsbyggare (för att vi kan intyga), är det bra att Readymag ger en 12-stegs verktygstipsdriven rundtur på sin plattform. Du kommer snabbt att märka hur rent utformat gränssnittet är, med varje element i processen för skapande av innehåll som ligger inom sitt eget angivna utrymme.

4. Enkel redigering

När du har tagit turnén är det enkelt att skapa nytt innehåll. Det handlar helt enkelt om att lära sig vad varje ikon betyder för att få tag på hur Readymag fungerar. Redigering är ännu enklare eftersom allt du behöver göra är att klicka på sidan eller widgeten du arbetar med och komma på jobbet.

5. Färdiga mallar

Inget verktyg för webbplatsbyggare kommer att vara komplett utan förlagda mallar för att komma igång. Readymag har gjort samma sak. Det finns över ett dussin mallar att välja mellan, var och en är enkel i konstruktion, modern design och lätt att uppdatera när du har lagt till den på din nya webbplats eller projekt.

Readymag Explore

Vad kan göra att du tänker

Okej, så det finns vissa definitiva nackdelar med Readymag, men bara om du använder den här plattformen för ett syfte som den inte var avsedd för. Här är några saker att se upp för

1. Begränsade platsuppbyggnadsförmågor

Readymag är inte för alla, vilket är bra, men du bör vara medveten om detta innan du registrerar dig. Du kan inte använda det här verktyget för att skapa en fungerande företagswebbplats, blogg eller e-handelswebbplats.

De två tidigare var kanske möjligt, men det skulle kräva för mycket arbete eftersom du i grund och botten måste göra hantverk på varje sida från början. Det finns inga teman att arbeta med här. E-handel är helt enkelt omöjligt eftersom det inte finns några tillägg för intäktsgenerering.

2. Bildinläsning

Det här är inte något du kommer att märka när du bygger din webbplats i Readymag, men du kommer definitivt att märka det när du förhandsgranskar de färdiga mallarna: bilder laddas långsamt på dessa webbplatser. Samtidigt som allt ser bra ut ovanför vecket, när du bläddrar igenom webbplatsen, finns det definitivt lite fördröjningstid.

3. Ingen navigering

Readymag tillåter dig inte att skapa traditionella webbplatser med navigering överst och nya sidor att klicka igenom. Istället har du två val

  1. En vertikal rullande webbplats
  2. En horisontell klickwebbplats.

För att skapa någon av dessa måste du lägga till nya sidor för att bygga ut innehållet som ska rullas till, så det är inte en sömlös sida eller projektdesignupplevelse.

4. Begränsat stöd

Slutligen finns det frågan om support. De flesta av “Kontakt” -knapparna eller -länkarna öppnas till ett e-postmeddelande. Det enda andra alternativet för support dyker upp när du är kund. Det finns en flik som visas i det nedre högra hörnet av webbplatsen med ett kort kontaktformulär, genom vilket Readymag lovar att svara inom 24 timmar.

Readymag Design Anything

Är Readymag värt det?

För webbplatsägare med mycket grundläggande behov, ja. Readymag
är en bra plattform att arbeta med. Alternativ för att skapa och redigera innehåll är enkla att följa och du har full kontroll över vad som dyker upp på din webbplats, vart den går och hur den ser ut och fungerar.

Men allt annat än en enkel portfölj eller onlinepresentation skulle vara för svårt att skapa och kostnaden (även med all den extra kontrollen) skulle inte vara värt det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map