OrangeWebsite 2020: Vad säger OrangeWebsite-kundrecensioner?

OrangeWebsite introduktion

OrangeWebsite är en Island-baserad webbhotellleverantör. Företaget grundades 2009 och har nu kunder i över 100 olika länder. De är en webbhotellleverantör med yttrandefrihet, med uppdrag att ge en plats för alla i världen att publicera sina ord utan trakasserier eller censur..


De är också en grön värd, vilket betyder att alla deras energibehov drivs av naturliga energiresurser för att minska deras påverkan på miljön. Deras tjänster drivs helt med vattenkraft geotermisk energi. För att ytterligare minska deras koldioxidavtryck tillåter de de flesta av deras personal att arbeta på distans, vilket minimerar kontorets energibehov och pendeltrafik.

Tjänster och specialiseringar

OrangeWebsite erbjuder olika offshore-värdlösningar. Eftersom alla deras servrar är belägna på Island erbjuder de skyddet av det isländska Modern Media Initiative (I.M.M.I), som ger lägre nivåer av online-censur och ytterligare sekretessåtgärder än som finns i de flesta andra länder. Och eftersom de är en oberoende nation begränsas de inte av några EU- eller USA-regler.

De erbjuder fyra nivåer av delade värdplaner, som alla inkluderar cPanel med SSL-säkerhet, SSL-säkrad webbmail, osCommerce Shopping Cart, Spam Assassin, Green Site Seal och Softaculous ett klick med ett klick, med över 330 skript, inklusive WordPress, Drupal och Boonex Dolphin. De har alla avancerat DDoS-skydd och en gratis sitebuilder. Planerna varierar beroende på webbutrymme, trafikbidrag, antalet domäner och underdomäner du kan vara värd, antalet e-postkonton du kan skapa, samt antalet MySQL-databaser du kan ställa in.

De erbjuder 7 nivåer av helt hanterade virtuella dedikerade servrar (VPS), som inkluderar 1 dedicerad IP-adress, root-åtkomst och 24/7 support. De erbjuder flera alternativ för Linux-distributioner och Windows Web Server-versioner, samt ett antal förinstallerade kontrollpaneler, inklusive cPanel och Encompass. Planerna varierar beroende på antalet processorkärnor, RAM, hårddiskutrymme och månatligt trafikersättning. Mot en extra avgift kan du också inkludera en dedicerad CPU-kärna, säker extern säkerhetskopieringstjänst och / eller avancerat DDoS-skydd.

De erbjuder också fyra dedikerade serverplaner, som var och en innehåller en fyrkärnig processor, 4 dedikerade IP-adresser, gratis installation, ditt val av förinstallerade kontrollpaneler, root-åtkomst, 24/7 support, KVM, DDoS-skydd och hanteras fullt ut . Serveralternativ varierar beroende på processor, RAM, diskutrymme och bandbredd.

Support och kundservice

OrangeWebsite erbjuder 24-timmars teknisk support. De har serverspecialister tillgängliga hela tiden och svarar på supportförfrågningar inom en timme. Supportteamet består av specialister inom Linux och Windows, IP, nätverk, programmering och serverhårdvara.

Säkerhet och säkerhetskopior

OrangeWebsite utför regelbundna säkerhetsrevisioner för att se till att deras programvara är uppdaterad mot de senaste säkerhetshoten. De har också ett team med serversäkerhetsspecialister och etiska hackare för att testa sina servrar för eventuella sårbarheter.

För att säkerställa säkerheten för din personliga information minimerar de mängden information de samlar in och lagrar för varje klient, och de tillhandahåller tvåfaktorsautentisering för kontoinloggningar för att minimera möjligheten till obehörig åtkomst.

Delade servrar säkerhetskopieras en gång per sekund och flera säkerhetskopior bevaras på en lagringsserver. Dessa säkerhetskopior är emellertid inte garanterade, och en avgift kan tas ut för att använda dessa filer för återställning. Som med alla värdplaner rekommenderas det alltid att hålla dina egna säkerhetskopior och lagra dem på en separat plats. Automatiserade säkerhetskopior och lagring finns också för VPS och dedikerade servrar, men det är ditt ansvar att konfigurera dessa.

Uptime-garanti

OrangeWebsite ger en 99,9% drifttidsgaranti. Om de inte uppfyller denna SLA kan du vara berättigad till en månads kredit till ditt konto.

Fakturerings- och betalningsregler

OrangeWebsite accepterar kreditkort, PayPal, Bitcoin, banköverföringar, Western Union-betalningar, checkar och postanvisningar.

Konton kan avbrytas när som helst via din kontrollpanel eller e-post. Avbokningar inom de första 30 dagarna kommer att få en full återbetalning. Därefter träder ikonerna i kraft vid nästa förnyelsedatum. Återbetalningar är inte tillgängliga, förutom i fall av tillbaka-garanti.

Slutsats

På många sätt ser OrangeWebsite ut som alla andra värdföretag. De erbjuder standarddelade paket, VPS och dedikerade paket. De är stolta över sin kundservice. De vidtar extra åtgärder för att säkra din personliga information och serverinformation. Allt standard för en anständig webbhotell.

Men OrangeWebsite erbjuder två mycket tydliga fördelar jämfört med din genomsnittliga värd, båda ett direkt resultat av deras plats. Tack vare Isländska Modern Media Initiative kan OrangeWebsite garantera bättre integritet för din onlineinformation och lägre censur. Så om du letar efter ett ställe att öppet uttrycka några idéer, med liten eller ingen rädsla för att använda eller censur, är detta definitivt en värd värd att överväga.

Om du är bekymrad över den mängd energi din värd lägger ut för dig, kan du vila enkelt med att veta att OrangeWebsite erbjuder 100% grön värd. Island tillhandahåller ett rikligt utbud av naturliga energiresurser, som de drar full nytta av. Du kan till och med låta dina besökare veta genom att lägga till en miljövänlig tätning på din webbplats.

Du kanske också vill överväga OrgangeWesbite om du planerar att köra Boonex Dolphin. OrangeWebsite är deras bästa rekommenderade värd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me